Új privát üzeneted érkezett!

Kacika ez nagyon dúrván hangzik... nem nézik ultrahangon rendszeresen a heget???

Rima, kifeküdtem rajtad :lol: :lol:
[quote] írta:ez a hajhullas dolog szules utan pasiknal is lehet :) ? csak mert az en parom haja ugy hullik es este ugy kidol, h csak lesek, neha komolyan elgondolkodom, h kibol maszott ki ez a gyerek, ki van vele egesz nap, stb... :roll: , ja es a hasa is kezd elpudingosodni
:lol: :lol: :lol:

Potyka,tőled is :lol: :lol: hiányozni fogsz, ha épp kórházba leszel... :roll: nem vinnél oda egy szgépet? ;)

Kép

Kép
kolyok28

Rima, miért akart körülmetélést? nem muzulmánok? vagy náluk is szokás csak buta vagyok?

Kép

Kép
kolyok28

Rima, körülmetélés :shock: :shock:

Potyka :lol: :lol: :lol:

Menni kell a játszótérre...nem hagy békén Péter.

SZerintem már csak holnap leszek valamikor.

Csóközön.
Vendég

Kölyök, nézik nézik, csak nem látták. Állítólag nem lehet teljesen látni, csak jelek vannak amiből következtetni lehet.
Vendég

Kacika, ez megijeszt... :shock:...

jójátszóterezést... én is mennék már, de még "csak" fél órája eszünk, mindig reménykedem, hogy nem lesz egy óra... :lol:

Kép

Kép
kolyok28

Kacika! :shock: hat ezt elolvasni is szornyu volt... nektek is van egy vedoangyalotok!

Kolyok! de azok, vagyis a kommunizmusnak koszonhetoen nem gyakoroljak a vallast, csak a hulye szokasaik maradtak meg :twisted: ! es a vicc az egeszben, h meg az en ANGOL dokim is teljesen egyetert veluk, meg h ez mar az Usaban mindennaposnak szamit, stb. hulyesegek... aah

Kép Kép
rima

Judit!
Szegény Nimi. Nekünk1 éves koráig nem nyúltak hozzá Áronnak.

Bea!
Sajnos nagyon sok orvos le akarjatudni a szüléseit. A burokrepesztést rendszerint hamar megcinálják. A te eseterdben az orvosváltás mindenféleképpen indokolt. Sajnálom,hogy érzelmieg nehezen dolgozod fel. :cry:

Rima!
A körülmetélés engem is érdekel. Miért?

Kölyök!
Nálunk apa csakegyszer kötötte magára Zsombort,de nemjött be. :(
Nálunk is szopi van 15 perce. :lol:

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

Pumperka! a dokim mivel nem muzulman, o inkabb a kulonbozo fertozesek, megbetegedesek kivedese miatt javasolta, anyoseknal meg csupan tradicio :twisted: !

Kép Kép
rima

Köszönöm az együttérzést Nimivel kapcsolatban!

Kölyök!
Házastársi kötelességemet nem teljesítem sehogy! Sajnos igény sincs rá. Emiatt is nagyon magam alatt vagyok! Jó neked hogy nem csak anya lettél de nő is maradtál. Én nem tudom mi lesz így velünk... :(

Még egy nagy bajom van (hozzá vagytok már szokva rendesen :oops: )
Egyszerűen nem tudom kitalálni, hogy mi legyen a szakdolgozatom témája.

Pszichológiai témában kellene valamit remekelnem. Ezek a címek:

1. Az egészségmagatartással kapcsolatos pszichológiai változók, attitűdök vizsgálata
2. A lelki egészség fejlesztésével kapcsolatos pszichológiai témák
3. Egészségfejlesztő projekt

Nincs valakinek valami jó ötlete???

Pepike!
Te megírtad már a gyerekrajzokkal kapcsolatos szakdogát? Nincs vmi ötleted? Hasonló témák is jöhetnek, szerintem mint amiket Ti kaptatok.

Már rég le kellett volna adnom a kezdetleges változatot....

Judit

Kép

Kép
juditkecskemet

rima: körülmetélés :shock: :shock: :shock: :shock:
vallási okból vagy higiéniaiból akarja?
ő magát is kivágatta? :wink: 8)

petramama: jövő hét utáni héten már leszek, addig egy csomó minden szutyok van, de akkor egyeztessünk!!!!!!!!

potyka: ha komolyan gondoltad az oltás dolgot, akkor ezügyben priviben vagy telcsin értekezzünk!

