Sziasztok!
Képzeljétek, ma este szingli vagyok! Apa iszik haverokkal, igy aztán kinn alszik Rákoskerten, én meg itt maradtam a gyerekkel egyedül. Eleinte4 féltem, de aztán olyan cuki volt, tök jól viselkedett,mosdt meg már alszik.
Tanakodtam, mit tegyek nagy szabadságomban... aztán a változatosság okáért elkezdtem fejni.
Utána viszont, mivel egyedül vagyok... soduku!!!!!!!
és közben filmnézés, nem meccs!!! Ahhh, az élet mégis szép!!!
Hát, hihetetlen irigykedéssel néztem a fordulásokat... újra és újra visszajátszottam, holnap majd megpróbálom neki megmutatni a technikát. Andris csak nyomja fel magát hidba, abból nem lesz soha fordulás, a fejenálláshoz van a legközelebb
Azt nem dijazzák mozgásfejlődésben??? Naggggyon nagy gratula Eszternek és Marcinak!!!
Mzx, Laurának nagyon boldog névnapot utólag is!
Kiko, hihetetlen édes Zalán!!
Pati, jó olvasni, hogy néha azért te is vagy
Nektek még nem fogzanak a gyerekek? Andris egy hete elkezdte, valami elviselhetetlen volt. Egész nap sirt, nyűgös volt, persze okos anyjának két napba telt, mig rájött, hogyha a gyerek mindkét keze a szájában, ömlik a nyála, sir, mindent megrág és hig a kakija, az talán a foga... Na, mivel fogni azért még nem tud olyan ügyesen, hogy az inyét masszirozza a rágókával, a foginymasszirozó fogkefét ledugja a torkába és öklendezik, igy aztán ül az ölemben és egy frottirdarabbal masszirozom az inyét. Felemelő, mit ne mondjak
De úgy sajnálom őt, már igazi krokodilkönnyekkel tud sirni.
Vettem neki hűsitő gélt, de az lidokainos, kicsit tartok tőlr. Amikor először kentem az inyét, akkor félrement a nyelvére... tök ari volt, elzsibbadt és Pimpaként lógott ki a szájából
Na, ezt azóta félretettem. Most Viburcol homeopatiás kúpot használok, az úgy tűnik, bejön, 20 perc alatt hat, csak úgy kiüti szegényt, hogy utána félkómában fekszik... Szerintetek nem árt ez neki?
Juditk, szörnyű volt olvasni Nimit! Hogy mit át nem élsz, hihetetlen!!!
Viszont utólag is hatalmas gratula a vizsgákhoz!