Új privát üzeneted érkezett!

Luna, ó, sejtettem, hogy valami gáz van, azért nem jössz. És basszus nekem is egyből eszembe jutott, hogy külhonban nem olyan oltás van, mint itt nálunk. Az én ismerőseim között senki nincs, akinek bármi baja lett volna, az általad is említett karfájáson és egynapos fejfájáson kívül.

Tudtál már azóta enni? Jobbulást Neked!

Konkri, még tőled akartam kérdezni, hogy szegény barátnődnek meg tudták mondani, hogy mi volt a baj, hogy a 23. héten ilyen tragédia történt? Ez szörnyű, még olvasni is, nemhogy átélni. Én rettegek az ilyen dolgoktól.

Kép

Kép
***csilla***

Bizony, itt Pandemrixel oltanak.
Hat ma 2 vagy 3 alkalommal voltam 'nagydologni' hatarozottan csokkeno mennyiseget, de meg van hova javulnom. De az mar eleve jo jel, hogy az orat nezve eddig csak haromszor mentem:) Eszegettem is persze... ugyan nincs aki nekem fozzon ezert ugye nem a legkimelobb lehetosegeim vannak, de minden bennmaradt es inni is tudok... a kemenyedeseim is elhagytak mostanra, csak ikszontato bugyborgas es bekahadsereg obegat idonkent belolem :D Meg azert meg persze faradt vagyok, most is a csajom iskolai minilaptopjan irok az agyban fekve :)
Azt akartam kerdezni olyantol aki regota szed magneziumot, hogy mondta e a doki a nap melyik szakaban kellene? vagy teljesen mindegy?

luna6

Sziasztok!

Luna, hát továbbra is haladj a jobbulás útján!

Csilla: ha jól tudom, akkor semmi küli oka nem volt, bár a kórházban azt állapították meg hogy a fehérvérje 5ször több a megengedettnél, de konkrét ok nem volt. Sztem ő nagyon védi magát és kevés az immunitása bármire, epés, fosós... meg hát talán a kora is (37) de azt hiszem, mint már írtam- ők a párjával első szerelmesek, együtt vannak 20 éve... én azt mondtam, hogy ÉN biztos nem bírtam volna ennyit egy pasi mellett, aki eddig nem akart gyereket ő pedig szertett volna. Sajnos az az igazság -és ezt nem a szomorúság és nem rosszindulat vagy para keltés mondatja velem- hogy aki babát, gyereket vállal, annak mindig benne van a pakliban a rossz dolog is... DE én is mint Nanetto, hiszek abban hogy a tudattal sok mindent lehet irányítani! Én most is magam előtt látom a két kis egészséges, gyönyörű, okos gyermekem, akikkel boldogan élünk! Így kell lennie mindőnknek!

Blogunk: ha még egy-két ember leokézza, akkor neki látok, aztán majd csatlakozik, aki akar...

szomorúságom: hát a férjemmel balhéztam egy kicsit és most nem beszélünk :) de nem akarom leírni miért- no nem azért mert titok, csak azért mert ez akkor egy végtelen sérelem áradat lenne... és a szomorúságom nem csak ebből fakad, hanem: ha én összeveszek vkivel, akkor mindig attól félek, hogy nehogy történjen vmi és így búcsúznánk egymástól... meg ez mind elvesztegetett idő a boldogságtól... meg a bizonytalanság érzés... szóval ezért vagyok picit depis, de van örömöm is mert már majdnem két gyermek anyukája vagyok! :)
ja és sikerült a gyereknek megalkotni a holnapi tortáját... majd hozom a képet!

de a hírek most kiborítóak! szegény kisbabák...

mindenkinek szép hetet jövőhétre!

Kép
Kép
Kép
konkri

szép estét kismamik...
remélem mindenkinek jól telt a hétvége....

csillám nem tudom hogy lesz-e holnap uh...annyit tudok holnap talizunk a dokival elmondom neki nyűgöm bajom hogy miszitu velünk aztán ő is mondd valamit(remélem) :D :D :D és kiderül összepasszolunk-e?? :D :D
bár egy 4d uh.még ebben a hónapban megyünk és mennünk is kell hogy megnézzük jó alaposan Lali-baba minden mm.-ét hogy biztos legyünk benne hogy egészséges.
de örülnék azért egy uh. holnap is..hi-hi..a vizsgálatnak már kevésbé de hát ez ezzel jár.

heni az eoldal.hu oldalon ingyen lehet csinálni honlapot.
én sem nagyon értek hozzá de azt tudom regisztrálni kell és utána email címre küldik az aktiválást utána pedig lehet is csinálni a honlapot...minden le van írva hogyan lehet csinálni...
a lista nagyon jó van miből mazsolázni....
ildikó szépen alakul a pocid :D :D

na most az enyémet sem mondanám kicsinek..a hétvégén disznótoroztunk úgyhogy volt kaja dögivel nem is sajnálatam magamtól..látszik is:-)
holnap még védőnőhöz is mennem kell...lesz mit megbeszélnük biztos...kivi vagyok most mennyi lesz a vérnyomásom??
bibócska

Szép estét helló! 
Konkri:
anyósomék most ajánlották fel, hogy ha gondoljuk, kapunk tőlük egy ajándékutalványt a www.elintezzuk.hu- hoz. Lehet h igénybe vesszük, első gyereknél ez még nagyon új
nekem is bejön a blog dolog
én nem akartam kíváncsiskodni, de ha úgy érzed írd le ami miatt trottyon vagy, ha segíteni nem is tudunk, de hátha neked könnyebb lesz ha beszész róla

