Új privát üzeneted érkezett!

Én nem merem kipróbálni a lámpás dolgot. :oops: Egyébként pár évvel ezelőtt még tök jól hangzott nekem, mikor egy ismerős várandós férje mesélte lelkesen, hogy ők kipróbálják. Szóval nem vagyok ellene, de most meg valahogy nem akaródzik nekem zargatni Botit.

Geriii!!! Veletek mizu? (Van valami híre róluk valakinek?)

Kép
erusverus

Ági! Boldog névnapot kívánok! :)

Kép
erusverus

Erusverus, ismerős az amit írtál, hogy eltervezed a napi teendőket és este meg húzod ki őket, mint megvalósulatlan dolgokat és át kell tenni másik napra. Hát én is így szoktam..
lara

Na csajok!

Ma lesz még egy kislányunk!!!! Most írt Viki, hogy 3ujjnyi a méhszáj és beékelődött Barbus feje. Nem nagyon kell indítani, mert jön magától! Drukkolok Nekik! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Én is listát írok :lol: Van ami már egy hete csúszik :lol:

Ági: BOLDOG NÉVNAPOT!
zuzmooo

Vikinek mennek a drukkok:)

Erus
főzéshez nekem sincs már kedvem.

Zuzmoo
én is feketeözvegyezek. tökl furi, mind3 terhességem végén ezt űztem. pedig amúgy nem szoktam :lol: a buborékost a fiúk szeretik :D

Judy

Kép
Kép
Kép
juti

Lara, nos oké, hogy Te is így szoktad, de neked már vannak gyerkőceid is, szóval képzelem, mellettük mennyi időd, kedved és energiád lehet még... Nekem ehhez képest vidáman el kellene intéznem a "sok-sok-sok" teendőt. Mert azért túltervezni -magamhoz képest- sosem szoktam! :) Persze próbálom azt is belemagyarázni a kis fejembe, hogy mindenki másképp viseli a várandósságot. ;) De ez hogy is lehetne másként..., nem?!

Kép
erusverus

nekem meg már listám sincs...mikor mihez van kedvem.

ma én is úgy érzem szétszakadnak az alkatrészeim. a menés is nehezemre esik. pedig ma be kéne menni a munkahelyemre is. persze szakad a hó :roll: :roll:

nagyfiam pedig holnap indul szánkótáborba. első táborozása. kész vagyok :shock: :shock:

Judy

Kép
Kép
Kép
juti

Nóri, de jó, hogy megírtad, mi történik Vikiékkel! :) Izgi, és remélem, simán megy majd minden!

Kép
erusverus

Viki: HAJRÁ! Könnyű szülést kívánok!
zuzmooo

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kattkat 2012.01.27 22:47-kor.

Kattkat

Kép
kattkat

Sziasztok!

Vikinek mennek a drukkok! Tök jó, hogy ennyi ideig bent tudta tartani, és most is magától indult meg :)

Ma reggel konstatáltam, hogy nem úszom meg a csíkokat :( Hiába kenegettem (OK, félgőzzel, de Vichyvel 8) ), jobb oldalt fent, ahol a fenekét szokta kifeszíteni, szétrepedtem :(

Nem akarok még egy hónapig terhes lenni, nagyon unom, és nyűgös vagyok. Már saját magamat sem bírom elviselni, trutyi érzés. Komolyan újragondolom, hogy akarok-e még másik gyereket :)

Zuzmoo, mi vettünk kókuszpólyát, ill. kaptam anyutól, majd a gyakorlat megmutatja, beválik-e. Ezt a buborékos játékot nagyon szerettem anno, most is jól beszippantott! :)

boruska

Viki és Barbus, hajráááááááááá!!! Juj milyen izgalmas, tényleg majdnem minden napra jut egy baba, igy is kell ezt :D

