Új privát üzeneted érkezett!

Nah, megjottunk a dokitol.
Ugy nez ki, hogy Kristofnak kb semmi baja sincs. Hala a jo Istennek!
A tudeje tiszta, a torka szep, az also szemfogak valoban jonnek. Minden maximalisan OK rajta, elenk volt, figyelmes es aktiv. Laza epp nem volt. A doki szerint ket dolog lehet
1. valoban a koltozes miatti stressz (koszonom, hogy elmondtatok ezzel kapcsolatban is a velemenyeteket, akkor tenyleg van ilyen)
2. a H1n1 oltas, amit lassan harom hete, hogy megkapott. Azt mondta, hogy fiatalabb babak eseteben mar tobb visszajelzest kapott par napos lazrol 3-4 hettel az oltas utan.

Gyerekdoki: nagyon megnyugodtam, ugyanis normalis, turelmes, alapos, nagyon szimpatikus.
Hat igen, a szabolcsi ugyeletes sztori tenyleg durva, eloszor en sem akartam elhinni, de tobb anyuka is mondta, szoval lehet benne valami. Mondjuk hozzateszem, hogy az orszag keleti reszeben a kotelezo halapenz rendszer, valamint az orvos-balvanyozas sokkal erosebb, mint mondjuk Pesten, legalabbis nekem ugy tunik.

Szoptatas: nagyon jol esett, hogy ennyien reagaltatok a velemenyemre es az is, hogy nem tamadtatok. En eddig csak Ferivel mertem errol beszelni, mas elott kussolok neman. El nem apasztanam termeszetesen a tejemet, a korhazban mas dolgom ugysem lesz, csak szoptatni, szoval megteszek majd minden tolem telhetot, amit a termeszet adott nekem. De ugy gondolom most, hogy extra eszkozokhoz nem fogok nyulni (szaporito fejes, tablettak, homeo, hizokura). Szoval nem fogom azt megengedni, hogy mar megint a hatalmaba keritsen a tejcsinalas, tul nagy mar a csalad ahhoz, hogy az en napom kompletten az anyatejrol szoljon.
Rabizom a termeszetre: ha megy, akkor remek, ha nem megy, akkor ez van.
Egyebkent azt is elmeselem, hogy Ferinek az egesz szoptatasi-tema egy nagy mumus. Szegeny csak annyit tapasztalt meg Kristof szuletese utan, hogy teljesen meghulyultem a szoptatastol. Tudta persze, hogy miert, de sikerult negativ elmenykent megelnie neki is, sikerult nehany car hetet csinalnom neki a fanatizmusommal (nah nem csak neki, mert eppenseggel Kristof sem volt tul kiegyensulyozott azokban a hetekben). Utana megvaltaskent elte meg, amikor feladtam es attertunk a tapszerre, mert hirtelen kisutott a nap, ismet elegedett volt a gyerek, en sem voltam mar harpia es a fejesen, valamint a bogesen kivul mast is csinaltam.
Nah, befogom.

Inkabb hozzaszolok gyorsan en is, utana folytatom a pakolast.
Vendég

Nem tudom eldönteni LÁnyok, hogy mit csináljak!
Egyfolytában fáj a hátam, a derekam nyillal. Néha érzem, hogy a méhem szabályosan présben van és alul mintha belülről piszkálna a lány...
Őrület, hogy már szültem egy gyereket, de most mégsem tudom eldönteni MI VAN??
dalika

Kakti:
ha még mindig akarsz ilyet:
http://brendon.hu/Products/ViewDetails/ ... 5&pageno=2
Vendég

Edit!
Nagyon jo hallani Rolatok, orulok, hogy a babaval minden rendben! En meg mindig csodallak amiatt, hogy ilyen eros vagy. Bevallom oszinten, hogyha Ferit ilyen korulmenyek kozott kellene latnom, akkor en siman osszeroppannek elso korben.

Zsofi!
Gratula a kislanyhoz, mar kivancsi vagyok en is a fotora. Es a szulestortenetre.