Nanetto,
szuperjó dolgokat vettetek!!
a védőnőd meg vicces hölgyemény!!! 
le kell sz..ni.. n is ezt teszem az enyémmel 
no én egy totál depigép, borderline személyiség vok, ezért is várok sokat az AK-tól!!! remélem tényleg segít.. ja, most 7végén mentem volna, de kiserült, hogy 2000-rel kevesebbet utaltam nekik a tanfolyamdíjra, mint kellett volna, így küldtek egy papírt, hogy pótoljam ezt a postán, csakhogy mire a postára jutottam a jegyet, amit küldtek, a posta visszaküldte a feladónak, úgyogy a mostani tanfolyamról lemaradtam, de sebaj, megyek márciusban

Bhdetti,
torokra jó lehet a sós víz öblögetése is.. remélem nem mondtam nagy hülyeséget

Ildikó,
én nem bánom, sőt klasszak a képek

Csilla,
jó kis kérdéseket tettél fel, ezekre én is kíváncsi vagyok

Luna,
örülök h jobban vagyok, és remélem azóta már nem is keményedik a pocid

Konkri
a depidet teljesen megértem, és tudom mennyire kikészítő tud lenni, ha az ember azzal veszekszik, aki az egyik legfontosabb személy az életben, teljesen leépíti. de ez majd az idővel oldódik és jobb lesz!!  aztán már nem is emlékeztek az egészre 
Vendég

Geoo, en is nagyon szeretnek tanfolyamra menni de az idejevel bajom van. Addig ok, hogy ket hetvege, de ha jol remlik sosem egymas utan van szoval nekem jooo sokat kellene ugy idozitve otthon lennem, hogy reszt tudjak venni. Mar iden nyaron is akartam, de ugye az utazast igazitanom kell masokhoz is, iskolahoz is, repulojegyhez is... es meg gyerekmegorzest is meg kell oldani, eztan duplan. Hirtelen ugy tunik, hogy semmi eselyem az egeszre :( (de addig sem vagyok minden hianyaban, most ertem Eckhart Tolle konyveinek a veger, es a videoi - AK tarsasag forgalmazza otthon - szinten szuperek... bar kevessbe gyakorlati a megkozelites mint az AKnal)

Nanetto, gondolom te is tanfolyamon tanultad meg. Azt hiszem ezt csakkonyv alapjan nemerdemes elkezdeni... vagy?

(hihetetlen bugyborgas van a belsomben... es ugye nem a bebitol... )

luna6

no akkor egy kis beszámoló a hétégéről...
szombaton
kb délben keltünk fel, aztán szinte egész nap a teszveszes licitjeimmel voltam elfoglalva, meg az utalásokkal, bakker le kéne szakadnom a teszveszről, mert az édi hálózsákoknak, meg KALÓZCSÍKOS bodyknak nem tudok ellenállni :cry: m

majd András (a férj :D ) elment Bamakós tájéoztatót tartani, én meg addig elkezdtem kitakarítani, és este 10ig csak a felével végeztem :evil:

jhaajjj!!!! és végre éreztem a kisfiamat!!!! :shock: :D bugyogásokat kezdtem érezni a pocimban, majd odaraktam a kezem, aztán egyszer csak olyat nyomott a tenyerembe, hogy na mondom, szia 8) :lol:
szóval végre érzem.

de kb 2szót sikerült tanulni :D

vasárnap, vagyis ma
reggel padlizsánkrémet csináltam, amit asszem picit elsóztam... :x aztán indultunk a Csengerybe (a belvárosi, felújítandó lakás). ott még apóspajtás meg András kiválogattak néhány könyvet ami még kell nekik, mert hétfőn a munkások minden ott maradt cuccot dobnak ki, és kezdik a melóóót!!!
na és kiderült, hogy beázik a tető, úh még azt is meg kell csinálni.. :cry:
ezuztán nagy burritós-krumplis zaba a burger kingben, és irány a kiitelező.

Az építésszel megírrtuk a szerződést, és megbeszéltünk még minden apróságot, és még mindig nem hiszem el, hogy véégreee kezdőődiik!!!!! és tényleg, valóban ápr. 16-án adják át :P :P

jujj és ahogy ott ültünk az asztalnál, picit helyezkedett a babám, olyat éreztem, mintha belülről kinyomta volna az övemet, mintha nyújtózott volna :D

fhúúú.. és nem tudom ti hogy vagytok vele, de én, lehet h mivel első terhesség, annyira féltem a babát h eddig egyszer bújtunk össze Andrással a terhesség alatt, vagyis ma összehoztuk a 2.at is, de háát az érdekes volt, mintha kb előszöt csinálnánk annyit bénáztunk... ti éltek nemi életet?? :oops: :roll: persze nem muszáj válasolni :lol: :lol:

na most meg itthon vagyunk, és nyomom a gépet ahelyett h tanulnék... :twisted:

ja! az jutott eszembe h mi lenne, ha csinálnánk majd egy félidős pocakfotósorozatot is? :roll: de aaszem Henibabynek és Bibócskának ehhez jól ösze kell szednie magát :) :D :D
Vendég

Luna,
a mostani tanfolyam, az amúgy pont 2egymást követő 7vége lett volna.
meg amúgy sztem a többi is, de nézd meg itt
http://www.agykontroll.hu/tanfolyamok-felnotteknek
Vendég

kitakarítani, mármint a nappalit, és csak a nappali felével végeztem :oops:
Vendég

[quote="geooo"]L írta:geooouna,
a mostani tanfolyam, az amúgy pont 2egymást követő 7vége lett volna.
meg amúgy sztem a többi is, de nézd meg itt
http://www.agykontroll.hu/tanfolyamok-felnotteknek

es tenyleg. lehet, hogy a nyari szunet miatt voltak a tavalyiak ugy szethuzva... de en most belathato idon belul (amig datumok meg vannak adva tuti nem) nem kerulok haza, de akkor meg latok remenyt, hogy egyszer valamikor sikerul. Mondjuk osszel tuti nem, mert ha haza is jutok nem lesz senki aki az osszes gyerekre vigyazna... na de majd akkor jovore futok meg egy kort. De a te elmeselheto elmenyeidre nagyon kivancsi leszek addig is.

