Új privát üzeneted érkezett!

na jó, elmegyek és megcsobbantom hab testemet.
ha visszajövök és továbbra is senki, belenyugszom.
valszeg mindenki hányni van. :roll:

Kép
Kép

Egészség legyen, a többit megvesszük!
mpatr

na itt, szoptatunk....

ti dinkábbak vagytok, mint pocakosan voltatok....

Pati tudtam én, hogy nem akartam tudni ezt a történetet... :shock:

ja, kicsim ébredezés közben akkorát trottyolt, hogy éreztem e nyomást.... meggyorsította a fördővíz elkészültét... :lol: :lol:

Eszterxx, hamár a képeknél tartunk, Andriskáról aki majdnem Ubul lett, kaphatunk képet???

Kép

Kép
kolyok28

Patiii itt vaok!!!!! még vagy egy órán át.... :roll: :roll:

Kép

Kép
kolyok28

na akkor én is lépek, ma meglepő módon negyed óra elég volt neki....
utána álmában mosolygott de nem kellett neki a cici...
most tortázunk a dinka urammal ;)
szép álmokat nyugodt éjszakát!

ja Eszterxxx máskor is elküldheted a párod, hogy egy kicsit nekünk is legyél!! ;)

Kép

Kép
kolyok28

én visszatértem........., de ezek szerint mindenki nundzsakuzik a kilencesekkel meg tortázik meg rubikkockázik meg szoptat meg ungabungázik
illetve az utóbbi kettő között VAGY a kötőszó.

..............Fúj!! :roll:
Mentem.

Kép
Kép

mpatr

Sziasztok! Egy hajnali közös virtuális fejés valakivel :lol: ?

Kép

KépKép
eszterxx

Pati, én nagggyon röhögtem! Az életben eszembe nem jutott volna, hogy az állatorvosoknak is vannak ilyen hivásaik. Azt hittem, akinek állata van, az azért legalább nagyjából normális... képzeljétekl, mi minden mesélhetne akkor Kvaszévi férje???

Pati, innentől Szüzike helyett hivhatunk dr. Veressnek (bár az manapság én vagyok...)?

Lindor: majd jól megtalálom én a módját!!! Most vagyok x5 és ha elérem az (x-1)5-t, akkor jöhet a csoki, mert onnan már csak 3 kilo lenne hátra! Ja, és ez a szülés előttihez képest, nem az ideálishoz, mint egyes Jimeknek!!! Sőt, neki nem is az ideálishoz van annyi, hanem a modellhez. :cry:

Kölyök, édes vagy! Én is úgy keltem reggel, hogy de jó volt ez az este, milyen jó lenne ilyet gyakran! Na, majd ha már összeköltözöm vele, akkor remélem, gyakrabban tudok igy jönni, mert nem csak hétköznap éjszaka látjuk egymást (amit meg mégsem illik a babanetre cserélni :lol: ... bár... végülis...)

Na, megyek, elkezdek képet kicsinyiteni Andrisról!

Kép

KépKép
eszterxx

Ja Pati, végre laptetej!! Ilyen ias régen volt!

Kép

KépKép
eszterxx

Kép Kép

Kép

KépKép
eszterxx

Kép Kép Kép

Na, mennem kell, felébredt az Úúúúr!

Kép

KépKép
eszterxx

Na végre jól indul a napom... Szétröhögtem a fejem. :lol: Pati, azt hittem ilyesmi csak Ludas Amtyi témájó lapokban szerepelhet... Szgeény macska.

Linocs, sztem nem hiperAKTÍV, hanem hipertóniás. És a 8as apgar nem gáz, de a Gézengúzosoknak is kell élni vmiből.... (Négyeske felturbózott apgarja, hogy ne vitessék el azonnal 6,8 volt, és első életévében végig jött a neurológus, meg figyelni kellett, meg én tisztára hibbant voltam, de nem kellett sem Dévény, sem Gézengúz, ahol amúgy Schultheisz Judit tényleg belevaló, de mondom, nagyon ÜZLET, ártani nem árt). A hiperaktivtásról majd később beszéljün egyszer, sztem simán pedagógiai probléma, és ált oviban suliban fogják rá a gyerekekre, úgyhogy van mér jó három évetek. :lol:

A babaúszásról még annyit, hogy jó mulatság, úszáshoz semmi köze!!! Úszóedző barátnőm szerint, aki tényleg vérprofi (paralimpiára megy is Pekingbe, edzőként), nem árt, de arra vigyázni kell, hogy a gyerekben a víztől ösztönösen meglévő félelmet esetleg nagyon feloldja, és akkor könnyebben belepuffan később, viszont nem tudja önmagát menteni.

