Új privát üzeneted érkezett!

Ismét üzenet Szelestől: Ma 12.27-kor megérkezett Hunor: 3350 gramm, 52 cm-rel :lol: baba, mama jól vannak!

Itt is nagy nagy gratula nektek!!! :wink:

Kép
Kép
Kép
mágnes

Hatalmas gratula szelesnek!!!!

Köszönöm a kakis hozzászólásokat, ennek örömére Kristóf rakott egy hatalmas adagot :lol: (télleg para-banya vagyok)

Berninek írtam kb. 1 órája, de még nem reagált...

Kép

Kép
gabilany79

Szeles! Gratulálok Hunorhoz!

Kép
Kép
Kép
erika26

Sziasztok!

Bocika küldheted a macskát!

Nemrég értünk haza vásárlásból, megvan a gyerekeknek a karácsonyi ajándék. Mostmár nyugodtabb vagyok egy kicsit.
Hihetetlen, hogy hétköznap is milyen tömeg van mindenhol.
Egy nő úgy nekem tolta a hülye kosarát és észre sem vette :evil:
Még jó hogy nem a hasamat ütötte meg.

Kép
Kép
Kép
erika26

Szeles! Hatalmas gratula! Gyors felépülést és sok tejet kívánok! Hunor tökéletes méretekkel született!
sinaszi

Sziasztok!

Szeles:
HATALMAS GRATULA HUNOR BABÁHOZ!!!!!!!SOK BOLDOGSÁGOT? EGÉSZSÉGET ÉS RENGETEG TEJCIT KIVÁNOK!!!NEKED MEG GYORS FELÉPÜLÉST!!!

Kép
Kép
Kép
f.marti

Erika! Ilyenkor én sosem fogom vissza magam! Biztos, hogy hangosan elkezdem osztani! Ebből a szempontból elég nagy pofám van! :oops:

Csaki! Szerintem senki nem néz Rád csúnyán azért, mert ki vagy fulladva és esetleg kicsit ingerültebben kezeled a dolgokat! Ez szerintem annyira természetes velejárója ennek az időszaknak. És azért Neked még ott van Lilla is, aki a mézes storijaival nem könnyíti meg az életed! De hát ezekért az apró bosszúságokért élünk! :D Unalmas lenne az élet nélkülük!

Mushi! Majd a hálám üldözni fog! Vigyázz!!!!! :wink: :lol:
sinaszi

Márti! Már azt hittem, hogy Te is... Jó, hogy bejelentkeztél! Hogy bírod???
sinaszi

Akkor lehet, hogy Berni is belecsapott??? :D
sinaszi

Szeles: NAGYON NAGY GRATULA! SOK-SOK TEJCSIT

Ibernuska: csak nem????!!!!!
Vendég

Mush! Elég lent van már a pocakod! A havazás miatt nagyon irigykedem!
Hú! A lábad jól meg van dagadva neked is!
A bölcső nagyon szép!
A pisimentes éjszaka egyetlen hátránya az éjszakai rekeszizomfájdalom!

Sina! Nem lesz 4 kg felett Mesi! Amúgy meg a 4,40-es fiamra is ráment pár hétig 2-4 kg-os pelus. Én most eleve 3-6 kg-osat vettem! :D
Be fog illeszkedni a babád! Tessék pozitívan hozzáállni! Egyébként a múltkori kép alapján eléggé lent volt már a pocid! Én is dobok fel ma vagy holnap pocifotót, hogy lássátok, milyen az, amikora gyerek szinte a mellkasban van! :D

Laura! Gratulálok! Sok tejcit és gyors regenerálódást kívánok nektek!

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

Erika: mindjárt küldöm FIGO cicust! Nyisd az ablakot! Fénypostán megy! :lol: :lol: :lol: :lol:

Gabi: gratula a nagy rakás........-hoz!!! :lol: :lol:
Vendég

sina. az aru uton van. szerintem hetfon/kedden er majd oda.

uzentem Ibernuskanak, de meg nem valaszolt, szoval szerintem ok is utraindultak. ha jol remlik tegnap nagyon fajt valamilye. kiket elozott meg?

