Új privát üzeneted érkezett!

mush:
hát ez elég rosszul hangzik!!
A hasad nem megy? "Csak" a hányás van??
Tegnap én is ettől féltem, ha hasmenéssel kell szülnöm, kimerült leszek... Ha viszont zárt vagy, és valami vírus, vigasztaljon, hogy 1-2 nap alatt lezajlik, és addig csak nem nyílsz ki!
Kitartás!!

Kép
Kép
Kép
mágnes

Mush, megnyugtatásképpen ez a bal oldali egy pontban lévő fájdalom nálam is jelen van, szinte folyamatosan fáj meg jóslóim is folyamatosan vannak és én is nagyon kimerültnek érzem magam emiatt.. :(

Kitartás Neked már nagyon kevés lehet hátra! Szülésnél pedig lesz erőd, akkor vmi rendkívüli erő száll a nőkbe!!

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Ja és a hasmenés nálam is megvan már pár napja, tegnap este meg hányás...

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

magi. nem megy a hasam. voltam 5-szor wc-n ejjel, de egyik sem hasmenes volt.
engem a fajdalom merit ki, de nagyon. kiborit, hogy semmi sem segit. es mivel nem fajasok, ugy erzem, hogy nem vezet sehova.
csak azt nem tudom, hogy milyen virus jarhat ilyen fajdalommal. meg szerintem arra csak adtak voltak volna valami gyogyszert.

olyasmi erzes, mint mikor beszorul a levego, csak sokkal erosebb, meg ugye jon-megy.

mindenesetre ujra gondolom az epiduralisrol alkotott velemenyemet! :lol:

KépKép
KépKép
mush589

Mush: ez sajna teljesen úgy hangzik mint az én vesegörcseim :( Anno jobban fájt mint a vajúdás maga...

Nekem egy dolog segített, az algopyrin plusz no-spa kombináció és mocskosul sok folyadék (keress rá a hatóanyagra, valszeg van helyettesítő)...

A vesemedencét nem nézték meg ultrahangal?

Kitartás!!!!!! (és igyál, igyál, igyál plusz a jobb oldaladon próbálj aludni... ja, nálam még az is segített, hogy kb. 200 párnával kipárnáztam magam és úgy lógattam a hasam az ágyon...úgy még aludni is tudtam)
Vendég

csaki. az nem hangzik valami szivderitoen, de mivel van itthon no-spa, amikor lejart ennek a masik gyogyszernek a tures ideje (5-kor), akkor majd veszek be azt. talan meg algopyrinunk is van, csak tudnam, hogy hol. van idom keresgelni.
meg koszi a tanacsot, hogy igyak. nem sokat ittam egesz nap. nem mertem, mert nem akartam hanyni megint. akkor most bepotolom.
en amugy is a jobb oldalamon alszom, igy azzal nem lesz gond! :)

nem csinaltak semmilyen uh-t. nekem ugy tunt, mivel a gyerek jol van, szerintuk a fajdalomcsillapito mindent megold.
pedig a szuleszno mondta, hogy hugyutifertozes is lehet, de mikor kerdeztem a dokit, akkor azt mondta, hogy a tunetek alapjan nem valoszinu. vizeltet elkuldtek kivizsgalasra, majd felhivnak, ha talalnak benne valamit.

KépKép
KépKép
mush589

csaki. mennyit vegyek be? es milyen idokozonkent lehet?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára mush589 2008.12.08 15:47-kor.