Szóval már nosztalgiatopik is van... Ez igen. Én meg még osztódás előtt állok. Mondjuk emlékeim szerint a hányós korszak őszre esett, sőt egész karácsonyig, úgyhogy rendesen lemaradtam...De majd behozzuk a kis ovisommal, aki készülődik.

potyka

Melinda: az is durva amikor így szólal meg, már olyan is volt náluk :(

Kölyök: Tegnap néztem a félidőben az okosokat a tv-ben, háttérben a Matterhorn-al, rögtön Rád gondoltam, csodálatos országban élsz (nekünk cska nászútra jutott)

Eszterxx: nagyon jók a képek

Már egy másfél órája fent vagyunk, ma megint kelt éjjel, ki érti ezt egyszer kel egyszer nem ?!
Ma megyünk este a Balcsira, kiváncsi leszek milyen lesz a Babóval... de persze ma is 28 millió helyre kell menni....
megyek veszek a gyerkőnek napozósátrat is, tegnap 2 órán át hajtottam a neten ááá

Nóra
fnora82

Szeretettel puszillak Benneteket...és a babákat..

nanó:-)

Kép
nanó:))

Élmények a babák, mamák, tesók...hogy mennyit nőttek...az fantasztikus...

Patti:

ennyire nem lehetsz, hülye :lol: :lol: :lol:, hogy féltékenységet feltételezz....kezdek aggódni érted :wink: :cry: :cry: mondd, nincs elég kavarc körülöttem?????? még rádobsz? :lol: :lol: :lol: nem baj....egyszer jön az ész talán hozzátok is...a kaput ne felejtsd el kinyitni :lol: :lol: az ész (értelem)...basszus...nem csenget...imádlak..agy(el)menős :lol: :lol: :lol: a porontyainkat puszilom...anyád :lol: :lol: :lol:

Kép

Potyka: igen, éjszaka jutott eszembe, hogy idézőjelbe tehettem volna a hiperaktivitás szót - az kicsit mást jelent, a hipertóniát meg írtam az első leírásomban. Szóval ami jól leírja a lány állapotát az az, hogy mikor a reflexeit nézte a doktornő a térdén, akkor egy rúgás helyett Fruzska többet produkált. És ez az összes reflex-ponton így volt...

Amúgy meg igen, gondolom, hogy van egy kis lehúzás-íze a dolognak, de inkább oda fizetek pénzt, mint máshová (láttunk egy-két beteg babát is ott)
linocs

FNóra, drukk a Balcsiért, hogy minden jól menjen!

Nanó!!!!!!!!! Hurrááááá!!!!!!!!! Végre bekukkantott virtuális nagyink is!!!!! És ne kivánj olyat, hogy Pati normálissá váljon, mert akkor nem értenénk megmi, dilisek!!!!!!

Kép

KépKép
eszterxx

Micsoda forgalom volt este :o

Linocs, tök jó lehetett az úszás.
Amúgy a fiam is 8/10 es volt annó, és ő is kicsit hiperaktív. Illetve-mi voltunk annó tanácsadónál- ott úgy nevezték hogy túlmozgásos. POnt olyan volt kicsinek mint amit Fruzsóról írsz. Mindig járt valamilye, és mindig többet akart, 4 hónaposan ülni, 8 hónaposan menni akart volna.
Most is iszonyú aktív, de már megszoktuk.

Tök jók a videók!!

Kölyök,, a nick onnan ered, hogy egyszer anyukám, amikor még ottohn laktam nézett egy természet filmet, amiben valami kacikákról volt szó, akik telepeket alkotnak. Ez valami bogár féle, és innentől rajtam maradt, merthogy Kati volnék,és a két szó egybecsengése miatt.

Ja, és a tortázni-t, először úgy olvastam, hogy tornázni. Mondom éjfélkor tornázni? Vagy a sex-re gondolt....??
Aztán láttamhogy rosszul olvastam :lol:

Pati, Nem volt normális a telefonálód, ez biztos :shock:
De jót röhögtem végülis.... :lol: Hogy mekkora állatok vannak.
Vendég

jó reggelt!

bocsi Eszterxx nálunk volt egy nyöszörgés 6kor, hogy hahóóó éhes vagyok, de mikor 2 perc múlva wcből visszatértem aludt mint a bunda, gondoltam visszafexem, úgyis ébreszt jó esetben csak 5 perc múlva... 8) 8) hát fél kilenckor hallottam egy kis cuppogást, de semmi egyébbb... szval a hajnali virtuálisről lemaradtam... :roll:
najó, nem kívánom, hogy a közös éjszakáitokat szétrobbantani, de mondjuk a hajnali fejésnél bekuksizhatsz ;)
nagyon édes Andris, kösziiii aza sörös napszemcsis kép... nagyon cooool 8) 8) most már tudom mitől gyarapszik ilyen jól :lol: :lol:
azt akartam még írni, hogy nem 3hónaposnak néz ki.... és a foga is jön már :shock: :shock: biztos, hogy "csak" 42 hétig volt Benned???? :lol: :lol: :lol:

Potyka, nem is tudtam, hogy ösztönösen félnek a víztől, azt hittem még pont fordítva... :roll: :roll:

fNóra, jó Balcsizást Nektek is!!!! ;) ja, télleg gyönyörűű ország, és olyan jó a levegő.... és nyugi van. ezt elfogadnám otthon is ;)

sziaaaaaa NANÓÓÓÓÓ, hogy vagy,mesélj magadról???

