Sziasztok!
Nagyon köszi mindenkinek, az ölelkezős kép nekem is a kedvencem. Ilyenek is tudnak lenni...néha......
Szöszke!
Remélem teljesen meggyógyultatok!!!!!
Nem ismerem az általad említett táplálkozásimódot. Döbbenet hány féle cukor van, régen nem volt ilyesmi. Nincs tapasztalatom egyikkel sem, édesítőt használok csak.
Ilba!
Drága, kedves anyukatársam!
Nagyon szeretünk!!!!!!
A bepofátlankodást felejtsd el, örülünk mindenkinek.
A Te fiaid is tündériek, pontosan a különböző vonásaik miatt érdekesek és csodaszépek.
A jövőben se hagyd szó nélkül lécci!!!!!
Linh!
kb. így nézek ki most. Döbbenet mennyire édes Dani! Komolyan mondom címlapratermett!!!!!!!!!!
Jó egészséget Nektek!!!!!!
L.Kata!
Gyógyulást Norbinak!!!!! A tropikáriumos képek nagyon szuperek, sosem voltam még ott és nagyon szívesen elmennék.
Én elmennék dokihoz, lehet, h valami torna segítene rajtad.....
diéta: köszi az elismerést, haladok. egy hónap már eltelt, de azt mondják a hozzáértők, h három hónap kell a látványos sikerhez. Én tartós és végleges eredményt szeretnék.
Nem eszem különlegesen, sőt......amikor én gyerek voltam reggelire nem voltak gabonapelyhek, műzlifélék, hanem péksüti, vaj, lekvár, felvágott, májkrém...... Nem is szeretem a műzlit sem a zabpelyhet ls ilyesmiket. Minden téren válogatós vagyok, pld. a nemszeretem étkek közé tartozik a kefír, paradicsom, spenót, tök.......és még sorolhatnám.
reggeli: rozskenyér vagy teljeskiörlésű lisztből készült kenyér, vagy péksüti 8-10g (ez 2-3 szelet) , kiskanálnyi light margarin, néhány szelet sonkaféle és zöldség (paprika, uborka, lilahagyma, zöldhagyma....)
inni macikávét iszom édesítővel. (a 2,8 és 1,5%-os tej kalóriaértéke között minimális az eltérés, így mivel a fiúk 2,8-as tejet isznak és is azt iszom.
tízórai: gyümölcs (eper minden mennyiségben, most már cseresznye, őszibarack...)
Az almát annyira nem kedvelem, (unalmas), de almakompótként szívesen fogyasztom. A melegben jólesik lehűtve egy kis kompót. (alma+citrom, édesítő)
ebéd: vagy zöldségleves (mindenféle zöldségből amit szeretek)
vagy valamilyen hús-hal grillezve vagy teflonban sütve friss salátával.
Nem szeretem a kész önteteket, főleg nem a joghurtosat így magam csinálok egyszerű olivaolaj+ecet+víz+só+édesítő felhasználásával levet.
Sokféle konyhakész saláta kapható, de most mindenféle elérhető a piacon, így kitalálom mihez van kedvem és az készítek.
uzsonna : gyümölcs vagy (almakompót) natur joghurt....
vacsi: ebédmaradék vagy sonkaféle salátával
(egyik este tojásos galuskát csináltam fejessalátával, a családnak rendes lisztből, magamnak teljeskiörlésű rozslisztből)
Számolgatom a kalóriákat, ígyekszem tartani az 1800 kcalt. Nekem ennyi az előírás, de pld. aki csak 5-10kg-t akar fogyyni és nem háromjegyű kilókról indul, ott valószínűleg kevesebb kalória kell.
Érdemes kiszámolni, h egy normál napon mennyit fogyasztasz és azt csökkenteni.
Egészen megszoktam már, h nincs fehérkenyér, tészta és az édesség is minimális.
A melegebb napokon az ebédhez belefér még 2 gombócnyi (10dkg) fagyi is, ami kb. 200 kcal.
Inni víz, tea, boleroitalporok.....3 l. kb.
Mondta a dokim, h szükséges a mozgás is és ehhez a háztartási mozgás kevés. Vicesen mondta egy ismerős (egy órát töltött velünk a játszótéren) , h elhívná a dokit, h lássa mennyire energikus Konsti és utánna mondja azt, h anyuka nem mozog eleget....
Reggelente én viszem Ábelt oviba, így kb. 25 percet sétálok.
Amikor tehetem tornázok is, de az én óriási súlyomnál csak nagyon óvatosan tehetem.
Nem gondolom, h annyira nehéz lenne, ha nagyon kívánok valamit akkor előfordul, h bűnözök. Emberek vagyunk, az nem baj, ha kilengünk, de csak ésszel.
Annyira nem vészes a család szempontjából sem, h diétázok, Ők is azt eszik amit én, csak nekik csinálok köretet is. A férjem maximálisan támogat, ma tervezi, h főz egy bográcsnyi birkapörköltet, aztán lefagyasztva bármikor dőzsölhet.
Konsti szobatisztasága rendben van, mostanában nem volt baleset. Amikor elmegyünk itthonról kap pelust, de sokszor száraz marad. (ha hosszabb távra megyünk, akkor amikor magunk is intézzük az ügyeinket Konstit is bevonjuk. A bugyipelus megfelel a célnak, praktikus. )
Alváskor még telepakolja a pelust, de nem is várom el, h ágytiszta legyen. Bent is állva intézi a dolgát mint a nagyok és büszke magára.