Új privát üzeneted érkezett!

Jim: Sajnálom, jobbulást neki, neked meg suuussa (bad boys 2)
fnora82

nóri, köszi, szeretem azt a filmet. 8)

én még azon csodálkozom, hogy nekem semmi bajom és még tejem is van. Biztos így hasznosul a sok háj rajtam.
Vendég

Jim: nehogy elszóld,
na akkor én cs..szhetem, rajtam nincs hogyan hasznosuljon a zsír,
fnora82

Jim, kitartás, ha bármi van szóljál, próbáljak ismerőst keríteni? Amúgy meg ezerszer figyeljék meg, mint egyszer hülyén hazaküldjék!!!

potyka

babúszás: valaki ismeri a Camponánál a szabadidőkp-ot? Állítólag van ott is, valaki nem hallott róla??
fnora82

Jim, hát ez nem a te napod, úgy látszik, de innen már csak jobb lesz!!! :)

Szoptatás abbahagyása után mennyivel illene megjönnie?
Nekem egyáltalán nem jött még meg, pedig kb bő két hete nem szoptatok, és előtt 2 hétig is csak nagyon kevés jött már fejéssel.

Eszti baba nagyon cuki a kis medanszban :D

Hogy ezek mennyire nem hasonlítanak egymásra, pedig eszküszöm egy apától vannak :D :D :D

Kép
Vendég

Képzeljétek, a sógornőm 2 hónappal előttem szült, és neki van még teje, és a lefagyaszottakból ad nekem, illetve Petrának. Tök jó, ma is kapott már, és meg is itta! Úúúúgy örülök.
Vendég

Jim!

:( :( :( :( :( :(

Kacika!
Milyen gyönyörű szemei vannak Petikének. :D
Rendes a sógórnőd nagyon. :wink:

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

Kacika!
Sógornőd totál rendes! És nagyon remek, hogy Petra megissza, van akinek nem issza meg a babája az idegen tejet!!!

Viszont ez milyen jó ötlet!

Lányok!
Senki nem lakik a közelemben??? Kb. 10 liter anyatej figyel a fagyóban...... És naponta 4 decinyit fejek kb, van mikor csak 2-3-at, de folyamatosan van! Biztoan nem lesz rá szükségem, szívesen adnék belőle!

Nóra!
Jó mozizást!!! Majd meséld el milyen volt! Én a jövőhétre kellene menjek fodrászhoz, de nem biztos, hogy merem itthon hagyni Nórit.........
Vendég

Pumperka!

Hogy állsz a főzéssel??? Mára megint iszonyat meleg lett.............

Khm.......Borsópörköltet csináltam! Lehet, hogy elszidom magam éjjel, de nagyon megkívántam na! :oops:
Vendég

Monácska,
most látom, hogy monori vagy. Én a hét felét Gyömrőn töltöm:)

Kép
marla singer

Nóra!

Írtam már az előző oldalon!

Monácska!
Mivel elsősorban gyerekszájízű kaják kellenek, ezért ezek lesznek:
Gulyásleves rízsfelfújt, gyümölcsleves bolonyai spagetti, paprikáskrumpli bográcsban. Még valami sütit akarok, meg dinnye....
A bolonyai szósz kész. Gulyás is,( a helyszínen megy bele a krumpli és a csipetke), rízsfelfújt is megsütve. Szóval ott kell a gyümölcslevest megcsinálni, meg a paprikáskrumplit. :wink:

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

[quote="marla singer"]M írta:marla singeronácska,
most látom, hogy monori vagy. Én a hét felét Gyömrőn töltöm:)

No!!!!
Egy röpke tali valamikor??????? Persze, ha nem gond........... Nem akarom magam rátok erőszakolni!
Vendég

Oké, most egy hétig rokonoknál leszünk Szabolcsban, de utána bármikor:)
Gimibe is oda jártam. Te?