Kacika ;) köszi, mindjárt rákeresek az állatra ;)
:lol: :lol: nem közvetíteném élőben az ungabungát.... :lol: :lol:

Kép

Kép
kolyok28

na mivan lemaradtam este a buliról?
sajna 24et kellett néznem gyógyír gyanánt, mert úgy néz ki elkaptam a torokfájást Esztertől

Pati, még egy ok amiért jó nem mentem állatorvosnak :)
amúgy bocsi de teljesen megfeledkeztem rólad beadattam egy halom oltást a macsekoknak még a veszettség elleni van hátra ha azt csinálnád akkor beszéljünk ha visszajöttünk nyaralásból

Eszter, vagány kiscsávó Andris :) úgy látom jól meg a fejésprojekt ha több mint 8 kg!

Szilvánusz, viszontgratula Marcinak, és a kezét ő hogy kihúzza, Eszternek többnyire még beszorul

úgy néz ki jól lefárasztotta a római tali Esztert, este 9kor beájult és még alszik, közben egyszer evett csak, szeret bratyizni úgy néz ki (vagy lehet, hogy jóllakott a hekkel? :))

Linocs, kicsit ráparáztattak erre a 8as értékre, mindenhol azt olvastam, hogy az tök normális
most azért én is megnéztem és Eszternek 10/10es de rá is igaz, hogy mindent előbb akar csinálni

amúgy azért én is elvinném a Gézengúzba de aszonták 16 hetes kor alatt kell - mire Balcsiról hazajövünk már betölti.. meglássuk

lassan nekiállok összeállítani a karavánunkat szerintem csak az ebédlőasztalt hagyjuk itt ahogy eddig elnézem a listámat, hogy mit kell vinni (na jó próbálok lelazulni)

Kölyök, nekünk bejött a gumiszőnyeg, igen ebben vannak kisebb darabok, na lenyelni azért nem tudná, talán majd később
néha nem tetszett neki, hogy leraktam a földre, mert neki a játszószőnyege a járókában van magasabban de aztán megszokta

fnora, mi a Metroban vettünk nemrég napozósátrat

ez a szívás, már egy órája felkeltem mert azt hittem ébred erre még mindig szundi de nem merek semmit csinálni, hogy nehogy felébredjen, szóval marad a babanet meg szopogatom a Neocitrant

KépKép
judit18

Judit18: áááááá, nincs para! Írtam is, hogy tudom, hogy normális a 8-as! (ha jól emlékszem, akkor 7-ig minden okés).
Szegény, akkor te is átesel ezen a torokfájós nyavaján! Gyógyulgassál! Aztán tényleg hagyjatok valamit itthon is!!!! ;)
linocs

Sziasztok!!

Húú írtatok ám rendesen az elmúlt napokban. Én is szerettem volna, csak sajna nem tudtam belépni, nem tudom miért. :( De végre sikerült. :D

Kép
cipo5

Kölyök, kezdetben lehet, hpogy szeretik a vizet, de totyogósan van egy nagyon félős időszak, mikor pl. Siófokon a bokáig érő is félelmetesnek tűnik, érdemes több gyerekkel menni, az egyik ciknek érzi a fürdőruhát, a másik a mélybe akarna, a harmadik ordít akkor is, ha kézbne viszed, a negyedik meg a homokvárak közötti kis pocsolyákban jól elvan. Na rá kell visszaemlékezni, ha még egyszer nyaralni vágysz, különben ki nem teszed a lábad otthonról :lol:

potyka

Eszterxx, jól elintézted, most rákattantam a rubikra... amit a férjemnek nem sikerült... nem akarok Neked csalódást okozni, ezért adok magamnak egy hetet, hogy rájövök-e magamtól ;)

Judit18 hajráááá a pakolással!!! aztán érezzétek nagyon jól magatokat! no para ;) és mégegyszer a férjednek, ha nem sikerülne tvt szerezni: www.telesport.hu :lol:

Amúgy a 8as Apgar télleg nem gáz! a 10es születéskor nem gyakori.... legalábbis azt mondta a gyermekorvos a kórházban... ;) jaj egy nagyon helyes pasi volt, aki másodjára vizsgálta meg 8)

Cipo5 lehet hogy leterheltük télleg a babanetet tegnap... :lol: :lol: bocsi.... a tanulság? mindig belépve kell lenni, sosem tudhatod micsoda dinkák szabadulnak rá a babanetre.... ;)

Potyka, mindig olyan jót derülök azon amit írsz, mééég méég mééég!!! elkézeltelek a szituban ;)
Hogy vagy most, hogy újra melegebb van?