:!: :!: Mindenki másnak is: ha kutya-cicaoltás ügyben kellek, sikítsatok. kecskeméti utat most nem vállalok, de a repcsinapra lehet, hogy lemegyünk, úgyhogy Ti is szólhattok :!:
Ja és ez a reklám helye, lesz babanetes kedvezmény :wink:

Kuki: ilyenkor tilos!!!!!!!!

ARANYKAVICS: ha olvasod, lécci írd meg, pontosan melyik magnézium citrát készítmény a jó!! Köszi!!

NANÓ: no para az anyós kép miatt, azért a szívünk csücske TE vagy!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Csajok, ne takarítson már mindenki ablakot meg függönyt! Tök gáz, hogy nálunk meg ilyen koszos. Dögöljen meg a comcéd tehene is!!!!!!! :wink: :lol: :lol:
(mondá az állatorvos :oops: :oops: :roll: )

Kép
Kép

Egészség legyen, a többit megvesszük!
mpatr

Pati írta:
[quote]M írta:ilyen gáz már, ha valaki itt kapcsolódik be az olvasásba... mit gondolhat Mártiról?.............

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Na jelenzem az ablakpucolást követte az összes többi,
Óriási nagy takarítást csináltam!!!!!!!!!!
Kidöglöttem teljesen! Közbe Bence szopi, kaki, pisi, séta
és Utyuruputyurúúúúúúú!!!!!!!!!

Du. 3-ra kész is voltam, már csak vasalni kell!!! :cry: :cry: :cry:

Judit18!
Nekünk egy hűtőkamránk van, és Éttermekre terítünk, szállítunk!
De ettől függetlenül itthon bármikor szívesen látunk benneteket!!!!!!!!!!!
Küldöm majd a számom!! :D

Pumperka!!!!!!!!!
Na végre itt vagy!!!!!!!!!!!!

Kacika!
Mi van már a madárral??????????

Örülök, hogy tetszett nektek az én kis fűnyíró emberkém!!!!!!!!

Na majd még gyüvök később!!!!!!!!!!!!!!!
Most eszem egy kicsit!

Mona!
Ez egy Fűnyíró traki!!!!!!! :lol:
Pussszzzzzzzzzzzzz!!!!!!!!!!!!
Vendég

Patr, hozzánk jöhetsz bátran, ugyan egy két hete nekiálltam az ablakoknak, erre nem a kész mellett forgatták meg a betonkeverőt? Úgy egy héten át? Inkább nem mondok semmit.

És sztem apák is hormonális alapon vannak. A mienk már igen rosszul tűri a terhességet, és elég hisztis... :lol:

potyka

JuditK, beszéltetek róla, hogy miért nincs ...? Szóval, érted, mire gondolok... :oops:
Szakdoga: szerintem, valami fejlesztős témát válassz - bár ez attól függ, mik az elvárások nálatok, nem túl nagy fejszébe vágod-e a fádat :lol:
Márti, adj kölcsön az energiáidból, én épp hulla fáradt vagyok (hál'Istennek Kristóf is az volt, el is aludt)... Hihetetlen vagy!
Pumperka, jó, hogy itt vagy újra és köszi. Nagyon jól látod a dolgot: még nem tudtam feldolgozni az esetet. De alapból is ilyen rágódós, őrlődő típus vagyok...
Vendég

A madár még bent figyel a kandallóban, várom a férjem, hogy szabadítsa ki Vilit. Én nem merem kinyitni az ajtaját, mert kirepül, és mindent összekormoz.
Remélem nem jönnek az állatvédők....
Vendég

Sziasztok!

Édesek és gyönyörűek a babák. Judit, Eszter nagyon ügyes. Mondtam is Zalánnak, hogy Ő is csipkedhetné magát fordulás ügyben :lol: .

Mi nem maceráljuk a kukit, bár már egy védőnő ismerősünk megjósolta, hogy biztos fel kell nyisszantani szegénykémnek.Hát remélem tévedett!!!

Egy pár kép a kis kopaszodó Zalánunkról. De már nő az új hajacska :lol: . Ugyanolyan sötétbarnának látom, mint a bébihaját. És kék a szeme, az orvos szerint biztos, hogy kék is Kép fürcsi előtt Kép hinta-palinta Kép anyukámmal marad :lol: :lol: !