Nori!
Te most kb abban az allapotban vagy, amiben en voltam anno. Nekem beigertek, hogy max november kozepen szulok. Ra is keszultunk. Minden reggel ugy ebredtunk, hogy ma szulok, Feri minden nap szazszor hivott, hogy szulok-e mar, izgatottan tepte fel a lakas ajtajat munka utan, majd szepen lement a delutan, este, sipakoltam, hogy nem szultem, kijelentettem, hogy en leszek az elso no, aki sohasem szul meg. Mas celom sem volt, csak szulni.
Persze, hogy a kiiras elott picivel szultem meg, november legvegen.
Huh, de turelmetlen voltam. Most meg nem ertem, hogy miert. Oh, de kiegyeznek most egy terminus vege fele torteno szulessel.
Bar talan mar a jovohet is jo lenne, mert a heten bepakolunk, jovoheten mar lesz doki is, szuleszno is, Feri lassan munkat keres. Az elott kellene szulni, hogy talal.

Kriszti!
Sok boldogsagot Mate babahoz!

Kakti!
Sajnalom a kutyusodat. Nekem anno a vizslam jart hasonloan, o teli asas kozben talalt uveget. Nem volt nagy a seb, csak mely es ugye szetrepedt a talpa miatta. Persze mikor??? Amikor szanaszet volt sozva az egesz varos. Vele meg nem tehettem meg, hogy nem setaltatom emiatt, mert hatalmas mozgasigenyu kutyus.
Hianyzik rendesen. Remelem, hogy az exemnel szep elete van.

Keksz tema:
nalunk mar en nem vagyok alkalmas ra. Egyszeruen olyan aprocska mar a huvelyem, ugy tele vagyok mar a gyerekkel, hogy az emberem nem fer be. Amugy sincs ra tul nagy affinitasom, ha van, akkor meg elmegy az osszes eletkedvem a pozvalasztas miatt.
Irdatlan nagy balnanak erzem magam. Egy napja lakunk itt, de mar most bedepiztem a furdoszobai tukortol, amiben nagyon szepen latszik minden egyes porcikam.

Korhazi csomag:
mar lassan mondhatjuk, hogy teljesen keszen van. Ami nincs benne, az fel van irva egy papirfecnire, hogy indulaskor kell bepakolni. Kristofnak allitok meg ossze rohampakkot.
Jah, ma vettem egy annyira, de annyira undorito zold mama-haloinget, amilyet ritkan latni. Hat, durva, mert S-es meret nem is volt belole!!! M-esnel kezdenek. Igy meg nagy is ram.

Lazmero:
olyan Brendonos lazmerot meg en is megprobalok majd vadaszni, ha egyszer a kornyeken jarok meg. Most voltunk az Auchanban, elvileg ott is van flexibilis vegu digitalis 800 forintert, gyakorlatilag nem volt belole.

Tuti, hogy ezer meg egy dolgot kihagytam, de most mar tenyleg mennem kell folytatni a melot.

Jah, igen.
Lara!
Hat, sajna a takaritonos dolog nem fog menni. Eleve beteg allatt vagyok es nem lennek kepes atadni a takaritast teljesen. Tuti en is takaritanek kozben. Masreszt hamarabb kellett volna gondolkodnom, ha akartam volna keresni valakit a munkara. MIre talalnek embert ra, addigra mar igy is keszen lennenk.
Vendég

Edit, majd csak túllesz ezen a rémálmon a férjed! Nagyon szoritok, hogy minél előbb meggyógyuljon, az tök jó, hogy már nem kell altatni.
Csanád milyen kis ügyes, azért ez sok erőt ad a párodnak, hogy otthon várja a kisfia!!

Anita, deszuper, hogy ilyen védőnőd van, nagy szerencséd! Tök jó, hogy így bejött amit mondott!

Dalika, egy dolgot tudsz tenni, ha nem vagy biztos, hogy elkezded mérni...aztán ha helyváltoztatásra sem változik, akkor start...
Nekem is szokott olyat, hogy folyamatosan kemény a méhem, főleg most amikor takarítottam...
lara

Bea!