Kép

Kép
kolyok28

Potyka! Én ezt a homokvár építő típust nem ismerem...
Nekem csak olyan van, aki reggeltől estig a vízben van, és legtöbbször csak a feneke látszik ki a vízből. :D Mert egyfolytában a homokot túrja.
A kicsi meg csak addig félt a nagy víztől, míg meg nem látta, hogy a nagy mit csinál benne. :D

Nálunk mostanában rémesek az éjszakák. 3 óránként kel. :twisted: :twisted: :twisted:
Lehet, hogy elértük a 3 hónapos növekedési ugrást???

Kép
Kép
Kép
petramama

Szasztok, csak gyorsba:

Pati, nagyon tetszett a sztori!!!!

Blankának 6/9-es az Apgar, de ez csak akkor derült ki, mikor mentünk haza és a zárójelentést megkaptam, akkor olvastam, hogy szabadáramlású oxigén kellett neki, meg nem sírt fel, nem is mondták a műtétnél, az mondjuk feltűnt, hogy csak akkor mutatták meg, mikor már kiglancolták, de nagyon ki voltam ütve. Ja és nekem el sem indult a szülés, szerintem attól lehetett, hogy nagyon sokáig tartott kicibálni.

Kiscsaj tegnap este 7-től ma reggel fél hatig aludt, evett, és aludt tovább kilencig. Ilyen még nem volt. Mondtam is neki, hogy Isten tartsa meg a jó szokását!!!!

Böbi

Kép

Kép
bosek

Jó reggelt!

Most ismét olvasom a tegnapi hozzászólásokat, mert olyan gyorsan pörögtek az események... közben már én is leszedtem a függönyt, bedugtam az ablakpucoló gépet, most meg még Lilla reggelizik. :) Mostanában ismét jól alszik, reggel 6 és fél 7 között ébred, szerencsére csak egy pár napig ébredt éjszaka. :)
Eszterxx, nagyon jó ötlet, hogy egyszer menjünk el úszni és akkor tanuljuk meg az alapokat! Nekünk van itthon egy kismedencénk, mondjuk abba nem merném belerakni, mert babának azért hideg az a víz, de hátha egyszer majd jól jön. :)
Kikó, majd mesélj, milyen okosságokat meg jó praktikákat tudtál meg a keresztlányodtól. :)
Linocs, köszönjük a videókat, így legalább kicsit mi is "ottlehettünk" a talin. :)
Tényleg, mindenki naponta fürdeti a babát? Mert egy imerőstől hallottam, hogy ők nem fürdetik rendszeresen... :( Mi naponta fürdetjük, hisz ez az egyik fix pont Lilla életében és hihetetlenül érzi, hogy mikor jön a fürdés... már 7-től nyügi, de 8-kor amint bevisszük a fürdőbe elkezd vigyorogni. :D
Linocs, nyugi! Ha valami baj lett volna a születésnél tuti mondták volna! Nyilván nem probléma, hogy ilyen aktív a leányzó, hiszen ilyenkor szerintem mindegyik baba izgő-mozgó. :) Én egy csomószor mondom, hogy Lilla azért nem hízik annyit, mint a többi, mert annyit ficánkol, hogy minden grammot lemozog. :)
Mpatr, nagyon szépen indítottad a 2009. márciusi topikot. :) Remélem Ők is ilyen jó kis csapat lesznek! :)
Nekünk nincs semmilyen állatunk, de jöhetsz bármikor egy kis kerti partira! :) Szomszéd kutyáját áthozom, ha gondolod. :)
[quote]T írta:e Pati, gyerekoltást nem vállalsz? Vinném a kis pitbullomat, igy már szakmába is vág!
Ez a mondat hogy maradt ki éjszaka? Milyen jó, hogy visszaolvastam! :lol: :lol: :lol:
Mpatr, ez a sztori nagyon durva! Kár, hogy a telefonáló nem hallotta a gondolataidat! :)
[quote]N írta:AAAAAAAAAA!!!
magától ment el mindenki, vagy én üldöztelek el Benneteket???
Ki korán kel, hamar elfárad, pláne a sok hülyeségtől! :D

Na most húzok ablakot pucolni, mert nem leszek készen, aztán olvasom tovább a lemaradásomat...