Kép
marla singer

[quote="pumperka"]
írta:
pumperkaMonácska!
Mivel elsősorban gyerekszájízű kaják kellenek, ezért ezek lesznek:
Gulyásleves rízsfelfújt, gyümölcsleves bolonyai spagetti, paprikáskrumpli bográcsban. Még valami sütit akarok, meg dinnye....
A bolonyai szósz kész. Gulyás is,( a helyszínen megy bele a krumpli és a csipetke), rízsfelfújt is megsütve. Szóval ott kell a gyümölcslevest megcsinálni, meg a paprikáskrumplit. :wink:

Fúúúúúúúúúúúúúúúú
Megyek hozzátok!!
Rizsfelfújt!!!! Atyagatya! Nagggyon megkívántam! Sajnos barna rizsből nem lehet elkészíteni, úgyhogy erre is ritkán kerül sor! :( De valamikor fogok csinálni!

És a gulyásleves is isteni ötlet! Nyami!
Vendég

[quote="marla singer"]O írta:marla singerké, most egy hétig rokonoknál leszünk Szabolcsban, de utána bármikor:)
Gimibe is oda jártam. Te?

Alapban ceglédi lány vagyok, férjhez jöttem ide Monorra, és a második férjemet is innen választottam! Cegléden jártam suliba, ott is érettségiztem! És nem és nem szeretem Monort, én még mindig odahúzok a lapájba, a homokra, a szétszórt tanyákra, a földre. :oops: :oops: :oops: :oops:

Ez igen!
Milyen kicsi a világ.....
Vendég

[quote="fnora82"]Andi: fej: 41 cm volt nálunk... nálatok mennyi?? (bocsi ha írtad, nem emlékszem)

Sziasztok!

Köszi a fej- méret adatokat. Háát igen, Dominak 45, 8 cm jelenleg (születéskor volt 39 cm, részben ezért is volt császár), szóval kelet-európai statisztika ide vagy oda, tényleg nagy :( Mindegy amig nincs szervi oka addig nincs miért aggódni, nem igaz?

Szép délutánt!
Andi

KépKép
andee73

Húú Andi már akartam írni, hogy én nem tudom mekkora a gyerekem fejkörmérete, születés után nálunk sosem lett mérve :shock: :shock:

De ez Petinél is így volt, ez baj? :?:
Vendég

Kacika, az én ciklusom szinte percre pontosan ott állt be, ahol tavaly abbamaradt. Még mindig le vagyok nyűgözve a szervezetemtől :lol: Lehet, hogy neked is akkor lesz, amikor tavaly ebben a hónapban meglett volna. (hú, ez értelmes?)

Jim, virtuális együttérzést küldök (na, ennek aztán még kevésbé van értelme)!

Andi, nekünk szülésnél 34 cm volt a fejkörfogat és 9 centivel nőtt azóta... Ehhez képest a Ti növekedésetek a 7 centivel egyáltalán nem gáz! Nyugi, nem lesz semmi baj!

Az éjszakai tejcsöpögést én is egy törcsivel oldom meg, és amikor még több folyt, váltóruhát is készítettem magamnak meg pelenkát :lol: Amióta fejek 11-kor és hajnal 3 körül, azóta pedig éjjel nem is folyik. Egyébként vicc, hogy folyik, de mégsem elég Kristófnak és nemtudom feltornászni a mennyiséget - ezért kezdtem el fejni éjjel is, így legalább nem a törcsi nyeli az anyatejet. :lol:
De valahol azt olvastam, hogy a csöpögés és a tejmennyiség közt nincs összefüggés, ergo hiába csöpög, még akkor is lehet kevés...
Vendég

Jim!

Drukk az uradnak!!