KépKép
KépKép
mush589

Hú! Mushi! Pedig bíztam benne, hogy csak a net nem műxik, azért nem jelentkezel! Nem tudok sajna tanácsot adni, de kívánom, hogy pikk-pakk szűnjenek meg ezek a szörnyű tünetek! Ha nem múlik, én biztosan visszamennék a helyedben a kórházba... Bár nem tudom, hogy milyen ott az ellátás! Remélem, hogy hamar helyrejössz! Remélem, hogy tudsz pihenni is! Vigyázz magadra! Küldöm a gyógyító energiákat!!!!
sinaszi

Orsi, Boci! Akkor nincs mit aggódnunk, ha a lurkók ennyire lubickolnak a jólétben! :lol: Jönnek, amikor úgy érzik! Most már tuti türelmes tudok maradni! :D

Csaki! Most gondolkoztam, hogy Lucának hamar jönnek itt az elején az ünnepek: szülinap, Miki, névnap, karácsony! Imádni fogja az évvégét! :lol:
sinaszi

mush: max. kihányod, de tényleg inni kell, mert ha pang a vizelet a hólyagodban stb. akkor az sokkal nagyobb gáz, ürüljön csak szépen... (minimum 3 liter naponta!)...

Mondjuk az UH nem oszt, nem szoroz, nálam csináltak, megállípították, hogy van egy kis tágulat és annyi. Ez amiatt lehet, mert a méhed nyomja a vesét és a környékét. Ha arrébb mászik a baba akkor lehet, hogy jobb lesz de nálam tényleg csak az algo plusz no-spa segített (és így is kellett neki kb. 2 nap).

A haslógatás viszont valószínűleg azonnal javítani fog a helyzeten!
Vendég

koszi sina. ha semmi sem valtozik, akkor megint bemegyunk a korhazba, en nem szeretnek meg egy ilyen ejszakat.

gabi. zabalnivalo a koboldod! tenyleg nagyon pasis! :lol: :lol: asszem o lesz az elso volegeny jeloltunk, ha nem banod! :lol: a kedvencem a furdes utani kep; ugy nez ki, mintha befogna az orrat. :lol:

KépKép
KépKép
mush589

mush: fú, sajna nem emlékszem... én azt néztem, mi van a dobozra írva... (talán 5*2 no-spa max?) A neten biztos, hogy megtalálod...

sinaszi: jaja... kemény időszak lesz :)

(szétmegy a fejem és nem tudok aludni... pedig Lilla a szüleimnél van pont azért, hogy végre pihenhessek... áááááá)
Vendég

akkor neked is kell valami fajdalomcsillapito. meg egy kis pozitiv energia!+++++++++++++++++++++++++++++

KépKép
KépKép
mush589

Mush! Ez nagyon rosszul hangzik! Sajnos tanácsot nem tudok adni, csak azt, hogy ha nem szűnik, akkor újra doki!
Jobbulást neked!

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

Mush! Remélem gyorsan rendbe jössz és éjszaka tudsz majd pihenni. Szörnyű lehet, de tényleg igyál sokat fogadd meg Csaki tanácsait!!

Gabidani! Gratulálok Gergőhöz! Sok boldogságot!

Mági! Anna nagyon édes!

Kép
Kép
Kép
erika26

csaki. es szules utan elmult?
a bebi osszevissza mozog meg mindig igy szerintem ebben nem o a "ludas".

KépKép
KépKép
mush589

mush: Lillánál néhány nappal a szülés előtt, most Lucánál meg kb. 1 héttel előtte? (vagy 2... már nem emlékszem).

Szóval a szülésnél már nem volt gond!!!!

(nálam se volt gyerekfüggő a dolog pedig azt hittem, simán a méhem volt a ludas...)
Vendég

Mush: jobbulást! Remélem hatni fognak a gyógyszerek!

Sina: ja, most már én sem vagyok türelmetlen, csak már kezd az agyamra menni a sok aggodalmaskodó SMS, telefon, email!! Némelyik rokon, már szinte szemrehányoan kérdezi hogy "Mi van? Nem szültél még meg?" Hát szerintük nekem nem lenne már jobb?? Na mindegy, holnap találkozok a dokival aztán meglátjuk mit mond!!!
Vendég

boci. az nem lehet tul jo. szerencsere engem nem zaklatnak ilyenekkel. neha jo, hogy tul udvariasak az angolok. :wink:

KépKép
KépKép
mush589

na ja... nekem pl. tetszik, hogy nem kell állandóan egészségedre-t mondogatni ha valaki tüsszögni kezd :)))))))

(éljen a tea.. javul a fejfájás)
Vendég

Zsebi: köszi, megnyugtattál :)

Mush: jobbulást neked! És egy percig sem bánom :lol:

Kép

Kép
gabilany79

[quote]Z írta:öldi! Én a külön szobát a korházra értettem! A takaritónős sztori miatt kérdeztem. Én külön szobában voltam és az ajtót mindig bezártam (annak ellenére, hogy nem örültek neki!
Akkor te most keményen gyúrsz a fenékizmokra is. Éjszaka nem tudom nekem lenne-e erőm lépcsőzni.

Enikő! Én 5 ágyasban voltam. (Mági, a jóreggeltanyák a szülészeten volt)
Gyúrok, vazze. Minden büfinél 50 térdhajlítás, az szopinként 100, és átlag 9-10 szopi van egy nap...
Karizomra is gyúrok a 3 és fél kilós "súlyzómmal" :)

Főztem bablevest, spenótot sülthusival, és most sül a máglyarakás. Jeeee!

Musikám! Hú, te szegény. Nem lehet csillapítani valamivel? Nehogy tényleg kimerülj! Nagyon szorítok!

Délutáni kevesebb tejről megkérdezem tesómat, nemsokára jön.

Kép
zölddisznó

hahó!

zöldi:

azt látom h bebugyolálod Hannát, de ilyen időben ki lehet már őket vinni? én is voltam kint vele 2x 10 percet a ház körül de ma pl már nem mertem 0 fok volt.. holnap megkérdem védőnőt, de látom h te félórákra viszed ki minden nap?

az uj bébikhez nagy gratula!!!!!

musi:

szoritok h hamar megszüljél és már ne legyen ez a szenvedés:( biztos el fog mulni, v rájönnek h mi okozza-nyuzzad a dokikat ne szenvedjél!!!

andy

Kép
andy30

Sziasztok lányok!

Még nem tudtam visszaolvasni, csak látom, hogy Mushi szenved... sajnos ha olyan szélgörvs féléid vannak, akkor ez egy most keringo enterovirus. Belfertozessel jar, nalunk a kicsi szentem Erik kezdte. Nem volt hasmenése, de olyan fajdalmai voltak, hogy sírt. Aztan apa is elkapta. A baj vele az, hogy nagyon kifáraszt, és leszívja aszervezetet! Normafloret vagy valami hasonlot kell nyomni, de az elofloras natur joghurt is csodakat tud tenni! Kb 3 nap, de a szetszedett belflroa miatt sajnos a hasi fajdalom es a levegos szekleturites tovabb is eltarthat!

Lilypie Kids Birthday tickers\

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
bkatalin

Sziasztok!

Voltam ma ctg-n, minden renben, egy ujjnyi a méhszájam
viszont most bőséges alvadt vér távozott, megyünk vissza...
lehet csak a viszgálattól....
lehet, hogy épp ma?
majd még jeletkezem
sziasztok

KépKép

Kép
orsimorsi

Helló!

Voltunk vásárolni. :) Vettünk szép vastag plédet Nolinak meg két plüss rugit, meg vettem 1500 Ft-os szoptatós melltartókat és nagyon kényelmesek. Van már babasálja is az én kis életemnek. Ja meg vettem "vajúdós" hálóinget. Csak arra az időre (csak a vajúdáshoz mindenre készen), ha lesz idő rá persze és nem lesz villámszülés meg ilyesmi. :) 600 Ft volt, tökre egyszerű. Nekem ez nagyon fontos volt, hogy saját hálóingben legyek, ne abban a zöld leesik rólam és fenekem kint van belőle ruhában.:? A szülésznő meg azt mondta, hogy nincs akadálya. Nekem ez tök sokat jelent és nagyon örülök neki. :) A hálóing meg csak arra van, szóval nyugodtan összeizzadhatom, összevérezhetem meg akármi. Bocsi a kifejezésekért..

