Új privát üzeneted érkezett!

lassan megyek delelni a fenn maradóknak minden jót!

Kép

Kép
bellanitta

Ja és tegnap kérdeztem férjuram, hogy holnap elvisz-e NST-re (amúgy reggeles) és mondta, hogy el tudsz Te menni nem???
Hát igen bátor! Mert mi van ha nem jöhetek haza??? Amúgy vezetni még mindig imádok, pedig már csak egy hetem van hátra.

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

Mush!
Nem semmi lábak!
Nekem is van csík végig a hasamon nem tudom ez jelent e valamit?
Kitartás a konyhához! :wink:

Kép

Kép
bellanitta

Mush!
Szép poci! Az enyém tuti nincs ennyire lent! :roll:
És de jó hogy nálatok esik a hó. Itt olyan ködös szürke idő van. Ezt nagyon nem szeretem.

Hurka!!! Nyami.
Nálunk legényfogóleves és bolognai spagetti lesz az ebéd pillanatokon belül.
Vendég

Gabi!
A vezetéssel nekem sincs problémám csak a kormány már közel van a hasamhoz.És sötétben nem szeretek vezetni, szerintem már elkalandozik a figyelmem is.

Kép

Kép
bellanitta

sina!
Szerintem tuti nem lesz nagy a sapi!
Tetszik! :D
Vendég

boci. probaltam venni csalan teat, de csak neztek ram, hogy mi a fene bajom van...
viszont tegnap ejjel probaltam ugy aludni, hogy kicsit felpolcolom oket. nem tudom mennyi ido utan rugtam le a parnakat. :oops: reggel a jobb labam egy picit kisebb lett, de most mar ugyanolyan megint. :?
sebaj,ezt a keveset mar fel labon is. addig meg iszom, iszom.
en sajnos a kesz kajakban nem tudom kontrollalni a sot... :oops:

en is erzem, hogy lejebb ment a pocim, pedig nekem sosem rugdosta a gyomrom vagy a bordam. meg a vedono mondta, hogy csak a fejenek a 2/5-e van beilleszkedve.

anita. en is csuszva maszva csatlakoztatom a fotoaparatot. :wink:

niki. gratula a 38. hethez!

KépKép
KépKép
mush589

Köszi a sapidicséreteket! :P

Bella! Örök harag! Nem sikerült találnom sehol hurka-kolbászt... Gombapörit fogok enni!

Mushi! Pracli "csodás"! Mazsolázzunk a tippekből és osszuk meg egymással a tapasztalatokat, hogy kinek mi jött be! Viszont a bölcső nagyon tündéri! A konyha helye: :shock: :evil: ! De vigasztaljon a tudat, hogy milyen zsír lesz, ha elkészül!

Gabi, Niki és mindenki, aki szeretné, hogy minél hamarabb kint legyen a baba! Ez most a vihar előtti csend! Szombat, hidegfront! Szerintem megint beindul a babaeső! :wink:
sinaszi

Szorsolya!
HŰHA már holnap itt az időd?
Nem semmi.

Az 5. mandarinnál tartok :oops: :roll:

Kép

Kép
bellanitta

Sina!
Nyisd ki az ablakot!
Küldök hurka-kolbászt :wink: Csak h ne legyen harag köztünk.

Kép

Kép
bellanitta

Sina: hát remélem a Mikulás puttonyába beférnek a gyerkőceink is!!! :lol: :lol: :lol:

Nekem nincs csík a hasamon!!!
Vendég

Bizony!
De semmi jele, hogy a Manóm ki szeretne bújni! :roll:
Vendég

Bella! Kellemes ejtőzést!

Szorsi! Attól nem félek, hogy nagy lesz! Inkább kicsi! Mesinek olyan sok a sütnivalója, hogy nem kis buksimérettel jön világra....

Ja! És azon agyaltam, hogy mi, kis naivak vettünk 2 csomag újszülött pelust (28 db/csomag), hogy amíg le nem esik a köldökcsonk, addig ez a speckó pelus védje. Igen ám, de 1 hete saccolták Mesit 3512 grammra, ha nem jön ki mostanában, akkor akár 4 kiló fölött is lehet. Viszont a pelus 2-4 kilóig van írva... :roll:
sinaszi

Bella! Oké! Látom, hogy dél felől kell várnom! :lol:

Boci! Akkor megírom a levelem a Mikulásnak! :lol:
sinaszi

megint felébredtem.