Laura! Hatalmas gratula Hunor fiatalur megerkezesehez! Sok tejcit es boldogsagot. Zalan biztosan nagyon izgatott. remelem jol sikerult a verseny!

gabi. szuper, hogy megnyugodtal es Kristof meglepett egy koszos pelussal. :wink:

eniko. koszi. :oops:

KépKép
KépKép
mush589

Szeles:gratulálok...ügyik voltatok...tökéletes méretekkel rendelkeztek:D

apa még mindig nem ért haza ugyhogy bánatomban kimentem a boltba és megleptem magam mignon-nal...eddig fini...most jön az epres.

Kép

Kép
nikianya21

Na most benyomok egy hatalmas üveg gyömbért, hátha!!!! :lol: :lol: :lol:
Amúgy meg olyan hasmarsom van (bocsi, hogy leírom), hogy eléggé pocsékul vagyok!!! :cry: :cry: :cry:
Vendég

boci. ti hogy oldajtok meg a macska kerdest a babaval?
anyosomnak van ket macskaja, es minden tiszta macskaszor. en total rosszul vagyok tole. es nem nagyon szeretnem odavinni a babat, amig pici.
nehez eset, mert sokszor a ruhajan is van, es en nem akarom, hogy ugy fogdossa a gyereket, de bunko sem akarok lenni.

KépKép
KépKép
mush589

Mushi! Köszi! Mesi nevében is!

Boci! Húúúúúúúúúúúúhaaaaaaaaaaa! Hasmas! Előjel!!!!!!!!!!
sinaszi

boci. az jo, nem? szules elotti takaritas.
gyomber majd jot tesz a gyomrodnak, ha faj. :lol:
tenyleg tonikot miert is isztok?
fuszeres kajat probaltad mar?

csaki. kitartas neked! teljesen ertheto, hogy nem vagy a toppon ket pici gyerek mellett.

KépKép
KépKép
mush589

Mush: nekünk "kinti" cicánk van, csak ritkán lóg be! Amúgy minden évben elvisszük féregteleníteni, meg veszettség ellen beoltani. Ennyit tudunk tenni megelőzés képen!
Szerintem finoman közöld anyósoddal hogy te így nem igazán szeretnéd odavinni a gyerkőcöt.
Ja van olyan tapasztalatom- mondjuk ez már nekem is sok - ahol együtt van a babával a macska. A barátnőméknél szinte állandóan bent a cicus és bárhová bemehet. Ott egy éves a gyerkőc. Nekem nem tetszik, hogy még az ágyba is befeküdhet, meg a gyerek is egyfolytában nyúzza. Főleg azért sem mert nem 100%-osan benti cicáról van szó!!! Bár ők is minden ellen beoltják, de nekem ez akkor is sok.
Szóval nálunk nem fog bejönni a macsek! A kutyákkal nehezebb lesz, mert ők ilyen időben bent lehetnek egy kicsit esténként. Mondjuk talán addigra a gyerek már csak a szobájában lesz, és oda meg nem mehetnek, tiltott zóna számukra. Persze ők is be vannak oltva minden ellen, meg hát nem tudnak úgy elkóborolni mint a macsek.
Vendég

Sina: én nem hiszek ezekben, mert már írtam, hogy én annyit produkáltam az előjelekből, de még mindig egyben vagyok.

Mush: állítólag azért jó a gyömbér meg a tonik, mert kinin van bennük ami segíthet egy kicsit az indulásban!!! :lol: :lol: Mondjuk a tonikot jobban szeretem egy kis ginnel, de azt most egy ideig nélkülözöm!!! :lol: :lol: Fűszeres kaja: hétfőn olyan tuti chilis babot csináltam, hogy a férjem is külön megdicsért, csípett is rendesen de hát semmi!!! :cry: :cry:
Vendég

Laurának nagy gratula Hunor babához! Sok boldogságot!

