Új privát üzeneted érkezett!

Na én megyek aluszkába. Endre megpucolta nekem a ribizlit, most meg már szalad feküdni, mert holnap várja a kenulapát. 1/2 6-ra megy evezni.
Holnap jön a keresztlányom, fősulin védőnőnek tanul, és éppen ebből a tantárgyól vizsgázik. Már várom!!!!

Jó éjt mindenkinek!!!!

Kép
kikó70

a meccs után meg fel kéne költeni a kölköt, még nem fürdött... 8kor aludt be :( de akkor még tuti nem volt éhes, mert 6kor evett...
jaj akartam már írni, legújabb szokása evés közben, kb fél óra után elkezd nézelődni, nevetni aztán folytatni az evést majd újra nevetgél mesél... hihetetlen... komolyan, olyan édes!!!
ja és tudom ám, a kis hamis a hajamon kacarászik a legjobban... :lol: :lol:

Kép

Kép
kolyok28

Kikó!! ez tök izgi, hogy a keresztlányod védőnőnek tanul :)
jóccakát! Endrének holnapra jó lapátolást ;)

Kép

Kép
kolyok28

Kölyök: nem, a saját dokinénink épp betegszabin volt, mikor hazahoztuk a lányt, és a két/háromhónapos oltásoknál a sztetoszkópon kívül nem sokmindennel vizsgálta meg :roll:
Amúgy az apgar miatt meg a Kútvölgyire vagyok dühös, mert a kutya nem mondta meg, hogy anyuka, a kislányának 8-as volt az első értéke, ami ugyan nem gáz..., és amúgy anyuka azért 8-as, mert... Szóval, amikor lapozgattam a kiskönyvet itthon, akkor tudtam meg ezt az értéket - és azt, hogy miért, azt nem tudom... De hát valszeg, mikor a lányka velem együtt küzdött, hogy kibújjon, akkor lehetett egy kis oxigénhiány.

Na még két video, aztán lelövöm magam:

http://www.youtube.com/watch?v=RelRT86VsWw

http://www.youtube.com/watch?v=GBKbMJuHM_o
linocs

Lányok! a mai egy triplázós nap????? :lol: :lol: :lol: :lol:

Linocs! Ide a Cseppek házába egészséges gyerekkel is lehet menni? Mert én most néztem a honlapját és csak születéskor sérült gyerekekről írnak. Pedig én is nagyon elmennék!!!!

Kép
Kép
Kép
petramama

Kikó, tök jól néz ki, Zalán 3hós3hetes Máté 2hós2hetes :)

Kép

Kép
kolyok28

Nekem is iszonyat lassú! Pedig már kiléptem, meg újra be... Kölyök, párod is matematikus, nem? Akkor a Rubik kockának neki is mennie kell! És egyébként is, egy sört mindenképp megérdemelsz!

Ja, és ha esetleg valakinek még vérzene az inye, mint állat, megkérdeztem fogorvos nagynénémet:

No para, állnak helyre a hormonok (höhö, állnak helyre... épp menstruálok... bár már gondolkodtam rajta, hogy vajon most mim vérzik jobban, az inyem vagy a ... még szerencse, hogy az ujjamat nem vágtam el :lol: ) Szóval, a megoldás cetebe a C vitamin hiányra, Rutascorbin az erek erősitésére és meridol szájviz. A szájviz dm-ben olcsóbb, mint a patikában.

Na, megpróbálom ezt elküldeni, ha eltünnék, akkor nálam is a fránya babanet!

Kép

KépKép
eszterxx

Petramama: persze!!! mi is úgy vittük Fruzskát, hogy csak az úszás miatt, aztán milyen jó, hogy elvittük!!! A doktornőnél kell időpontot kérni. 5000 ft egy alkalom.
linocs

Linocs, kössszziiii!!! aranyosak a kölkök de hogy végre lehet Titeket is látni hallani!!! szuper!!! köszi!!!
már csak 4perc az aksi élete... át kéne menni a zsínórért.... :roll:

Kép

Kép
kolyok28

És Andris meg 3 hó és 3 napos én is pont ezt nézegettem nálatok!