KépKép
KépKép
mni

Te dilinyós, makkegészséges lelkületű topiktársam Mpatr, a napjaink szegényebbek, ha te nem vagy. (na jó te meg eszterxx). Most mit szépítsük ezen vannak nagyon jó humorú emberek, akik ráadásul jól is írnak és kevésbé, mi maradék 55-en (kivéve Bosek, Potyka :wink: :wink: :wink: ) az utóbbi kategóriába tartozunk, szóval, ha nem vagytok, úgy kicsit egyhúronpendül a topik. Ezért is vetettem be a szépségverseny ötletét, hogy kicsit kimozduljunk ebből, a ki hány kiló, mennyit evett, mennyit aludt témakörökből, és történjen valami izgi, de drága Patikám nem tűnt fel, hogy 5-2 arányban (juditk, panny, Mni, kölyök és asszem mégvalaki volt ellene) vagyunk, a többiek meg néma csönd? Úgyhogy hanyagoltam a témát, de sebaj, mert ha ti itt vagytok, az is legalább ennyire izgi :lol: :lol: :lol:
De ha gondolod indítsuk el ketten, mivel én nem szavazok akkor te elküldöd a szavazataidat én meg jól kihirdetem neked az eredményt és átadom az ajándékot neked is és a választott kispurgyéknak is.:)
Ja és ez a 2009-es topikinditás, hát komolyan mondom tök meghatódtam, kirázott a hideg, ahogy olvastam.

Szilvánusz

Kép

Kép
szilvánusz

Niki, mi az az ablakpucoló gép??????????

potyka

Én nem elleneztem a szépségversenyt, csak igaza van Juditnak, hogy mindenkinek a sajátja a legszebb! :) :wink:
Hogy Ti sose értitek a szavaimat! Nem tudtátok mi az a szaletli... mondjuk én sem tudom mi az magyarul... :wink:
Az ablakpucoló gép meg egy gőzgép, ami gőzt fúj az ablakra, majd egy sima lehúzóval csak lehúzom és kész is. :) Mondjuk a sima ablakpucolás gyorsan megy, csak a sok járulékos munka... azokat utálom! pl. felmosás, ablakkeret letörlése, porszívózás

KépKép
KépKép
mni

Kölyök: én is elfogadnám itthon. legszívesebben én is kint maradtam volna.... Meseszép

Judit18: Köszi a tippet, találtam a Soroksári úton egy bababoltban tegnap a neten, ma meg elmentem érte....

Mpatr: én is néztem a topicindítót, néztem is, hogy csak nem máris.... de beleolvastam és láttam mi a helyzet...

Na megyek csomagolni...
fnora82

virtuális és digitális Gyermekeim :wink:

örömmel olvaslak Benneteket, a kis porontyok gyarapodását így érzékelem..Tündériek, valamennyien. :lol: :lol:

eszterxxxxxxx

jól esett, hogy reklamálsz...jönnék (én)..de a bokros teendők....szexel velem sors :wink: :wink: :wink: ..fene a gusztusát...jobb lenne, ha tekintettel lenne a koromra...(bár, nem vagyok fekete-seggű)..amint átvészelem a jövő hetet...gondolkodjatok rajta, hogy kiruccanós babapikniket lehetne itt nálam rendezni....

Niki:

csodálatos az optimizmusod :lol: :lol: :lol: :lol: Pattival :lol: :lol: szemben :lol: :lol: bár javuló tendencia..már észleli, hogy sok(k)-hatással van a környezetére.... :lol: :lol: ...mea culpa...valószínű anno valamit a gyártástechnológiában elronthattam... :wink: :wink:

Mindenkinek szeretettel kívánok napfényes, gyermek-mosolygós hétvégét :lol:

Kép

kölyök :lol: :lol:

Elnézésed....nem ragáltam...Máté gyönyörű...és..félelmetesen csinos vagy, nem látszik, hogy babáztál :wink: :wink:

Ígérem, hogy mesélek...van mit....bár..ez elég féceszes dolog :cry:

puszillak:

Kép

Juditkmét, Eriknek most volt begyulladva a kukija, és neki is hátrahúzta a doktornéni, mert egy picit letapadt. Egyébként jól működik neki :D , és ugyanez a doktornéni fél éves koráig tiltotta a húzgálást, utána is csak fürdéskor, és egyre fkozatosabban, szóval kb. 1 éves volt, mire teljesen hátrahúztuk neki. A lényeg, hogy most viszont vérzett az ő "beavatkozása " után, még másnap is vérezgetett, és Erik visított a pisiléseknél, vissza is tartotta sokszor, aztán persze még rosszabb volt. Mi is körömvirágkrémmel kezeltük, állítólag a dr. Theiss a legjobb, mert abban van a legtöbb körömvirág, valamint Betadin oldatot csöppentettünk a hegyére, hogy nehogy elfertőződjön. Én is olyanoktól kaptam a kezelési tanácsot, akiknél az urulógusnak kellett kicsit vágnia figymaszűkület miatt. 2 nap alatt meggyógyult, szerencsére.