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Boci! A hasmars akár előjel is lehet!

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

Enikő: legyen igazad!!! :lol: :lol: :lol:
Vendég

boci. sajna nekik benti cicaik vannak, de azert neha kimennek. ok is oltatjak, amiatt nem felek. csak rosszul vagyok attol a rengeteg szortol, es nem akarom, hogy a gyerekkel erintkezzen. szerintem, ha megszuletett a bebi, akkor elbeszelgetek veluk.

asszem a szexet is ki kene probalnod! :lol:

KépKép
KépKép
mush589

Boci,
http://kismamaknak.hu/szules/honnan-fog ... zules.html

Itt láthatod, hogy második helyen van feltűntetve, mint szülés előjele. :)

Én már kezdek itt irígykedni! Olyan jó lenne már Noel babát a kacsómban tartani. :D Közeledik, közeledik. :)

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Mush: megadom apa számát és beszélj vele!! Ő idegenkedik a "dologtól"

Aida: köszi. Éppen most olvastam el ezt!!! :lol: :lol: :lol:
Vendég

Nah megint totális kudarcot vallottam, csináltam uzsira lánykámnak gyümisalit, hátha ilye formában megeszi a gyümölcsöt.... Az eredmény: földön landoló banán és almakarikák.. :cry: Aztán megkóstoltam én is ,hogymit alkottam, ésa pultnak támaszkodva behabzsoltam a felét! :oops: Valami Isteni lett!!! Gyorsan be is raktam a hűtőbe a maradékot, hogy Apának is eldicsekedjek.. :) Ma el lesz kényeztetve, 2 féle meleg étel és a sali várja... Már csak a szex hiányzik... :?

bocika.hogy mit csinálsz a gyömbérrel??? Milyen gyömbér az??? :shock:

na megyek is málnalevél teát inni!

Kép
Kép
Kép
mágnes

Nekem is múltkor a szülésznő rögtön húgatott amikor mondtam hogy hasmenésem is van. :) Lassan fogyogatunk tök jó. Mármint fogyogatnak a 2in1 kismamik.

Ma megyünk étterembe és nagy "pénzszórás" lesz. :D El kell költeni a megmaradt idei üdülési csekket és az 10ezer Ft-os címlet és nem tudnak visszaadni. Szóval "muszáj" ennyiért enni. Már ki is néztem finomságokat!!
Előételnek kinéztem: Roston sült libamáj szelet sült almakarikán egri mártással
Főételnek: Gombás csirkemell falatok füstölt sajtmártásban rizi-bizivel és krokettel
Desszertnek: Forró almás-mandulás rétes, hideg fahéjmártással és diófagylalttal

Nagyon várom már. :)

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Mági: hát megiszom. Én amúgy is imádom a gyömbért!!! Ez sima, boltban kapható gyömbér (Coca-cola gyártmány) itóka.
Persze málnalevél teát is iszom ezerrel!!!
Amúgy én is imádom a gyümisalátát.
Vendég

Aida! te egy szadista vagy! :evil: :evil: :evil:

KépKép
KépKép
mush589

Aida: jó kis menüsor, bár én nem tudnám végigenni. Valahogy egyszerre nem megy sok, inkább sokszor kevés!!!
Vendég

Bocsi.. :oops: :)

Boci, amúgy nekem sem fog vszínű lecsúszni mind, a felét mindennek elcsomagoltatom máshogy nem megy. :D

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

LAURA! GRATULÁLOK HUNOR BABÁHOZ! JÓ EGÉSZSÉGET ÉS BOLDOG BABÁZÁST AZ EGÉSZ CSALÁDNAK!

Aida - akkor jó étvágyat!

Nálam semmi...
Az alapból nem túl jó hangulatomra rásegített, hogy tegnap kaptunk egy brutál vízszámlát vszleg a csordogáló wc-nek köszönhetően, ami egyáltalán nem tűnt vészesnek, ma meg határozatot az önkormányzattól, hogy fizessünk be visszamenőlegesen 48e kommunális adót...