Erős csajszi vagy,most te kell hogy tartsd a frontot!! :wink:

mensi:nekem a nagyfiamnaá a szoptatás befejezése után 6 hónappal jött csak meg...a másodiknál pedig az utcsó szopi után 3 hónappal...

tejcsepegés:az van dögivel :? melltartóban és betéttel alszom,így is átázik mindkét mellem reggelre csutakosra :shock: Minden reggel váltanom kell a melltartót mert csurom tej :? Már én is úgy várom hogy ne tartozzon a testem állandó tartozékának a szopis melltartó :shock:
Ja és amíg az egyikből szoptatok a másikból még mindig nagyon sok kifolyik...így van nekem is a hűtőben már közel 20 liter tej(én sosem fejek) :shock: fagyasztva(nincs szívem kiönteni)már adtam belőle újszülött babácskának mert az anyucinak nem indult be időben a teje...

Pumperka!

Én is mindig morfondíroztam h mit jelenthet ez a név :wink:
Tippjeim közt volt egy irodalmi alkotás egyik szereplője is... :wink:

Én is valszeg itthon maradok főállású anyának amíg Olika nem kezdi a sulit,hacsak nem találok valami extra családbarát melót itt helyben és 4 órában...(vágyálom :wink: ) Itthon én is tudok tanítani angolt(régebben tanítottam is...egy kis plusz lóvéért :wink:)

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

www.homeopatia.lap.hu

itt sztem minden infót meg lehet találni a homeóról...sztem minden kérdésre választ talál akit érdekel :wink:

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

itt egy példa a kísérletekre:
homeopatkius készítmények hatásmechanizmusára máig nem találtak magyarázatot. A gyógyulni kívánók körében – a tapasztalati eredmények miatt – mégis nő a homeopátia népszerűsége. Tudományos körökben sokkal szkeptikusabban állnak a kérdéshez. Sokan úgy gondolják, hogy csupán placebo-hatásról van szó, tehát a betegek hite ­játssza a döntő szerepet az ilyen jellegű kezelések során. E kérdés szempontjából döntő jelentőségű eredményeket publikált tavaly egy német kutatócsoport. A lipcsei egyetem munkatársainak (Schmidt, Nieber és Süß) sikerült kísérletileg bizonyítania, hogy a homeopatikus Belladonna*-készítmények, melyeket többek között gyomor-bél kólika ­esetén alkalmaznak, objektíven mérhető hatást fej­tenek ki, tehát nem placebo-hatásról van szó. A Nemzetközi Homotoxikológiai Társaság és a Nemzetközi Orvosi Biológiai Társaság a lipcsei egyetem gyógy­sze­részeti intézetének munkatársait a Hans-Heinrich-Reckeweg díjjal jutalmazta.

A Belladonna-készítmény tesztelésére simaizom-preparátumot rögzí­tettek szervfürdőben úgy, hogy a legkisebb hosszváltozást is hajszálpontosan mérni lehessen. A simaizom-preparátum összehúzódása többféle anyag hozzáadásával kiváltható, ennek mértéke jellemző az adott vegyületre. A mérést kétféle módon végezték el: elsőként csak a kiválasztott összehúzódást kiváltó vegyületet adták a szervfürdőhöz, majd megismételték a mérést úgy, hogy először a Belladonna homeopatikus készítményt adták az oldathoz, s csak azután váltották ki az izom összehúzódását a megfelelő vegyülettel. A kísérlet során azt vizsgálták, hogyan befolyásolja a homeopatikus készítmény az izom összehúzódásának mértékét. A kísérleteket különböző potenciáltságú (D6-D100) készítményekkel és azok referencia-oldataival – melyeknél kihagyták a homeopatikus potenciálást (rázást) – is elvégezték. A referencia-oldatoknál, hasonlóképp a sima oldószerekhez, semmilyen hatást sem tapasztaltak. A sima oldószerek hatástalanságáról, melyet a homeopatikus szerek készítésével analóg módon ráztak, már egy korábbi cikkükben beszámoltak.