Kép
kikó70

összekeveredett a szöveg, a "marad" az a szemszinhez tartozik :oops:

Kép
kikó70

Ja, és még egy dolog, Judit, Eszternek a gimiszőnyeget játékboltban vagy bababoltban vettétek?

Kép
kikó70

gimi=gumi :oops:

Kép
kikó70

Jaj de kis édes Zalán.
Vendég

Pati! Aranyos vagy, h megnyitottad a 2009es marciusi topikot :) ! amugy igen, a parom is keresztul esett a kegyetlen veres muteten :roll: 8) , meghozza 10eves koraban :shock: !

Kiko! Gyonyoru Zalan! Mibol gondolja a doki, h kek marad a szeme? csak mert Leonnak is kek a szeme es remenykedem, h ilyen marad :) !

Kép Kép
rima

Volt ma egy spontán találkozó (tényleg nem beszéltük meg)
Jobbról balra:
Eszter (Judit18), Marci (Szilvánusz), Fruzska (Linocs)

Kép
linocs

Sziasztok!!!

Babucik és anyucik mind-mind csodaszépek!!!!

Sajnos olyan sokáig tartott végigolvasni a termést, hogy alig maradt meg valami az agyamban.

Ungabunga ügyben nálunk teljes elvonás van Kép , eddig 2x volt, 2 hetes korában meg most szombanton hajnalban!!! ez teljesen kiakaszt. Mire apa ágyba kerül én már alszom, reggel meg szintén alszom, mikor felkel Kép . Elég gáz. Én kb. naponta hatszor megjegyzem neki, hogy igazán elkaphatna már, sajnos én hulla vagyok rámászni, de azért szivesen széttenném a lábam Kép. Már azt is kipróbáltam, hogy meztelenül flangáltam, de gyorsan rájöttem, hogy ezzel épp az ellenkezőjét érem el... annyira szexi testem van most Kép.

Cumizavarról annyit, hogy Blanka mindennap eszik cumisüvegből is és cicit is és tudja, mi a különbség. De hallottam olyat is, hogy egyszer adtak a gyereknek cumisüvegből és többet nem tudott cicizni. Ki tudja? Kép

Elalvás nekünk sem megy egyedül, vagy babakocsiban göröngyön tologatva, vagy hintaágyban hintáztatva, vagy ringatva, legtöbbször pedig cicin alszik el Kép . Kiságyba csak akkor teszem be, ha már alszik. Ha meg valaki beszól, hogy látom el van kényeztetve ez a gyerek Kép , mindig azt válaszolom, hogy azért van, hogy kényeztessük, én például egész nap ráérek Kép.

Az én közelemben miért nem lakik egyikőtök sem???? Még a végén kénytelenek leszünk felköltözni Pestre. Különben is már a tököm tele van a szomszéd kutyákkal, nem lehet nyitott ablaknál aludni. Kép Ja, a legjobb: ma dekkolunk a kiscsajjal a hintaágyban szokás szerint, erre az egyik macska odajön játszani egy nagy darab nyuszibundával. Először azt hittem döglött kismacskát eszik Kép, aztán anyu mondta, hogy a szomszédék tegnap nyulat vágtak, egyből leesett a tantusz. Vasvillával bedobtuk a kukába.

Ja és még utoljára: megyek az utcán, tolom a gyereket, kedves emberek beszólnak " látom, jó sok maradt rajtad!!" ja, ja mondom, tényleg van még rajtam 5 kiló... erre: hát azért annál sokkal több nem?? Menjenek a bds pcsb Kép

Na asszem elteszem magam holnapra, múlt éjjel kiscsaj alvás helyett röhögött, remélem ez ma másképp lesz. Apa meg a szomszédban nézi a meccset. Ma sem lesz szex. Fasza.

Böbi

Kép

Kép
bosek

Kikó, nagyon cuki Zalán!!

Bosek, asszem übereled a madaras sztorijainkatt, a nyuszibundával :)

Linocs, Szilvánusz, elfelejtettem mondani, hogy bocs, de teljesen megfeledkeztem róla, hogy Eszter még lehet, hogy beteg mert ugyan semmi nem látszik rajta csak az, hogy nem eszik rendesen, szóval remélem nem kaptatok el tőle semmit!!! bocs még egyszer!!!