luna6

na és dobok pár képet a csengeryről, hogy legyen egy kis rálátásotok mennyire ramaty bááá a helyzet...
Kép Középen a bejárat,mellette mégegy bejárat a konyhába.de ezt nem fogjuk használni,balra a mi hálónk ablaka,szemben a tárolóhelység

Kép előszoba;jobbra a bjárattal szemben lévő tároló,középen a wc,balra a fürdő

Kép a bejáratnál jobbra nyílik a konyha

Kép a konyhából nyíló vendégszoba

Kép vendégszoba

Kép a tárolóval és wcvel szemben lévő,gangra néző hálónk
Vendég

és még van :wink:
Vendég

Kép nappali

Kép beázott tető a nappaliban

Kép a hálóban lévő,nappaliba áthelyezendő cserépkályha

Kép nappaliból nyíló gyerekszoba

Kép a gyerekszobát a fürdőből is meg lehet közelíteni

Kép előszobából és gyerekszobából nyíló fürdő

Kép wc

Kép tároló

de ha kész lesz, biztos nagyon szép lesz :oops:
Vendég

Sziasztok!

Elnézést hogy bepofátlankodom ide hozzátok.
Gondoltam ideje köszönnöm, mint egy jó vendégnek :-)
Nekem nem lesz kisbabám még, de a baráti társaságban, és a családban több is lesz, és van is, aztán ez olyan központi téma most. :-)
És emiatt ha időm van, akkor olvasgatok a témával kapcsolatban, hogy ha csak erről folyik a beszélgetés, valamit én is hozzá tudjak szólni. :-)
Azért éreztem hogy ideje írnom ide pár szót, mert több közösség beszélgetését olvastam már, de Ti vagytok a legszimpatikusabb társaság. :-)
Mindíg olvaslak benneteket, olyan már mintha ismernélek benneteket. :-)
Valamint ha szeretnétek honlapot csak magatoknak, és nem lesz senki, akinek ideje lenne utána nézni, megszerkszteni, szívesen részt veszek benne, mert szeretek ilyen oldalakat szerkesztgetni, díszítgetni. :-)

Nagyon boldog baba várást kívánok nektek, vigyázzatok nagyon magatokra!!
Vendég

na ezennel jó éjszakát kívánok mindenkinek, asszem elkezdek tanulni..
Vendég

Sziasztok,

Megint elöjött a gombám :twisted: Most kiváltottam a finnek terhességre adott hüvelykúpját...ami úgy néz ki mint egy húsvéti tojás :lol: piciben csak nem csokis :lol:
Tegnap használtam elöször, meg ma, meg holnap.

Nekem is küldhetnétek valami pozítív energiát mert a gomba tökre lelomboz.... :cry:

luna6,
Jobbulást :!: Igyál sokat, mmm egyél ropit az benntartja a folyadékot :D
Gyere majd mikor jobban és jobban vagy :D

Geo,

Nálunk nincs sex :cry: Doki anno azt mondta lehet, hogy van egy myomám de lehet nincs csak valami görcs az izomban...így nem csináljuk :cry: :cry: :cry:

Henibaby,

Copy-zom a listát és mentem:):D

No hamarosan itt az idö, hogy elkérjem a Húsvéti Nyuszitól a tojásaimat :lol:
Vendég

Geooo,

En nagyon szeretem az ilyen stílusú lakásokat, mert visszaidézik a történelmet :D
Kályha nagyon klassz :D
Biztosan nagyon szép lesz a lakás mikor kész lesz, majd arról is rakj fel képeket :P
Vendég

Sziasztok!

Holnaptól kezdődik a munka, kíváncsi vagyok, hogy tudok visszarázódni, mindent elfelejtettem. :oops:

Heni, majd gondolok rád holnap, remélem szuper lesz az uh!

Geo, hát le a kalappal, na meg a kivitelezők előtt is, én tuti nem vállalnék be egy ilyen lakást. De biztosan szép lesz, ha kész lesz! :wink:

Holnap beiratkozok a könyvtárba, ugyanis láttam a honlapján, hogy megvannak azok a könyvek, amiket én kinéztem, de az egyik 5000 Ft, a másik meg 7000! Hát inkább beiratkozok és kikölcsönzöm ingyen, a pénzt meg majd arra tudom költeni, ami valóban szükséges.
foltivspicur

jó reggelt csajszik...
éppen iszom a tejes kávém gondoltam belesek hozzátok mielőtt indulok a védőnőhöz....

geoo igyekszem összeszedni a pocimat hogy nődögéljen mire eljön a 20.hét és azért tudjak én is egy két nagyobb pocit is produkálni :D :D :D de elmondanám most mintha beindult volna jobban kerekedik..no de a kisfiam remélem jól beindult a növögetéssel és ihaj csuhaj mire észbe kapok kinövi a mostani helyét.. :D jut eszembe...a hétévégén megkérdezte tőlem az egyik rokon hogy milyen gyorsan telt eddig az idő...és tényleg csajok belegondoltatok ti mert én most igen....??hogy tényleg közelítek a félidőhöz és persze nem volt minden egészen problémamentes de azért ez a 19.hét így vissza gondolva egész gyorsan eltelt...
geo ha elkészültök nagyon szép lesz majd a házatok...a miénk is hasonlóan nézett ki amikor megvettük de valahogy megláttam benne a szépet és tudtam szépen lassan olyan lesz mint ahogy képzeltem...Lali mamájának nem tetszett mert a sok romhalmazból meg piszokból meg elhasználódott dolgokból nem látta ki a lehetőséget..na de mióta készen vagyunk nem győzi mondani milyen szép lett és hogy milyen jó helyen van meg stb stb...
úgyhogy kalandra fel és szép kis lakásotok lesz majd....
nos mi sem állunk fényesen szex terén.nekem mikor a haematómám volt a doki is azt mondta nem kellenne házaséletet élni azóta eltünt az a fránya dolog de nem tudom én félek és nem szeretném hogy bajt csináljak...pedig tudom hogy nem ártunk vele a babónak mégis ...inkább nem persze nem könnyű főleg nem az uramnak de kitartóan türelmes(egyenlőre :D )
na jól van most megyek készülődni mert mindjárt indulhatok és még sehol sem tartok..
pusz mindenkinek majd még jövök...