A kísérletsorozat külön érdekessége, hogy nemcsak a Belladonna homeopatikus készítmény hatását tudták kimutatni, hanem arra is bizonyítékot szolgáltattak, hogy az egyes potenciák más-más hatást váltanak ki. Míg a D6-os oldat jelentősen serkentette az összehúzódást, addig a D32, D60 és D100 potenciák egyre növekvő mértékben gátló módon hatottak, tehát ezen oldatok hatására kisebb mértékben húzódott össze a izom. A kísérletek részleteiből továbbá arra lehet következtetni, hogy a homeopatikus szer hatását nem közvetlenül az izompreparátumra, hanem az idegi ingerületátadásra fejti ki.

Az egyes oldatokban gyakorlatilag kimutathatatlan a növény hatóanyagainak (atropin, scopolamin) jelenléte (D21-es oldatban 2 literenként egy molekula található), így kizárható, hogy a hatást valamely vegyület fejtené ki. Talán az oldószer szerkezetében lép fel valamilyen fizikai-kémiai változás, amelynek révén képes volna az információtárolásra?

Ezt a feltételezést cáfolni látszanak egy másik csoport, a berlini Max-Born Intézet kutatói által végzett kísérletek, melyekben víz molekulák közötti kötések tartósságát vizsgálták. A német kutatók kimutatták, hogy ezek a laza kötések a másodperc milliomod részének töredéke alatt felbomlanak, majd újak jönnek létre, ezért nehezen képzelhető el, hogy a víz szerkezete hosszú ideig információt lenne képes tárolni. Akkor hogyan magyarázható a most már kísérletileg is bizonyított hatás? Lehet, hogy egy olyan jelenséggel állunk szemben, amelynek megmagyarázásához nem elegendőek a tudomány mai ismeretei? Az eredmények azt erősítik meg, hogy léteznie kell az anyag egy olyan olda­lának, ami még ismeretlen a kutatók előtt.

Kovács Miklós Krisztián

Olvassa el Hogyan hat a homeopátia? cikkünket a Grál-füzetek 3-4. számaiban.

Irodalomjegyzék:

Franziska Schmidt, Prof. Dr. Wolfgang G. Süß és Prof. Dr. Karen Nieber: „In-vitro Testung von homöopathieschen Verdünnungen”, Biologische Medizin, 2004/1A A német nyelvű tudományos cikk szerkesztőségünktől elkérhető.

*A Belladonna-készítmény alapanyagául az Atropa belladonnát (nadragulyát) használják fel. Az „Atropa“ a görög mitológiában annak a Párkának a neve, aki elvágja az élet fonalát. „Belladonna“ név két olasz szó összetétele, a „bella“ szépet, a „donna“ asszonyt jelent. Régebben a tág pupillákat a szépség ismérvének tartották, a nők ezért szívesen használták.

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Monácska!

Újlengyelben leszünk, és az is közel van igencsak Monorhoz. :wink:

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

[quote="pumperka"]M írta:pumperkaonácska!

Újlengyelben leszünk, és az is közel van igencsak Monorhoz. :wink:

Nanááááááááááááá!
És az ott közlekedő buszokat is én vezényletem annó!!!!!!!!!!!!!

No meg ami Gyömrőre megy azokat is!

Régi szép idők!
Nagyon szép kistelepülés, én imádtam, mikor arrajártunk! Kitek lakik ott?
Vendég

Mona!

Hogy vezényelted??(lehet h hülye kérdés de nem értem.. :oops: )

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Pumperka!

Azért tök jó lesz egy kis kimozdulás,nem?! :wink:

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Apósomnak van ott egy tanyája. Tehát nem bent a faluban, hanem pár kilóméterre, de közigazgatásilag Újlengyelhez tartozik.
A házhoz tartozik egy erdőrész, szántó, ill. egy tó tele halakkal, és csónak is van rajta.

