Új privát üzeneted érkezett!

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kattkat 2012.01.27 22:42-kor.

Kattkat

Kép
kattkat

Lara: hát izé, együtt alszunk. Már a kórházban nem vitt rá a lélek, hogy betegyem a kiságyba, így ketten aludtunk a nagyágyban. Számomra is olyan megnyugtató volt, hogy átölelhetem, érzem, hogy él, lélegzik. Itthon is most fektette be a Zsolti először a kiságyába. (milyen jó, hogy mennyit feszültem rajta, hogy szép legyen. A kisszobában van egy matrac szerű ágy. Azon alszunk. Kihajtogatom az ágyat, így kb 10 centire vagyunk a földtől, és a Bulcsinak van egy külön matraca, ami ehhez az ágyhoz illeszkedik oldalról (az én oldalamról). Így alszunk hármasban. Éjjel a hisztiket valahogy úgy tudtam lekezelni, hogy eleinte indul a bömbi, aztán átvonulunk a nagyszobába ott van egy csupa szivacs fotel, azon elringatom a vállamon, visszasétálunk az ágyhoz leülök, a vállamon van, aztán lassan hátradőlök, majd lefekszem, végül lassan oldalra fordulok és íme az ágyban fekszik a csöndes gyermek. Egy óra alvás, és kezdjük elölről.
A Zsolti szerint is a kórházi neon zavarta meg, mert sötétben üvölt. Így milyen jó is hogy kaptam a sókristály lámpát. Éjjelre be van kapcsolva, nem is erős a fénye, mégis megnyugtatja. Majd lassanként le akarjuk kapcsolni, a ronda smucig természetvédő természetem nehezen tűri ezt a fölös árampazarlást…

Zsófi: aham, ehhez képest úgy engedtek el a kórházból, hogy egyből felírták a tápszert, mert kevés a tejem és úgyse fogok tudni szoptatni. DE ÉN EZT AKKOR IS ELDÖNTÖTTEM ÉS KÉSZ. Így a magam feje után megyek és mégis van tejem, elég is. Most is fejtem egy kicsit, hogy amikor megyek varratszedésre, a Zsolti is meg tudja etetni. Tehát olyan nincs, hogy nincs tej. Olyan van, hogy feladod, belekeseredsz, esetleg annyira fáj, hogy nem vállalod. A kórházban is mondták, hogy mi hajlamosabbak vagyunk feladni. Volt olyan cigányasszony, aki a műtéte miatt csak térden állva és sírva tudott szoptatni, mert annyira fájt. És vazze nem adta fel. (mondjuk annyira lehet, hogy én se erőltetném…)
(remélem nem bántottam meg ezzel senkit, ez az ÉN véleményem, nem hivatalos állásfoglalás)

zarja

Kattkatt: Dermax-ot vettem, jaja.

Engem is beszippantott a buborékos játék :oops:

Eszter nem is tudok mit írni, csak irigykedek, hogy ti már itt tartotok. És nagyon ügyes voltál, hogy nem adtad fel. Ez is azt bizonyítja, hogy fejben dől el a dolog!

Kép
zsizell

Kattkat!
Szerintem azért javasolnak kettőt, mert egy, amiben belépsz a tusolóba, egy meg amiben flangálsz - végül is ki a fene akar vizes pacskerben császkálni...?

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Ajjajjj, leállt a fórum! Mindenkit beszippantott a buborékos játék???!!!!!!!! :shock: :lol:

Kép
zsizell

Lányok, mi a fene az a buborékos játék, ami mindenkit beszippant? Nem értem :( Biztos valamit nem olvastam el rendesen...(?)

Zarja, az is biztos igaz amit Erusverus ír, hogy idő kell, míg a babák a születés élményén túlteszik magukat, meg ugye a kórházi napirend is eléggé más mint az otthoni. Pl. Szegeden anno a kórházban éjjel 2-kor fürdették a babákat...namost ezt megszokta, aztán otthon is menetrendszerűen pattant ki a szeme és iszonyat éber volt...De előbb utóbb majd átáll.

Várom már Vikiékről a híreket... :lol:
lara

Pffff. Zsizell. Mondasz valamit... :P :P :P

bellerreni
Eger

Én itt vagyok, de nem igazán tudok, és van mit irnom.

Kriszti

Lilypie Pregnancy tickers

Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers
bchris

Kattkat
ÉN is azért viszek két papucsot, amit Kakti irt.