Kép
trombibébi

Ajaj Trombi!
Az eleg durva! Remelem tudtok kerni reszletfizetest!

KépKép
KépKép
mush589

Trombi, visszamenőleg ilyen sok? Eddig baj volt a fizetéssel vagy mi? :shock: Nem semmi.

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Trombi: ez nem semmi!!! Hogy jött ez ki nekik??? :twisted: :twisted:
Vendég

Trombi, nem zavar a vonalzódnál az a "plussz" infó? "" meg a lezárás: "". Ezt simán ki lehet törölni a profilodnál.

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

:shock: Nem írta ki amit beleírtam hanem linkbe rakta. :D A plussz infónál arra az url-es részre gondoltam.

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

bocika:
az agyam leszállt a hasamba! Totál elképzeltem, hogy valami göcsörtös gyömbért reszeltél le és csináltál belőle valami löttyöt.. Ez már a vég.... Agyátültetés kéne... :oops: :? :wink:

Kép
Kép
Kép
mágnes

Indulunk vacsizni. :D Szép estét!

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

4 éve lakunk itt, és vmi oknál fogva most jutott eszükbe először kivetni ezt az adót (joguk van 5 évre visszamenőleg adót beszedni, mint megtudtam)
Részletfizetési kérelem plusz 5e illetékkel lehet beadni...
Nem arról van szó, megoldjuk, csak hát nagyon nem esett jól és nagyon nem jókor jött.

Aida, megnézem, amit írtál - eddig nekem fel se tűnt - de nem biztos, hogy most lesz vele türelmem bogyózni.

Kép
trombibébi

sziasztok!

Gratula Hunor babához

megvettem párom kari ajándékát, még mielőtt hazajönne, vettem neki egy vadi új filofaxot, meg egy szép gravírozható tollat, mert, hogy tollmániás.

annyira fura vezetni már, kezdek félni közben, hogy mások hülyesége, meg agresszivitása, miatt bajom vagy karambolom lesz, főleg ebbe az esős időben.

vettem magamnak málnalevél teát, azt naponta hányszor isszátok?