Már vége a lázmérő akciónak a Brendonban...
Vendég

Nah!
megprobálom gyorsan leírni a szülésem történetét, addíg az a kérdésem, hogy szült e még valaki rajtam kívül a mult héten?,:)

zsó
Kép
pcd1985

Bea-hálóing: én is kutattam S-es után, 1-et találtam, az tök szép, de mellé muszáj voltam venni egy rózsaszin alapon rózsaszin virágosat...brrrr...nagyon csúnya...és ez is M-es, vagy L-es? Nem is tudom, de csúnya is, meg nagy is. Na mindegy, majd a kórház után odaajándékozom egy idősebb nőrokonnak :)
lara

Köszi Nóri!
Lőttünk egyet a vaterán (vagy teszveszen?) - 5000-ért. Igaz, hogy használt, de a célnak megfelel. :)

Bea!
Szerintem kiszámíthatatlan, hogy egy hasonló stresszhelyzetben (mint Edité) ki hogyan reagálna. Lehet, hogy extra energiák jönnek ilyenkor elő. Ez kb. olyan lehet, mint a szülés - abból a szempontból, hogy előre fogalmad sincs, hogyan fogsz a fájdalomra és az egész helyzetre reagálni. Az csak az adott szituáció eljövetelekor derül ki.
Az Auchanos akciós lázmérő most úgy van, hogy babamérleggel együtt adják. Az is Momert. Ha jól néztem, 11000-ért adják a kettőt.

Zsófi!
Várjuk a sztorit! :) És welcome home! :lol:

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Nem tudom, hogy a Brendonos akciós hőmérő milyen volt, de a flexibilis végű digitálishoz volt szerencsém a kórházban (én hajlós orrúnak neveztem :D ). Hát én nem törném magam miatta, elég hamar feladta a harcot és a hajlós vége simán lejött, csak a drótok tartották össze :shock: . Azt hiszem a Müller újságban láttam fülbe hőmérőt 5000Ft körül.
pammut

Képzeljétek, tegnap egy párral ebédeltünk, ahol a lány kb. egy héttel utánam volt kiírva, szintén első babával. Ma délelőtt jött a hír, hogy megvan a trónörökös :) Szóval derült égből is lecsaphat az a gyerek :lol:

Kép
juci-77

Bchris, nagy gratula a kisfiadhoz, az első februári babánkhoz! És természetes úton jött, ez fantasztikus, s hitet ad nekem is!

Edit,
kitartás! Okosabbat nem tudok írni, azt tudod, hogy veled vagyunk! Csanád pedig addig is veled van, s ad annyi feladatot és örömet, hogy feltöltődj.
Kérdésedre válaszolva: 2010. 01. 26-án pcd-Zsófinak Zsófija született, és 2010. 01. 28-án kokonya-Móninak Ádámja. Méreteket a gmailos táblában megtalálod, de ha most nincs időd ott keresni, viszont érdekel, leírom neked azt is szívesen.

Ananácska,
jó, hogy szimpatikus a gyerekorvos.

Stephie,
csak így tovább! Jó, hogy nem rázott le a védőnőd, hanem segít!

Dalika,
mi a helyzet azóta?

Nóri,
várjuk a beszámolót a dokilátogatásról!
ktc

Hat, akkor 800 forintos homerokrol lecsusztam. Sebaj, nagyobb problemam mostanaban ne legyen. :lol: :lol:
Egyreszt mert van is homeronk, nem flexibilis, de merni mer es jo is. Masreszt azert, mert ha nagyon szuksegem lenne ra, akkor nem ilyen intenzitassal akartam volna vasarolni. Harmadreszt ha tenyleg nagyon kellene akkor talan ki birnam erte fizetni az 1500 forintot, amibe altalaban kerul... :D
Vendég

Szundítottam egy órácskát. Ahhh, de jól esett. Csak attól félek, hogy éjjel meg majd nem tudok aludni... :?

Képzeljétek. Ahogy Zsoltiék jöttek haza Pestről kigyulladt a kocsi amivel jöttek :shock: Még jó, hogy nem lett komolyabb baj. Most ért oda a trailer értük, szegények ott vártak 2 órát :? Szegény nem is ebédelt semmi, úgy tudom ilyenkor sajnálni szegényt. Ilyenkor szokott idegbeteg lenni mire hazaér... :shock:

Dalika nagyon gyanús nekem csajok! Szerintem mehet a drukkolás... :wink: Kép Kép Kép Kép

bellerreni
Eger

Aranyos vagy Reni, de úgy tűnik még tartalékolni kell a drukkal... Pedig már nagyon túl lennék rajta. A hátam még mindig fáj, de a többi elmúlt :(
dalika

Ja, Reni, egyébként képzeld, én Egerbe jártam főiskolára. Azóta is a szívem egyik csücske a városod :D
dalika

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kattkat 2012.01.28 00:14-kor.