Ez a tó. Egy kiszáradt tó medret töltöttünk fel, és vízinövényeket vittünk mellé, bele, a halakat a férjem telepítette bele, és szaporodnak mint állat. Kép

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

Ilyen volt feltöltés után nád, sás, fűzfa, hínár nélkül.
Kép

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

Pumperka!

Húúúú...ez nagyon klassssz!!!
Írígyellek titeket :wink: :wink:

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

[quote="panny"]M írta:pannyona!

Hogy vezényelted??(lehet h hülye kérdés de nem értem.. :oops: )

Panni

Én forgalmiszolgálattevő vagyok Monoron a volánnál!
A buszok és a gépkocsivezetők vezénylése és a problémák elhárítása az én feladatom azon a napon, mikor dolgozom. Pl. lerobban a busz, beteg lesz a gépkocsivezető, késik a vonat, rosszul lesz egy utas, panaszt tesz egy utas, söttörö, söttörö...... millió és egy probléma egy nap, azokat mind azonnal és jól kell megoldani. Élveztem, és bármennyire beképzeltül is hangzik, jól csináltam. Én a monoton munkára alkalmatlan vagyok, imádom az embereket, a nyüzsgést, gyorsan kapcsolok, és nagy a munkabírásom.

Szóval így vezényletem, amikor dolgoztam, még a főnököm sem parancsolhatott nekem, max hazaküldhetett, ugyanis mindenért én voltam a felelős, a rezsi km-ekért, mindenért! Amióta bejött az EU, azóta halunk meg....... Olyan vezetési idők, pihenő és egyéb időket is kell figyelnünk, hogy borzalom.

Aztán pont jó időben is jöttem gyesre, bár nem így terveztem, mert nagyon behullámzott a politika........ Gyűlölöm!
Vendég

Pumperka!!!

Hát ez irigylésre méltó................... Gyönyörű!
Apósom és a párom behalnának azonnal!!!!! Mindketten irtóra nagy pecások!!!! Érezzétek nagyon jól magatokat! Milyen halak vannak benne???

Te!
Lehet, hogy apósodat még ismerjük is??????
Vendég

Ponty, kárász, keszeg, amur, talán törpeharcsa, sügér.

Férjem is szeret pecázni, csak ideje nincs nagyon.

:wink:

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

Hát az én férjem is nagy pecás(lenne ha lenne ideje :( )sajna neki sincs ideje de imád(na)horgászni!!

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Mona!

Aha-mostmár persze értem.Itt Gödöllőn is van ilyen vezénylő iroda...bocs,hülye kérdés volt,kapcsolhattam volna :wink:

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Pumperka, ez állati!!!!

Monácska, nem begyűröm, hanem szépen összehajtogatom. Majd a tulajok összegyűrik.. Amúgy ez már tuti a fészekrakó ösztön. Húztam előbb a neten egy angyalkártyát, aszondja vágj bele. Csak tudnám mire gondol.... Pl. szülhetnék is, a kölök úgy nyomul lefelé. Persze ez igazából még ráér, úgyhogy menek vissza a ruhahalomhoz. :wink:

potyka

Próbálom Zsombort szoptatni, mert megyünk a nagyok karatevizsgájára. De csak vigyorog. :lol:

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

Kölyök,
nagyon nevettem a hogyan kísérletezzünk gyermekünkön fejjel lefelé lógatva - sztorin :D :D :D !!!

Jim,
remélem jobban van férjedurad, basszus, hogy ennyi minden összejön!

Pumperka,
nagyon-nagyon tutiiii!!!! Mi hétfőn megyünk a Tiszatóra, aztán meg Szelidre a nyaralóba...végre kimozduláááááássss!

Panni,
20litykó, úgy hogy nem is fejsz????? AZTA!!!!

Én már nagyon meguntam a fejést, ezért csak a két utsó szopi után fejek, azaz du. és este, így kb. 1-2 deci jön össze. Eddig folyamatosan adtam egy ismerősnek, januári a kislánya és ő nem tud szoptatni (ja én hordtam nekik házhoz minden nap :? ). De lassan nem lesz mit, mert nagyon lazázok fejés-ügyileg....