szia palomine...üdv közöttünk..és még nincs tervben a babó nálatok???
bibócska

Geo, húúúú, hát lesz itt meló bőven, de azt már most tudom, hogy nagyon-nagyon fogok irigykedni, mikor felrakod a felújított képeket is. Most még nem irigykedem. :D
Eljutottál vérvételre? :D

SZEX: mi a barnázás és a lenti méhszáj miatt tiltólistásak voltunk (az első 12 hétben egyszer szexeltünk "amúgy hagyományosan", másnap már barnáztam is), persze ez nem azt jelenti, hogy unatkoztunk. :oops: Szóval páromat nem kell sajnálni semmiképpen. :D
De már zöld lámpát kaptunk és persze finoman ügyeskedünk is, már nem volt semmi mellékhatás. Az én drágámnak iszonyat fontos a, na, hogy is írjam szépen, szóval a kielégülés, így én erre nagyon igyekszem adni. De persze csakis akkor, ha nem kényszer és örömből tehetem. Szóval tudok nem-et is mondani bármikor, amit természetesen elfogad.

Palomine, helló.
Hát köszönjük a dicséretet, nekem ez tök jólesik, már valaki más is írta ugyanezt régebben. Igaz, hogy nem egy iszonyat pörgős topik vagyunk, de szerintem idővel még azok is lehetünk.

Tahti, figyu, az én tanácsom az, hogy cukros dolgot, illetve amiben sok a szénhidrát (lisztes dolgokat beleértve) ne egyél egy darabig. Ez tutira hatásos gomba ellen, saját tapasztalat. Szóval csoki és édesség és péksütemény, kenyér, ilyesmik most tiltólistásak.

Bibó, majd gyere mesélj, hogy mi volt!

Kép

Kép
***csilla***

***csilla***

Köszi a tanácsot, sajnos úgy vettem észre télen szezonálisan elöjön :cry:
Azt hiszem a tojások beválnak :D
Csokit-nem eszem, mert megfogja a hasam és elöjön a másik problémám a székrekedés :cry:

Édesség...mmm nem szeretem, sós szájú vagyok vagy sajtos :D az is csökkent

Péksüteményt nem eszünk, házilag szoktam csinálni sütni, de mióta elöször kijött azóta azt se csinállok :cry:

Kenyeret csak teljeskiörlésüt vagy rozskenyeret eszünk

A pastát meg egyenesen nem eszek 2 éve, csak rizst és krumplit meg
salátát.

Liszt az csak sütibe amit most nem is tudom mikor csináltam, de fözelékbe estleg amibe kellene nem teszek mert mindent meglehet oldani nélküle is :D A férjem nem is szereti :lol:

Szal, próbálok mindent betartani, de csak elöjön ilyenkor télen, meg terhesség alatt a hormonegyensúly felborulásakor :cry:

Node, lássuk ha minden tanácsot betartok és alkalmazom a nyuszitojásokat akkor mi fog történni. Eddig jobb mint tegnap :roll:

Most van a Finn Eurovisio selejtezöje a Tv-ben, eléggé vegyes a mezöny, de eddig Lordi-hoz hasonlót nem hallottam :lol: Márcsak énekelni kellene valakinek :lol:
Vendég

Sziasztok csajok!

11.20-ra megyek az uh-ra. Aztán amint gép közelbe kerülök, küldöm a beszámolót.

FOLTIVSPICUR: Köszönöm, hogy gondolsz rám. Egy kérdés: A múltkor írtad, hogy a barátnőddel mész uh-ra. Szeretném megkérdezni, hogy amikor ott voltatok simán beengedték őt is? Ma először, hogy a párom elkísér (eddig nem tudott, mert ő volt olyankor itthon Bogival - de most ő ugye már oviban van) és nem tudom, hogy beengedik-e velem az uh-ra. Jó lenne.

GEOOO: Jó kis lakásotok van! Tetszik az elrendezése. Bár most még úgy néz ki, mintha bomba robbant volna benne, lesz is vele meló bőven. De gondolom, a végére teljesen más lesz az összkép.
A takarítást ne is mond. Mostanában velem is az van, hogy belekezdek, de valahogy nem akarok (vagy nem tudok) a végére érni, és ez persze bosszant.

Szex: Mi is ritkábban vagyunk együtt, mint a terhesség előtt. Viszont mikor összehozzuk, akkor kifejezetten jól esik, sőt... Csupán a kényelmes pozitúrát kell megtalálni, hogy a pocakra ne gyakoroljunk nyomást és ne legyen útban... (na ezt jó tudományosan leírtam) :D :oops:

LUNA: Ha nem esik jól a kaja, akkor az is megoldás, ha csak csipegetsz, mint a kismadár. Ilyenkor a folyadék a legfontosabb. Jobbulást neked!!!

