Sziasztok!
tündércserje! Nekem is jó éjszakám volt, most nagyon kipihentnek érzem magam. Lehet, hogy frontmentes napunk lesz és azért?
esteenan! Üdv! Mikor szülsz? Tudod már a baba nemét? Írj magatokról!
pumukli! Azért ne ijedj meg, az uh-s súly méretek csak több más értékből saccoltak, tehát pontatlanok. A jó nagy baba lesz az adódhat abból is, hogy hosszabb a combcsontja.
moncsi! Szép a babasarok! Sajnos a hőhullámok maradni fognak szülésig. Én is elkezdtem a "klimaxos" tüneteket. Még jó, hogy nem nyár van akkor még izzadnék is rendesen, pedig alapból nem vagyok izzadós fajta.
calendula! Tényleg nem alaptalan a riogatás és tessék minél többet pihenni!! Nekem sajna Gina ezért lett kora baba. Szerencsére kihúztam a 36. hétig, és 2730 g. lett, mégis inkubátorba került és az szörnyű érzés.
Bár Melinda lányomat két ujjnyi nyitott méhszájjal 41. hétig hordtam. De akkor sokat feküdtem, mig Ginusnál nem. Gondoltam úgysem lesz baj.
Szóval pihenj minél többet.
Tegnap voltunk az Auchanban, egy deka babacucc sem volt. Mindenhol az a cetli fogadott, hogy "elnézést készlethiány". Döbbenet volt a sok üres polc.
Egyedül Ginának tudtam venni kedvezményesen tápszert.
Mosópor: szerintem teljesen mindegy milyen mosóport használ az ember. Ezek a modernek már mindegyik jó minőségű. Fontosabb inkább, hogy duplán legyenek kiöblítve mert allergizálhat.
Sok mosógépen már van babaprogram ott dupla az öblítés.
Nálunk apa nem mesél, helyette este gyűlik össze a család (addigra kész a tanulás stb..) megbeszéljük a nap eseményeit, vagy együtt tv-t nézünk, vacsizunk. Szóval jó nagy a hangzavar és a legkisebb is hatalmasakat rúg, hogy tudasssa ő is itt van köztünk.
Nagyon bírom, ahogy kommunikálni szeretne a gyerekzsivajra.
Gina lányom mostanában (minden este fürdés előtt) elkezdte, hogy sikítva futkos az előszobán végig, közben kergeti a kutyát. Na, azt a babóca imádja hallgatni. Olyan viháncba kezd, hogy fognom kell a hasamat nehogy elinduljak a rugások irányába.
A szenvedő felek: kutya, szomszédok.