Judit,
ESzter nagyon cuki!!!!!

és akkor a mi pancsis képünk, végre sikerült üvöltés nélkül 10 percet kibírni :D kéretik megfigyelni a laza kézmozdulatot, mellyel a "napernyővé" avanzsált esernyőt tartja a kismanci :D
Kép

pancsiban elfáradt babóka:
Kép

KépKép
kmanna

Sziasztok!

Sokszor be-be nézek hozzátok. Továbbra is nagyon szeretlek titeket olvasgatni. Ez a legjobb babás topik több szempontból is. 8) :wink:
Sajna arra már nem futotta az erőmből, hogy rendszeresen kövesselek titeket és írjak is. És már korábban is úgy éreztem, hogy annyira nem tudtam beilleszkedni. Sokszor hiába próbáltam hosszasan írni és reagálgatni, mintha láthatatlan lettem volna. Bár olvastam, hogy mások is így érzik néha. (Igaz, én főleg akkor, amikor töben is hosszasan mindenkire reagáltak, csak rám nem.)

Azért olvastam, hogy Jim hiányolt! :D Köszi neki ezért! A férjnek mielőbbi jobbulást, hazatérést! Mi hír róla? Most hétvége lesz, mikor mehet akkor haza?

fnora82! A Camponánál tényleg van babaúszás. Mi is gondoltunk rá, hogy ki kellene próbálni. Honlap: www.babamamauszas.hu

Panny! Az nem semmi, hogy 20 liter tej csak csepegésből! :shock: :shock: Neked aztán van tejed!

Nekem az első hetekben csepegett annyira, hogy fejnem sem kellett. Folyton tejgyűjtő kagylót kellett hordanom és állandóan öntögetnem kellett kifelé, mert elég hamar megtelt. Jó macerás volt. Most azért melltartóbetét kell még, meg fejéskor használom a tejfelfogó kagylót, hiszen többször 10-20 mili gyűlik fel. Valahol olvastam, hogy abból is láthatja a mama, hogy beindult a tejleadó reflex, hogy szoptatáskor a másik mellből is megindul a tej. ez tök természetes.

Luca sincs még 6 kiló sem. Pedig igazán elégedett vagyok a gyarapodásával. Olyan hurkák kezdenek rajta lenni, hogy csak na! :D

Az oltatás kérdés bennem is most kezdett felmerülni. A védőnő a bárányhimlőt és a prevenart is ajánlotta, de egy kicsit még később.

Szerintetek, kerti kis medencének a vizét hogy kellene kezelni, hogy a babát is bevihessük? Most vettünk egy pici úszómedencét a teraszra. Van aki azt mondta, hogy klórt muszáj belerakni, hiszen babaúszáson is van. Más azt mondta, hogy szerinte elég hetente cserélni a vizét. Én meg nem tudom, hogy mi az ártalmasabb a klór, vagy az esetleg felgyülemlő bacik? Végül valami oxigén tablettát vettünk amire az van írva, hogy kíméletesen fertőtlenít. Ötlet? Vélemény?

Pati! A kiskutyákkal mi a helyzet? A Netboardra feltettétek sos kérések közé? Ismered azt az oldalt?

Pumperka! Hogy sikerült a karateverseny?