KépKép
judit18

Linocs, Szilvánusz, elfelejtettem mondani, hogy bocs, de teljesen megfeledkeztem róla, hogy Eszter még lehet, hogy beteg mert ugyan semmi nem látszik rajta csak az, hogy nem eszik rendesen, szóval remélem nem kaptatok el tőle semmit!!! bocs még egyszer!!!

KépKép
judit18

KépKép
judit18

Bosek: te annyira dinka vagy, de úgy bírom az írásaidat. Milyen tapló emberek vannak már, tapintatot azt hírből sem ismerik.
Kikó: Hát ezt a Zalán fiút hol rejtegetted eddig előttünk, annyira ennivaló és gyönyörűséges.
Juditkecskemét: fúú, az szar lehet, beszéltetek róla? Nekem volt ilyen élményem az exemmel, teljesen kikészültem tőle.
Potyka: a te stílusod meg a Patiéra emlékeztet, jó lenne már veled is találkozni élőben.
Pati: édesek a gyerekeid, nagyon jól sikerültek.
Kölyök: házasélet ügyben nekünk szerencsénk van, mert itthon van az uram, hát egyébként meg gondolom marad a hétvége.

Igen volt ma minirandomtali. És képzeljétek, hazajöttünk kicsit szabadjára engedtem a cseppfiút öltözetileg, aztán láss csodát, fordulás hátról hasra ezerrel.

Akit érdekel: www.equinoxconsulting.hu/downloads/Marci2.avi

Szilvánusz

Kép

Kép
szilvánusz

Sziasztok!!!

Pumperka, kár hogy nem jött be apának a meitai... :( én nagyon örülök, hogy Marcinak és Máténak ennyire jó, persze néha irigykedem is... ;) de aztán eszembejut, hogy hétközben mindig én cipelem a popóját :lol: igazából mostanában nem kendőzünk olyan sokat, mert amikor sétálni megyünk akkor babakocsizunk, csak mosáshoz vagy amikor valahová utazunk de nem kirándulunk akkor kötöm magamra. Meg ha nagyon nyűgös és arra vágyik, hogy rajtam legyen akkor itthon.

Rima, akkor én voltam tudatlan.... igazából a hülye amcsik télleg kezdenek rászokni... de miért??? aztaaaa szegény Mario.... tizenévesen??? fuuuu... :roll:

JuditK, melyik témához kapod a legtöbb segítséget? a konzulensed már megvan?
bocsi :oops: nem akartam én is kérkedni, hogy milyen jó a házasságunk... :oops: és biztos vagyok benne, hogy a Tietekkel is minden rendben lesz, csak most nehéz... minden szempontból.
mikor mentek nyaralni? nem tudjátok lepasszolni Levit pár napra és hármasban lenni Nimivel? ő tuti hamar elalszik és akkor egy vacsora....
najó, befogom, nem akarok én beleszólni, drukkolok...

Pati, ha megnyugtat mi februárban költöztünk be azóta nem sikerült ablakot pucolnom... mondjuk tegyük hozzá, hogy még mindig nemigen van rá szükség... itt olyan tiszta a levegő....;)

Márti, honnan van ennyi energiád????

Kacika várjuk a madár-sorsának alakulását!!! drukkdrukk

Kikó, olyan kis husis aranyos!!! olyan baba!!!! tuti az a hinta!!!! engem is érdekelne, honnan tudta vajon az orvos hogy kék marad? mondjuk a mi orvosunk meg azt mondta, barna lesz Máté szeme... mondjuk lehet hogy rámnézett és azt mondta ez a sötétség csak domináns lehet... :lol: :lol:

Judit18 azt akartam írni, hogy én is tervezek olyan szönyeget venni, nektek bevállt?

Linocs, és hol sikerült spontán összefutni?? ;)
aranyosak vagytok :)

amúgy Máté is csajozott ma :lol: egy pár nappal fiatalabb lengyel Mariannával és egy pár nappal idősebb német Johannával. az apukák ugyanott dolgoznak :) természetesen Máté volt a legnehezebb a legnagyobb... és amikor Máté fenn volt és csacsogott a csajok aludtak, majd amikor a csajok felébredtek Máté nyűgösködött.... :roll: remélem azért nem marad mindig ilyen ;)

Bosek, :( akkor látom télleg szerencsém van... mondjuk nálunk fordított a helyzet, Apa akar mindig rámmászni...:roll:
ez a nyulbunda elég morbid.
a kedves emberek meg menjenek a búúúsba!!!! :evil: :evil:

hihetetlen meccs... pedig a portugálokat akartam bajnoknak, hogy a svájciak elmondhassák, ha tovább nem is jutottunk de a bajnokokat megvertük ;)

Kép

Kép
kolyok28

Szilvánusz!!! szuper a videóóóó!!! annyira kis szöszi fiúúúú Marci!!! cuki!!!! és milyen ügyes!!!