Kattkat

Kép
kattkat

Dalika! Pedig én már küldtem volna a drukkokat, na nem baj, majd kicsit később :wink: Nekem is az álmom volt, hogy itt lakhassak és tesssék :lol: addig addig keresgéltem a pasik között amig valamelyik Egerbe nem vitt magához :lol: Na csak viccelek, már házasság előtt is itt laktam, de nem vagyok egyébként törzsgyökeres. :roll:

bellerreni
Eger

Nahát én bezzeg csak olyat találtam, aki a dél-alföldre hozott... :?

Kattkat, a hülye kérdésekről:
van a piacon egy zöldésges, ahol mindig vásárolok (hetente min. egyszer.) erre most vasárnap megkérdezte mikor jön a baba, mert hogy ő csak most vette észre.... mondtam neki, hogy már egy ideje pedig ott van, mire visszakérdezett, hogy TÉNYLEG??? Nem tudom mit gondolt... :shock:

dalika

Sziasztok!

Gyors bekukk. Gratula a babákhoz!!!

Voltam ma UH-n. Jó nagy a babám.
THQ:103
FL:74
BDP: 9,6

És sokkot kaptam, mikor kimondta a nő a becsült súlyát: 3,5 kg!! :shock: Mondom, már most? Akkor mi lesz, mire születnie kell??? Szóval hamar akarok szülni.

2-re mentem a nődokihoz, de szülni van, most megyek vissza, hátha visszaért már. Majd jövök a fejleményekkel.

Kép
zsizell

na csajok! Cx 3000! Be vagyok betonozva! De doki szerint a héten lehet baba,mert jön a hidegfront! Lépcsőzés,keksz. Tekintve az előzményeket,akár holnap is szülhetek. De jelen állás szerint akár 17ig is maradhat! :-(
Vendég

dupláztam
Vendég

Nóri, napi 30 jóslóval ennyire nyitottad ki a méhszájat? Ej, ej..
Fájdalmas volt-e a vizsgálat, vagy csak óvatosan megtapintotta?
Melyik nap lesz hidegfront??
lara

lara! Én is ezt kérdeztem,mert sztem jön a meleg. A vizsgálat kellemes volt. Sajna! :-) de azóta is rendszeresek a fájások! Asszem én előbb köttetek edát,mint h leveszem a bugyim...
Vendég

Nóri :)

most nekem is görcsölget a hasam, ilyen mensi szerűen, de elég durván fáj. MIndjárt elhányom magam :(

boruska

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kattkat 2012.01.28 00:16-kor.

Kattkat

Kép
kattkat

Kattkat, szóval szerda...huh..

Nóri, hát, ha ennyire nem nyitják a méhszájat a jóslók, akkor valószínű hasznos lesz az EDA majd. De hátha egyre erősebbek lesznek és nyitják!
lara

molmar: Voltam a közjegyzőnél és a csjk 35.paragrafus 4. bekezdése tartalmazza a mostani szabályozást, ami miatt kell az igazolás. Én voltam az első, aki ilyen igazolást kapott. Kíváncsi leszek szerdán hogy kiadják-e az anyakönyvit. A szopit még nem adtam fel teljesen, most az üvegből kiszívott 60 ml-t és nyugodtan tudott szopizni a jobb cicimből.

ananácska: Megkérdezhetem mi történt Kristófnál a szopival? Én sem akarom rástresszelni magam, remélem ennél jobban már nem fogom.

ktc: A bimbóvédőt majd még megpróbálom, de amikor egyszer kísérleteztünk vele akkor nem tetszett neki. Lehet hogy rossz méretet vettünk, mert apa csak annyit tudott mndani, hogy olyan átlagos méret. Normált vett, de nem olyan nagyon tölti ki a bimbóm. Most ég nem érzem olyan macerásnak a fejést, de azért a szopiztatás kényelmesebb lenne. Azt már én is észrevettem, hogyha én ébresztem akkor könnyebben megy a szopiztatási próbálkozás.

Monyóról várom a másik fórumban a híreket, de még nem volt időm elolvasni a mai termést.

kriszti: Nagyon sok tejcsit és jó egészséget a családnak.

geri: Nálunk is így kellett volna, de türelmetlen voltam és cumisüvegben kapott tejcsit. Remélem még leszokik róla.

beneildi: Köszi a felajánlást, majd meglátjuk mi lesz.
vicky79
Budapest III. kerület

Van mikor tök hisztis, vonyározik mindenen, most meg annyira bealudt, hogy félek, hogy nem vesz levegőt.