Na, még egy kicsit olvasgatok, hogy mi van veletek. Egyébként Mni én is szavaztam rátok! :wink:

Petramama köszi az iwiw jelölést! :D Jim te meg miért töröltetted magad? Biztos írtad, csak azt nem olvastam.

biribon

kmanna, de szép a lánykád. Olyan furcsa nekem puncist látni, a kukikhoz vagyok szokva 8)

férjem jobban, de ezt nem kívánom senkinek, amin én ma keresztül mentem. Anyósék itt voltak, de elküldtem őket, szeretnék egyedül lenni. Biztos megsértődtek, de leszarom. Majd vhogy megoldom, hogy holnap bemenjek hozzá. Ott feküdt az intenzíven, körülötte félholt emberek, azt hittem elájulok, mikor megláttam. Nem reagált a gyógyszerekre így altatásban kiütötték. Pont, mire beértem, csak a karikagyűrűjét levette gyorsan, odaadta a kezembe és vitték el. Csak úgy potyogtak a könnyeim. A diplomavédése érdekel a legkevésbé, én már több stresszt nem viselek el. Nekem ő a világon a legfontosabb, annyira szeretem, azt akarom, hogy jól legyen és nyugalma legyen. Sokszor foglalkoztam vele, kinek mi a jó, de most önző leszek, csak azt fogom nézni, nekem és neki mi a jó (meg persze a fiaimnak). Teljesen átértékeltem az életünket, lehet, hogy ez kellett hozzá.

Nagyon köszönök minden segítséget és drukkot, nekem ti vagytok az igazi barátaim.
Vendég

Kmanna!
Nagyon édes, szépséges a kislányod! Nagyon jó fotók! :D
Milyen rendes vagy, hogy te is fejegetsz és még el is juttatod azoknak akiknek szüksége van rá!

Én épphogy annyit tudok kitermelni amennyi Lucának kell.

biribon

biribon, szia. Örülök, hogy jöttél és neked is köszönöm. Igen, hiányoltalak, néha nekem sincs időm-kedvem írni. Iwiw-ről töröltem magam, hosszúúú...de ha be akarsz jelölni, fent vannak a fiaim: Szalay Milán, Király Martin (Budakeszi). Ha ide nem is jössz gyakran, szívesen olvasok tőled mailt, ha van kedved írj. puszi, vigyázz magatokra :wink:
Vendég

Jim! Kitartást neked és mielőbbi jobbulást a férjednek! Ez nagyon rossz lehet most. :( Mondtak valamit, hogy mi lehet?

biribon

azt elfelejtettem írni, hogy lecseszték, hogy kocsival ment be, mentőt kellett volna hívni (ugye megmondtam :x ), 180 volt a pulzusa :shock:
Vendég

Köszi Jim! Hát, ha több reakciót és érdeklődést kapnék itt, akkor lehet, hogy jobban aktivizálnám magam... :roll: :oops:

biribon

köszi biribon még1szer. azt mondták: lassítson fiatalember....
potyka, Patti nektek is köszi, majd szólok, ha kell doki, csak jönne már haza :cry: múlt éjjel sem aludtam semmit, olyan üres a lakás, Milókám sincs itt. Martin meg lázas lett a hülye oltástól, de adtam neki kúpot, szépen levitte neki. Jó lesz, ha megtanulok szépen vezetni, azaz először is megcsináltatom a lejárt jogsim. Most döbbentem rá, hogy ultragáz, hogy eddig ezzel sem foglalkoztam. Na visszavonulok, jóéjt mindenkinek!
Vendég

biribon, ha más miatt nem is, de miattam nyugodtan írj, csípázlak és szívesen olvaslak, OK? :wink:
Vendég

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára biribon 2008.07.25 23:24-kor.

biribon

Jim köszi! Jó éjt! Jó pihenést! Holnap már biztos jobb lesz!

biribon

de szépek vagytok, nagyon klassz fotó!!!!!!!!! rólunk nincs még olyan kép, amin, mind4-en rajtalennénk. Na majd ha hazajön, letámadom a szomszédot, kiderült múltkor, hogy fotós 8)
tényleg jóéjt, alig látok már.
Vendég

Babaexpós képek Lucáról. Luca először nagyokat nevet az anyjára, majd elkomolyodik a fényképezéskor, majd pedig elunja magát. :))) Imádom!!!! :DD
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára biribon 2008.07.25 23:26-kor.

biribon

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?