Nálunk itt a tavasz csajok
Tegnap nem tudtam jönni, mert de. fel kellett mennünk Pestre, hgoy megismételjék az integrált vérvételét... Azt mondta a nő, h. ilyet még nem látott, a cetrifugálás után is teljesen be volt alvadva a vér. Na, de most jó lett... Remélem, az eredmény is az lesz.
Egyébként most már bosszant, hogy mi nem a kombináltra mentünk, mert annak sokkal hamarabb van eredménye. Az integráltnak csak a 16. hétre lesz meg. Ha esetleg valami van -
- , akkor ugyanott vagyok, mint a múlkor... Mondjuk most legalább már orrcsontot és tarkóredőt néztek.
Mimi
a múltkori babánk Edwardsos volt, ami tényleg élettel összeegyeztethetetlen, de a nyitott gerinccel nem függ össze...kockázata pedig jóval kisebb, mint a Down-kóré. Tök jó, hogy nektek már van szuper eredmény a kezetekben. én az előzmények miatt kicsit parázom...
Piroska
tök ugyanígy alszom,mint Te, de én az éjszakai wc-zés után azért nem tudok elaludni, mert hirtelen éhes leszek. Néha -azért nem minden éjszaka
- ennem is kell valamit.. Tök röhej éjjel 3-kor a töksötét konyhában babrálni... De egyelőre nem híztam még...huh!
Irdab
Tejszínes hal ---hmmmmm..
nyami! ki fogom próbálni.. Tőkehalból jó? az van most a mélyhűtőben...
Mondjuk mára már kitaláltam más, túrógombóc lesz tejföllel... meg valami cuccos bableves...napok óta kívánom a gombóckát
Nem emlékszel véletlenül, hogy a macis ágynak volt-e ágyneműtartója? mert a diósdi boltban van hozzá, de itt nem néztem meg. A férjem úgy emlékszik, hogy nem volt... SZerintem mi hamarosan megveszünk egy ilyet, de mindenképpen ágyneműtart.-at szeretnék..
Earhart
Igen , képet kérünk!!!
napsütést... Augusztus 20.---a tűzijáték értünk is lesz!!!!
Noki
A szívhallgatás megnyugtató lehet. Annyira jó hallgatni a bb szivecskéjét... Mi a márkája a hallgatónak?
csajok! Tegnap én is megkaptam a kiskönyvem meg egy paksaméta beutalót. Azt nem értem, mi a sz@rért kell újra megnézni a vércsoportot, talán 4 hónap alatt nem sokat változott
Az afp-t sem értem. Ha már ilyen elavult, és mindenki megy egyébként is valamilyen genetikai szűrésre? Nekem a múltkor teljesen jó eredményt adott, aztán egy hónapra rá kiderült a halmozott baj.. no comment
Mával kiírt a doki, hétfőtől újra melóhegyek... Szerintem ritkábban tudok majd jönni és inkább estefelé... jobb lenne inkább itthon, de hát még májusig, ki kell bírni valahogy...
hu, még csomó mindent akartam.. így is szófosós lett