hú lányok, jó kis véres hurka, sült kolbász, törtkrumplival, az uborka sajna nálam nem megy, mert rögtön egekbe van a gyomorsavam.
bár nekem mindentől ha eszem akkor azért ha nem akkor azért, ez amolyan sapka effektus.
az elmúlt 9 hónapba a rennit gyártó cég rajtam nyert egy csomó lovét az tuti
semmilyen csokis, lekváros édességet nem tudok megenni, már a gondolattól is a vállamat marja a sav.
a gyengéim a kifli, zsemle, meg a vajas kalács, sok tejjel.
szülés után úgyse ihatok fél liternél több tejterméket.
nálunk egy karton tej elfogy egy hét alatt, úgy, hogy csak én iszom

mushi: csodálom a kitartásod ezzel a felújítással, én biztos,nem bírnám.
én mostanában azt is utálom, ha a mosogatógép nincs kipakolva, gyakorlatilag pöpec rend van itthon mindig....na jó van pár vasalatlan poló a szekrénybe, valahogy úgy érzem, hogy nem hagyhatok kupit magam után ha menni kell.
jó tudom azért másegy falbontásos konyhafelújítás.
bár nekem a védőnő azt mondta, hogy most már fejezzem be ezt,mert ami nincs kész az nincs és pont, majd megoldódik.
Balázs is ezzel nyugtat, hogy majd megoldja tuti ettől megy fel a vérnyomim.
na majd ma ha haza jön apa csinál rólam képet és végre feltöltöm,amit én csináltam arra azt mondta, hogy nem tehetem fel, mert nem jók rólam, hát igen belevakuztam a tükörbe:))))
a fejem helye úgy csillog mint egy glória:D

a kép a duci lábról,mitha a sajátomat látnám:)

KépKép

Kép
orsimorsi

Sina!

A PRÓFÉTA SZÓLJON BELŐLED!!!!!

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

Sina!

Lehet, hogy attól, hogy Mesi esetleg 4 kiló felett lesz, még jó lesz rá a pelus. Megpróbáljátok és majd kiderül.
Mi csak egy csomaggal vettünk, szerintem egy márkából, mint Ti. Mert én sem mertem többet betankolni belőle. Bár az elején, ez az egy csomag meg olyan 4-5 napra elég.

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

Sina:
Nyugi, az utolsó héten a babák már inkább veszítenek a súlíukból, mint,hogy híznának, a lepény már nem látja el olyan jól a feladatát..

Csík:
Ezt hívják linea negrának, és a mamik 90%-nál fellelhető :) Utána is halványan megmarad egy ideig, aztán eltűnik szép lassan. Hacsak nem lesztek megint terhesek rövid időn belül :lol:

Kép
Kép
Kép
mágnes

Anita!

Hát igen meg a beszállással is gondok vannak a kocsiba. Este én sem szeretek vezetni, de azt eddig sem kedveltem. Figyelmem nekem is néha máshol jár, ilyenkor próbálom magam visszahesegetni, egyrészt azt a 10 percet töltsem már odafigyeléssel az útra, meg más emberélet is múlhat a "kalandozáson".

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

Mushi! Nem semmi pocid van! És tényleg lenn van, a linea negrad meg nagyon szepen latszik! De azok a praclik!
Helyes a bababölcső is!

most elnyomásban vagyok állommanók által, asszem alszom egyet.... remélem erre is jön majd egy kis hidegfront!

Lilypie Kids Birthday tickers\

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
bkatalin

annyit beszeltek itt kajakrol, hogy muszaj ennem valamit. :twisted: :evil:

tegnap meselte a baratnom, hogy elmentek vasarolni a szuleivl, meg a kozel 4 eves kisfiaval. perszer a kisfiu szeretett volna ezt-azt, amit meglatott. mondta neki a baratnom, hogy nem kaphatja meg. erre a kisfia: "tudom, tudom irjam meg a father christmasnak(itt o hozza az ajandekot karacsonykor nem a jezuska). :lol: :lol: :lol:

sina. majd elcsereled valakivek, aki utanad szul...

KépKép
KépKép
mush589

Sina!
Jobb a kisebb pelus mert a barátnőm most teszteli őket végre melyikből nem folyik ki a kaki.Hozzáteszem vett szinte mindegyikből.
Köldökcsonk: remélem leesik mire hazajövünk én nem bírom a látványt.Vagy majd megszokom. :roll:

Kép

Kép
bellanitta

Gabi, Sina: szerintem én is abból vettem és csak egy csomaggal. A boltban is mondták, hogy felesleges előre betankolni, mert nem tudjuk mi lesz jó a gyereknek. Pelus azért nem hiánycikk, tehát bármikor lehet venni!!!
Vendég

most már leléptem.

