Szép vasárnapot Csajszik!
Írtatok egy ún. gyógyszertári csomagról. Ez olyasmit takar, amiben popsikrém, babaolaj és ilyesmik vannak? És ezt is orvos írja fel? Gyerekorvos? És ezt a receptet a kórházban megkapjuk? És utána is mindig receptre adják csak? Ja, mondjuk ez egy hülye kérdés.
Én is azt tervezem, hogy ezt fogjuk használni.
És ugye jól tudom, hogy a tápszert is gyerekdoki írja fel?
Na, még az is szép lesz, az orvosválasztás. Azt már előre érdemes megejteni, ugye? Vagy itt is körzetileg tartozunk valakihez? Gonodolom...
Konkri, ne viccelj már! Persze, hogy észrevesszük. Én a múltkori kimaradásod utáni hosszabb monológod után is akartam kérdezni, hogy mi volt a baj, de végül nem tettem, mert gondoltam, ha úgy érzed, majd megírod. Szóval ha gondolod, mi szívesen olvasunk.
A blogban én is benne vagyok.
Köszi, hogy írtad ezt a kevés folyadékot és apasztást. Nem is gondoltam volna, bár gondolom pont ellenkezőjét kell csinálni, mint akik tejcire gyúrnak. Utána fogok olvasni.
Nanetto, úgy irigyellek a pozitív gondolkodásért. Párom is pont ilyen (Ő is képes egy-egy megfázást a hozzáállásával elhessegetni), ami nagy szerencse, mert én meg teljesen az ellenkezője vagyok.
Bár hozzáteszem, anyukám nagyon ludas ebben.
Igyekszem amúgy változtatni a hozzáállásomon, de hősiesen bevallom, így 28 évesen már igen nehéz.
De jó, hogy annyi mindent be tudtatok szerezni.
Mi ma megyünk laminált padlót venni, aztán le van beszélve a festő is, két hét múlva kezdjük kis birodalmunk felújítását. Már iszonyatosan várom.
Luna, merre jársz? Ugye nem lettél beteg?
Ildikó, nagyon helyes a pocid, arik vagytok kislányoddal.
Detti, jaj, szegény, jobbulást.
Szuper, hogy ennyi rucit kaptatok.
Heni, köszi a listát, el is mentek mindent, amit írtok, aztán igyekszem én is szelektálni, nem szeretnék felhalmozni.
Holnap szorítok, hogy kiderüljön a bébi neme.
Lányok, tegnap olyan, de olyan mocorgás volt odabent, hogy csak na. Egyszerűen el sem akartam hinni, hogy így egyik napról a másikra ekkora változás történik. Úgy kb. 3 órán keresztül ment a feszkó. És kedvesem is érezte újból, de ez mind semmi, mert látni is lehetett.
Micsoda boldogság!
Már úgy várom a következő napokat is, mert érkeznek a mosható pelusok.
Aztán lassan gyakorolnom kellene a kendős kötéseket is, mert a pocakom miatt majd nem fogok elférni.