Kép

Kép
kolyok28

Köszi csajok, én is imádom a kis husos testét, olyan jó puszilgatni!!!

Szemszín: annyira kék, és fokozatosan világosodik. Szerintünk is így marad. Akkor legalább rám is hasonlít valamiben :lol: .

Bosek, nekem meg a kedves családom jegyzi meg folyamatosan, hogy lassan szélesebb vagyok vállban, mint Endre. Hát igen, nekem 20 kiló a fölös :oops: .

Kép
kikó70

Ja, amin a legjobban röhögtem: családnak ízlett a főzelék, ezt bebuktam, ezentúl még főzhetek is....

Böbi

Kép

Kép
bosek

Kölyök, köszi, Máté is nagyon cuki és akartam már írni, hogy a kendős képen éppen úgy néz ki, mint te.
Na még ne add fel, még nyerhetnek! :wink: :wink:

Szilvánusz

Kép

Kép
szilvánusz

Madár este 6 után valamicskével kiszabadult, de a nyuszibundás story mindent visz :lol: :lol: :lol:
Mondjuk.......Mi most szeptemberben lesz 2 éve hogy ideköltöztünk ahol most lakunk, előtte 3 utcával arrébb laktunk. Ott volt egy udvari cicánk, aki minden reggel azzal kedveskedett nekünk hogy fogott valahol egy egeret, megrágta, lenyelte, majd félig emésztve visszahányta a bejárati ajtó elé. Amikor reggel kinyitottam az ajtót, többnyire ugrottam egy nagyot, és fordult egy nagyot a gyomrom.
Kaptunk félig csócsált vakondot is. Aztán szerencsére nem akart velünk jönni az új házba, mindig visszament a régihez, onnan meg el lett ajándékozva egy nagy cicafun néninek, ahol a rekamién heverhet meg ilyenek. Szóval nem járt rosszul a cicó.

A babák nagyon helyesek, és persze az anyukájuk is!!!!!!

Bosek, de köcsög aki ilyet szól.... :x

Szilvánusz, ügyes kisfiad van, nem vitás!
Kezdek aggódni hogy itt sorra minden baba forgolódik, az enyém meg fekszik mint egy Garfield egész nap....

Na megyek lefekszem...jobb lesz mindenkinek!
Vendég

Sziasztok!

Képzeljétek, ma este szingli vagyok! Apa iszik haverokkal, igy aztán kinn alszik Rákoskerten, én meg itt maradtam a gyerekkel egyedül. Eleinte4 féltem, de aztán olyan cuki volt, tök jól viselkedett,mosdt meg már alszik.

Tanakodtam, mit tegyek nagy szabadságomban... aztán a változatosság okáért elkezdtem fejni.

Utána viszont, mivel egyedül vagyok... soduku!!!!!!! :lol: és közben filmnézés, nem meccs!!! Ahhh, az élet mégis szép!!!

Hát, hihetetlen irigykedéssel néztem a fordulásokat... újra és újra visszajátszottam, holnap majd megpróbálom neki megmutatni a technikát. Andris csak nyomja fel magát hidba, abból nem lesz soha fordulás, a fejenálláshoz van a legközelebb :lol: Azt nem dijazzák mozgásfejlődésben??? Naggggyon nagy gratula Eszternek és Marcinak!!!

Mzx, Laurának nagyon boldog névnapot utólag is!

Kiko, hihetetlen édes Zalán!!

Pati, jó olvasni, hogy néha azért te is vagy :lol:

Nektek még nem fogzanak a gyerekek? Andris egy hete elkezdte, valami elviselhetetlen volt. Egész nap sirt, nyűgös volt, persze okos anyjának két napba telt, mig rájött, hogyha a gyerek mindkét keze a szájában, ömlik a nyála, sir, mindent megrág és hig a kakija, az talán a foga... Na, mivel fogni azért még nem tud olyan ügyesen, hogy az inyét masszirozza a rágókával, a foginymasszirozó fogkefét ledugja a torkába és öklendezik, igy aztán ül az ölemben és egy frottirdarabbal masszirozom az inyét. Felemelő, mit ne mondjak :? De úgy sajnálom őt, már igazi krokodilkönnyekkel tud sirni.

