Halihó!
Látom ma még nem volt senki!
Nem tűntünk ám el, csak mindig közbejön valami amikor írni akarok.
A.m: nagyon-nagy gratula!!!! ÚÚÚ egy kislány! Tudom mit érzel! És annak is örülök, hogy minden a legnagyobb rendben van. Lehet, hogy már írtad, de a név már megvan?
Humanka: én is aggódom! Szoktam olvasni a blogját, de mostanában oda is nagyon ritkán írnak. Annyit megtudtam, hogy Bendő is elindult a szülinapja után. De, hogy Humanka-val mizujs???
Szeparációs szorongás: szerencsére (lekopogom) nálunk ilyen nincs. Volt pár nap már jó régen amikor mozdulni sem tudtam sírás nélkül Noémi mellől, de tényleg csak pár napig tartott. Én annak a híve vagyok amit a Suttogóban is írnak, hogy mindig ha eltávolodok a gyermekemtől, akkor közlöm vele, hogy hová megyek/mit csinálok. Ez nálunk bejött. Nincs semmi gond, ha elmegyek WC-re, vagy mondjuk leviszem a szemetet, vagy ha a hétvégét tölti a mamánál vagy a papánál nélkülem. Egyszer sem sírt még utánam. A WC ajtónál természetesen az én lányom is bedugdossa az ujját, vagy a kezét az alsó résen és mondogatja, hogy anya, vagy éppen kopp-kopp, de ez nála játék. Azt akarja, hogy visszaválaszoljak neki, vagy visszakopogjak neki, és ezen tök jókat nevet.
Mimi: nagyon édesek a képek!
Blúmi: erről a fürdéses történetről jutott eszembe, hogy Noncsi engem mindig kinevet amikor meztelenül lát. Pedig én soha nem szégyenlősködtem előtte, többször (minden nap) látott már meztelenül. De most valahogy talán észrevett... Meglátja a cicimet, akkor mindjárt nevet és mondja, hogy cici, és meg akarja fogni, tekergeti, húzogatja és hatalmasakat kacag!
Anyoo: nagyon tetszenek a képek! Még-még-még! Gratulálok az elinduláshoz.
Ági: Ádámhoz hasonlóan Noncsi sem alszik többet. A maximális amit ki lehet hozni belőle az a 2 óra, de ha mondjuk 1 óra alvás után az utcán börrögteti valaki a motorját, akkor Noémi felriad és már nem alszik vissza. Sajnos ilyen elég sűrűn van.
Este 8-kor rakjuk le aludni, reggel pedig van, hogy 6 előtt már felkel, de általában 7-ig alszik éjjeli 1-2 felkeléssel.
Honey: ez a matricafóbia nagyon tetszett. Olyan jól megfogalmaztad, hogy nevetnem kellett. Nálunk még nincs semmi ilyesmi. Azt tűrjük nehezen (mindketten), ha ismeretlenül kézbe veszi valaki Noémit. Na akkor eltörik a mécses.
Huuu, ez nagyon kemény esküvő lehetett! Nem borsózott a hátad amikor elkezdtek játszani?
Evés: hát ez a téma a gyengém. Alig-alig eszik Noémi. Már a hajamat tépem, komolyan. A legújabb, hogy úgy hajlandó enni, ha közben valami újságot nézegetünk. De akkor is csak azért eszik, mert az újság annyira leköti, hogy észre sem veszi, hogy közben becsempésztem a szájába egy falatot. Már egy ideje nem idegeskedek ezen, mert Noémi egyelőre normál ütemben hízik.
Winona: ilyen ordítós ébredés sajnos nálunk is elég sűrűn előfordul. És ilyenkor semmit az ég világon nem tudok csinálni vele. A simogatást, a ringatást nem szereti. Ha kiveszem az ágyból, akkor nagyon kiébred. A mi ágyunkba meg nem hajlandó aludni már amióta elkezdett mászni.
Konan: érdekes tényleg ez az evés dolog. Nagyon sokáig Noncsi is az üveges kaján "élt". Egyszerűen se időm, se lelki erőm nem volt főzni, meg örökké jöttünk-mentünk, lehetetlen volt megoldani, na meg hát kényelmes is. Aztán pik-pakk egyik napról a másikra már nem kellett az üveges. Bár a "rendes" kajából is alig-alig eszik, de az 1-2 falat is több, mint a semmi.
Tetszett ez a reggeli ébresztős sztori. Anna ágyában nincsenek plüss állatok? Noémi reggel ha felkel, akkor elkezd játszani velük és beszél hozzájuk, így én még kicsit tudok lustizni...
Minyu: az etetés nálunk is kb. erről szól! Rakok is egy képet, a héten csináltam! Már én sem kötöm be Noémit, mert fölösleges, úgyis kibújik.
Anyatanya: igen, én is úgy tudom, hogy Szeder már jó régen létrehozott nekünk egy fórumot az anyatanyán. Én anno jelentkeztem is, de akkor azt mondta, hogy ott csak akkor "indulunk" el ha itt közösen megegyezünk és mindenki jön, és nem hagyunk ki senkit.
Szóval
SZEDER! rád várunk!
Betti: volt a kazánszerelő?
Lanta: Rami jobban van? Jobbulást neki!
Gabolino: drukkolok a kistesóhoz!
Márti: pillekönnyű babáról láthatnánk fotót?