Erusverus, én meg azt gondoltam ma ki, hogy a közeljövőben úgysem lesz olyan, hogy magam vagyok itthon és úgymond azt csinálom amit akarok. Így úgy határoztam, hogy most még élvezem ezt a helyeztet, amíg lehet, mert lassan vége...Szóval ne legyen lelkiismeret furdalásunk!
lara

Boruska, én meg a bal oldalamon repedtem szét... És néha olyan lilák a csíkok. Ciki nem ciki, apa azt mondta, ne is foglalkozzak vele. :)

Kép
erusverus

Viki! Drukkolok! Kép Kép Kép Kép

Boldog Ágnes névnapot :lol: :lol: :lol:

Bori! Engem is beszippantott a buborékos játék Kép

Fel kellene öltöznöm, de nincs kedvem. Amúgy nekem sincs listám, leginkább semmit nem csinálok :lol:

bellerreni
Eger

Nekem a cicimen van akkora lila repedés, hogy azthittem ér :shock: :shock: :shock: :shock:

bellerreni
Eger

Lara, sokban változik az ember lánya így a várandósság alatt: már sok olyan dolog, aminek "régen" még naaagy feneket kerítettem, ma már eltörpül és fontosságát veszti. Szóval így van, nincs is lelkiismeret-furdalásom. A legfőbb dolog most Boti. :)

Kép
erusverus

Buborékos játék :twisted: :twisted:

Terhesség: én nem szeretem. Sosem szerettem. Vannak aranyos dolgai, de összességében inkább babáznék! :oops: Aki szerint a terhesség volt élete legjobb időszaka, annak amúgy nagyon szar élete lehet!!!! :lol: :lol:
Vendég

Nóri, én meg pont azon izélem magam, hogy a terhességet is nehezen viselem (jó, csak most, az utolsó időben, az első 6-7 hónapban szerencsés voltam), és a babázástól is félek... :( Biztos örülni fogunk neki, meg szeretni fogjuk, de nem vagyok vmi nagy gyerekimádó, szóval nem tudom, hogy fogom viselni.. :( Kicsit előre hozott baby blues-om van :)

boruska

Halihó!

Tényleg hó. Nálunk annyi esett, hogy nem jutottak le a lányok a hegyről, így ma nem mentek suliba. Nem nagyon bánják :P

Viki! De jó!!! Innen már nem kell sokat tágulnod..Drukkolok!!!!

Monyó! Olyanjaim vannak, mármint CTG görbéim. Mintha mennék fel a lépcsőn egyesével, fokonként, aztán jön a csúcs, majd lépésenként vissza. Így 40-60-as erősséggel. És erre mondta a doki, hogy nincs fájásom :shock: Mondjuk biztos igaza van, mert csak 1 ujjnyi lett.

Bea! Hát ez nagyon relatív, hogy kellet-e vagy sem. Valószínüleg a doki nem bízott a szülésznő gátvédelmes tudásában és ezért vágott inkább. Ezt nem nagyon lehet kivülállóként eldönteni. Sztem.

Oké, Nórim, akkor te kapod a híreket :P

na jó gyötrődést mindenkinek :P

Móni

Kép
kokonya

Hát Nóri! Lehet nekem k.rva szar életem van, de én szeretek terhes lenni :lol: Imádom amikor dugdossa ki a kis lábát, imádom amikor megvakarászhatom a kis kinyomott seggecskéjét stb stb... Leszámítva a gyomorsavat és társait totál jól elvagyok. Igaz már én is egyre kevésbé tudok aludni is meg mindenem fáj, de azért szeretem, hogy itt van a pocakomban a kis drágaság. Nagyon furcsa lesz, majd ha nem lesz már a pocimban. :roll:

bellerreni
Eger

Egyébként, mivel én is eléggé a végén kullogok szívesen leszek bárki kontaktja. Írjátok fel nyugodtan a számomat. Itthon vagyok mindig úgyhogy bármikor tudok írni :lol:

bellerreni
Eger

Móni!