Félidős pocakfotó: Megcsinálom a pocakfotót, de csak akkor töltöm fel ide, ha mindannyian kb. félidősek lesztek. És akkor így én sem lógok majd ki a sorból - ha már ennyire elhúztam a terhességi korral. :D

PALOMINE: Köszönjük a dícséretet! Szerintem azért jó ez a társaság, mert nem vitázunk, nem írunk bugyuta, semmitmondó hozzászólásokat, és mindenki meghallgatja a másik a kínját-baját, de ugyanúgy örömét is. És nem csak hallgatja - olvassa, hanem próbálunk egymásnak segíteni bármiről is legyen szó.

BIBÓCSKA: Az időt ne is mondd! Én is a múltkor nosztalgiáztam, hogy még tisztán emlékszem, amikor az első tesztet csináltam, és tessék már a felénél tartok. Mire észbe kapok, mehetek is szülni.

További szép napot mindenkinek!
Vendég

na itt is vagyok....
letudva ez is legközelebb feb.8.-án kell mennem ismét.
hát a vérnyomásom megint a béka feneke alatt kemény 87/62 pulzus:95...ez van.
a védőnőm megint megkérdezte és nem vagyok roszul nem szédülök nincs semmi pamaszom élek-e egyáltalán???
hát igen élek virulok nekem ez a normális...bár azt is mondta inkább alacsonyabb legyen mint magasabb.vizelet tiszta...
súly rendben ruhásól csizmástól vagyok 57,7 kg...
az első randinkon mikor mért 56,5 kg voltam meg van velem elégedve 1,2 kg hízási ráta 9 hét alatt.....
szóval mindent rendben talált a vércsoport meghatározás is megjött szerencsére nem termelek ellenanyagot a babának ez is jó hír és a vércsoportom is O rh+..de ezt már tudtam.
magzatmozgás van/volt arra is kaptam egy plusz jelet...megkérdeztem a pocikeményedést is hogy képben legyek ha előfordulna...mert mindig hallom meg kérdezték is már tőlem mondtam még nem volt..olyan szokott lenni hogy a kisfiam megunja a bal oldalamat és költözik jobbra vagy fordítva és akkor érzem megfeszül a méhem és látszik a dudor ahogy vándorol de az addig tart...na ez természetes ez így jó ha sok ideig tart és deszka kemény a pocim akkor van egy kis baj de akkor szedni kell magne b6.-ot...szóval most már ezt is tudom...
megvan a 3 pecsétem is a könyvemben még egy kell ha jól emlékszem...legközelebb ha megyek kapom a beutalót a terheléses vércukor mérésre...

ma este pedig megyünk magán dokihoz nagyon várom már..olyan kiváncsi vagyok mit mond majd...de ha nem majd holnap úgyis elmesélem...

henikém remélem most is csupa jó híreket kapsz majd....
na most lépek cupp mindenkinek:-)
bibócska

Tahti,
jobbulást kívánok :D

Palomine,
és mikorra tervezitek a babát?

Foltivspicur,
majd mesélj, milyen volt ma a meló!

Henibaby,
kíváncsi vok megmondják e a nemét :lol:
sztem beengedik tuti!! amikor genetikaira mentünk a 12hetesre, akkor azt a kórhzban csinálták, és nem a dokimnál, és beengedték Andrást is :wink:

Bibócska,
ez vicces, ugyanazokon a napokon járunk védőnőhöz :D
Vendég

Tahti, na, akkor kb. úgy eszel, mint én vagyis mi. Akkor a hormonváltozásra tudnám csak fogni én is.
Nekem régen nagyon sok bajom volt a gombával, de mióta leálltam a cukorról, finomlisztről, azóta alig-alig fordul elő. Szerencsére.
De ezek szerint a tojáskák segítenek. :D

Heni, na, párod be tudott menni veled?
Várjuk a beszámolót, kíváncsi vagyok, milyen hírekkel jössz.

Bibó, én is 0 pozitív vagyok, én is tudtam. Párom AB pozitív, így a bébike vagy A+- vagy B+- lesz.
A súlyod miatt irigykedem, :oops: de hát én már csak ilyen vagyok.

Luna, Te kérdezted a magnéziumot? Én az elejétől fogva szedek egy Magnex nevű, csak magnéziumból álló bogyeszt, mert rögtön a legeslegelső hetektől nekem borzasztóan kemény tud lenni a hasam. Egyik nap elfelejtettem bevenni reggel, ahogy szoktam kaja után és este éreztem, hogy valami nem oké, feszült a pocak, mint állat és akkor jutott eszembe, hogy elfelejtettem bevenni. Szóval én elégedett vagyok vele nagyon. 500 mg van egy darabban, az ára sem vészes és nekem fontos volt, hogy csak magnézium legyen benne.

És jelentem, megérkeztek a mosható peluskák. Olyan nagyon cukimukik.

Kép

Kép
***csilla***

En kerdeztem a magneziumot igen, hogy mikor veszitek be, ezek szerint reggel. Enyim kis zacsia, vizben kell oldani es meginni.
A multkor kerdeztem de biztos nem lattad, milyen markaju pelusokat vettel milyen verzioban? (ugy ertem prefoldos, vagy zsebes, vagy AIO es egymeretu?)

luna6

Na én most értem haza.

8:15-re mentem védőnőhöz
néztünk egy vizeletet, ami teljesen negatív lett.
meg hallgattunk magzati szívhangot is, ami 150lett
60ról 61kilóra ugrottam,
vérnyomás meg 100/60 lett. háát, nagyjából ennyi volt :)
legközelebbi időpont: febr.8 :D

majd végre eljutottam a laborba!!! :lol: ahol levették azt az 1cső vért, amit átvittem a terhesgondozóba, leadtam, (tök durva, ogy egy idő után besűrűsödik a vér :lol: ) és megkaptam a beutalómat a 18hetes genetikai uh-ra. addigra meglesz az afp eredménye is, úh most úgy néz ki, hogy 29-én pénteken megyek 11:20ra genetikai uh-ra anyával, majd a rá következő héten csütörtökön pedig megyek a dokihoz Andrással, ugyanis addigra már ő is hazajön :)

a baba mama kapcs.analízist lemondtam, mert tanulnom kell, úh most ki is kapcsolom a gépet :)
Vendég

Lányok, készen van az AFP-m, pedig szerdán voltam. Most rohanok az eredményért a kórházba.

