Új privát üzeneted érkezett!

Húúúúúúúúú Bea! Szép pocok - akarom mondani, pocak! :lol:

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Zsófi, a babának adnak napi 6 pelenkát. De ettől függetlenül én viszek egy csomaggal, meg törlőkendőt is, textil pelust, plusz plédet, meg egy kissapkát. A baba a kórházban a kórházi ruhában lesz, csak a hazahozatalra kell majd neki ruha. A köldökcsonk ellátásához állítólag van minden a szobákban. Egyébként én csak szülni tervezek bemenni a kórházba, másért nem, amúgy mi elég közel lakunk a kórházhoz, ha kinézek az ablakon látom az épületet, szerintem 5 percen belül odaérek. CTG-re a doki magánrendelőjébe megyek.

Bea, szerintem egyforma a Kristófos és az Erikes pocak, annyi a különbség, hogy az Erikes képen vékonyabb vagy és ezért tűnik kisebbnek.
lara

Most olvastam csak vissza, hogy irt Edit. Es hogy mit. :cry: :cry:
Ez hihetetlen. Nem ertem, hogy miert produkal ilyen dolgokat az elet??? :cry: :cry:
Vendég

Edit
Őszinte részvétem...erre már nem lehet semmit írni :cry: :cry: kívánom hogy jóra forduljanak a dolgok :!:

Bea
tényleg nincs is különbség.

Judy

Kép
Kép
Kép
juti

Hát szegény Editet alaposan próbára teszi az élet! Őszinte részvétem Neked és nagyon szorítok értetek!
Tudnám mi nyavalygok ezek után... mi az én nyűgöm ehhez képest..
Vendég

Úgy érzem, mint ha le akarna szakadni a hasam! Nagyon car...
És ez a kis poronty valamijét kidugja a köldököm felső pereménél, és fájdalmat okoz! :?
És az elemlámpánkból kifogyott az elem - pedig Apa ki akarta próbálni az ingerlést! :)
És most megyek, és lefekszem, mert ötkor kell kelnem, hogy elkészüljek negyed hétre, mire apám értem jön! :(
Gúdnájt!
Holnap jelentkezem!

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Bea: szépet nőtt a pocid 3 hét alatt! :D

Anita azt mondta, itt Nyíregyen nem engednek saját cuccban lenni, csak a kórháziban. :? Hiába kaptam karácsonyra hálóingeket (máskor úgysem venném fel)
zuzmooo

lara: Mi is lehettünk az ÁEK-ban melegítőben. Nem ragaszkodtak a pizsamához. Most is raktam be melegítő nadrágot és felsőket. A Jánosban csak a külön szobában volt pelenkázó, ha jól emlékszem. Itt nem tudom hogy hogy van.

bea: A te hasad is jó nagyot nőtt. Én is tettem fel 37. hetes pocakfotót, lehet hogy ez lesz az utolsó.
vicky79
Budapest III. kerület

Hát én nem szeertnék a kórháziban lenni végig. 5 éve csupa kiütés lettem....bőrgyógyásznál kötöttem ki. szerintem az ipari mosószertől.

Judy

Kép
Kép
Kép
juti

kösz lara!(így nem nagyon érnek majd meglepetések-remélem)
amugy ezen a köldökcsonkos témán meglepődtem, mert nekem soha eszembe nem jutott volna, hogy pont ahhoz nincsenek eszközök egy kórházban..(nagyon zárójelben:azért vannak olyan kismamák, akiknél nincs internet, nem érdeklődenk, nem fórumolnak...nem ilyen tájékozottak,mint mi hogy finoman fogalmazzak.őket is el kell látni...már csak ezen az alapon gondolom.....)

zsó
Kép
pcd1985

Megyek aludni, jóéjt mindenkinek!
(falok még valamit :evil: )

zsó
Kép
pcd1985

Zsófi: én most épp sültkrumplit eszek (a legjobb így este 10 felé, nem? :twisted: ) Csak megemlítettem a férjecskémnek, hogy megkívántam, erre csinált egy nagy adaggal :D
zuzmooo

Edit, őszinte részvétem az édesapád miatt. :( Nem is igazán tudok mit írni, ilyenkor nincs vigasz. Én négy évesen vesztettem el a sajátomat, akkor még nagyon kicsi voltam, szinte semmit nem fogtam fel belőle. Rengeteg erőt és kitartást kívánok Neked ebben a helyzetben és nagyon szorítok a férjednek! A kisfiadra pedig nagyon büszke lehetsz, az a kis lélek érzi, hogy most azzal tud a legtöbbet segíteni, ha még bentmarad kicsit. Vigyázz nagyon magatokra!