Nem lehet, hogy méhtevékenység van, csak a nincs fájást úgy értette, hogy "ma nem szülünk".
Nekem dokim mindig azt mondta a vizsgálatokon, amikor 3000-es volt odalent a helyzet. Megturkál, majd közli vigyorogva, hogy ma sem szülünk! :lol: :lol: Nagyon kedves, köszi! :lol:
Vendég

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kattkat 2012.01.27 22:47-kor.

Kattkat

Kép
kattkat

Reni!

Remélem nem érted félre a sz@r életeddel... Csak nekem nem jó így. Dagadt vagyok, mindenhol fáj, nem bírok kimászni a saját kocsimból sem, apa leültetett sport izéjéből meg mégúgyse! :oops: Én ugrálni akarok, futni, sétálni, síelni és hason aludni. Szeretnék megenni egy fürt szőlőt gyomorégés nélkül, meginni egy kávét fosás nélkül. És nagyon szeretném, ha tavasz lenne. Ja erről nem a pocak tehet... :lol:
Vendég

Én is szeretek terhes lenni! Azt nem mondom hogy ez lesz egész életem legszebb időszaka, de eddig az egyik legkülönlegesebb (a baba azért biztos felül fogja múlni :lol: )

Ne haragudjatok, hogy továbbadtam a bubprék-lövős mániát. :oops: Én már ott tartok, hogy ha este becsukom a szemem, látom magam előtt. :shock:
zuzmooo

Hát csajok a sorminta nem szakad meg! Ma egy 37+1 es mamink lesz. Ki lesz nemsokára 38+2? Hú, senki! Legközelebb Juci!
(Zsófi, Kokonya Móni, Edit már túl van rajta)

Hivatalosan 4-en vannak előttem. Asszem. Na már nincs sok hátra, hogy ne kelljen buktát sütni! :lol:
Vendég

Szreintem a tél is betehet a hangulatnak - én a nyarat szeretem, a január a legdepisebb hónap amúgy is (meg a február)

boruska

Zsuzsa!

Nekem meg kockásabbak lesznek a betűk a szgépen utána. Jó ki optikai csalódás...
Vendég

Nóri! Dehogy értettem félre... Ne viccelj. Én sem úgy írtam. Lehet te azért vagy más helyzetben, mert van már egy lányod. Én beletörődtem, hogy ahhoz, hogy legyen egy picinyke kis manócskám ezen keresztül vezet az út és biztos ezért fogom fel másképp. De a tavaszt már én is nagyon várom. :lol:

bellerreni
Eger

Reni!

Ne vigasztalj, Lucával sem szerettem terhes lenni! Talán most még kevésbé, mert tudom, hogy utána mennyivel jobb volt. Bár lehet azért, mert Luca márciusi és akkor is jött a tavasz.

Egyébként baromi jó időben születnek a manóink. Mire ehetnek zöldséget, ott virít a kertben a sok minden, nem kell téli primőr szart enniük. Mire mászni fognak, jön az ősz-tél amikor amúgy jobb bent velük. És jó esetben még a babakocsit is eltűrik. Mire járni kezdenek, jön megint a tavasz. Következő nyáron már kóstolhatnak epret, fagyit, ügyesen járkálnak, nem nyígnak egész nap.
Télen már biztos a járásuk, nem másznak a hóban-latyakban. Utána tavasszal meg jöhet a pelustalanodás és az egész nyarat rá lehet szánni! Nekem ez nagyon bejön!
Vendég

Sziaztok!