A szakdogához van két ötletem: vagy írj a betegségedről, és az azzal összefüggő súlyproblémából adódó lelki problémákról, vagy a terhességi hízás és utána való fogyás pszichológiai vonatkozásairól. Itt vagyunk neked tök jó információs háttérnek, még valami gyors közvéleménykutatást is készíthetnél.

Kép

Kép
mzx

Fáj a fejem
Feszül a mellem, ömlik a tej
Dagatt vagyok, és sütit eszem, szoptatás alatt hízok mint a fene :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Összevesztem az urammal
Emberekkel akarok találkozni
Mindenem bukott anyatej szagú
Fáradt vagyok és nem ihatok kávét
Balcsira akarok menni
Meleg van

Sz@r napom van................................................

A tegnap esti írkálások azért tetszettek! :)
Puszi
Vendég

Holnap lesz Erik 3 éves! :)

Ennek örömére reggel focizás közben úgy elvágódott a betonon, hogy az orra több helyen vérzett (kívül), az orrnyergénél is jól megütötte, úgyhogy jól bedagadt, és kezd az egész orra egy egybefüggő véraláfutás lenni, valamint a szája is kirepedt egy helyen, ahová rögtön egy nagy véraláfutásos pukli nőtt. Gyönyörű lesz a szülinapi fotókon :roll: :D .

Ma délben a párom hazarobogott értem, és elmentünk héliumos lufit venni, amit éjszaka majd feleregetünk Erik plafonjára. Az állatkerti úton végeztük a beszerzési akciót. 10-et vettem, amit egybe kötött az árus, de nem tudtuk belegyömöszölni a csomagtartóba, így betuszkolt engem velük együtt a hátsó ülésre a párom. Próbáltam kordában tartani őket, de a kocsi belseje merő lufi volt, én meg ki sem látszottam közülük. Gyorsan hazajöttünk, a garázsban szétkaptuk a csokrot, majd egyesével betettük a csomagtartóba, miközben én próbáltam rájuk borulni, hogy ne szálljanak ki. Végre sikerült mindet betenni, a párom meg rámcsukta a csomagtartót, a végén úgy csusszantam ki alul. Most ott furikázik 10 lufival a csomagtartóban, amik arra várnak, hogy éjszaka felcsempésszük őket a lakásba... Rég nem röhögtem ennyit!

Hogy milyen hülyeségeket ki nem talál az ember a gyerekeiért... :roll: :oops: :lol:

Kép

Kép
mzx

MZX, ez jó a lufikkal :lol: .Gyereknek adj árnikát!!!

Monácska, miért ne kávézhatnál???? És én is mindig ebben az első időszalkban buktam ki, míg megtehettem. Most meg... eszterházít idézném: a sok ygerek normálissá tesz. Azaz muszáj úgy tenned, mint aki... Még akkor is.

potyka

Sziasztok,
Bocsi, engedélyetek nélkül olvasgatlak Titeket, hogy mi is fog ránk várni majd a köv. hónapban :lol: :lol: :lol:
de aztán olyan gyorsan repül az idő, hogy mindig azt veszem észre, hogy már azt csináljuk mi is Danival, amit a márciusi babák.
De abból a szempontból is gyorsan repül az idő, hogy már milyen nagyok a fiaitok/lányaitok. És nagyon szép mindegyik baba :lol: :lol: :lol:
De ami miatt most kicsit "beleírok" az összeszokott társaság párbeszédébe, az azért van, mert kvaszeva írt le pár baba-gyakorlatot.
Mivel paramami tudok lenni, hogy mit lehet csinálni a babával és mit nem, ezért megrendeltem az alábbi könyvet.
tök jó: feladatok: szövegesen+képpel+miért jó
0-1 év közötti babákra vonatkozik, szerintem még nektek is hasznos lehet, mivel nálatok is még csak most kezdenek forgolódni, szépen fejet tartani, stb.
Ja, nem reklámozom, csak annyit kerestem a neten ilyen gyakorlatokat, de jó oldalt nem találtam.

http://www.alexandra.hu/scripts/cgi/web ... Word=babamóka&SrcField=sfMegNev&SrcCategory=&CategoryID=IG&BookID=193845&GotoBook=True&Price=&CBStock=Checked&LastDays=20

Bocsi a beleszólásért, szép hétvégét!
Bambi

Kép
1bambi

Sziasztok!