Luna, ez valóban elkerülte a figyelmemet, ha hazaértem, válaszolok. Ha elfelejteném, akkor légyszi szólj rám.

Kép

Kép
***csilla***

Geooo,

Köszi szépen :D

Henibaby,

Hajrá az UH-on :D nekem van még 21 napom míg megtudom mi lesz a neme :D

***Csilla***

Terhesség elött csak egyszer volt igazán erös, pontosan egy éve. Akkor meg nagyon stresszeltem.....de egyébként nem jellemzö....úsztam és akkor se jött elö, de itt annyira klórozzák a vizet az uszodában, hogy sokáig "döglött bör" szagom volt, száraz bör meg ilyenek, a téli idö is nagyon száraz hideg és lehet, hogy ez segít egy kicsit abban hogy érzékenyebb legyek :cry:
Nyáron tök jó :)
Az uszoda hiányzik, de le vagyok tiltva......... :cry:

Azt hiszem nekem is kell valami melltartó féle éjszakára mert nehezek.....
Vendég

Bibócska,

Szépen haladsz :D
A magándoki mit fog csinálni :D :?:

Luna6,

Gyere légyszi ki a wc-röl mert hiányzol :!: :D Ja, és legyél jobban :!: :D
Sok-sok jobbulást :D :D :D
Vendég

luna6,

Most látom már itt vagy :D Örülök :D

En is a kezdetektöl használok B6+Magnézium pezsgötablettát napi egyszer, reggel. O.K. van amikor elfelejtem, de akkor késöbb pótolom a nap fojamán. Ebböl egyet eszem egy nap. Az elején csak izomgörcseimre használtam, mert éjjszaka alvás alatt elöjöttek. Azóta semmi.

Geooo,

Hajrá :D Tanulni joooo :D

***Csilla***

Hajrá az AFP-vel :D Jó erdményeket :D
Vendég

Heni, várjuk az Uh beszámolót!!!! Tök jó neked, hogy már megvan a babakocsid! Kicsit irigykedek :) Én is néztem már egy csomót a vaterán, de megigértem páromnak, hogy csak majd májusban vásárolgatok már. Igazából babakocsin kívül mást nem is kell vennünk, úgyhogy végül is azt az egy dolgot meg nem baj, ha a végére hagyom. Igaz mi mindent elajándékoztunk Lili után, mert én nem szerettem volna több gyerkőcöt, de most úgy néz ki mi kapunk mindent ajándékba.

Konkri, nem a festésből élek, bár szeretnék, de sajnos Magyarországon nem igazán veszik a festményeket, legalább is nem kiszámíthatóan. Könyvelő vagyok, egy állami cégnél. Biztos hely, kevés fizetéssel :lol: Viszont mellette tudok festegetni, főleg most, hogy már nem dolgozom, Lili meg az óvodában van. De igazából most is leginkább azért húztam bele, mert hogy lesz ez a kiállítás. Amúgy már nem nagyon szoktam festeni, mert a mi falaink tele vannak, eladni meg nem lehet.
Gyerekszoba falat nem vállalok, nem akarok rémálmokat okozni egy gyerkőcnek sem :lol: Lili szobájában vannak képeim, amiket ő kiválasztott. De majd eljössz a kiállításra és akkor választhatsz a milliókat érő képekből, ha látsz olyat ami tetszik :lol:
Depis meg ne legyél, mert azt a baba is érzi. Tessék csupa jó dologra gondolni és akkor jön a többi jó is az életedbe!

Detti: én is a sós vizes gargalizálásra szavazok, ami a torkodat illeti. Nagyon rossz, vigyázz, hogy még véletlenül se nyeld le, viszont a leghatásosabb gyógymód a világon. Illetve még a hagymateát javasolnám, az is nagyon jó rá. Én még Septofort tablettát szopogattam, de abból csak 3 db-ot lehet naponta, ami nagyon kevés volt.

Tahti, pozitív energia postázva, remélem hamar megkapod :lol:

Geo, a lakás szuper lesz, én már látom! Tök jó, hogy új lakásba tudtok majd költözni. Én imádok költözni, de már azt is nagyon szeretem, ha valami újítás történik a lakásban. Most sajnos nem igazán lesz ilyen, mert ebben a lakásban nincs mint változtatni. Nem azért mert így tökéletes, hanem mert olyan variálhatatlan, fantáziátlan. De azért a miénk, úgyhogy nem panaszkodom. Csak hát köze nincs ahhoz, amilyenben én lakni szeretnék.

Üdv Palomine, jópofa, hogy így baba nélkül is olvasgatsz minket. Reméljük így már hozzá tudsz majd szólni a környezetben lévő babások beszélgetéséhez. Meg ha nálatok is jön a gyerkőc, akkor már majdnem gyakorlott anya leszel :lol:

Szex: :shock: Nekem valahogy nem hiányzik. De ne mondjátok el a páromnak!!! :roll: Mondjuk előtte sem voltam valami mániákus, de most aztán tényleg minden másra vágyom, csak erre nem. Kényelmetlen is, a babát is féltem, meg ugye eddig végig betegeskedtem, hol az orrom dugult, levegőt sem kaptam, hol a torkom fájt, hol a homloküregem, stb. Szóval baromira nem hiányzott. De persze azért ez nem azt jelenti, hogy nincs is, mert hát a párom viszont annál jobban szereti, főleg hogy végre van egy nagymellű felesége! :lol: (aki ugyan nem a felesége) Tényleg, még az apaságit is el kell intéznünk. Jó hogy eszembe jutott.

