Heni, várjuk az Uh beszámolót!!!! Tök jó neked, hogy már megvan a babakocsid! Kicsit irigykedek
Én is néztem már egy csomót a vaterán, de megigértem páromnak, hogy csak majd májusban vásárolgatok már. Igazából babakocsin kívül mást nem is kell vennünk, úgyhogy végül is azt az egy dolgot meg nem baj, ha a végére hagyom. Igaz mi mindent elajándékoztunk Lili után, mert én nem szerettem volna több gyerkőcöt, de most úgy néz ki mi kapunk mindent ajándékba.
Konkri, nem a festésből élek, bár szeretnék, de sajnos Magyarországon nem igazán veszik a festményeket, legalább is nem kiszámíthatóan. Könyvelő vagyok, egy állami cégnél. Biztos hely, kevés fizetéssel
Viszont mellette tudok festegetni, főleg most, hogy már nem dolgozom, Lili meg az óvodában van. De igazából most is leginkább azért húztam bele, mert hogy lesz ez a kiállítás. Amúgy már nem nagyon szoktam festeni, mert a mi falaink tele vannak, eladni meg nem lehet.
Gyerekszoba falat nem vállalok, nem akarok rémálmokat okozni egy gyerkőcnek sem
Lili szobájában vannak képeim, amiket ő kiválasztott. De majd eljössz a kiállításra és akkor választhatsz a milliókat érő képekből, ha látsz olyat ami tetszik
Depis meg ne legyél, mert azt a baba is érzi. Tessék csupa jó dologra gondolni és akkor jön a többi jó is az életedbe!
Detti: én is a sós vizes gargalizálásra szavazok, ami a torkodat illeti. Nagyon rossz, vigyázz, hogy még véletlenül se nyeld le, viszont a leghatásosabb gyógymód a világon. Illetve még a hagymateát javasolnám, az is nagyon jó rá. Én még Septofort tablettát szopogattam, de abból csak 3 db-ot lehet naponta, ami nagyon kevés volt.
Tahti, pozitív energia postázva, remélem hamar megkapod
Geo, a lakás szuper lesz, én már látom! Tök jó, hogy új lakásba tudtok majd költözni. Én imádok költözni, de már azt is nagyon szeretem, ha valami újítás történik a lakásban. Most sajnos nem igazán lesz ilyen, mert ebben a lakásban nincs mint változtatni. Nem azért mert így tökéletes, hanem mert olyan variálhatatlan, fantáziátlan. De azért a miénk, úgyhogy nem panaszkodom. Csak hát köze nincs ahhoz, amilyenben én lakni szeretnék.
Üdv Palomine, jópofa, hogy így baba nélkül is olvasgatsz minket. Reméljük így már hozzá tudsz majd szólni a környezetben lévő babások beszélgetéséhez. Meg ha nálatok is jön a gyerkőc, akkor már majdnem gyakorlott anya leszel
Szex:
Nekem valahogy nem hiányzik. De ne mondjátok el a páromnak!!!
Mondjuk előtte sem voltam valami mániákus, de most aztán tényleg minden másra vágyom, csak erre nem. Kényelmetlen is, a babát is féltem, meg ugye eddig végig betegeskedtem, hol az orrom dugult, levegőt sem kaptam, hol a torkom fájt, hol a homloküregem, stb. Szóval baromira nem hiányzott. De persze azért ez nem azt jelenti, hogy nincs is, mert hát a párom viszont annál jobban szereti, főleg hogy végre van egy nagymellű felesége!
(aki ugyan nem a felesége) Tényleg, még az apaságit is el kell intéznünk. Jó hogy eszembe jutott.
Na megyek festeni, aztán még visszanézek.