ne is mondjátok szolgáltatót, mert az agyam megáll és ácsorog tölük, leírom, hogy mi történt velünk.
Áprilisba a lakás felújítás alkamával kicseréltük mint jó fogyasztó a vizórákat (mert lejárt a érvényességük) szakemberrel aki írt egy jegyzőkönyvet a régiekről, meg a cseréről,meg azok épp aktuális állásáról.
Mi bejelentettük az X kft.-nél akik ezzel fogalakoznak,hogy lecseréltük őket és hitelesíteni kell, kijött tőlük egy ember aki elvitte a a vizes által írt jegyzőkönyvet,hogy átvezeti a cserét(mert hát ez is a dolguk), mi akkor megnyugodva, ez pipa ez is megoldva.
Na de jött a díjbeszedő számla, nulla vízfogyasztás a számlán a régi vízórák gyári száma...mi igaz naivan arra gondoltunk, hogy van átfutási idő majd a következő leolvasásnál(2 havonta van leolvasás és köztes hónapba jön a számla) már jó lesz, jött is a vízórás, leolvassa, majd közli, hogy nem jó valami,mert nem jók a vízórák száma, mondtuk, mert 2 hónappal ezelőtt kicseréltük bla bla.
Erre hát ez sajnos nem lett átvezetve,mert a kolléga kilépett és nem csinálta meg, majd ő elintézi odabent.
Újabb számla megint nulla vízfogyasztás, bambán állunk, szólunk, hogy vmi nem stimmel...
Erre a X kft szól, hogy ők nem kapták meg a cserejegyzőkönyvet, meg hibásan lett kitöltve(amit az ő emberük töltött ki), kiküldenek egy papírt, hogy adj uram isten azonnal, töltsük ki a jegyzőkönyvet, mert a vízművek, meg a díjbeszedő haragjára számíthatunk.
(megjegyzés: ha nem kapták meg akkor honnan tudja, hogy hibásan lett kitöltve?)
Mi kitöltöttük, október 8-án fel is adtuk, jön a novemberi 15-vel a díjbeszedő számla újabb nullás vízfogyasztással. Telefonáltam X kft-nek(tudjátok percekig kérem várjon a kezelő jelentkezésére)
Megkérdem én, hogy ez hogy lehetséges, hogy április óta nem sikerül átírni 4 vízóra számát és elindítani a dolgot a díjbeszedővel?
Ügyfélszolgálatos: mert hibás volt a jegyzőkönyv amit ők kaptak a hitelesítőtől, és így nem fogadta el a díjbeszedő.
Én: mondom de amit visszaküldtünk jegyzőkönyv okt. elején azzal mi a történet?
Üsz: ja az már jól lett kitöltve, meg a díjbeszedő is elfogadta okt 22.-vel, mert hetente csak egyszer kommunikálnak a díjbeszedővel.
Én: okt. 8 és okt. 22. között nem egy hét telt el, és a számla is nov.15-vel készült. Ez egy kicsit több mint egy hét...
Üsz: nem fogunk fejvesztve rohangálni a bejövő levelekkel,mert több mint 500 érkezik
Én:és most akkor az önök trehánysága miatt fogunk most majd 30-40 ezres vízszámlát fizetni?
Üsz: (még ő volt felháborodva ezt válaszolta)eddig is használták a vizet miért nem tették félre minden hónapba azt az összeget amit használtak és most akkor nem okozna kifizetni önöknek a 30-40 ezres vízszámlát...
én megdöbbenve,felháborodva viszonthallásra
hmm ez a magyar ügyintézés..
1. ne turkáljon a zsebembe, hogy mennyi megtakarításom van.
2. annyi kellett volna, hogy elismeri, hogy ők hibáztak és segítene esetleg vmi részletfizetés elintésében.
Van erre vmi lehetőség?
az emberi bánásmódba már nem is reménykedem

KépKép

Kép
orsimorsi

halihó!

Szeles:Gratulálok kis Hunorhoz!Sok boldogságot Kívánok!!!!!!!!!

Nálam sincs semmi jele a szülésnek,ma egész nap pakolásztam,takarítottam....azt hiszem én is elkezdem holnaptól a málnalevél teát.

Aida:már megijedtem hogy azt a rengeteg kaját mind meg akarod enni :lol: (nehéz lenne elképzelni rólad)

Sina:Most már én is kíváncsi vagyok mikor szeretne mesike kibújni :)

KépKép
lyndee

Éljen Hunor baba :) Duuurva.. minden napra jut 1-2 baba? :))))))

Akinek még van maradék üdülési csekkje: Ha jól tudom most egyet fizet kettőt kap bérletakció van az állatkertben... az éves bérlet 15e Ft, ha valaki feláldozza a 10e-s csekket és hozzácsap még 5e-t akkor egész évben bejárhat az állatkertbe a babával és pl. a párjával... tekintettel arra, hogy tavasszal már jó nagyok lesznek a babák szerintem tök jó módja lehet az üdülési csekk elköltésének:) (ez bizonytalan infó, érdemes előtte rákérdezni)

(jaaa... én egyébként nem panaszkodásból nyavajgok néha, Lilla is hiperkönnyű gyerek és úgy tűnik, hogy Luca is az úgyhogy nekem marha jó dolgom van csak szimplán fel kellene magam turbózni valahogy... )
Vendég

Mági: nyugi! szerintem többen így vagyunk!!! :lol: :lol: Nem tudunk mi már normálisan gondolkodni, legalábbis én tuti nem!!! 8)
Vendég

megjött a párom, és megyünk anyósomékhoz pusszantás mindenkinek
nyugodt kényelmes, kevés pisilős alvást
akinek meg megindul annak gyorsan és könnyen....