Azt hiszem, már komoly elvonási tüneteim vannak! :oops: :roll: :D Ebéd után a két gyerek csodával határos módon együtt elaludt, s miután ennek örömére Apával gyorsan lezavartunk egy jól megérdemelt ungabungát, már rohantam is le a netcaféba. :oops: :oops: :oops:

Visszaolvastam néhány oldalt, csak hogy megpróbáljak képben lenni.
Eriknek nagyon boldog szülinapot!

Reagálni nem igazán tudok, mert nagyon le vagyok maradva :cry: és Vili úgyis mindjárt rámtelefonál, hogy felkeltek, de azért kicsit felvidultam az utóbbi napok termésén. (Felvidultam??? :shock: Szétröhögtem magam! :lol: )
Pati, az a zsebhokis pali a telefon túlvégén... :shock: :shock: :shock:

Juditkmét, nagyon sajnálom, hogy így járt Nimi! A mi dokink azt mondta, hogy 1 éves koráig hozzá sem kell nyúlni.
Eszterxx, jó látni, hogy te is visszatértél!
(Másra most nem emlékszem, bocsi! :? :oops: :oops: )

Felsorolás nélkül nagyon cukik a babák a képeken! Már alig várom, hogy legyen végre otthon netem, és rendezhessem újra az albumot!

Pusszantás mindenkinek!
Vendég

hú, ez ciki, úgy látom semmi sincs a linken. :roll: :roll:
de erről a könyvről van szó:

BABAMÓKA
KNECHT-BOYER, ANNE
Hajja és Fiai Könyvkiadó
Egészség, életmód > Gyermeknevelés
Fogy ár: 2 499 Ft
20%
1 999 Ft

Kép
1bambi

Kis szünet a nagy takarítás alatt... Lilla most eszik, én meg pihenek. :)
Én olyan hülye vagyok, a keleti oldallal kezdtem a takarítást... majd oda sült a talpam a padlóhoz... aztán rájöttem, hogy fel kellene vennem a papucsomat. :D
1bambi, gigant hosszú ez a link és nem jön be rá semmi... :( Inkább a címét ird le!
Eszterxx, köszi a képeket! A vagány napszemcsis szuper! És még szívószálat is kapott a sörhöz... nahát! ;) 8)
Judit, Fnóra érezzétek jól magatokat a Balcsin, után meg várunk vissza Titeket!
Mzx, boldog szülinapot Eriknek holnapra és jobbulást!
Mona,
[quote]M írta:indenem bukott anyatej szagú
ezzel egyet értek!Én is folyton sütit eszem, de szerencsére a mérlegünk elromlott, így nem tudom hány kiló vagyok. :) Szerintem vedd ki az elemet a mérlegből! :lol:
Na most megyek, vár a munka! :(

KépKép
KépKép
mni

Sziasztok!

Itt az ebéd utáni fejőgép... 1bambi, köszi a könyvet, én megveszem mindenképp. Már több, mint 8 kilos a gyerek és még nem forog, naháááát!!!

Kiszazsu, ismerjük a babanet függőséget, szenvedünk benne páran. De lehetetlen dolog visszaolvasni, gyere, oszt irj!

Csajok, ha már Nanó is felvetette az ötletet (sőt, mi több, finoman meg is hivott minket), akkor nem kellene egy újabb babanet talit tartani, mielőtt érettségire készülődnének a Kölkök???
Akkor végre megismernénk az új embereket is, akiket még nem tudunk archoz kötni, nameg ha hamar összehoznánk, akkor együtt sajnálhatnánk Potykát is a melegben a hatalmas pocakkal! Na, mit szóltok?

Mzx, nagggyon jó a lufis sztori, fetrengtem a röhögéstől :lol: :lol: Nade az, hogy a gyereket pont a szülinapja előtt vweritek össze és ilyen látható helyen? és ilyen átlatszó sztorit kitalálni!!! Többet vártunk a tapasztalt szülőktől :lol:

Monácska, kitartást, már csak kb. 6 óra van hátra a napból! Az ilyen napokat valahogy túl kell élni, a következő má tuti jobb. Ugyanis rosszabb nem nagyon lehet, mint az ilyen full depi. Nekem ilyen napon fél pohár bor segitett, anmnyira elszoktam tőle, hogy ennyitől tök spicces lettem. Meg nem oldódott ugyan semmi, de először jött a "ki nem szarja le" állapot, majd az "azonnal aludnom kell!"

Mint anno a hirös nevezetes bábakoktélnál :lol: Sosem feledem!!!

Szilvánusz! Mindenki ugyanolyan fontos és ugyaniolyan jókat is ir, hagyjad abba az ilyen megszuólalásokat. Amúgyis, rád mi vagyunk irigyek!!! (na jó, Fanetta jobban ir mindenkinél, nadehát neki könnyű!!! Tényleg, ő még odahaza?