Úgy érzem, sokáíg fogok a ringben maradni.Elképzelem, ahogy majd könyöklök itt a gép előtt, és már mindenki a szoptatásról regél, én meg várom a fájásokat.
Ez lenne a könnyű terhesség??Szerintem valaki elnézett valamit, vagyén, vagy a gyerek, de nem mostanában fog kijönni.
Ha holnap beindulna aszülés, és 1 nap alatt meglenne, akkor azt mondanám, hogy nekem volt a legkönnyebb terhességem, és ide még hármat!-de nem ez lesz.
Kezdek parázni, hogy minden OK -e odabennt.
Amugy tényleg hihetetlen., minden napra jut lassan 1 szülés, hajrá Viki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!(olyan ez mint a székelvevős játék a farsangi bálokon)
Esik a hó, az órák ketyegését hallom csak, és várom, hogy az utolsó vízmolekula is távozzan a kimosott ruhákból, hogy vasalhassak.
Lehet, hogy bekészítem a kórházi csomagot.

zsó
Kép
pcd1985

hmm hogy szeretünk e terhesek lenni?
nekem ez olyan, mintha azt kérdeznék, szeretek -e enni..?
remélem nem nagyon rossz a hasonlat:alapjáraton mindenki szeret enni, néha nem ízlik, néha sok, néha kevés, vagy félrenyelsz, de mindenki szeret enni.
Szerintem terhesnek lenni is mindenki szeret.
A Január számomra is a leges-leges-legdepisebb hónap, mindíg is az volt, miért pont most lennék amúgy feldobva?Én attól nem fordulok be teljesen, hogy terhes vagyok, és nem fordítva. :D :D :D

zsó
Kép
pcd1985

Én a tavaszt szeretem a legjobban (nyáron már túl meleg van). Vettem is egy kis cserepes, még bimbós nárciszt a konyhaasztalra, hátha ezzel becsempészhetek egy kis tavaszt :D
zuzmooo

Hali!

Edit, ez egyszerűen elképzelhetetlen. Nagy nagy ölelés.

Tényleg, írhatok én még ide egyáltalán? Hiszen a várandóság topik már kivégezve. Majd a gyermekek 20 éves korában is ide írogatunk?

Várandóság: hát szerintem az élet egy formája. Ahogy a menzeszes idő is, hozzá tartozik. Ha elfogadod, akkor jól éled meg, ha elutasítod szenvedés is lehet. Egy állapot, olyan mint amikor éhes vagy, csak ez kicsit hosszabb. :D

Bulcsú: nem és nem értem. Nappal csöndes, jó fiú. Reggel 7-kor keltük, megszoptattam, azóta alszik. Éjjel vazze neeem, óránként kell megy a hiszti, Zsoltival felváltva dajkáljuk, semmi kaja nem elég (óránként akar enni, már megpróbálom kényszerrel leállítani, mert én se bírom).

Boldog vagyok most, mert megindult a tejem. Egyenlőre élvezem, hogy folyik. Pedig úgy engedtek ki a kórházból, hogy biztos ami fix felírnak tápszert, mert kevés a tejem, és úgyse lesz elég a Bulcsinak. :twisted: :twisted: :twisted: Még jó, hogy a saját fejem után megyek. Bár nedvessé csöpögök mindent...

zarja

Még régebben mondott vki (talán kakti) vmi homeopátiás szert levertségre, depire, asszem. Tudtok ilyet? Kezdek nagyon befordulni, és ok nélkül elkezdek bőgni...

boruska

Xien

Én is egy kétéves örökmozgóval vagyok itthon. Hát nem egyszerű összeegyeztetni a dolgokat.
Most két hete nem panaszkodhatok, mert minden napja van segitségem, mivel szigoruan feküdnöm kell.

Viki
Mennek a drukkok. Könnyű, fájdalommentes szülést kívánok.

Zsófi
Ne izgulj, Regivel én is igy voltam. Semmi fájás, semmi rossz alvás, semmi fájdalom stb. Napra pontosan érkezett.

Kriszti

Lilypie Pregnancy tickers

Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers
bchris

Zarja!

Nálunk két nap volt mire Regi megszokta az otthoni létet.

