Sziasztok!
Edit! Őszinte részvétem apukád miatt... Férjedért pedig imádkozom, és sok erőt kívánok neki, hogy mielőbb teljesen felépüljön!!!
Bea, én úgy vagyok ezzel a doki mit csinál dologgal, hogy elhatároztam, hogy teljesen rábízom magam a dokira és a szülésznőre, hiszen csak nem pattoghatok ott (nem is tudok majd, gondolom...
), meg nem is értek hozzá. Egyet szeretnék csak, hogy mondják mi miért történik.
Egyébként -a konkrét esettel kapcsolatban- sok beleszólásunk sem lehet, gondolom, és elképzelhető, hogy egy gyors döntés meghozatalakor a következő percben már a doki is máshogy cselekedett volna, de akkor, ott azt találta a legbiztonságosabbnak.
Zuzmooo, bár még ugye nincs tapasztalatom ezzel kapcsolatban, de mi kókuszpólyát vettünk, és így elsőre nagyon tetszett mindenkinek. Tudom, hogy nem egy nagy durranás, de még takaróként is lehet használni később. Még anyukám is teljesen meglepődött, hogy milyen praktikusnak néz ki. Aztán: a puding próbája az evés.
Nóri, nálunk apukám kattant rá most nagyon a pókerre. Játszik gépen is és barátokkal, rokonokkal is. Teljesen odavan érte. Vicces, mert láttam már játszani a gépnél, és hangosan kommentálta közben az eseményeket, egyébként meg, ha szóltunk hozzá, hát elég nagy fáziskéséssel reagált csak. Kb. mintha egy csövet húztak volna a fejére.
Ha focit néz, akkor tud még ilyen lenni.
+ derékfájás, jóslófájás: kemény tud lenni...
Megint nem aludtam sokat. De mondjuk nem is csoda. Délután egy egészséges 3 órát is szunyáltam, aztán férjem csak éjjel 2-re ért haza, addig meg olyan nyugtalan voltam, csak forgolódtam...
És alig csinálok már itthon valamit. Valahogy elment a kedvem a főzéstől is, takarítani nem merek, mármint ha belelendülnék, tuti nem bírnám abbahagyni, de akkor meg megfájdul mindenem.
Mindig előre eltervezem, hogy mi lesz a holnapi program, aztán felét húzom ki este a listáról...
Viki, ma mentek a dokihoz? Jól emlékszem? Drukkolok!
Zsó, téged meg irigyellek, hogy milyen könnyen viseled a várandósságot.
Zarja, ha van erőd, mesélj, hogy telik egy nap? Mindig olyan jó rágondolni, hogy vannak már babázók köztünk.