Kép
juci-77

Halihó!

Edit! Őszinte részvétem. Nagyon sajnálom apukádat is. A párod pedig meglátod meg fog gyógyulni. Annyian gondolunk itt rátok, hogy így kell legyen. Csanád meg csak akkor fog kibújni, ha te valamennyire megnyugszol. Továbbra is írom, gyere, beszélgess velünk, muszáj kicsit elterelni a gondolataidat.

Csipi! Hatalmas gratula Vivihez! Nagyon szép, formás kislány. Osztán te hogyan gyorsultál így be?????

Zarja! Örülök, hogy jöttél írni. Olyan furi, hogy már babázol :P

Anita! Kitartás!!! Nemsokára ti is otthon lesztek. Apa van a lányokkal?

Hát csajok voltam ma dokinál meg CTG-n, doki azt mondta a folyamatos 40-50-es nagy "hegyeimre" hogy látom nincsenek fájásai :shock: . 1 ujjnyi továbbra is a méhszáj, pedig szedem a homeós bogyókat. De tudom, hogy nem kell rohanni a kórházba, mert ezek szerint nem fogok gyorsan tágulni.
Én tudom mikor fogant a babánk és ez szerint febr.3-án esedékes, hogy kijöjjön. Szóval még nem késett el. Jelenleg tök hihetetlen, hogy valaha is kijön.Pedig annyi jel van. Na meglássuk. A dokim febr1-én jön vissza, lehet még megvárjuk :)

Bea! Nekem végül is Nagy Tünde lesz a szülésznőm. Szép nagy pocid van és tényleg lent van.

Viki!Szorítok holnapra, hogy úgy legyen minden ahogy akarod! :P

Lányok, nekem ki lesz a kontaktom????

Jó éjt!

Móni

Kép
kokonya

Megyek aludni,legalábbis megpróbálok. Még nem akarom elengedni a babácskámat. :( De ha a doki azt mondja szülni kell,akkor szülünk. Kezdek nagyon ideges lenni,pedig lehet hogy nem is lesz semmi.
vicky79
Budapest III. kerület

Viki: minden rendben lesz! Szorítok nektek! ;)
zuzmooo

EDIT!

Részvétem :cry:
A férjedért pedig nagyon szorítok! Ennyi csapás egyszerre :cry:

ÉvIMAMI

Kép

Kép
benettke
Vecsés

Vicky,
SZUSZAAAA :D

Minden rendben lesz :D Holnap várjuk a híreket. Jó éjt!

Kép

Ági
agic83

Gratulálok a -számomra- újabb babókhoz!

Zarja, Csipi!

Kép

ÉvIMAMI

Kép

Kép
benettke
Vecsés

Van olyan popsitörlő, amivel valakinek már gondja volt és ne vegyek?
Eldobható pelenkázó alátétet hol lehet venni?
zuzmooo

Zsuzsa!

DM.
Popsitörlőből lehetőleg ne krémeset vegyél. Inkább simát. Huggies, Pampers naturals talán...stb. A Johnson's krémcsíkos verziója nem túl jó, mert a popsikrém nem marad meg tőle a fenekén.
De sztem a sima, legolcsóbb tök jó. Én Huggiest szerettem az illata miatt.
Vendég

Sziasztok!!!

Edit! öszinte részvétem!!!!

zuzmoo! egyszerhasználatos pelenkázót lehet a dm-ben is venni, ott már láttam..

Kép
Kép
ronci

Edit oszinte reszvetem :cry: olelest kuldok,sok sok erot.