Szóval jó volt ma a vásárlás.

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Orsi, 100%, hogy a vizsgálattól de a biztonság kedvéért menjetek! Nincs már sok neked sem. ;)

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

GABIDANI! Gratulálok Gergőhöz! Nagyon ügyesek voltatok!

Hemej! Graulálok Philiphez! Szép méretek! Sok tejcit kívánok nektek!

Cili! Neked is nagy gratula!

Eszterke! Gartulálok a babátokhoz! Eszterke! Galád módonm beelőztél minket! Ugye Bocika? :)

Mindenkinek rengeteg tejcit, sok-sok mosolyt kívánok!

A babák gyönyörűek, a nagytesók édesek, a pocakosok meg jó nagyok már!

Én ma voltam CTG-n. Egy óra alatt 5 fájást produkáltam, de nem fájt, ugyhogy arra saccoltak a heten meglesz. HAt ennyi...

Lilypie Kids Birthday tickers\

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
bkatalin

Sziasztok!

El volt romolva a szamitogepunk, most parom bogarassza. kicserelt valami alkatreszeket, meg vett ujakat, azert nem jelentkeztem.
Mi meg egzben vagyunk sajna :cry: :cry: :cry:

Gratula minden uj kismaminak!!! Bocsika, most nem tudok visszaolvasni!Es az ekezetekert is bocsika!

Pusz-pusz!

Kép
Kép
Kép
f.marti

Andy:
A babákat mínusz 5 fokig is ki lehet vinni, csak kevesebb időre. Annával az első utunk 2 hetesen volt, január közepén, mínuszban, kapásból háromnegyed óra. Imádta a csajszi, jól felöltöztettem, olyan jót aludt :) Nekem meg felüdülés volt egy kis kimozdulás :wink:

Kép
Kép
Kép
mágnes

Ja! Akkor nincs kimenetel, ha erős szél van, bár én ezt is megoldottam, ilyenkor az esővédőt rátettem, és mehetett a csavargás!

Kép
Kép
Kép
mágnes

mági:

regi is élvezte (aludt:) ha megálltunk felébredt:) és én is végre..csak ma olyan hideg volt h nem mertem..de akkor lehet kiviszem még amig nem lesz minusz 5 igaz az nemsoká lesz:(

andy

a mosható pelusokat nézegetem de esküszöm nemtok eligazodni..

Kép
andy30

edővédőre én is gondoltam, mert hát igye szél az van.. csak mondom hülyeség:)

Kép
andy30

Andy:
Lehet, hogy hülyeséget írtam, és nem is mínusz 5 a határ, hanem több...

Zöldi: meddig is lehet levegőztetni? mínusz 5 vagy 10???

Az esővédő nem hülyeség :) Szellőzik, de felfogja a szelet ,esőt. :)

Kép
Kép
Kép
mágnes

Andy, Mági! Én éppen most kérdeztem a védőnénit: -5 fok a határ és azt mondta, hogy ha csípősebb a hideg (szeles stb) akkor be kell kenni akár popsikrémmel is a pofiját a babának...
sinaszi

sikerult aludnom masfel orat ket reszletben! :lol: :lol: a buntetesem egy 20 perces sirasig fajulo gorcs volt, pedig vedelek most mar. :cry:

KépKép
KépKép
mush589

mínusz 5!

Kép
zölddisznó

Halihó!

Most jöttem a dokitól.A CTG egyenlő lett a nullával.Sehogysem tudtuk felébreszteni a kismanót,így szerdán ismételni kell.
Érdekes,mert hazaértünk és azóta áll a bál odabent.

Méhszájam 1111,de azt nem mondta a doki hogy mégis mennyi időm van még hátra. :?

Mush:nem irigyellek a sok fájdalom miatt,remélem mielőbb túl leszel rajta.