Kép

Kép
bellanitta

kati. szep almokat.

nekem a 16. hettol van linea negram, es ahogy nott a poci ugy kuszott feljebb a csik is.

gabi.anita. csak ovatosan vezessetek. a heten meg el kell mennem 1-2 helyre,de jovo hettol en sem fogok vezetni.

szerencsere a mostani munkalatok elvannak zarva. egy hatalmas falappal plussz muanyag "lepedovel" mindket oldalrol, igy hala az egnek a kosz nem jon at (azt mar en sem birnam),csak a zaj.
de meg vannak kisebb munkak, ami utan kell majd itt is takaritani, de ha nem birom majd vezenyelem apat, hogy hogyan csinalja. :wink:

KépKép
KépKép
mush589

Oké, Lányok! Peluspara elmúlt! Köszi! Igazából azért vettünk kettőt, mert mindkettőnk lilliputi és úgy voltunk vele, hogy 1 csomag elmegy a kórházban és itthonra még jó lesz a másik és akkor nem kell emiatt rohangálni! De kinyitva nincs, úgyhogy bármit is tudunk vele csinálni! Szerintem ez a legkisebb dolog, ami feleslegessé válhat azok közül, amivel Mesit elhalmoztuk! :oops: :lol:
sinaszi

nekem is van csíkom:)
az eredetileg linea alba, mert fehér terhesség alatt lesz linea nigra, anno itt nőtt össze nekünk is a hasfalunk,végig a nyakig.
van akinek a linea alba egészen az álláig látszik.

KépKép

Kép
orsimorsi

Ja! És a legfontosabb! Kész az ótónk! Lehet szülni akár éjszaka is!!!!! :lol:
sinaszi

Bocika!

Mondjuk én azért bátorkodtam ebből venni és ha tudnám hogy mekkora lesz vennék többet is, mert ez nekünk bevált. Nálunk a Pampers nem volt jó, abból kifolyott a kaka, de az sem mindegy, hogy fiú vagy lány a viselője. Legalább is ezt figyeltem meg.

A másik meg Sina (ezt akartam még előbb írni), hogy az ilyen UH-s súlybecsléseknek sem kell hinni feltétlenül, az is lehet hogy kevesebb lesz Mesi, vagy éppen több.

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

Kati! Neked is kellemes pihenést!
sinaszi

Gabi! A kevesebb oké, de több ne legyen má'!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :roll: :oops:
sinaszi

Akkor Sina mostmár szabad a pálya szülés ügyben.

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

Kép rugi

erdekel valakit ez a 0-3 honapos korig hasznalt karacsonyi rugi? nem kell fizetni erte. cimet priviben kerek. nekunk van masik 2.

KépKép
KépKép
mush589

Sina!

Ezt a többet én is félve írtam le!! Nem kívánom!

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

Veráék ma vonultak be a kórházba. Remélem minden rendben lesz Izával!

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

Sina. Jaj de jo!!!! :lol: :lol: :lol: sikerult elintezni a biztositon keresztul?

KépKép
KépKép
mush589

Azt lehet tudni, hogy meddig kell bent feküdniük Veráéknak?

Mushi! A környezetedben senkinek nem kell ez a kis rugi? Csak mert Te mondtad, hogy nem occsó a pócstá! Meg amúgy is: a karácsony 3 napos, így minden estére lesz a kiscsajnak egy ünneplője! :wink:
sinaszi

sajna mindekinek nagyobb babaja van minden ismerosomnek.
meg olcsobb elkuldeni haza, mint eladni ebayen! ha siman adom fel nem kerul sokba, mivel alig van sulya. de mondjuk egy szobornak azert ma' van.
szoval, ha valakit erdekel, akkor szivesen elkudom.

KépKép
KépKép
mush589

Mushi! Az okozót megsürgettük, hogy küldje vissza a nyilatkozatot, a biztosító is rendes volt, mert ahogy beért a papír, már faxolták is a szervínek. A szervíz viszont tegnapra vállalta és csak ma lett kész! Éppen most hívott Apa, hogy képzeljem el, hogy úgy javították, hogy csak ott törölgették le a kocsit, ahol javítani kellett! :roll: Kíváncsi leszek, hogy a szélvédő üvegét legalább sikerült-e kiporszívózni belülről! :roll: Istenem! Nagyon kíváncsi vagyok, hogy hányszor kell megint visszavinni! Na! Pozitív maradok! Örüljek, hogy van lik a se..emen! (És máshol! :lol: )
sinaszi

Hát! Ha senki nem csap le rá és tényleg annyira felesleges, akkor én elfogadom, Mushi! Karácsonyi ünneplősünk úgysincs!
sinaszi

Sziasztok!

