Úgy látom ez a nap senkinek nem akart összejönni.
Csillag: boldog szülinapot neked is!!!
Én is felb..tam magam rendesen, megbeszéltük az urammal, hogy a 6 órási busszal jön haza a próbáról (szomszéd faluban van a próbaterem), addig én bekészítem a vacsit. Persze hív 6 órakor, hogy inkább menjek hétre érte. Mondom jó, de tankolnom kell. Itt a sarkunkon van a benzinkút, persze 95-ös nincs, csak diesel.
na, hívom az uram, h nem megyek, persze ő kiakadt, hogy most már a 7-es buszt sem éri el, én meg már jó ideges voltam akkor, jól összevesztünk a telefonban, mondom, ha ennyire k... fontos, h menjek megyek, keresnék másik benzinkútat, de persze, ilyen időben utálatos vezetni, mert az autó fél perc alatt tiszta pára, látni nem lehet belőle semmit, semmi nem is használ neki, na az első sarkon neki is mentem a padkának, mondom ennyi elég volt, nem megyek sehová, felhívtam az uram, mondom amúgy is ideges vagyok, majdnem meg is szívtam, mondom old meg, gyere ahogy akarsz, meg szép szavakat is mondtam és letettem a telefont...
hazaértem sík idegbajosan, bőgtem egy sort, és már jobb.
Így persze már vásárolni sem megyünk, amúgy is takony egy idő van. És én mennyire utááálom, ha keresztülhúzzák a napi programomat!!!
De haszon is volt benne:).
Megcsináltam anyósom karácsonyi ajándékát, oan jó lett!! Vettem fotókockát, abba tettem bele képeket. Már csak egy hiányzik, az UH-s kép, de azt még elő kellene hívatnom.
Bocsi, a kifütyült sok csúnya szóért, de csak így bírtam vmennyire visszaadni, milyen pocsék vagyok, ha felhúznak.
Jesszus, és a gyerek meg hallotta!
Megyek, bocsánatot kérek tőle gyorsan:).
Jó éjt nektek!