KépKép
lyndee

Musi! Nincs veseköved?

Kép
zölddisznó

Hoztam pocifotot!
Ilyen egy kockahas! És kb 4 kg-os gyerkőcöt takar! Annyira fent van, hogy nem pisilni kelek éjszakánként, hanem rekeszizomfájdalomra! :D
Kép

Kép

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

Enikő! Nekem most ekkora!

Kép
zölddisznó

Enikő! Én alapon gizda vagyok, de nekem úgy a 22-23. hét környékén volt ekkora.... De tényleg kocka! Nekem is az szokott lenni - ha bekeményedik! De van, hogy rombusz, máskor meg deltoid! :wink: :lol:
sinaszi

Mushi! Úgy sajnálom! Biztos még nem ért oda a gyógyító energia!!! :cry:
sinaszi

Lyndee! Épp most olvastam a neten, hogy az is jelezheti a szülés közeledtét, hogy a kicsi manó nem mozog a pocakban... :P
sinaszi

Látom, hogy mindenki visszavonult! Követem a példát! Jó éjt mindenkinek! Holnap mi is NST-re megyünk. Utána majd jelentkezem!
Szép álmokat!
sinaszi

Sina:az a baj hogy csak akkor ott nem mozgott,akár mit is csináltunk...persze ahogy hazaértem nagyon begurulhatott mert 2 óra hosszat csak hancúrozott.

A derekam majd le akar szakadni annyira fáj,de megigértem hogy nem előzök :lol:

KépKép
lyndee

na megérkeztünk csináltak ctg-t, azon semmi, megvizsgáltak egy ujjnyira vagyok nyitva, bár az ügyeletes olyan durván vizsgált, az nagyon fájt.
a szülésznő nagyon rendes és normális volt.
szóval csak vaklárma volt, és csak a vizsgálat okozta a vérzést.

mush:
remélem jobban vagy, ha mégse inkább menjetek kórházba, fájdalomcsillapítóért.
főleg ha hányingered is van inkább adjanak infúziót.
meg ha kapsz egy löket folyadékot vénásan és ha ez vesegörcs akkor megoldódhat.

KépKép

Kép
orsimorsi

amikor nekem utoljára egész éjszakás hasmenésem volt(anyukám rendes tehéntejből csinálta a madártejet) akkor Réka is majdnem kirúgta ház oldalát,mert neki is fájt ha én görcsölök.
elszokott a városi gyomrom a tehéntejtől
de ez most nem lényeges.

ilyenkor figyelni kell rá,meg ha vénásan adják a görcsoldót, akkor azért az jobban hat, meg tudnál pihenni is.
remélem azért ma már jobb éjszakád lesz.

jó éjt mindenkinek

KépKép

Kép
orsimorsi

Hemej, Gabrielladaniel - gratulálok és sok boldogságot a pici fiúkhoz!

Musi - nagyon sajnállak, hogy így szenvedsz - jobb éjszakát neked!

Voltam dokinál, NST ok, már mutatott némi fájást, ez alapján a héten meglesz szerinte - mondtam neki 2 héttel ezelőtt is azt mondta, hogy ma már biztos nem kell jönnöm rendelésre... Aztán megvizsgált, zárt méhszáj...erről ennyit
Na, és kijött az aranyerem a 41. héten :twisted:

Kép
trombibébi

Trombi, dejó Neked, hogy így bírja a méhszájad! :) Tényleg megmarad zártnak egészen a szülésig.

Orsi, mondtam én hogy 100%-ig a vizsgálattól volt ;)

Mush, nagyon remélem jobban leszel, mert én aztán tényleg tudom milyen a folyamatos görcs... :roll: Kimerítő, elkeserítő. Jobbulást kívánok szívből!

Nekem meg megint kezd fájni a fejem, én nem értem mi van miért fájdogál ennyit. :( De azt már tudom, hogy 1 szem algopyrinnel tuti nem ártok a babócának.

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?