KépKép

Kép
orsimorsi

Orsi: én napi egy bögrével iszom a málnalevél teát. Éppen most nyomtam be!
Ja nekünk anno az áramszolgáltatóval volt hasonló esetem. Pont mielőtt beköltöztünk a házba lecserélték az éjszakai mérőórát, és akkor volt az elszámolási időszak. Én tudtam, hogy sok pénz visszajár majd nekünk, mert az előző tulajok jó sokat fizettek havonta, és azon nem mertünk változtatni amíg be nem költöztünk. Na mindegy megjött az elszámoló számla, és ahelyett hogy mi kaptunk volna vissza pénzt, kihozták hogy MI (!!!!) fizessünk be majd 90 ezer forintot. Na nekem egyből gyanús lett. Nagy nehezen kibogaráztam, hogy amit lecseréltek órát annak a teljes állását kiszámlázták nekünk, úgy hogy az óracsere és a leolvasás közötti 10 napban fogyasztottunk majd 17 ezer kW áramot!!!!!!!!!!!!!! Normálisak??? Na én egyből felhívtam az ügyfélszolgálatot és szegény fiatal srác aki ott ült, kapott tőlem hideget-meleget. Úgy kezdtem hogy megkérdeztem tőle rögzítik e a beszélgetést. Mondta igen. Na én akkor nekiálltam mondani a magamét. Ennyi eszük, hogy lehet hogy mi ennyi áramot fogyasztunk 10 nap alatt. Talán a szomszédos atomerőmű tőlünk veszi a működéséhez szükséges áramot???? Persze aztán jöttek a sűrű elnézések és mi kaptunk vissza 90 ezer forintot!!!! Persze nem adták oda az egészet kp-ban, hanem csak 60 ezret és 3 hónapig nem fizettünk áramot!
Tudjátok nem is az a dühítő, hogy ennyire elgépiesedtek a szolgáltatók, hanem mit csinált volna erre egy idős nénike. Ő kis becsületes befizette volna, mert biztos jól számolt a szolgáltató és hát ki sem igazodik ezeken a bonyolult számlákon. Ez a durva!!!!
Amúgy múltkor is kibuktam, mivel áramgyárban dolgozok mi kedvezményesen kapjuk az áramot és nemrég újból meg kellett igényelni, mert valami új rendszerük lett. Több mint 9 hónapig nem kaptunk számlát, aztán meg egyben és fizesd be egy héten belül. Röhejes!!!! :cry:
Vendég

eleg jol hangzanak ezek a sztorik. biztosan anyukam is tudna meselni...

en meg mindig nagy bajban vagyok a nevekkel. egyikre sem erzem, hogy az igazi lenne. A listankon van Panni, Reka, Luca, Kaitca, es Timea.
a fo szempont, hogy ki tudjak mondani az angolok. a masik, hogy eredeti magyar legyen.
sajnos ezek kozul a Luca-t, Lukanak vagy Luszanak mondanak. a Katicat meg Katikanak.
esetleg irnatok meg javaslatokat?

KépKép
KépKép
mush589

orsi:
vízművek ismerős... Nekünk a mai napig nincs hitelesített vízóránk, mert az összes lakónak be kellen fizetni a plombálásra a díjat, amit ez idáig nem voltak páran hajlandóak. Aztán, nagy nehezen befizette mindenki, de most július óta nem halad, mert avízmű azon tanakodik azóta, hogyan plombálja le a vízórákat, mert hogy nehéz hozzáférniük, úgy van felhelyezve :shock: Képzelem mekkora fejtörést okozhat ez nekik, a mi pénzünk meg áll náluk.... :evil:

elmű: ők pedig kikapcsolták költözés előtt az áramot, mondván 180 ezres tartozásunk van... Nem gond, hogy nem is a mi ügyfélkódunk, és a nevünk van a számlán, a végrehajtót is ránk küldték 2 hónapja, holott a kivitelező a mi lakásunk áramát használta az összes lakás belső munkálatainál, és a mai napig nem fizette ezt ki....

Kép
Kép
Kép
mágnes

mush:nem tudom mennyire magyar, de a Dóra?

Kép
Kép
Kép
mágnes

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?