Rebelen!
Én nem aggódom az öltözködés miatt. Ugyan eddig nekem is mindig nyáron volt nagy pocim, de télen is már látszódott és van egy-két jó kis hosszú pulcsim. Nem is kismama boltban vettem, akkoriban divat volt ez a feneket is takaró (most nem tudom divatban van-e még, nem igazán foglalkozom ilyenekkel) . Kis pocakkal még tényleg takarta az én fenekemet is, most talán pont normális hosszúságúnak fog tűnni.
Egy kardigánt, vagy valami hasonlót én is szeretnék, meg több vékonyabb hosszú ujjút, hogy lehessen variálni. NAdrág is van, de meg kell nézni, lehet már kicsit viseltes, de abból úgyis kismama naci kell, én megelégszem egy farmerrel is, de láttam már melegebb bársonynacikat is jó áron.
Kabátom van xxxxxl-es
kínai, nem egy szépség és nem is egy nagy minőség, még hordozáshoz vettem, hogy aláférjen a baba is. Most persze nagy pocakkal lehet, hogy bénán néznék ki benne, úgyhogy tervezek venni direkt kismama kabátot, már találtam is egy fajtát 10 ezerért, szerintem nem drága, a normál téli kabátok is kerülnek ennyibe. Aztán utána azt ugyanúgy tudom hordani együtt a babával is. Gondolom...ha a pocim belefér, akkor szülés után a baba is a pocim helyett.
Oltás!
Most nem foglalkozojm vele, csak úgy eszembe jutott, majd télen lesz nagy dilemma, amikor bemondják mikorra várható az influenza szezon...hát ha később, úgy január február környékén, akkor valószínűleg én is kihagyom. Ha pont karácsonyra, akkor megint fogok dilemmázni. Én már oltattam magam, pl. amikor kisfiammal voltam várandós, semmi bajunk nem lett, sőt ilyenkor azt mondják, hogy a pici is védett lesz. Én nagy menős vagyok, pici babával is kimozdulok, akár télen is, meg muszáj mennünk oviba, bölcsibe, szóval ezért is meggondolandó.
Dallas!
Nekünk alapból nincs tv-nk, de ha lenne sem merném nézni a csalódás miatt. Mármint nem hiszem, hogy visszahozza a régi emlékeimet, amikor tényleg egy ország ült le minden pénteken a tv elé. Gondolom ez már nem ilyen lesz....de azért kíváncsi vagyok a véleményetekre, mert ha jó és érdemes, akkor letöltöm és megnézem majd én is.
Panndi!
Miért ne lehetne egyedül borozgatni?? Én ugyan nem iszom semmi alkoholt, de a legjobban szeretek egyedül csokizni és jégkrémezni egy jó film előtt.
Persze párommal is jó, de egyedül sem vetem meg.
Jobbulást!! Akkor végül is a torkod miatt kaptál antibigyót?
Csúnya lehet, ha várandósan is szükség volt rá.
Én tetrán kenőcsöt vettem, mert begyulladt az orrom (
, majd ha zárt topic leszünk elmesélem, jó nagy hülyeség, hogy ilyen problémáim vannak várandósan
) Még sosem vettem ilyen kenőcsöt, gondoltam elolvasom lehet-e. NA, úgy kezdődött a betegtájékoztató, hogy antibiotikum és 8!!! éven aluli gyerekeknek csak előny/kockázat mérlegelése után adható, mert elszínezheti a fogaikat stb. stb.
NA, azzal a lendülettel, hogy megvettem majdnem hajítottam a kukába, de kíváncsi voltam, hogy ezek után mit ír kismamáknak. Meglepődtem, mert az állt a papíron, hogy helyi kezelésre lehet használni, csak arra kell figyelni, hogy szoptatásnál ne kenjük a mellbimbóra. Úgyhogy nem került a szemétbe, és hozzáteszem nagyon jó kis kenőcs, mert egy éjszakára bekentem vele a gyulladt felületet és teljesen rendbehozta.