Kriszti

bchris

Egy dolog eszembe jutott.
Jövő héten megyek dokihoz. Remélem még nem fogunk ugy állni h szüljek, még nem szeretnék, majd csak 3 hét múlva.

Buktát sem tudok sütni :(

Kriszti

bchris

Lara

ha jól emlékszem Zuzmoo rakott fel linket,ahol egy buborékos játék van

Nóri unja a passziánszt, ezért ajánlotta ezt a játékot

bchris

Csajok én bejöttem a mekibe forró csokira, és úgy begörcsöltem,h le kellett ülnöm. Most meg nem merek felállni. Meg várom Viki jelentkezését is. Bár egy 2óra úgyis lesz a vége után mire írni tud. Nagyon álmos is vagyok,majd el alszom. De menni kell a lányért és a taki is nálunk van!
Vendég

Kris, ahan, értem már...hmmm...

Nóri, csak lassan..! Azért jó tudni, hogy nem csak én vagyok halálfáradt, meg nekem is mennem kell a gyerekekért, úgyhogy én is szedelőzködhetek lassan...
Mire hazaérsz legalább ragyogó tisztaság vár!!!

Én úgy érzem, hogy Vikiék már babáznak...
lara

Sziasztok!

Én is újra itt...

Hát, lányok én is szeretek terhes lenni :oops: ...még most a második babóval is...a Zétivel meg: IMÁDTAM!!! Sztem ezért is lettem depis amikor picivel idő előtt megszületett :roll:, s ezért is tartott 15 óráig a dolog, s biztos ez az "elengedni nem akarás" is közrejátszott abban, hogy szinte egyáltalán nem tágultam...

S éppen a fenti okok miatt én /még/ nem irigylem Zarjáékat :wink:

Zarja!

Védőnő barátnőm szerint is nagyon sok dől el fejben a szoptatással kapcsolatban /is/...nekem is nagyon fájt az elején, az én "díszbimbijeim" csak nem akarták megszokni ezt az igénybevételt...de az akaratom volt az erősebb és 15 hónapig szoptattam Zézét...illetve ha rajtam múlt volna tovább is, de Ő mikor terhes lettem köszönte szépen és nem kért belőle többet :(

Boruska!

Én annyira nem vagyok/voltam oda a gyerekekért, hogy 30 éves koromig úgy gondoltam na én aztán tuti nem szülök! Még a Zuramat is meg tudtam róla győzni, hogy gyerek nélkül jobb... Ma meg tudom, hogy ez nagy marhaság, s semmiért nem adnám a fiamat! (meg lassan a lányomt sem, gondolom :wink: )

Bchris!

Ha jól sejtem, mi egy napra vagyunk kiírva (02.15), csak az én vonalzóm mindig le van maradva valamiért...

Lányok!
Attól, hogy nekem nem jött be /főleg az illata/ még lehet ám nagyon jó a Neogranormonos nedves kendő!!! Én alapból is nagyon érzékeny/válogatós vagyok a szagokra...pl. szinte semmilyen lakásillatosító carságot nem tudok elviselni...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára benettke 2010.01.21 15:34-kor.

ÉvIMAMI

Kép

Kép
benettke
Vecsés

Hahó!

Ez a buborékos játék nagyon veszélyes, alig bírtam elindulni 12-kor, mert még be akartam fejezni a játékot, és itt ültem negyed még 1-ig :)

Szilvi, én is vszeg attól vagyok kifordulva magamból, hogy nincs semmit dolgom, és be vagyok zárva - most, hogy elmentem vásárolni, ügyet intézni, biztosítóba, meg nyári gumikért, meg ilyesmi sokkal jobban vagyok (meg benyomtam egy somlói galuskát is, akciós volt a sparban :oops: )

Nehéz nekiindulni, de megéri - persze jobb lenne, ha nem 20 perc hósöpréssel és jégvakarással kellene kezdeni a kirándulásokat, de legalább azzal is telik az idő .

Elhiszem, hogy ha van tesógyerek, aki 'foglalkoztasson', akkor ilyen "unatkozom, nincs mit csinálnom" cirkusz nálam sem lenne :)

Kispál! Én is beteszem, és kiabálok a Lovasival egy kicsit :) (csak ne kellene minden oldalfrissítésnél újra kikapcsolni azt a rohadt micimackót itt :twisted: ) - 'lefekszem a hóba :)'

boruska

Na, most hogy szinte kiirtottam a topikot lépek én is, mert randim van a dokival...gondolom megint megállapítja, hogy atomszilárd 3000-es a méhszájam (nem s tudom mit várok fájások nélkül :roll: ), s vagy még nem mostanában szülök, vagy ismétlem az első szülésem :?