Vettem neki hűsitő gélt, de az lidokainos, kicsit tartok tőlr. Amikor először kentem az inyét, akkor félrement a nyelvére... tök ari volt, elzsibbadt és Pimpaként lógott ki a szájából :lol: Na, ezt azóta félretettem. Most Viburcol homeopatiás kúpot használok, az úgy tűnik, bejön, 20 perc alatt hat, csak úgy kiüti szegényt, hogy utána félkómában fekszik... Szerintetek nem árt ez neki?

Juditk, szörnyű volt olvasni Nimit! Hogy mit át nem élsz, hihetetlen!!!
Viszont utólag is hatalmas gratula a vizsgákhoz!

Kép

KépKép
eszterxx

Bosek :lol: :lol: nalátod, a főzeléket télleg nem lehet elrontani :lol: :lol:

Szilvánusz, jaja most egy kicsit kezdik felkötni a gatyót...
na nézem rendesen ;)

Kacika, köszi a jelentést a madárról... a macsekod meg elég dúúúrva... :shock: :shock:
nameg nemenj mááááár, nekünk még kellesz :lol:
pl miért ez a nickneved???

Kép

Kép
kolyok28

Eszterxxx!!!! remélem csuklottál az elmúlt napokban, annyiszor gondoltam rád, hogy hun vagy!!!!

behidalok tőled... nyelvzsibbadás :lol: :lol:
viszont jó korán fogzik Andris :shock: :shock:

amúgy Máté is azt szokta, hogy kinyomja a popóját... én azt hittem ez a fordulás előtti tornázás! amúgy próbáld kiazokat a gyakorlatokat, amiket KvaszÉvi írt, forgatni... szerintem az segíthet... de ne aggódj, nincs olyan, hogy mikor kell mit csinálni!

képetképetképet!!!!

Kép

Kép
kolyok28

Kacika, jót röhögtem a Garfieldon :lol: . Az enyém gyerek idősebb, oszt mégsem forgolódik. Biztos a husos teste miatt :lol: . Nem baj, majd valamikor...
Viszont állandóan ülne, sőt ha félig fekszik az ölemben, képes és felnyomja magát. Hasizma az van...

Eszter a fejenállás sem rossz, legalább a nyakizma erősödik :lol:

Kép
kikó70

Kölyök: természetesen a rómain sikerült összefutnunk :)

A mi történetünk (hogy kerültünk oda) annyi, hogy voltunk ma a gézengúzéknál, a Cseppek házában, ami Budakalászon van, és hazafelé jutott eszünkbe, hogy akár mehetnénk ebédelni a rómaira.
A gézengúzéknál nagyonnagyonnagyonnagyon jó volt!!!

Ugye mi mindenképpen vinnénk a lányt úszni majd, itt azt javasolták, hogy előtte legyen kádas foglalkozás, és mindamellett még meg is vizsgálja a lányt egy doktornő, és lesz masszázsoktatás.
Szóval: a vizsgálat eredménye. A lányka 8/10 Apgar-értékekkel született, a császár előtti vajúdásnak eredményeképp enyhén hipertóniás, vagyis kicsit hiperaktív... Előbb akar mindent, mint az a korosztályának megfelelő lenne, nagyon izgága, nagyon érdeklődő, nem tudja ellazítani magát, és mikor a doktornő a térdkalácsa alá ütött az ujjával kipróbálván a reflexeit, az egy rándulás helyett neki több rándulása volt - vagyis kicsit túl van pörögve a drága :) (pedig esküszöm nem kávéztatjuk). Amennyiben nem foglalkoznánk vele, gyorsabban tanulna meg mindent, mint szükséges lenne a mozgásban, viszont mivel a fejlődése például az idegrendszerénél nem állna azon a szinten, mindegyik mozgásában lenne egy kis bibi, pl.: a járást lábujjhegyen kezdené, és tán az be is rögzülne stb...
Szóval nincs gáz, főként, hogy visszük úszni.
A vizsgálat után volt egy "kis" masszázs - mintegy háromnegyed órán keresztül mutatott a hölgy mindenféle mozdulatokat, amelyet a Kedves jegyzetelt. Fruzska annyira lelazult, hogy kétszer eleresztette a benne lévő felesleget, és egyszer pisilt :)
Aztán irány a kád, ahol tanultunk négyféle mozgást, ami szintén nagyon tetszett Fruzsónak.