Kép

KépKép
eszterxx

eszterxx: hívd fel a doktornénit, amúgy is nála kell időpontot kérni, és egyezkedj vele. www.gezenguz.hu
A kapcsolat fülön.
linocs

Eszterxx, HURRÁÁ!!! Örülök, hogy írtál! Jó nagy már Andris, tényleg mekkora ruha kell már rá?
Kölyök, le sem tagadhatod, hogy martematikus vagy! Tényleg, Feri ma kérdezte, hogy Marci programozó matematikus? Mit csinál a Google-nál?
Olyan gyorsan pereg itt most minden, hogy követni sem tudom... inkább elmegyek zuhanyozni... :)

KépKép
KépKép
mni

Linocs! A dr. Schultheisz Judithoz?

Eszterxx!
http://www.gezenguz.hu

Kép
Kép
Kép
petramama

:lol: Eszterxx valóban :) csak a különbség, hogy én még nem tudom kirakni a kockát, ő meg az 5x5x5össel küzd most :) a 4x4x4est már volt hogy sikerült neki... :lol:
igen én is néztem, hogy 3hós3napos csak épp lemaradt, mert már ráokéztam, a küldésre....
szerintem túlterheljük a babanetet a hülyeségünkkel :)

Szilvánusz a reményhal.... hátha....

Kép

Kép
kolyok28

Mni, Marci alkalmazott matematikus, de programozik legtöbbször kis matekkal vegyítve. ;)

Kép

Kép
kolyok28

Petramama: aha!
linocs

Ja! és hajrá Portugália!!!!!!
linocs

Linocs, milyen jelei vannak a hiperaktivitásnak? mármint Te is észrevetted?

Kép

Kép
kolyok28

68-as ruhákat hord a drágám, de az épphogy jó rá, úgyhogy én már csak 74-est veszek. Az még nagy, úgy néz ki, mint egy ágrólszakadt, de hiába, igy jár, aki három hónap alatt 3 ruhaméretet nő ki...

Ja, és képzeljétek, nálunk szabin van a dokinő több, mint egy hónapig, ezért a 3 hónapos oltást majd csak 4 hónaposan kapja meg. Nem probléma ez? Jim, Pati, Juditkmét, ez főként nektek szól, mégiscsak orvosok, biologusok meg mi8félék vagytok!

Mni, kérünk ujabb Lilla képet, olyan rég nem láttam már!!!

Kölyök, remélem, azóta zsinóron vagy már! Én egyébként nem kelteném fel a gyereket a fördését!

Linocs, köszi az infot, holnap fel is hivom őket, mert Andrist még soha senki nem vizsgálta meg alaposan, a gyerekorvosunk még a fejméretét sem nézi meg, nemhogy bármi egyebet.

Kép

KépKép
eszterxx

:( :(
de a németek télleg jók voltak...

Kép

Kép
kolyok28

Linocs, tünetek engem is érdekelnek!!!

Kép

KépKép
eszterxx

Szerintem, az azért túlzás, hogy hiperaktív... Én annyit vettem észre, hogy nincs olyan pillanat, hogy ne mozogna valamilye: keze, lába, feje. Ha a vállamon tartom, akkor folyamatosan körbenéz. De hát, szerintem majd mindegyik 3-4 hónapos gyermek ilyen, hisz most nyílik meg a kis tudatuk a világra, már jó messzire el is látnak, és mindent meg kell nézniük, hisz evvel fejlődnek. Szóval szerintem nem hiperaktív, és tán nem is ezekkel a szavakkal mondta a doktornő, csak mikor rákérdeztem, hogy szóval az-e, akkor azt mondta, hogy valami olyasmi...
Szóval szokás szerint nem aggódom, a lényeg, hogy a dokinő szerint időben, és amúgy sem súlyos, és az úszás jót fog tenni neki!!!
linocs

Basszus, én ugyan nem vagyok matematikus, de zoológus sem, mert vagy 10 percet filóztam, mire rájöttem, mi az a reményhal.....
[quote]S írta:zilvánusz a reményhal.... hátha....

de úgy tűnik, állatorvosnak se vagyok valami ász... nem rezonált senki az oltásokra, pedig esküszöm, már el is költöttem gondolatban, amit rajtatok keresnék..... :lol: :lol:
mostanság úgy vagyok, mint az egyszeri fiú:
- Apám, kurvára kellene pénz!
- Elég baj az, fiam......
:lol:

Kép
Kép

Egészség legyen, a többit megvesszük!
mpatr

Pati: :) :) :)

(olvasok vissza - már a 81. lapon tartok , ez hiányzott innen)
linocs

Kölyök, meg voltam győződve, hogy te hipp-hopp kirakod... brühühü... na, most aztán jól elromlott az éjszakám, a matematikusok sem tudnak mindent. Na, de majd két matematikus gyereke!!!!! Hahh, neki már fél évesen kötelező feladvány lesz!