Na megyek festeni, aztán még visszanézek.

Kép
Kép
hari

Veletek volt már olyan, hogy kidobott innen a rendszer, és nem engedett be a nevetekkel?? :x
No mindegy, Palomine vagyok, most ezzel a felhasználónávvel. Igaz úgysem ismertek annyian, hogy ez feltűnjön. :-)
Csak most meglepődtem.
fioree

Csilla,
szorítok nagyon!!! :lol:

Hari,
mior és hol lesz a kiállítás?
na a szexxel akkor asszem mindketten ugyanúgy vagyunk :P
Vendég

Halihóóóóóóóóóóóóóóóóó!!!!

Megjöttem az uh-ról. Ééééééééééééés vannak ám híreim....
KISTÖKÖS van a pocakban!

Nagyon jópofa volt a doki, aki az uh-t csinálta. Miután megmérte mindenét, rákérdezett, hogy szeretném-e tudni a nemét. Mondtam, hogy igen. Majd kérdezte, mi a megérzésem. Mondtam neki, hogy passz... nincs megérzés. Erre kinagyította a két "tappancsát" a monitorra és feltette a kérdést: Ön szerint, ha ekkora nagy lába van, akkor vajon mi lehet? Mondom: fiú (apjára ütött). És a doki helyeselt: Igen, így van...jó válasz!

Itt már nem mért CRL-t, hanem külön mindenét.
BPD: 52,8 mm
Fej hosszanti mérete: 61,0 mm
Combcsont: 35,8 mm
Karcsont: 33,3 mm
Talp: 31,4 mm
Gerinc, szív: ép
Agykoponya, hasfal, mellkas, rekesz: zárt
Gyomor, hólyag: telítődve

Amit nem tudott megnézni, az a szája (a nyúlajak miatt), mert a kis drága folyamatosan lefelé tartotta a buksiját, sőt a két pici keze is az arca előtt volt. Szóval teljes takarásban.
Holnap megyek a saját dokimhoz, ezt meg kell mondanom neki, és akkor majd ő megnézi nekem uh-n.
Vendég

Henibaby,
ez szupeer!!! én mindig is kislányt akartam először, majd utána kisfiút :wink:
Vendég

Heni, nahát, kiderült végreee, de jóóó. És egy újabb fiúcska. Hát tényleg nem sok a kislány eddig. :D Ha a megérzéseim nem csalnak, akkor én is ezt a tábort fogom szaporítani.

Hari, na, az tök jó, hogy csak babakocsit kell beszerezni. És fogsz tudni várni májusig? :D

Geo, jó tanulást.

Luna, szóval Shinies (10 db) és Coolababy (5 db) AIO pelusokat (egyméretű) rendeltem, plusz 5 db betétet. Innen: http://www.tiptopbaba.hu/
Nagyon jó kis szempont volt számunkra, hogy egészségpénztáras számlát tudnak adni, amiből ugye 30%-ot visszaigényelhetünk.

AFP-nk tökéletes, 1,25 lett. :D Kikocogtam a kórházba, felvettem az eredményt, majd hazakocogtam, úgyhogy a mai mozgás is megvolt.
Jaj, olyan boldog vagyok.

Kép

Kép
***csilla***

heni nagy gartula a kisfiúhoz...most már a csajszi mellé jöhet a trónörökös :D :D
neveken gondolkoztatok már???és annak is nagyon örülök hogy az eredmények is rendben vannak....

csilla neked is gratula csak így tovább szépen sorjában legyen minden rendben :D
bibócska

Sziasztok!
HENY: Gratulálok a kisfiadhoz!!!
BIBÓCSKA: Nagyon aranyos lehet a védőnőd!Szintén gratulálok a jó eredményhez, a vérnyomásom nekem is annyi, mint a tiéd, kb.
CSILLA: Nagyon jó lett az AFP-d.
GEOOO: Sok erőt a tanuláshoz ebben az álmosító időben...Biztosan szép lesz a lakás.
Olyan, így képeken, mintha mindent újítani kellene rajta.
Az a jó ebben, hogy mindent a ti ízléseteknek-kényelmeteknek megfelelően tudtok kialakítani benne.
A cserépkályhába beleszerettem!!!

RÓLAM:Ma voltam UH-on és KISFIÚ lakik a pocakomban.
Balázs lesz a neve.
Hétvégén megérkezett a babakocsink, szupi , imádom!!!!

:oops: SZEX: :oops: Mi ma kaptunk zöld utat, szerintem apát nem kell lasszóval megfogni-remélem!( Nekem már hiányzott)

Kép
rozsa1979

Hihi, még egy kisfiú. Rózsa gratula. Akkor kapd el apát, én is azt gondolom, nem kell megkergetned.

Kép

Kép
***csilla***

Csilla,
köszi és gratulálok a jó eredményhez!!
én Monapel pelusokat néztem, de most ezek is tetszenek :wink:
Vendég

Rózsa, most olvasom h neked is kisfiúúú, gratulálok!! 8)

Amúgy ez így van, tényleg minden talpalatnyi helyet rendbe kell szedni :?
Vendég

lehet h most csak le vok fáradva, de tök bonyi ez a mosható pelus téma :x :oops:
Vendég

Gratulálok a kisfiúkhoz- Henibaby és Rózsa no meg akik már tudták, hogy fiú meg azoknak is akik nem még:D
Gratula a lányos anyukáknak is :D
Valamint a jó AFP-hez a Csillának :D

Van már szám adatunk arról hány fiú várható és hány lány?

