Helló Kismamik!!
Kinga- Flórának jobbulást, remélem mihamarabb meggyógyul!
Szissz- Te egy tündér vagy, ez tényleg az a kocsi amiről álmodozom
Köszi!!!!!!!Szerintem ha hazamegyünk a nyáron akkor tuti, hogy elnézünk ebbe a Babyoutletbe!!!
Remélem Marci ma már kíméletesebb volt veled, már ami a reggeli kelést illeti
Dorka- Jól tetted, hogy nem mentél dolgozni!!
Jó volt az Ikeázás, megvettem a szalagfüggönyöket, meg a sínt hozzá meg kitányért, kiskanalat, ilyesmiket...Függöny félig felszerelve, mert varrni is kellene ( de megoldottuk tűzőgéppel
)...Szólj Luca babának, hogy kússzon egy kicsit arrébb
Angie- Igen, én is imádom tervezgetni , elgondolni, hogy mit szeretnék a babaszobába...Persze legjobban a kis lakóját
Olyan jó időszak ez, tervezgetés, álmodozás, imádom
Én is nagyon nehezen tudok gyógyszert bevenni, egyszerűen alig tudom letuszkolni a torkomon, ezért én a Femibiont lecseréltem a Hipp Natal-ra, ami egy ital és még finom is, olyan mint egy multivitamin szirup!!Próbáld ki, nekem nagyon bejött
( és olcsóbb is , mint a Femibion!)...Kisfiadnak jobbulást, reméljük nem jön már ki rajta újra a betegség!
Vaya- Én nem tudom eldönteni, hogy a gyomrom mocorog, vagy a babóka, így inkább mindig azt mondom, hogy a gyomrom
De esténként már néha szuggerálom, percekig nézem mozdulatlanul hátha látok valamit, a párom már kész van tőlem
Jó lehetett a jóga
Jobbulást a torkodnak!
Haynii- Én is csak az AngelCare-ről hallottam jókat, sajnos az olcsóbb fajták sokszor tévesen riasztanak, és nem lehet valami kellemes az éjszaka közepén egy riasztásra kelni
Én csak bébiőrt fogok beszerezni!
Kankalin- Azért ne vidd túlzásba a munkát
Sophie- Nekem nyilalgat, meg estére iszonyatosan bekeményedik a pocim, de nem érzem, hogy ez annyira rossz lenne, szerintem nálad is minden okés
Mi volt ma a védőnőnél?
Remélem azért mára már jobban vagy!
Csajok nekem tüsszentésnél szokott néha olyat belenyilalni a hasamba, hogy csak na....Van még valaknek hasonló?
Rabbe- Tök jót írtál, én is ezen gondolkodtam, hogy ha bejelez egy ilyen légzésfigyelő akkor fogalmam sem lenne mit is kéne csinálni!Magnéziumot én is csak akkor szedek ha görcs van, nem rendszeresen
Lányok most egy kicsit kényes téma, de nekem mióta terhes vagyok azóta minden reggel arra kelek, hogy nagy WC-znem kell és hát majdhogynem hasmenés félém van, szinte minden nap....Ez normális??Mindenhol azt olvasom, hogy székrekedés az előfordulhat, de velem pont az ellenkezője van!Bocsi, hogy csak így leírtam
Akra- Csodaszép fotók, gratula Máté babához
Sok sikert a hátralévő vizsgákhoz!
Vikooo- Én is kortyolgattam már vörösbort a terhességem alatt, persze kb fél decit egy óra alatt elnyalogattam
Nekem az inszemnél a doki akihez jártam a Kaáliba, maga adta utasításba, hogy az inszem után naponta fél deci vörösbort kortyolgassak el, mert nagyon jó a vörösvérsejteknek
Úgyhogy orvosi utasításra ittam én is
Várom ám a babaszoba képeket, én is imádom nézni őket
...Nekem szar lesz, mert hason szeretek a legjobban feküdni, de már nem esik olyan jól, mert nagyok a melleim na meg a hasam is már
MikeGirl- Jó utazást nektek!!Király lehet az osztálytali, volt már időközben másik?? ( 5 éves, 10 éves)??Vagy ez lesz 20 év után az első???Húú tök jó lesz újta talizni!!Várjuk a beszámolót
Csillag- A barátnőm tőlünk ilyen szagzárós kukát kapott mikor megszületett a kisbabája ( most már egy éves is elmúlt) azt hiszem Tomee Tipee márkájút és azt mondta, hogy imádja, mert tényleg nem jön ki belőle a szag!!Lehet ezt is márkája válogatja????Vagy a gyerek kakája
Aranyoska- Írtam neked privit, nekem bármennyi pelenka jöhet, annyi lesz amennyi lesz
...Meg van már az időpontotok Győrbe?
Eclipse-Gratulálok a vizsgádhoz, tuti, hogy sikerült!!
Drukk a továbbiakhoz is!
O.Ági- Örülök, hogy jól vagytok, jó lehetett a Wellness, irigykedem
Jajj Lányok, csak a felét sikerült végig olvasnom ennek az oldalnak, megpróbálom holnap a másik felét!!
Én ma rohangáltam, kiirattam magam hétfőig betegállományba, sajnos csak addig tudtam, mert a saját dokim szabin van, csak egy helyettes doki volt, aki meg azt mondta, hogy majd ha úgy lesz akkor hétfőn az én dokim meghosszabítja....Aztán voltam az Egészségbiztosítónál, mert áprilisra még mindig nem kaptam meg a táppénzemet, mint kiderült a cég nem küldött be valami papírt, úgyhogy ott is voltam közölni velük, hogy nem jövök a hétvégén dolgozni, na meg hogy lesznek szívesek elküldeni azt a szaros papírt...Ja az, hogy nem kaptam pénzt úgy derült ki, hogy fizetni akartam a benzinkúton de nem fogadta el a kártyát, erre bementem a bankba reklamálni, hogy ez még is hogyan lehet...Erre közölték, hogy 26 euró van a számlámon, azért nem tudtam vele a 40 eurós számlát kifizetni
Tök ciki volt, ilyen csak egyszer fordult elő mióta itt vagyunk, akkor a kártya maga ment gallyra....Úgyhogy most a spórolt pénzünkből utalok a számlámra, hogy ne egy fillér nélkül rohangáljak, hogy az Egészségbiztosítótól mikor fogok pénzt kapni, na arról fogalmam sincsen
Mindenkinek szép hétvégét Lányok!
Puszi
Ancsa