Linocs, köszi még egyszer a linket, meg a tüneteket (ez alapján tényleg minden gyerek hiperkativ), holnap be is jelentkezem.

Csajok, jó éjt nektek, vár a szodukum, na meg végre talán egy újságot is el fogok tudni olvasni!!!

Kép

KépKép
eszterxx

Ügynöknő, nem baj, csak korábban nem kaphatja, később gond nélkül. Az egyetlen ellenérv, ha fertőzött közegben van, mert akkor nem jó, ha csúszik, hanem sürgősen kell a védettség.

Jaaaaaaaaaaaaaaaaa, mostmár értem, miért ment Apa a comcédba tévézni.... (merthogy téged meg megszálltak a Vörösök)
:wink:

Kép
Kép

mpatr

Pati: teisdinka :lol: :lol: :lol: :lol: mint mindig :wink: :wink: :wink:

Szilvánusz

Kép

Kép
szilvánusz

Pati! Most nézzem meg az eb oltási könyvét? Ezt az egyet nem én tartom számon. :D

Kölyök! Hogy áll a meccs? Én 1-2-ig láttam.

Kép
Kép
Kép
petramama

most már zsinóron, de mennem kell...
Eszterxx azért keltem fel mert éhes lenne amúgy, meg amúgy is, nem felrázom, hanem átjöttem a szobájába és már mocorog is.... alkalmas pillanatban megfordítom hátra...
ja és szerintem nem gond, ha később kapja meg az oltásokat, márcsak abból kiindulva, hogy itt teljesen más az oltási rendszer....

Pati, én oltatnék, de asszem drága lenne az utiköltséged és nincs is mit... :(

Linocs, az én kölköm is állandóan mozgatja valamiét....

na a párom elintézte az ébresztést... kalapál.... :shock: :shock: normális az ilyen???

Kép

Kép
kolyok28

MI A MÓKUSFAROK AZ A SZUDOKU????
:shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

Linocs, nem értem mire gondolsz:
[quote]P írta:ati:

(olvasok vissza - már a 81. lapon tartok , ez hiányzott innen)

Kép
Kép

mpatr

2-3 lett :( megyek is...

Eszterxx bocsi, de nem vagyok annyira kockafejű engem csak most kezdett el érdekelni a kocka... eddig mással foglalkoztam, nemúgy mint a párom,idézem " amikor a házibuliban azt beszéltük hogy ki milyen forgatást ismer" nooormááális???? házibuliban én speciel másról beszélgettem, HA beszélgettem....

Kép

Kép
kolyok28

Pati, de hülllllye!!!!!!!!!!!!!! Végre :lol: :lol: :lol:

Besz,,,rok a röhögéstől, úgyhogy az újságot remélem, a legkisebb helyiségben ovlasom nagy nyugiban :lol: Ahhh, micsoda áklmaim vannak!!!

Amőgy igen, MINDENKI VIGYE OLTATNI PATIHOZ AZ ÁLLATAIT, EZ ITT A REKLÁM HELYE!!!!!!!!! Neki nem illik magát, de mi reklámozhatjuk őt.... a legjobb állatorvos, amikor mindenféle aggályaink voltak terhesen (ja, ezt az újaknak mondom, hátha nem olvastak vissza a -5. lapig), naszóval akkor naponta zaklattuk olyan kérdésekkel, mint a macskám tejet ivott, utána rám nézett, nem lesz-e ettől elmaradott bennem a gyerek... és mindig tök jó válaszokat kaptunk! Szóval, vigyétek Patihoz az állataitokat!!!

Te Pati, gyerekoltást nem vállalsz? Vinném a kis pitbullomat, igy már szakmába is vág!

