Lányok, mától nyákdugótlan vagyok...a tegnapi vizsgálat óta barnás cucc, ma meg kijött az a nyákdugó..azóta folyamatos tompa fájdalom, sűrű jóslók..azért örülök, hogy hétvége jön...
Figyeljetek már, a végén minden doki csinál ilyen
tágításos vizsgálatot? Mert én arra gondoltam, hogy az orvosok azért csinálják ezt az utolsó vizsgálatokor, hogy megkönnyítsék a saját dolgukat. Szándékosan rásegítenek a tágulásra, esetleg, hogy kijöjjön a nyákdugó, hogy mire beindul a szülés, a tágulás már előrehaladott legyen, vagyis NEKIK ne kelljen órákat várni a vajúdásra. Ha nem csinálnák ezt a szándékos tágítást, akkor lehet, hogy úgy menne be a kismama a szülőszobába, hogy beton 3000-es méhszája lenne, és igy a dokiknak lehet, hogy fél napot ott kellene várniuk...Nem mindegy NEKIK gondolom, hogy 3 óra alatt letudják vagy 12 óra megye el a szabadidejükből.
Ha így nézzük, akkor ez a szándékos tágítás b.nkóság, nem? A saját kényelmük miatt csinálják úgy, hogy előtte meg sem kérdezik az embert, hogy beleegyezik-e.
VAgy rosszul gondolom és más okból végzik ezt?
Az a probléma ezzel, hogy emiatt a szülés hamarabb elindul, holott lehet, hogy még nem lenne itt az ideje...
Nóri, 5l almalében tudod mennyi kalória van? Ez egyenlő kábé napi 5 tábla csokival. Ha ilyen bolond, hogy ennyit iszik ebből...ne csodálkozzon a +20 kg-on...
Nóri, a mamád melletti dokinő csak annyit mondott, hogy az ordítás intelligencia kérdése, azt nem mondta, hogy ő az lenne
Judy, igen én is így tudom, hogy a hirtelen fogyással a méreganyagok bekerülnek az anyatejbe és pont ezért káros.
Zsizell, tök jól leírtad, hogy hogy érdemes kajázni a szopi alatt, erről van szó!