Megjottem dokitol es csupa jo hirem van!
A testem es a babam felol siman teljesulhet a vagyam es egyben maradhatunk februar kozepeig minimum, sot, Erik baba sem olyan aprocska, mint amitol feltem!
A mehszajam nem nyilt tovabb, meg mindig 2100-as, a baba fejvegu (ezt ereztem eddig is), a lepenyem meg mindig csak 1-es fokozatban erett, a ctg is tokeletes volt.
A meretek:
BDP: 94 mm
OFD: 119,9 mm
HC: 338,4 mm
APD: 85,6 mm
TAD: 96,9 mm
AC:287,2 mm
FL: 66 mm
Becsult suly: 2618 g (+/- 555 g)
Meret alapjan kb egy hettel nagyobb.
Jah, a laborom is tokeletes, semmi sem kevesebb, vagy tobb, mint kellene, meg a vasam is OK, pedig ez akkor volt leveve, amikor meg nem is szedtem a vastabit. Nah, mondjuk azota sem viszem tulzasba, mert semmi kedvem az aranyeremet meg szekrekedessel is megturbozni.
A felesleges gatmetszest illetoen: a doki ebben az esetben allitolag tenyleg teljesen feleslegesen vagott, ezt nem en itelem meg kivulrol laikuskent, hanem a jelen levo szakemberek (mert azert egy gyakorlott szuleszno szules eseteben szerintem tekintheto legalabb olyan fontos szemelynek, mint az orvos) mondtak. Szoval ilyen formaban en nagyon-nagyon pipa lennek.
Es most nem arrol van szo, hogy akkor se vagjon, ha kell, akkor vaghat felolem meg keresztben is, nem erdekel, ha indokolt.
De feleslegesen???
Mindegy. Velem ilyen nem lesz es kesz!
Jah, es a kovetkezo ket hetben semmifelekeppen sem szulhetek. Jovoheten a doki lesz szabin, azt koveto heten a szuleszno.
Mi van mar Vikivel? Informacio ehseg gyotor.