Bikmakk: örülök, hogy jó volt a nyaralás!!! Mostanában nem írtad, Daninak hogy meg az evés?
Orew: de ügyes vagy!!! Azt a diéta és fitneszt megveszem akkor
Madaran: még kétszer szopizik Marci, este és hajnalban. Kicsit tanácstalan is vagyok, hogy hogyan tovább. Lassan talán jó lenne majd elhagyni ezeket is. Csak nem tudom hogyan...
Piroska: azért nem csinálok vonalzót, mert egyrészt babonás vagyok, és amíg nem töltöm be a 12 hetet nem verjük nagydobra a babát. Rajtatok kívül nem is mondtuk meg még senkinek, a szüleink sem tudják. Még várunk a nagy hírrel egy-másfél hetet. Másrészt nem tudom pontosan, hogy mennyi idős a babóca. A doki szerint ugye a mérete alapján kb 9 hetes, de ez csak olyan sacc-szintű dolog, mert az uh-ja nem olyan szuper, tehát lehet több és kevesebb is, a menstruációm időpontja meg nem jó kiindulási pont, mert áprilisban volt utoljára, így a baba az alapján már majdnem 3 és fél hónapos lenne. Úgyhogy a vonalzóval megvárom majd az afp-s vizsgálatot, ott pontosan megmondják majd, hogy mennyi az annyi.
Egyébként el akarok menni táppénzre is, de pont ezért még oda sem jelentkeztem...
Mi pénteken megint megyünk a Balcsira, ha igaz és találok szállást
Akiknél még szopizik a baba: mindannyian keltek még éjjel??? Meddig fog még ez tartani? Már annyira szeretnék egy jó nagyot aludni...