Kedves Ági!
Van, aki azt hiszi a családból, hogy fogyókúrázom.
( Nemrég volt az esküvőnk, és hagyományos 150 szeletes tortát kaptunk, diabetikusat nem.
Anyukám kalácsot hozott minap, szerinte abban alig van cukor.
Ez embereknek ált.-ban fogalmuk nincs (szerintem) a cukorbetegségről, de inkább azt látom, hogy nem is érdekli őket, mit is takar ez igazán.
Egyébként nem siránkoztam szerintem, hogy nem ehetek édességet, csak azt nem értettem, miért szeretné Gyuri, ha felvennénk azt az attitűdöt, hogy nem is szeretjük az édességet. Ha egyszer szeretjük, akkor szeretjük - bocsánat, és nyilván, ha már csak 150 gr CH-et ehetünk egy nap, akkor nem diab. édességeket fogunk kizárólag hamikálni.
Gyurinak egyébként minden segítségéért nagy köszönetet mondok ezennel! Szerintem több segítséget kapunk itt tőle, mint pl. egy diab. szakrendelésen (én legalábbis így vagyok vele).
No, de befejeztem a témát.
Úgyis mindenki úgy intézi a saját diétáját, ahogy szeretné (meg ahogy teheti).
Mindenesetre nagyon hálás vagyok ennek a fórumnak, nagyon sokat tanultam belőle.
Még egy kérdés: veletek ill. mással is előfordult már, hogy a terhesség 3. trimeszterében már 1-2 hét növekedési lemaradásban van a baba? Tegnap voltam dokinál, és 3 hét alatt bő két hétnek megfelelő méretet nőtt a kisfiam. Pedig ugyanannyit eszem, mint eddig! Ez ugye nagy gondra nem utal? Mindenesetre pénteken áramlásvizsgálatra kell mennem.