Szóval, nagyon jó volt. Aki megteheti, annak csak ajánlani tudom!!! A kisasszony kidőlt utána, és nagyon jól evett idehaza - szerintem a masszázsnak, mozgásnak köszönhető.

(és még egyszer bocsánat, de a héten önzőzök, ugyanis itthon a Kedves, és nem nagyon jut időm olvasni, de jövő héten bepótolom!!!!!!!!!!!!)
linocs

Linocs! ez tök jóóóól hangzik!!! szuper szuper szuper!!!
bár mondjuk ez a hiperaktivitás furi... vajon Máténak is van?? ezt a dokinéni mondta? és a "rendes" dokitok nem mondta?

Kép

Kép
kolyok28

Na kölyök, asziszem feladhatjuk.... :cry:

Eszterxx: jó tudni, mivel zsibbaszuk el a gyereket, ha már nagyon fáraszt... :lol: :lol: :lol:

Szilvánusz

Kép

Kép
szilvánusz

Kacika, enyimé is Garfield, ne aggódj! Csak nem csak a hétfő reggeleket utálja :lol: Örülök ám, hogy madár kiszabadult, be lettem volna rendesen rezelve én is!

Nyuszibunda hihetetlen... brrrr.....

Bosek, Kiko, köcsög állatok! Hogy lehetnek ilyen emberek!

Kölyök, vissza fogod te még sirni ezt az időt, amikor Mátét nem annyira érdekelték a csajok... amikor majd 13 év múlva olvassuk aggódó soraidat, hogy "nem korai ez még???" :lol:

Gumiszőnyeg ügyben minden barátnőm, akinek nagyobb (jaj, bocs, nem is nagyobb, csak idősebb.. :lol: ... juit eszembe, ma mérlegeltem ismét pici fiamat... nem hittem el, de háromszor ugyanazt mutatta... kaja előtt... 8.25 kilo!!! Álllj!!!!!!! Mostantól megvonom a töltött káposztát tőle... tanuljon meg a saját lábán lemenni a lépcsőn, mert én igy már nem fogom birni cipelni).... hol is tartottam... szóval mindenki azt javasolja, hogy a Tescos számos szőnyeget vegyük meg, mert abban jó nagy darabok a figurák, nem tudja lenyelni... láttam én náluk elég sok szétrágcsált madárszemeket, állatlábacskákat, én asszem tartani fogom magam a tanácsaikhoz.

Babaúszás: én mindenkinek azt ajánlom, hogy aki teheti, vigye el egy alkalommal valami babaúszásra, hogy megtanulja, hogy kell helyesen fogni a gyereket és utána nyugodtan tudja maga is csinálni. Tök felesleges ennyi pénzt kiadni, ha van saját kismedence, kert, stb... Nálunk a lakótelepen a Kolpingosok tartják, elég jó hirük van. Hááát, tudom, hogy nem rajtuk múlik, de a multkor a viz olyan hideg volt, hogy a fél órás foglalkozás+15 perc szabad játék helyett 15 perc volt az egész, mert minden gyereknek lila volt a szája és vacogtak. Olyan édesek voltak, de úgy sajnáltam őket. Na, meg a kidobott 2000 Ft-t is ezért a negyed óráért. Amúgy sirva röhögtem, mert mindenféle kis vizes játékokat találnak ki, de minden alkalommal ugyanazt. Ahogy próbálták rávenni az 54 éves páromat, hogy Zsipp-zsupp kenderzsuppot énekeljen a gyereknek körben állva a többiekkel :lol: :lol: :lol: helyette inkább búvárkodni tanitotta Andrist, az oktató nem győzött rászólni, hogy ezt még nem tanultuk, apuka, idáig majd csak ősszel jutunk, stb...

Kép

KépKép
eszterxx

Fú Linocs, szuper lehetett! Biztos nagyon élvezte Fruzsi! Az meg főleg jó, hogy lehet korrigálni úszással, masszázzsal, tornával.