Van valaki aki még nem tudja rajtam kívül kisfiú vagy kislány lakik odabenn?
Vendég

Gyors leszek, mert szülcsinap van...

Heni: gratula!

Depi nuku, tegnap jött az uram enyülésért :)

Szex: hát én nagyon kívánom ha terhes vagyok, de most orvosilag tiltva ugye... bár vannak alternatívák :) amúgy ez nálam Marcuval odáig fajult, hogy a végén a napi 5 is ment :) pedig amúgy szerintem heti/2 heti 1-el is meglennék :(

Geo: hajrá! mindenre fel!

Csilla: kérdezted a gyógyszertári csomit: igen a doki írja majd fel szülés előtt v után közvetlenül. ha utána, akkor küld el érte apát míg a koriba vagy...

Kép
Kép
Kép
konkri

Sziasztok!

Bocsi, kicsit eltűntem.....Köszönöm szépen az üdvözléseket, jól esik, hogy bevettetek a csapatba!
Sajnos vizsgázom, úgyhogy most nem nagyon merek feljönni az oldalra, mert képes vagyok órákra itt ragadni.

Jelenleg 18+1 vagyok,az első babánkat várjuk, és múlthéten kezdtem érezni a kis drágát, hogy mocorog, de általában csak reggel egy "anya, ébren vagyok ám" rúgás, meg estefelé, mikor lekucorodunk a tv elé apával, akkor egy-két rúgás-ütés (vagy valami). Nagyon izgalmas dolog ez!
AFP-n túl vagyunk,rendben van, nekem csináltak ún. integrált tesztet, amit így utólag nem biztos, hogy kellett volna, de hát egy első babás kismama ritkán mond ellent a magabiztos doktor bácsinak.... neki könnyű, nem ő fizette! Na mindegy...a lényeg, hogy az is negatív.

Nagyon irigyellek benneteket, akik tudjátok már a baba nemét!! Majd' meghalok az izgalomtól már, de csak jövőhét kedden megyünk a genetikai uh-ra. De ha akkor sem mutatja meg, én.....:-D

Szex: na igen, ez is érdekes kérdés. Az elején a rosszullétek miatt, hát annyira nem kívántam, meg ha vízszintesbe kerültem, akkor én el is aludtam. Aztán mióta nő a pocak, azóta meg nem tudok elvonatkoztatni, hogy ott van bent. Sajnálom apát, néha ki is borulok, de nem tehetek róla, csak arra gondolok, hogy a baba most mit érez ebből, és mit szólhat hozzá. Összesen háromszor voltunk együtt azóta, de én abszolút nem élvezem, az meg apát is lelombozza, úgyhogy nem tudom, mi lesz később. Amúgy én sem voltam azelőtt sem mániákus.

Szerdán megyek védőnőhöz, szerintetek már meghallgatjuk a szívhangot?

Klau

Kép
pkklau

Ja, és Detti az elején én is megfáztam és vettem ezt az oscillococcinumot (vagy mi a franc), be is szedtem, de szerintem semmit nem ért. Teáztam, feküdtem, meg pemetefű cukorkát szopogattam, de az valami förtelem. :-)
Amúgy a sós vízzel gargarizálás szerintem is hatásos.

Mielőtt terhes lettem azelőtt pedig mindig egy nagy fazék hagymaleves, jó forrón, és másnapra jobban lettem. (most nem tudom megenni a hagymát, csak azért nem:-))

Klau

Kép
pkklau

Tahti, már ketten vagyunk. Mármint akik nem tudják ki lakozik bennük :lol:

Elhoztam a lányt, szerencsénk volt, most alig voltak. Most meg átment a nagyijához. Furcsa, mert egy udvarban lakunk, de jóformán sosem jut eszébe, hogy bemenjen a nagyihoz. Most is ő jött ki az udvarra, mármint a nagyi és én kérdeztem nem akar-e bemenni hozzá. Pedig szereti, csak valahogy nem jut eszébe. Nyáron bezzeg igen, mert ugye akkor mikor hazaérünk az oviból, akkor kint marad az udvaron, a nagyi lakása nyitva és úgy már egészen más. Én mondjuk nem erőltetem, nincs vele különösebb bajom, de nem is hiányzik,hogy nála legyen a gyerek.

Biztos más lenne, ha a saját Anyukám lenne. Bár velük sem szeretnék együtt lakni :lol: Nem igazán szeretek alkalmazkodni hosszú távon. Kicsit párom is zavar néha. :lol:

Jaj én úgy megállítanám az időt most. Semmi bajom, se betegség, se semmi rossz. Csak az a szép gömbölyű pocak, amiben néha valaki mocorog. Sokkal nyugisabb baba amúgy mint Lili volt. Nála a végére már komolyan fájdalmasak voltak a rúgások. Persze hol vagyok még a végétől. De most nem is akarom siettetni. Lilinél alig vártam, hogy lássam őt, aztán szabály szerűen hiányzott a pocakomból. Úgyhogy most inkább próbálom minden pillanatát kiélvezni, hátha úgy hosszabbnak tűnik.

Kép
Kép
hari

Kép
Vendég

Henibaby,

Aaaa, ebböl a táblázatból látom már az arányokat :D
Összefiglalva eddig:
Fiú: 7
Lány: 3
Akik még nem tudják: 12 vagy még (+2)

***Csilla***
Bocsi, de nem emlékszem, te már tudod a nemét a babának? Vagy a táblázatban azok a lehetséges nevek?
Avagy ikrek lesznek :D Kettöt egycsapásra...mmmm....elgondolkoztató :D (csak viccelek) :lol:

Kérdés?

timcsi81-nél azok a lehetséges nevek?
princzike ?

Azért vagyunk még akik nem tudják
:wink:
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?