Halihó! Itt vagyok!
Sina: még egyben, bár hajnalban rendesen fájdogáltam.
Semmi rendszeresség, inkább mensi szerű görcs.
Aztán 9-re mentem NST-re. Elkeserítettek, mert a dokim elment egy szülésre előttem 1/4 órával. Felpakolták az NST-t, de közben nagy volt a káosz. Valami új informatikai rendszert vezettek be tegnap és persze nem működött. A 1/2 10-es NST-s nem jött, rólam meg megfeledkeztek és 3/4 10-ig gépen voltam. Bevitték a másik dokihoz azt mondta OK. Őt nem kértem meg hogy kivizsgáljon, mert ugye nem hozzá járok+rohadt sokan voltak+nagyon nem szimpi a pasi (ismerem régről). NST-men volt két 80-as fájás egy-két 70-es, meg pár 60-as. Mentem védőnénihez, fogytam 1 kg-ot!
Megnézte az NST-met és mondta, hogy ezek jóslók. Kérdezte, hogy éreztem-e, mondtam hogy igen. Ja és a kiskrapek is produkált egy-két mozgást! Vérnyomi és fehérje OK. Aztán még a háziorvoshoz is bementem, és odaadtam azt a papírt amit a másik doki írt. Erre nem is kellett bemennem hozzá! Röhejes!
Szóval nemrég értem haza!!!!
Bébic:
NAGYON-NAGY GRATULA! TÜNEMÉNY ÁKOS!!!
Trombi: a 6-a a saját "számított" dátumunk, a hivatalos 10-e. De a próféta szóljon belőled, felőlem lehet 6-a is. Bár itt Sinával és Szorsival egyezkedtünk a 4-ben is!!!
Eszterke: nem semmi a kórház. Sajna a miénk sem jobb állapotú, sőt lehet láttátok a TV-ben, hogy csődközelben van, és az SZTK-t is 10 napra bezárják, mert ezzel spórolnak!!!