Kép

KépKép
eszterxx

Pati: az vicces hangulat - a 81. oldal környékén október van, és ontjátok a poénokat magatokból
linocs

Most látom 3-2 lett a vége a németeknek. Jó meccs lehetett. Lehet, hogy kár volt kijönni szopi után a szobából??? :shock:

Még szerencse, hogy ennyit hülyeséget termeltetek(tünk), mert szidnám magam. :D

Kép
Kép
Kép
petramama

az egy tök jó játék :) 3x3as négyzetekből 3x3 van azaz 9x9es négyzet van és abba kell irni számokat 1-9ig hogy minden sorban minden oszlopban és minden kisnégyzetben egy darab legyen 1-9ig.
én tökre szeretem, azért hozatom haza a metró tipusu ujságokat mert egész jók vannak benne :)
most van egy pár, mert az utóbbi időben szopi alatt titeket olvastalak nem pedig sudokuztam.... de majd most

na lépek...

Kép

Kép
kolyok28

[quote="kolyok28"]P írta:kolyok28ati, én oltatnék, de asszem drága lenne az utiköltséged és nincs is mit... :(

Kölyök, köszi, Rád mindig lehet számítani!!!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

MI VAN A BABASZÉPSÉGVERSENY AKKOR LESZ VAGY NEM LESZ?
Szilvánusz, ha képet teszel fel, Te azon nem szerepelhetsz! Minden alkalommal le kell köpködnöm a monitort, ollllyan csúúnya vékony vagy!! Pfúj! 8) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
( :oops: )

Kép
Kép

mpatr

Pati! Petrának is van junior sodokuja. Most kapta gyereknapra. Tök jó!!!

Kép
Kép
Kép
petramama

[quote="eszterxx"]
írta:
eszterxxTe Pati, gyerekoltást nem vállalsz? Vinném a kis pitbullomat, igy már szakmába is vág!

naggyon dinka....

ja ma kaptunk otthonról TURÓRUDIT!!!
és krémtúrót :)

Kép

Kép
kolyok28

Kölyök, a 3x3-as kockát én is ki tudom rakni. :) Múltkor kaptam Feritől 4x4-est, de neki se mertem állni! 2x2-es kockát is kaptam, gondolván, hogy az tök könnyű... hát nehezebb, mint a sima. :)
Eszterxx, a www.lillababafoto.extra.hu oldalon fent vannak a képek, pont tegnap kerültek fel a keresztelős fotók, azóta sajnos nincsenek új képeink.

KépKép
KépKép
mni

Nagy pörgés van :wink:

Mni!
Olika is már most nagyon anyás-apás :wink:
Minden reggel úszni viszem Márkot és addig a "pisiseket" :wink: anyuhoz leadjuk...hát eddig majdnem mindig sírt Olika amíg meg nem érkeztem...

Kölyök!

Kalapálás :shock:
Én is Portugál Fan vok :(

Most a Horvátoknak fogok szurkolni.

Bea!

Nem szabad még 3 hósan se húzkodni a fiúk kukiját!!Egy éves korig tilos!!!!Ahogy már írtam a nagyfiam kukija így lett heges és ezért kelléett megműteni később...

Rima!

Körülmetélés??? :shock: Sztem ne hagyd!!

Judit(k)!

Bízzunk benne hogy nem okozottmaradandó hegeket a doki Nimi kukiján!!!
Érdekes...a mi dokink is közel 60 éves de naprakész az infókkal,halad a korral...
Tényleg váltsd le!!

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Ha már macskás tanácsadás, volt egyszer egy extragáz és extraröhejes (siralmas?!) telefonhívásom, elmesélem, ha megszavazzátok, de a gyengébb és a közepesen erős gyomrúak össze fogják okizni magukat. Na?

Kép
Kép

mpatr

Mni, télleg nehezebb a 2x2es!
látod, Eszterxx ... most akkor gyorsan meg kell tanulnom kirakni.... mert még a talira hoztok egy kockát... brrr
Amúgy Mni a 4x4x4es is jó nehéz, csak annyit mondok, hogy 4éve amikor bpestről Kölnbe utazott matematikus csapatunk 12-13órás vonatút alatt rakták ki... de többen törték a fejüket...

na télleg lépek, mert még az 1 órás szopi is bejátszik a fürdés után...