Még mindig nem tudom mit kell csinálnom a zseblámpával :roll:

Kattkat!

Ha már így felajánlottad, elküldöm neked este az adataimat a táblába... Nagyon köszi a lehetőséget!

ÉvIMAMI

Kép

Kép
benettke
Vecsés

Bori! Tök jó, hogy te is szeressed Kispált! Nagy rajongó vagyok :D

Ez a bugyborékos játék amúgy tényleg szenvedélybeteggé tett egy perc alatt, még hajat mosni is alig bírtam elmászni.. :shock:

Kép
zsizell

engem a porszívózás vár szeretettel, de a buborék nem hagy :)
Közben meghallgattam az egész 'naphoz holddal'-t, de az is végigment, úgyhogy vissza kéne térni a felnőtt feladatokhoz :)

boruska

Viki hajrá :lol:
A dokinkkal épp 12 felé találkoztam a szülőszoba felé, lehet Vikihez ment :lol: ha tudtam volna rá is kérdezek :wink: remélem minden rendben, mi is várjuk a hírt :lol:

KépKép

KépKép
beneildi

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kattkat 2012.01.27 22:43-kor.

Kattkat

Kép
kattkat

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kattkat 2012.01.27 22:43-kor.

Kattkat

Kép
kattkat

kattkat, muflon?:) Találtam a boltban muffin fűszerkeveréket - nem tudtam kihagyni, kipróbáljuk!

boruska

...

Kattkat

Kép
kattkat

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kattkat 2012.01.27 22:44-kor.

Kattkat

Kép
kattkat

Megjottem dokitol es csupa jo hirem van!
A testem es a babam felol siman teljesulhet a vagyam es egyben maradhatunk februar kozepeig minimum, sot, Erik baba sem olyan aprocska, mint amitol feltem! :D :D :D
A mehszajam nem nyilt tovabb, meg mindig 2100-as, a baba fejvegu (ezt ereztem eddig is), a lepenyem meg mindig csak 1-es fokozatban erett, a ctg is tokeletes volt.

A meretek:
BDP: 94 mm
OFD: 119,9 mm
HC: 338,4 mm
APD: 85,6 mm
TAD: 96,9 mm
AC:287,2 mm
FL: 66 mm

Becsult suly: 2618 g (+/- 555 g)
Meret alapjan kb egy hettel nagyobb.
Jah, a laborom is tokeletes, semmi sem kevesebb, vagy tobb, mint kellene, meg a vasam is OK, pedig ez akkor volt leveve, amikor meg nem is szedtem a vastabit. Nah, mondjuk azota sem viszem tulzasba, mert semmi kedvem az aranyeremet meg szekrekedessel is megturbozni.

A felesleges gatmetszest illetoen: a doki ebben az esetben allitolag tenyleg teljesen feleslegesen vagott, ezt nem en itelem meg kivulrol laikuskent, hanem a jelen levo szakemberek (mert azert egy gyakorlott szuleszno szules eseteben szerintem tekintheto legalabb olyan fontos szemelynek, mint az orvos) mondtak. Szoval ilyen formaban en nagyon-nagyon pipa lennek.
Es most nem arrol van szo, hogy akkor se vagjon, ha kell, akkor vaghat felolem meg keresztben is, nem erdekel, ha indokolt.
De feleslegesen???
Mindegy. Velem ilyen nem lesz es kesz!

Jah, es a kovetkezo ket hetben semmifelekeppen sem szulhetek. Jovoheten a doki lesz szabin, azt koveto heten a szuleszno.

Mi van mar Vikivel? Informacio ehseg gyotor.
Vendég

csak gyorsan telefonról: Frankó Barbara 16:19kor megszületett 2480g és 49cm anya tök jol van. Ö hívott telefonon
Vendég

Sziasztok!

Csak gyors bekukk, este majd jövök még, de most még a melóhelyen rúgom az utolsókat :)

Szóval, először is köszi a köszöntést :D

Viki, Nektek meg óriási gratula, ilyen szép napon születni, hát nem semmi :) A Te babád szülinapját könnyű lesz megjegyeznem.

Várjuk majd az infókat és nagyon nagyon nagyon örülök!!!