Nem semmi, hogy amig dokinál voltam 3 oldalt írtatok!
Nekem teljesen zárt a méhszáj, baba feje magasan. Én tuti mostanság nem szülök!

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

Szia Enikő! És az, hogy a baba feje magasan van, teljesen kizárja, hogy pillanatok alatt beékelődjön!? Csak mert még nálunk sem illeszkedett be teljesen! Tudom, hogy hülyeség, de néha attól tartok, hogy olyan lufi feje van, hogy a keskeny csípőm miatt nem is tud majd beilleszkedni! :oops:
sinaszi

Orsimorsi! :D :D :D

Mush! Pisiszünet nélkül aludtam át az éjszakát! Ez is mutatja, hogy gyerkőcöm igencsak fent van a bordáim alatt!
Örülök, hogy ma jobb hangulatban vagy!
Nem feltétlen kell a babával a hasadon aludnod! Én sosem aludtam, mert így képtelen lennék aludni. Amikor elaludt a pincur visszatettem a helyére!
Énm a párommal sem tudtam soha összebújva aludni. Amikor aludni akartunk, mindenki ment a saját térfelére! :D

Sarmon! Nagyon rendes apád van!

Bkatalin! Jobbulást akicsi fiadnak! Ezeket a vírusokat az oviból szedi össze?

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

sina. hat ez nem semmi. remelem tenyleg kiporszivoztak az autotokat! szep lenne, ha neked kellene. :?

betojok. most meg 7 agra sut a nap.

szerintem is hamar be tudnak ekelodni a bebik. nem azt irta itt valaki, hogy elso terhessegnel altalaban hamarabb, de a tobbediknel lehet hogy csak a szulesnel ekelodik be a bebi?

KépKép
KépKép
mush589

eniko. de jo neked. en el sem tudok kepzelni egy pisimentes ejszakat. :lol:

KépKép
KépKép
mush589

sina irtam privit. kernek egy gyros valaszt. koszi

KépKép
KépKép
mush589

Mushi! Ment a válasz! Köszi! :D
sinaszi

Gabi! Anyatejes babáknál ugyanúgy teljesen normális ha 5-6 naponta van kaki, mintha minden étkezésnél! Az én fiamnak 5-6 naponta volt, kétszer elvittem ügyeletre is, mert azt hittük biztos ez a baj, de neeeeeeeem! ne aggódj, mert minden rendben!
Most meg 2 évesen olyan nap is van, hogy 3 kaki van! :D
Bkatalinnak igaza van! Az én fiam is őrült tempóban növekedett! 5 hósan 9 kg volt, de kifele tényleg csak a salakanyag távozott belőle! :D

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

elmentem a postara meg befizetni a penzt.
jok legyetek!

Berni??????

KépKép
KépKép
mush589

Kati: Kitartás!!!! Jobbulást a kis Eriknek!!! Neked meg egy nagy kalappal, hogy nehogy elkapd! (Nálatok nem lehet oscillococcinumot kapni? azt megelőzésre is ajánlani szokták)... (vagy jó sok fokhagyma... nagyon sok)

Finiselőknek ugyancsak menneka szurkok... azt hiszem nem véletlenül mondják, hogy a terhesség vége már azért ilyen gáz, hogy az ember tényleg nagyon-nagyon akarja, hogy kibújjon végre a baba... (gondolom segíti a pszichés felkészülést a szülésre).

Mi letudtuk a védőnőt, megerősítette, hogy tényleg jó lenne ha Luca lábát kimaszírozná egy Dévényes... Én mondjuk nem örülök a zaklatásnak, de a mi védőnőnk legalább normális és tudom, hogy tényleg csak azért jön, hogy segítsen... nem ő tehet róla, hogy mostanában antiszociális kismalac vagyok aki rosszul viseli ha valaki bele akar mászni akár csak egy látogatás idejére is az életébe... (Anyósom pl. még nem járt nálunk és ha rajtam múlik akkor januárig nem is fog. Nekem ehhez most nincsenek idegeim... egyszerűen hulla vagyok, tök mindegy mennyit alszom... ideje elkezdenem a vitaminszedést)
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?