A kórházban napközben aludt, éjszaka meg folyton sírt. Hazahoztuk, két napig ez volt, aztán vhogy megszokta hogy forditottak a napok.

Nálunk a kórházban az éjszakát neon fényben töltötték. Lehet ettől zavarodott meg.

Kívánom, hogy nálatok is hamar rendezödjenek a dolgok.
Pihizz napközben mikor teheted, hogy ne legyél tul fáradt.

Hurrá, van tejcsi :D :D :D :D :D
Hamarosan az is beáll, aztán már nem fog folyni.

Kriszti

Lilypie Pregnancy tickers

Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers
bchris

Eszter! Nagyon irigyellek még akkor is, ha éjjel nem alszotok. Egyenlőre felcseréli az éjjeleket a nappalokkal, de ez általában 1-2 héten belül be szokott állni. [size=18](Mondom én akinek még soha nem volt gyereke, de tesóméktól ezt hallottam :lol: )[/size]Addig is kitartás. :lol: De jó, hogy megjött a tejed. Csak így tovább. Nagyon irigy irigy vagyok...

bellerreni
Eger

Eszter: szuper, hogy van tejcsid! Remélem hamarosan beáll Bulcsi napirendje
zuzmooo

Zuzmoo, én is vettem nárciszt, nagyon tetszik, hogy minden nap növexik :D

Zarja, és ha odafektetnéd éjszaka melléd az ágyba, szájában a cicivel? Előbb utóbb elalszik, de tudja, hogy ott vagy mellette, meg a kaja is kéznél van :D
lara

Zarja! Anyuka! :) De jó, rendben van minden és, hogy van tejed! :) Az éjszakák miatt ne aggódj: a legtöbb baba állítólag tényleg pár hét alatt rááll az éjszakai alvásra is (mármint 3, 4 vagy 5 óránként ébred csak fel). Minden szülő megpróbálja tudatosan vagy nem kivenni, ha sír, van, aki egyből felugrik hozzá, de a tuti receptet erre sem találták még ki, és nem is fogják. Szerintem, ha valaki jól akarja csinálni, és megpróbál higgadt maradni, akkor a siker nem marad el. ;)

Egyébként nem rég beszéltük anyummal, hogy milyen "megrázó" élmény lehet már az is a babónak, hogy ruhácska van a testén. És ezen kívül még mennyi új inger éri... :) Szóval nem lehet könnyű elkezdeni a földi pályafutást.

Depi ellen, meg sokan írjátok, hogy várjátok és szeretitek a tavaszt (nekem is a kedvenc évszakom):

Kép

Kép
erusverus

Zarja:tök jó hogy van elég tejed!Ezt jó előjelnek veszem , magamra vetítve, hogy ha létezik olyasvalaki, akinek tej folyik a melléből, akkor nekem is fog.
(épp a napokban homályosított föl egy barátnőm, h. neki nem volt, és az anyukájának sem volt, és nem is foglalkoztak vele, mert nem volt és kész, és van táp, és én mit vagyok ezen úgy oda.hát én odavagyok.)
Szóval Zarja, gyerek van tej van, mi kell még, úgy, de úgy irigyellek.

zsó
Kép
pcd1985

Sziasztok!
Edit! Őszinte részvétem apukád miatt! A férjed már biztos ki fog tartani, majd apukád segít neki odaátról!!

Viki! De szupi! Megy tőlem is a drukk!

Én Neugranormonos törlőt vettem. Nekünk egyébként is van itthon mindig ilyen krémünk - szeretem az illatát is :shock:

Zarja: örülök, hogy van tejed. És már sokkal vidámabb hangneműek a hsz-eid, mint a minap. Fáradság ide vagy oda. :wink:

Én is kezdek bedepizni itthon. Tegnap már Zsoltival is csak kötekedtem, mert alig várom, hogy hazajöjjön és beszélgessek valakivel, de mivel nincs mit mondanom neki, hiszen nem történik velem semmi egész nap, így csak kötekedni tudok...aztán beszól két durvát, megsértődök, durcizok egy órát és inkább bekapcsolom a tévét. :) Olyan vagyok, mint egy durcás kisgyerek.