Kép

Ági
agic83

Viki-Barbi, hát isten hozta Barbit!!!!!!!! Nagyon gratulálok, annyira jó hír és még méretileg is milyen szép lett Barbus 2,5 kg, szuper!

Én az első terhességet imádtam, az egyik lexebb időszak. A második már nem volt ennyire nagy szám, már nem volt ekkora újdonság, de azt is nagyon élveztem. Ez a harmadik meg mégúgyse nagy szám már és a két gyekőcöt ugye el kell látni és elég nehéz egy 10 kilós súlyzóval, úgyhogy ez picit már kényelmetlen, de azért még ez is jó.

Bori, az első gyerek előtt szó szerint értsd, hogy én még csecsemőt sem láttam közelről, csak az utcán, lévén én voltam mindig a legkisebb gyerek a családban. Tehát én előtte SOHA nem fogtam, láttam közelről babát, azt sem tudtam eszik-e vagy isszák, meg hogy kell velük bánni, kommunikálni, vagy pl. hogy kell egy sima pelenkát feltenni, nem is láttam még pelenkát...De aztán elég jól belejöttem :D

Évi, akkor mostmár ahhoz szorítok, hogy ne legyen 3000-es a méhszáj! Eddig azért szoritottunk, hogy az legyen, mostmeg már, hogy ne legyen annyi :D

Bea, juj, milyen jó hirek és nagyon formás baba lesz Erik én már látom a méretekből :)
lara

Nahát!
nagyon összejött itt a banda, a buborékos játékkal, a Kispállal, és a többivel is(semmit-tevéssel).Én is nagy Kispálos voltam, fiatal lány koromban ki nem hagytam volna a karácsony előtti nagykoncerteket a Pecsában.De mostanában nem hallgatom, mert túl nagy hatással van rám,rámjön a dohányozhatnék, és a vbk ihatnék, és azt nem lehet..

zsó
Kép
pcd1985

Még egy lyány...
de jóóóó :D :D :D

zsó
Kép
pcd1985

Én is szívből gratulálok Vikiéknek. Jó egészséget, sok boldogságot kívánok!!! Ügyesek voltak Ők is nagyon! :)

Kép
erusverus

Viki

nagy nagy gratula a kisasszonyhoz.

Kriszti
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára bchris 2010.01.21 18:07-kor.

bchris

Bea, Nektek is gratula a szép eredményekhez, jó hírekhez! Csak így tovább!!

Hozzám most jön anyósom, utána már szerintem nem leszek.
Ja, megmértem a hőmet: 37,2. Még ilyenkor is normális a hőemelkedés?

Kép
erusverus

Lara: nálunk is én vagyok a legkisebb. Soha még gyereket nem fogtam. De a mienk olyan gyönyörűűűűű, le sem bírom tenni.

Gátmetszés: Bea remélem az akaratod győz. Én sem akartam, nagyon nem, és a szülésznő, a dúla szerint is felesleges volt. Erőfitogtatás, mert ellenkeztem a dokival (tehetek én róla? Ő adott be méhszájlazítót, amitől bekábultam és magasan sz*rtam le mindenkit). Mégis itt vagyok felvágva. Hüpp, hüpp. Gyűlölöm!!!!

zarja

Benettke: ezzel az elengedéssel nekem is van még gondom. Tartok is tőle, hogy emiatt tudatalatt negatívan fogom befolyásolni a szülésemet. Végülis van még egy hónapom, azalatt megpróbálom feldolgozni a félelmeimet és ráhangolódni :roll:

Viki: GRATULÁLOK!!! ISTEN HOZTA BARBIT :!:
zuzmooo

Zarja
Látom még mindig terhes vagy :lol: :lol: :lol: na de már csak 6 nap van hátra....
képeket dobjál még a kölkecről :!: :!:

VIKI
ÓRIÁSI GRATULA:) JÓ BABÁZÁST :)

Kattkat
azta, én akkor nagyon béna vagyok, le sem írom az eredményemet bubilövésből :lol:

voltam melóhelyen, leadtam a tp-es papirt, gépet...kaptam még utalványt, hurrá,

megyek pakololom a tábotozó gyereket.

Judy

Kép
Kép
Kép
juti

Viki! Hatalmas gratula Barbushoz. Sok sok tejcsit kívánok neki :lol:

Bea! Na de jó hírek. Gratula hozzá. :lol:

Én mondtam a dokinak is meg a szülésznőnek is, hogy tökéletesen rájuk bízom magam. Örültek is neki mindketten. Egyébként sem mernék nagyon okoskodni, mert foggalmam sincs mi vár rám és minek hogy kellene mennie, úgyhogy inkább hallgatok rájuk, végülis ezért fizetek nekik, hogy a legjobb kezekben legyek. Remélem úgy is lesz. :roll:

Na megyek átadom a gépet az embőcnek.