Kép
monyo83

Csajok,én bárkinek a szüléshírét meghozom szívesen! Hálás feladat,bármikor vállalom! :-)
Vendég

nekunk kell a korhazba agyalatetet vinni magunk ala,nos bevett szokas hogy a babaknak valo pelusozashoz hasznalt alatetet veszunk.
en is vettem 10drb van egy csomagban asszem 80*60cm,forintba durvan atszamolva 1500korul volt a Dm be.

Kokonya ha egysikon 50es vagy 60as az nem fajas,akkor jo ha olyan nagy hullam,van eleje kozepe meg vege.ezt a januariaktol hallottam hogy csak az ilyen szamit fajasnak a kiugrasok nem.

Kép
monyo83

Köszi az infókat
zuzmooo

Edit fogadd őszinte részvétem!
A férjednek pedig jobbulást!

Szia Monyó! :D

Kép
Kép
szintus

Visszaolvasnom esélytelen...azért átfutottam naygjából az elmúlt napok (vagy hetek?) termését:

Vicky!

Remélem holnap minden úgy alakul ahogy szeretnéd!

Nóri!

A fénykép-hiányolós hsz-edet én is magamra vettem...erőt veszek a lustaságomon és dobok a gmail-re magamról legalább egy képet... Meg az adataimat is megadnám a táblázatba (már csak azért is hogy ne legyek ilyen kis UFO köztetek)...én inkább nem piszkálnék bele...

Juci!

Nekem sem volt az első terhességemnél semmi jel: se keményedés, se jóslók...s tényleg nem nagyon akartam tágulni...persze szerintem ez nem tvszerű, hogy így legyen...

Bevallom nektek nekem most sincs szinte semmi bajom...jól alszok, van hogy pisilnem sem kell egész éjjel...jóslófájásaim sem voltak még...s abban sem vagyok biztos, hogy keményedéseim igen...azok talán...párszor...pedig egész terhesség alatt egyetlen szem magnéziumot sem ettem...ezzel csak az a gondom, hogy a végén még ugyanaz lesz mint Zétinél :arrow: semmi tágulás, brutál oxival (ha jól emlékszem nálam is 15-ös volt) indított folyamat... :?

Xien!

Én is pocakosan vagyok egy kicsivel...néha nem könnyű...segítségem csak a férjem van, ha éppen itthonról dolgozik...az a piszok nagy szerencsém, hogy szinte teljesen panaszmentes a terhességem...persze néha így sem könnyű ellátni a háztartást és a gyereket...no és a főzés :?

Légésfigyelő: bevallom nektek mi még mindig használjuk Zétinél is...tudom, hogy már rég nem kellene...de csak így vagyok nyugodt :oops:

Anitáékról jut eszembe:

Viszont a kórházban nem volt a babák alatt...legalább is Zétim alatt tuti nem...pedig Ő is picit korababa volt...utólag így visszagondolva még jó, hogy nem lett belőle gond :shock:

A kórházba én viszek pelenkázó lapot/alátétet is..túl sokan használják ott a pelenkázókat.

Pár dolgot még tuti akartam, csak közben megjött a Zuram

ÉvIMAMI

Kép

Kép
benettke
Vecsés

Kakti, látom ez a lámpás dolog mindenki fejébe szöget ütött 8)
Na megyek, próbálok aludni... :roll:
lara

Edit, őszinte részvétem apukád halála miatt. :cry:
A férjednek továbbra is szorítunk. Megvolt végül nála a második műtét amiről írtál?

Csilla

KépKép

KépKép
csuppancs

Látom közben Ti is gondoltatok az alátétre.

Popsitörlőből nekünk a Mülleres nagyon bevált. De nem az olajos fajta! Most már a nedvesből is van többféle ha jól láttam :roll: Amit egyáltalán nem bírtam az a Neogranormon-os...még a szagától is hányingerem lett :x

ÉvIMAMI

Kép

Kép
benettke
Vecsés

szio Szintus :)

jol vagy?

Kép
monyo83

bagolyduma,mi lányok? A szar az,h reggel az elsök közt kelek. Este meg alig várom h vki írjon! Uncsi már a passziánsz...
Vendég

Mi ez az elemlámpás dolog :roll: ?

ÉvIMAMI

Kép

Kép
benettke
Vecsés

Csipikének gratula a lányzóhoz!