Kép
kikó70

Hát kéééééééééééééééééész vagyok mára Tőletek!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Márti Utyuruputyurú, Kacika szabadítsátok ki Vilit, Bosek szétteszem a lábam meg a nyuszibunda, Ügynöknő Pimpa, kéééééééééész!!!
GYAGYÁS BANDA!!!

Végre kezdünk a régi márciusi topik lenni... :wink: ja aztán majd megint idejár majd mindenki potyázni :roll: :roll: na mindegy....

Bebuktam, észrevettétek a topiknyitást..... :oops: :oops: :oops:
nem bírtam ki :roll: :oops: :oops: :oops:

Kép
Kép

Egészség legyen, a többit megvesszük!
mpatr

Spontán találkozó... :cry: :cry: De jó Nektek! Irigy vagyok! :(
Mi ma a Tűzoltó utcában voltunk kontrollon... jó sokat kellett várni. :( Előtte meg átmentünk Feriékhez Kalászra és otthagytuk Lillát 20 percre a szüleinél, míg átugrottunk Szentendrére... végig üvöltött, míg vissza nem értünk, pedig nem szokott ilyen lenni... Anya függő lenne már most? Azt hiszem löttek a hétfői színháznak, újabban bárki ránéz egyből üvölt! :(
Bosek, majd a következő kaját elrontod, hátha nem kell többet főznöd. :) Pont én mondok ilyeneket, aki szintén ritkán főz... de ha igen, akkor általában el szokott fogyni. :)
Milyen bunkó emberekkel találkoztál mostanában...
Erről jut eszembe, hogy a "Hal a tortán"-ban is milyen bunkók voltak ma, hogy kaját rendeltek valahonnan, mert nem ízlett nekik amit a Merlini főzött. :(
Márti, piszok ügyes voltál a takarítással... én szerintem nem fogok holnap 3-ra végezni... de nem is fogom az egészet megcsinálni.
Kikó, köszönjük a képeket, én ugyan már láttam Zalánt élőben, de szerintem a többiek még nem... látom Ő is tömi a szájába a kezét. :D Milyen édesen hintázik, cuki! :)
Szilvánusz, Marci is milyen ügyes! :) Ma Lilla is produkálta magát... reggel hasra raktam és átfordult hátra. :) Mondjuk csak a nagy nehéz feje :lol: húzta át az egész testét, de én úgy örültem! :)
Kvaszeva, jók a képek! Csini volt Botond az öltönyben. :)

KépKép
KépKép
mni

Hihetetlen éjszakai pörgés van, mi van, mindenki párja meccset néz??? De akkor hogy kerül ide Kölyök??? Jaj, olyan jó, tényleg, mint régen... időszámitásunk előtt :lol:

Kép

KépKép
eszterxx

Mennyii????? Eszterxx, Te mivel eteted az a kölköt?????

köszi aszámos szőnyeg tippet akkor majd otthon ruházunk be :)
komolyan a párod is jár úszira Veletek? dejóóóóó :)

Szilvánusz, hát igen... :( :(
csak tudnám miért olyan nyugodt a portugál edzőőőő?????

Kép

Kép
kolyok28

Linocs, hol volt ez, ahol igy megvizsgálta a dokinéni? Nem lehet csak a dokinénit???? Engem is érdekelne, hogy áll Andris, mire is kellene még figyelni!

Kép

KépKép
eszterxx

Mni, és minden rendben volt a tűzoltó utcában?
amúgy azt olvastam valahol (mindig csak olvasok össze vissza.... ) hogy már ilyenkor lehet egy kicsit anyás... bizonybizony... :( sajnálom, de a színházat asszem én sem vállalnám be a helyedben... :(

Eszterxx, Kölyök a meccs előtt ül és hallgatja a kommentárt németül a párja meg mindenféle rubikkockáról kéri ki a véleményét...
holis a söröm??????

Kép

Kép
kolyok28

Linocs, hol volt ez, ahol igy megvizsgálta a dokinéni? Nem lehet csak a dokinénit???? Engem is érdekelne, hogy áll Andris, mire is kellene még figyelni!

Kép

KépKép
eszterxx

Kép

KépKép
eszterxx

nektek is belassult a babanet??? 1 hszt percekig küld el.. a baj, hogy az aksim már csak pár percig él.... ha hirtelen eltűnnék ez lehet az oka.... (nem, nem sörért megyek ki.... bár nem egy rossz gondolat... )

Kép

Kép
kolyok28

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?