Kép

Kép
kolyok28

Szoduku: japán számrejtvény, ahol egy 9x9-ers mezőbe kell a számokat 1-9 közt úgy elhelyezni, hogy minden szám csak egyszer szerepeljen. Van még pár csavarás rajta, nem hiszem, hogy részletesebben érdekelne :lol:

Kölyök, a párod tényleg nem 100-as... se a kalapálásért,se a buli-beszélgetés-témáért... huhh.... igen, a tabáni emlékekből sejtjük, hogy nem a ÍRubik tekerést beszélhetted meg!

Kép

KépKép
eszterxx

[quote]V írta:an még pár csavarás rajta, nem hiszem, hogy részletesebben érdekelne

Ügynöknő, úgy érzed, ennyire egyszerű vagyok???
:twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :shock: :shock: :shock:
asszem mégiscsak megeszem a Lindorodat..... 8)

Kép
Kép

mpatr

Pati, én megszavazom!!!!!!!!

Mni, de jó, hogy visszajöttél a zuhi után! Na, megyek is, nézem Lillát!!!

Kép

KépKép
eszterxx

Nananananana!!!!!!!!!!!

A Lindort nem adom!!! Vagy NE vigyétek Patihoz az állataitokat! Undok egy nőszemély :cry: Megenné a csokimat :cry:

Amúgy nem egyszerűnek nézlek drága, csak nem akartam unalmas dolgokat részletezni, olyan jól meg nem tudtam összefoglalni, mint Kölyök!

Kép

KépKép
eszterxx

TÉNYLEG CSAK ERŐS IDEGZETŰEKNEK ÉS NEM HÁNYÓSOKNAK A MACSKÁS SZTORI:

Délutáni órákban (nagyjából Nortonnal az első trimeszterben) telefonhívásom, bemutatkozom, férfi hang:
- Jó napot kívánok, Ön az állatorvos?
- Igen, parancsoljon. Miben segíthetek?
- Van egy problémám...pontosabban egy kérdésem....ööööö......
(marha zavarban volt, gondoltam, nehezen tudja összefoglalni a tünetekat vagy ilyesmi, ez gyakori)
- Hallgatom.
- ÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖ...szóval az a helyzet, hoooogy, masz.... maszturbáltam.......................
(A KURVA ÉDES ANYÁDDAL SZÓRAKOZZÁL, KÖCSÖG!)
- Hallgatom........ (túlvégen hosszas csend majd folytatja)
- Szóval........ azt történt, hogy lecsöppent az ondó....
(HOGY AZ ANYÁD NE SIRASSON.......) (megj.: a pasi majdnem sírt, annyira zavarban volt(!), nem poén a hívás, komoly :shock: :shock: )
...... a szőnyegre..... namost ilyen már máskor is előfordult, de.... most... felnyalta a macska.......
(BOÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!!!!!!!!!!!!!!!)
....lehet valami baja a macskámnak?
(TE ROHADT KIS FASZVERŐS TETŰ, BUZERÁNS KUKIFEJ)
- Ön egészséges?
(NEM MENTÁLISAN KÉRDEZTEM TE MINUSZ IQ-S VARANGY)
- Igen.
(HJA! :roll: )
- Akkor nagy valószínűséggel nem lesz semmi baja a cicának. De legközelebb azért vigyázzon, hogy ez ne történjen meg.
- Köszönöm szépen, doktornő. Viszonthallásra!
(BOÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!)

Kép
Kép

mpatr

[quote="eszterxx"]N írta:eszterxxananananana!!!!!!!!!!!

A Lindort nem adom!!! Vagy NE vigyétek Patihoz az állataitokat! Undok egy nőszemély :cry: Megenné a csokimat :cry:

Naná, Te fogyózol a következő kölökre, nekem mán mindegy... :roll:
Mikor is adnám oda???? :roll: :roll: :roll: 8)

Kép
Kép

mpatr

szóval ez lemaradt:

Kép

Kép
Kép

mpatr

NAAAAAAAAAA!!!
magától ment el mindenki, vagy én üldöztelek el Benneteket???
:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

Ügynöknő, itt sírnak-rínak, hogy már nem a régi a topik, most meg, hogy végre valami mókázás alakul, elhúznak szoptatni.
Nincs ezekben semmmmmi felelősségtudat!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép

mpatr

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?