Holnap jövök.

bellerreni
Eger

Benettke jól látod elvileg én is febr 15.
De érzésem szerint nem fog a kis lurkó addig várni.
(már két ujjnyira nyitva vagyok )

Hihetetlen ez a terhesség, most azon megy a drukk, h bent maradjon, a szülöszobán meg h minél gyorsabban tágulj és gyorsan meglegyen a babóca.

Reginél nem volt semmi. Problémamentes terhesség volt.

Én is szeretek terhesnek lenni. Annak ellenére is h ez a második sokkal de sokkal másabb mint az első.

Kriszti

bchris

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kattkat 2012.01.27 22:45-kor.

Kattkat

Kép
kattkat

Viki, Isten hozta Barbit!

Edit, párod hogy van?

Csilla

KépKép

KépKép
csuppancs

viki nem tud képet küldeni,mert Barbus nincs vele! Elvitték h megmérjék a cukrát,meg a súlya sem sok. Reméli estére visszakapja. Még annyit tudok,h 30cseppen ment az oxy, kapott edat és volt nyisza is.
Vendég

Sziasztok Lányok!

Hatalmas nagy gratula Vikinek és Barbusnak!
Nóri hívott, elmesélte, mit mesélt neki Viki, de majd ő elmondja részletesen. :) Nem aratom le a babérokat. :)

Nekem olyan lelkiismeret-furdalásom van, hogy csak na. :? Ma ugye keltem, ahogy keltem, aztán a vizsgálatok után bementem a munkahelyemre, aztán anyukámhoz (két trolimegállóra vannak egymástól). Aztán találkoztam Apával, megebédeltünk az Árkádban, és hazajöttünk. Fél négy és négy közt értünk haza. Én végig dőltem a kanapén, és negyed hétig aludtam. Ezalatt Apa elmosogatott, kitakarította amosogatógépet, kivitte a kutyákat, és megfőzte a vacsit - annak ellenére, hogy 1/2 6-ra ment dolgozni, és keményen végig gürizett 8 órát. Én meg itt tespedtem. És most is úgy érzem, hogy simán tudnék aludni! De nem fexem le, mert megint egykor kukorékolni fogok. Majd lefexem 10 - 1/2 11 felé. És holnapra össze kell szednem magam! Ez így nem mehet tovább! Totál kivagyok. És úgy érzem, Apa is neheztel rám ezért... :cry:

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Na, már Nóri be is előzött! :wink:

Faxa ez a kisgyerekes bérlet, de én pl. nem vehetem igénybe... Zsír! Hiába használnám a BKV-t, nem Bp-es lakom! Menjenek a sunyiba a BKV-sok!

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

:D
Kakti, ez tök jó!
El tudom képzelni, apát ahogy neheztelős fejet vág,közbe mosogat, te meg alszol.. kicsit beleéltem magam.
De szerintem ez egy jó sztori, én megmosolyogtam. :)

zsó
Kép
pcd1985

Hát Zsófi!
Örülök, hogy neked tetszik a sztori, de én totál kivagyok... :?

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Kakti:
én éreztem a hangvételen, hogy te kivagy ezen, deee
hmmm.. ne legyél..!
Ha megcsinálta ezeket, akkor végülis ne nehezteljen, mert akkor inkább ne csinálta volna..Bizti azért csinálta, hogy örülj.
(vagy hogy mártírkodjon? :? )

zsó
Kép
pcd1985

Nem mártírkodik, nem erről van szó. Ő megcsinál mindent, ha úgy áll a helyzet. Csak én éreztem magam kellemetlenül emiatt. Hogy alapvetően semmi dolgom az életben, csak várni Lilit - meg Apát haza a munkából, de nincs lelkierőm hozzákezdeni az itthoni feladatokhoz. :?

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kattkat 2012.01.27 22:46-kor.

Kattkat

Kép
kattkat

apa most telefonált, h. holnap nem biztos hogy hazaér... :cry:

zsó
Kép
pcd1985

:cry:
ilyenkor viszont én eresztek le, mert rájövök, mennyire utálom ezt a "férjtelenséget", és mennyire szar ez így...hogy van, de még sincs.... :(

zsó
Kép
pcd1985

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?