Hahó!
Kriszti nagy gratula az első februári babához!
Nóri: te most már tuti beindulsz, ha kellően elhatározod magad, ahogy ismerlek, ez sem fog ki rajtad, és szühetsz sormintában
Voltam dokinál, minden OK, de nem lesz óriásbabánk, olyan 3 kiló körülre tippeli a doki a születési súlyát.
BPD: 90
OFD: 110
AC: 302
FL:70
Becsült súly: 2590g (vagyis olyan 60-70 dekát hízott ez elmúlt négy héten)
Egy kicsit megijedtem, mert azt hittem, hogy többet fog gyarapodni
Na, igyekszem a jó oldalát nézni, hogy nem lesz olyan horror a szülés, de ezért kicsit aggódom, hogy minden OK-e vele. Doki persze mondta, hogy ez mint tök jó eredmény, de mégis...
Külső méhszáj picit nyitva - megkérdeztem, hogy az számokban mit jelent, c3100. Lepény 1 fokban érett.
Ergo nem úgy tűnik, hogy mostanában szülünk. Nem bántam volna, hogyha 14-e előtt kijön, mert addig még van a doki, aztán egy hétre eltűnik, de mondta, hogy ő nem szeretne mindenféle szülésmegindító piszkáló praktikákat alkalmazni, jöjjön a baba, amikor neki jó, amiben igaza is van.
Rákérdeztem a málnalevél teára, hogy lehetek-e rá allergiás, azt mondta, nem kizárt, mert maga a málna is allergizálhat, szóval ha úgy érzem, ne igyam, szerinte fogok tágulni anélkül is.
Holnap megyek vérvételre meg az eheti CTG-re, úgyhogy korán kelünk.
Hazafele megleptem magam egy csizmával - minden egyéb cipőm beázik és / vagy túl vékony, úgyhogy nagyon örülök neki, holnap be is vetem.
Fészekrakás: most nekem eléggé elmúlt, nincs pöröghetnékem, inkább csak lapulnék, de tisztán ocsmány lustaságból, nem vagyok fáradt, vagy ilyesmi
A táskát most már össze kéne pakolnom, de arra sem visz rá a lélek
A cuccok megvannak, csak az egykori edzőtáskámban - Isten nyugosztalja
- amivel menni akarok még az edzőcumóim vannak, és azokat kéne száműzni. Ezzel az utolsó mementója is eltűnik annak, hogy valaha rendszeresen sportoltam