Indigo!
1. kérdés: Miért kell még egy terheléses? És az is 75 gr-os lesz? Vagy már csak a reggeli utáni. Előbbi értelmetlen, sőt, káros. Utóbbi az ok. Mérőt próbálj venni szerintem, ha belefér a költségvetésbe.
sűrítés: Miért kell főzeléket enni? Tudom mert írtam. De egyél levest, vagy párold a zöldséget. Avagy csináld úgy pl a tökfőzeléket, hogy csak nagyon kicsit legyen több a víz, mint ami kell, és akkkor nagyon kevés liszttel be tudod habarni. De egyébként az étkezési keményítőt hallottam használni, de én nem használtam, így nem tudok róla több infot adni.
Bocsánat amiért azt írtam, hogy nemkell annyira szigorú lenni diéta ügyileg, nem úgy értettem, természetesen oda kell figyelni a diétára, én csak arra utaltam, hogy nemkell ennyire merevnek lenni, hanem a saját tapasztalat alapján beállítani az étekezéseket, attól függően, hogy kinek mmi viszi fel jobban a cukrát. Pl. annak idején Ági írta nekem, hoyg a zöldbaba neki inkább lejjebb vitte, mint fel.
Egyébként nagyon jó az éhség ellen, a tojással dúsított reggeli. Vagy pl. most el lehet felejteni egy kicsit a light-os kajákat. Azaz nem kell az 1,5-ös tejet inni, hanem lehet a 2,8-asat.... Most nem a fogyás a cél, de az sem baj. Én mindkét terhességem végén diéltátztam, és mindkettőnél fogytam így néhány kilót a végén, semmi baja nem volt a gyerkőcöknek.
Sel a fejjel,...
Panni
Aztán vannak fincsi kaják: túrógombóc, vagy ugyanaz a masza olajban kisütve. A kedvencemet, itt már sokan hallották, az egy kocka túró, egy doboz joghurt, és hozzá sok gyümi. Ami belefér, egy kis édezsítő, és isteni vacsit kapsz, amitől nem leszel éhes, és ráadásul fincsi.