Kép

KépKép
eszterxx

ISTEN HOZTA AZ ELVESZETTNEK HITT,
VÉGRE ÚJRAÉLEDT,
BANYEKSZÉJJELRÖHÖGÖMAZAGYAMAT-TÍPUSÚ,
DRÁGA MÁRCIUSI TOPIKUNKAT!
NEKEM MÁR NAGYON HIÁNYZOTT!!!!

Kép
Kép

mpatr

[quote="potyka"]N írta:potykaiki, mi az az ablakpucoló gép??????????

Olyan lehet, mint az ánusujjas testrúdvibrátor, csak nem a bugyidba kell tenni hanem az ablakra. Tiszta sor. ÉS legalább akkora találmány is. Ha nem nagyobb. Mert ablakot pucolni nem lehet például kígyóuborkával. Na jó mást sem tökéletesen, mert külön kell berregni hozzá. De valamit valamiért.

Na megyek, mielőtt nagyon belelovalnám magam -oszt ma se lesz kitakarítva..... :roll:

Kép
Kép

mpatr

Sziasztok!

Néhány mai kép Dóriról :) :

Kép

Kép

Kép

Olvasgatok vissza és majd jövök!

Melinda

Kép
melinda80

[quote="mpatr"][ írta:mpatrcolor=red]ISTEN HOZTA AZ ELVESZETTNEK HITT,
VÉGRE ÚJRAÉLEDT,
BANYEKSZÉJJELRÖHÖGÖMAZAGYAMAT-TÍPUSÚ,
DRÁGA MÁRCIUSI TOPIKUNKAT!
NEKEM MÁR NAGYON HIÁNYZOTT!!!!
[/color]

De ehhez az kell, hogy mindenki írjon és ne azt mondja, hogy nekem nincs kedvem, uncsi, mert csak a ki mennyit, miért evett, nem evett a téma! ;)
Szóval írjon Mindenki!!! :)

KépKép
KépKép
mni

Melinda, ezek nagyon aranyos képek Dóriról! :)

KépKép
KépKép
mni

Jól van, Pati, megvilágosodtam. Azaz vannak dolgok, ahol a gép nem veszi át a hatalmat. Azaz a melót. Ebből kifolyólag mivel itt a humán erőforrás le van robbanva, az ablakok maradnak, mint voltak. vagy megveszetgetem a gyerekeket. Mondjuk még az autót sem takarították ki, pedig 2000 Ftot ajánlottam érte. :wink:

potyka

Niki,
köszi! :)

Ez a kedvencem:
Kép

Melinda

Kép
melinda80

Mindenki eltünt? Vagy később indul az élet a topikban? :wink:

KépKép
KépKép
mni

Na Sziasztok!!!!!!!!!!!!

Fúúúú mennyit írtatok!!!!!

Pati írta:
[quote]O írta:lyan lehet, mint az ánusujjas testrúdvibrátor, csak nem a bugyidba kell tenni hanem az ablakra.

:lol: :lol: :lol: :lol:
Pati! Te nagyon dinnye!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nem semmi volt a Kérem doktornő kivert........ a szom.........
című történeted!!!!!!!!!!
Vááááááááááááá!!!!!!!!!! Gusztustalandegeneráltperverzdisznóóóóóóóóóóóóóóóóó!!!

Linocs!
Tetszik az új avatarod!!!!!!!!!!

Nanó!!!!!!!!
Sziaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!
Te is oly ré jártál erre!!!! Kéretik sűrűbbre fogni a dolgot!!!!!!

Meli!
Nagyon ügyi Dóri baba, és az a kacaj!!!!!!!!!!!

Kikó!
Zazika is édi nagyon!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol:

Eszterxxxxxxxxx!!!!!!! :lol:
Andris micsoda nagy legény!!!!!!!! Mennyit nyomtok????????
Nem fekve! :lol: :lol:

Mni!
Csak azt ne mondd, hogy még mindig nyomod a sika-mikát???????
Én nem tom de utálom, ha egyszerre nem vagyok kész!
Pedig hozzá kell magam szoktatni! :shock:

Kölyök írta:
[quote]n írta:em közvetíteném élőben az ungabungát....

:lol: :lol: :lol: :lol:
Kölyök!
Pedig az még light-os lenne a Pati történetéhez képest!
"gondolom én" :lol: :lol: :lol: :lol:

Holnap misolci mini tali lesz a kertünkben!!!!!!!!!!!!!!!!!
Résztvevők:
-Anita, Tifani
-Tündérmanó, Réka Petra, Ádám, lehet hogy az ember is
-Márti, Bence
-Dinó ( apa kutya)
-Jessi (anya kutya)
-Dollár (kölök kutyuka)
Ja és ANYÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓS!!!

Kép

Program:

Baba Dizsi!!!!!!!!!!!!!!
Dj Baby Boy-al