Kép
zsizell

Zsizell, mint egy durcás kisgyerek, kinek elvették a jááátééékááát?! :) (Ha azt vesszük, igen: nincs meló, barátokkal is ritkábban talizunk stb. stb.) Viszont nem sokára kezedben lesz az új örömök forrása! No, ne legyünk már depisek! (Én egy fél perces sírással kezdtem a napot, de próbálok a jó dolgokra összpontosítani, és azóta egészen helyrerázódtam. Na, nem akarok itt példabeszédet tartani, meg azt mondani, hogy nekem aztán semmi gondom, csak annyit, hogy meg kell próbálni jól érezni magunkat! Az a babóinknak is biztos jobb!)

Kép
erusverus

Én próóóóóóóbálooooom! Mi lenne, ha még nem is próbálnám?? :oops:

Egyszer munkanélküli lettem, és 3 hónapig itthon voltam- jó akkor mondjuk állásinterjúkra jártam, tudtam órákat bolyongani a barátaimmal, de mégis olyan depis lettem az értelmetlen itthonüléstől, hogy csak na. Most sokkal jobban érzem annál magam, mert tudom, hogy ez ez itthon ülés nem értelmetlen, és azt is tudom, hogy mikor lesz vége. :)

Kép
zsizell

No, nekem ma tuti egész nap Kispál-szövegek járnak majd a fejemben. Hallgasson mindenki zenét! Kötelező! ;) (Na jól van, befogtam!)

Kép
erusverus

Csajok, ne depizzetek...
nekem az első terhesség alatt semmi bajom nem volt. utána voltam depis.
másodikkal az utolsó 6 hét volt gázos, meg akkor nekem is itt volt egy kétéves. szülés után viszont semmi bajom nem volt :lol:

most próbálok nem befordulni, jövök-megyek, meg a két kölök is foglalkoztat.
a terhességem alatt egyszer sem bőgtem :shock: :shock: lehet érzéketlen lettem :lol: :lol: :lol:
aztán lehet szülés után megint elkap a babyblues. remélem nem :!: :!: :!: az nagyon rossz volt.

Judy

Kép
Kép
Kép
juti

hát én a terhesség után is csak a bezártságtól tartok. de éppen ezért jó, hogy jön a tavasz, ki lehet merészkedni a babával. És lehet, hogy még mi is tudunk talizni, ki kihez lakik közel alapon egy babakocsi tologatásra.

Én is rákattyintottam a Kispál mappámra a gépen... :D

Kép
zsizell

Sziasztok!
Bejöttem anyukámhoz, és megrohamoztam a gépet! :)
Szóval megvolta labor, a CTG, meg a kenet. Lili szíve 140 és 185 közt kalimpál (utóbbi akkor, mikro nagyon mocorog, és bepörög). A méhtevékenység max. 29 volt, de átlag 20-24. Szóval még semmi. :) Egy hét múlva ismétlés - addigra meglesz a streptococcus-eredmény is.

Vicky + Barbus!
Csak ügyesen! :) Irigyellek titeket! Ti már nézhetitek majd az olimpiát otthon! :lol:

Ja! A hajnalom (Juci kérdezte):
betettem a Büszkeség és balítéletet ( a 6 részes, 6 órás BBC sorozatot), amit imádok, és így kb egy órát sikerült aludnom még 5-ig. Aztán jött Apa és keltett, így vittem a zebeket sétálni, negyed 7-kor meg indulás a kórházba. De a ku...a hó miatt csak negyed nyolcra értünk oda. Viszont a laborban senki nem volt előttem, így pikk-pakk végeztem. nem úgy a CTG-n. 10 óra volt, mire kilptem a kórházból.

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?