Tegnap azért jól beparáztatott a Zsuzsi. Ma egész nap azon aggódtam, hogy tényleg van e elég tejem neki, és nem e éhezik. Csak a hit tartja bennem a lelket, hogy ha megszülni meg tudtam fizikailag, akkor a testnek alkalmasnak kell lennie a táplálásra is. Délután kimentünk levegőzni, már sikkangatott hazafele, hogy ő éhes. Úgy cuppant rám, hogy azt hittem az agyam is leszívja. Balt is jobbat is. Aztán bealudt. Ha ez így tényleg működik, akkor naponta kétszer is kiviszem inkább.

zarja

Hali Lányok!

Voltunk dokibácsinál (vagyis -néninél) Zserbóval: két körme leszakadt de teljesen. Azt mondta, attól függ, hogy visszanő-e, hogy mennyire sérült a körömhám meg szövet. :( Nem igazán tudunk vele mit kezdeni: naponta 1-2x át kell kötözni és fertőtlenítővel előtte lekenni. Végül is mi is ezt csináltuk, és egy fillért sem kértek ezért, hogy ránéztek - még jó -, így kaptak egy-egy nasit mindketten. :) Hát most sűrű pátyolgatás lesz... :)
Amúgy a vicc: reggel bekötöztem a lábát, egészen estig, a dokiig rajta volt a kötés. Aztán a doki is bekötözte, és miután hazaértünk, cakkumpakk az egész kötés, mint egy zokni, lecsúszott a lábikójáról. :? Úgyhogy átkötöztem újra... :)

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Íme Bulcsú baba grimaszol a világra:
Kép

zarja

Nekem is fájogat a pocim egész délután, de nekem olyan, mintha a szelek bántanának és azért, pedig semmi olyat nem ettem... :oops: Nem tom mi lehet a baj...

Alig ért haza az embőc, annyi volt, hogy evett, kimentünk a tecsóba és már megint el kellett neki menni :cry: Alig látom, már a micsodám ki van ezzel az állandó szaladgálással :x Egyedül kell zuhiznom is :cry: nem szeretek egyedül zuhizni.

Eszter. Örülök, hogy ilyen jó étvágya van a kiskrapeknek :lol: Csak így tovább.

Na megyek leheveredek egy kicsit zuhi előtt... :roll: Rápihenek a zuhanyzásra :lol:

bellerreni
Eger

Eszter! Gyönyörűséges kisfiad van. Olyan kis édibédi a kendőben :lol: Én is így akarom már átölelniiiii... Legyen már február közepe és szüljek :lol:

bellerreni
Eger

Rendesen elfáradtam, mire kivasaltam az összes függönyt, de legalább kész van. :) Szabi amint hazajött, persze leb@szott, hogy minek mászok létrára ... :oops:

Reni: már nekünk se sok van hátra! ;) Remélem, azért ha meglesz a babó, párod többet tud majd otthon lenni.
zuzmooo

Csajok!

Én már kezdem magam hülyén érezni. Amikor beton kemény lesz a hasam és a méhem és erős nyomást érzek lefele. És annyira fáj, hogy levegőt nehezen veszek és elakad a szavam, és a derekamba is sugárzik, az nevezhető jóslónak, ugye? Már tényleg ufónak érzem magam, mert majd beszarok a fájdalomtól. Viszont nem nyílik semmi. Akkor már inkább menjen el a víz, hogy ne nézzenek hülyének ha 4kézláb mászom be a kórházba zárt méhszájjal... :oops:
Vendég

Norcmorc:
Nekem azt mondta a szülésznő, hogy ha ilyen fájás van, hogy elakad az ember lányában a szusz meg a szó, akkor az már fájás. Rendes fájás!

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kattkat 2012.01.28 00:17-kor.

Kattkat

Kép
kattkat

Kattkat!

Dokinak mondtam a sormintát. Aszongya: 03.03 még lehet belőle! :shock: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
(én tudom, hogy nem lehet!!!!)
Vendég

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kattkat 2012.01.28 00:17-kor.

Kattkat

Kép
kattkat

Hát az a szerencse, hogy mifelénk nem sóznak. Ez itt vidék! :lol:
És hogy mitől lett ez az egész? a hó alatt talán beakadt valamibe, vagy megcsúszott valamin, és úgy szakadhatott le... Ki tudja... De ez már sajnos lényegtelen. Már csak abban bízhatunk, hogy kinő újra. :) Azért köszi az érdeklődést!

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Nóri: nagyon szorítok, hogy holnap Noncsi már ki akarjon bújni! ;)

Húh...elkezdtem olvasgatni a Szociális és Munkaügyi Minisztérium által kiadott "a gyermekek után járó ellátásokról" című kis szösszenetet. Rendesen belezavarodtam! :shock:
Ti elkezdtetek már intézni valamit? Kéri valaki a Tgyást a szülés előtt? Sokkal bonyolultabb így?
Mindig is utáltam ügyeket intézni ! :x
zuzmooo

Ja és hát a legjobb: a feje csak 96,6 volt, szóval nem lesz óriásfej!!!!
Viszont megkaptam a leletemet a kenetről. És ami még senkinek nem volt: nincs bacim, gombám. Sőt! Semmim nincs. Hüvelyflórám sincs! A remek antibigyó amit kaptam a kórházban kipusztította azt is! :evil:
Vendég

Zsuzsa!

Én már igényeltem január 14-től. Még zsét nem kaptam, majd szólok, ha kapok valamit! :lol:
Vendég

Zsófi végül írt szüléstörténetet? :?:
Vendég

Zsuzsa! Hát én is remélem, hogy ha meglesz a babó nem fog hanyagolni minket, mert akkor tuti behisztizek :x

Én is mától igényeltem a Tgyást, mondjuk nekem a könyvelőm csinál mindent úgyhogy nem tudom, hogy mit hogy kell intézni. :roll:

Nóri! Az jó, hogy baci nincs, de hogy hüvelyflóra sem :shock:

Na megyek zuhizni, mert közben hazaért az embőc és ő már a fincsi vizecske alatt áll :lol:

Szép estét

bellerreni
Eger

Na lányok, összepakoltam a kórházi cuccost, és így derült ki szémomra, hogy egy pár apróság még hiányzik ill. anyunál van, szóval azokat még összeszedem a héten, hogy ne kelljen vele később izélni.

Én nem láttam szüléstörténetet, lehet, hogy a g-mailre ment? Pill, ott sem látom.

Berci hihetetlen aktív, szétrúgdos belülről!

boruska

zarja Csodaszép nagyfiad van!

Reni A zuhanyra én is szoktam pihizni, csak utána :lol: . Amikor megtörlöm a lábam végét mindig bekeményedik a pocakom :( .

Zuzmoo Engem a héten beszélt le a doki a szülés előtti TGYÁS igénylésről. Aszonta maradjak csak szépen táppénzen, mert hátha túlhordom, vagy csak "úgy" bekerülök a kórházba (már megint :shock: :shock: ?) majd ha meglesz a baba szépen leadja vki a papírjaimat és másik állományba vesznek. Ennyi.

Még akkor is marad családi pótlék és anyasági támogatás intézése. Egyik TB, másik MÁK, ja ha már elhoztuk a baba papírjait az önkormányzattól. Még jó, hogy a frissen szült kismama és családja nyugodtan foglalkozhat a babával :twisted: .

Boruska Ugye nyugodtabb az meber lelke, ha legalább kb. kész az a pakk?

Nem tudom mi van Csuppanccsal. Ma kétszer is küldtem SMS-t, de nem kaptam választ. Eddig mindig szorgalmasan felelt. Ma volt találkája a dokival és ugye a vérnyomása nem akart lejjebb menni. Meg toxémiás. :?: :!:
pammut

Én is sokat gondolok Csillára! :roll:
Lehet, hogy már babázik is?
Vendég

Igen, Pammut, van benne vmi :) És ahhoz is hozzájárult, hogy elhiggyem, hogy valaha fogok szülni :)

Szegény Csuppancs, jó volna tudni, mi van vele...

Engem is lebeszéltek, hogy előbb igényeljem a tgyást - szülésig még betegszabin vagyok pont, táppénzre nem is fogok menni, úgy jön ki - elvileg.

boruska

Én szombattól leszek tgyáson. De még nem sokat tudok az intézésről. :)

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?