Viki, drukkok mennek holnapra.

Voltunk ma megint NST-n, lusta volt pöcsöském, még oldalra is kellett feküdnöm hogy valamit produkáljon.
Megint volt szerencsém végighallgatni egy szülés befejező fázisát és hallani a kis macska-béka nyivákolást.

Voltunk Papival vacsizni, megünneplendő a múlt heti évfordulónkat.

Holnap hozzák a kiságyat. Jippi!

Boruska, nálunk apán van állandó takaríthatnék, szerencsére. Takarítónőnk nincs, de én nem is hiszem hogy szeretném ha más testközelből látna kupit/koszt nálunk. :roll:

Csilla

KépKép

KépKép
csuppancs

Az én fiam tojt az elemlámpára, úgy ahogy van. Pedig próbálkoztam nála egy ideig.

És siet a vonalzóm. Korábban vált mint éjfél.

Csilla

KépKép

KépKép
csuppancs

Na, olvasgattam még vissza egy picit...

Betét+mami bugyi: Fújjjjjjjjjjjj, de utálom én is! Rettenetes diszkomfort érzésem volt/lesz velük :evil:

Bár nekem sem az első gyerek, mégis parázok attól, hogy fogom-e tudni mikor kell bemenni a kórházba...vagy:

-állandóan bejárkálok a vaklármámmal, ami a távolság miatt sem lenne szerecsés
-vagy a másik verzió, hogy túl későn indulunk el, s mivel nincs közel bármi lehet. Pedig én NEM akarok a kocsiban szülni az M0-áson!!!

Nóri!

Az Aventes bolt az Uzsoki kórháztól van pár percre, épp ma voltam ott. Szerintem hívd fel őket! Ha szerencséd van egy idősebb nőci lesz bent, aki képben van a dolgokról (van egy fiatalabb csajszi is, de nekem Ő nem tűnt olyan naprakésznek)

Eszter!

Uramnak felolvastam a férjed tegnapi Oxitocinos hsz-ét...s Ő mint "tapasztalt" apuka mosolyogva bólogatott... (mármint nem kinevetett, hanem gondolom Ő is hasonlókat érzett anno)

Hát, olvastam kb. 3/4 órát és ennyire emlékszem...naccerű...már hülyülök is :?

Megyek is és eldőlök...

Jó éjt minden mamának és babának!

ÉvIMAMI

Kép

Kép
benettke
Vecsés

Hol vagytok baglyok? :)

Csilla

KépKép

KépKép
csuppancs

Hát Lányok!
Ennyit arról, hogy korán lefeküdtem! Egy óra óta hánykolódtam csak az ágyban, meg kutyát altattam/simogattam. Most kijöttem, otthagytam a családot. Majd a tévé előtt alszom még egy kicsit... :)

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Jó reggelt Mindenkinek!
Én is szívesen csatlakoznék at táblához (már ha érdekel valakit :roll: )
Vendég

Benettke,
köszönöm a választ. Kicsit megnyugtattál, hogy nem én vagyok teljesen alkalmatlan...
Vendég

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kattkat 2012.01.27 22:49-kor.

Kattkat

Kép
kattkat

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kattkat 2012.01.27 22:49-kor.

Kattkat

Kép
kattkat

Na, kellett nekem egy kis fájás, hát kaptam :shock: Háromnegyed 5-kor arra ébredtem, hogy leszakad a derekam. Mint mikor menstruálok. :shock: Negyed hatig volt több ilyen, hosszabb-rövidebb, aztán Apa hozott meleg vizes palackot a derekamra is attól elmúlt. Most megyek CTG-re, a nyakamat rá, hogy semmit nem fog mutatni :lol: Aztán meg bemegyek a kórházba, talizom a csecsemős nővérrel, utána meg megkapom a fotóstól az Apának szánt meglepi fotókat. Délután jövők ismét.

Én vettem Neogranolmos popsitörlőt, mert a védőnő az ajánlotta :?

Kakti, volt még alvás?

Nóri, jobb a passziánsz, mint a póker :lol:

Edit, drukkolok nagyon!

Kép
juci-77

Jo reggelt lanyok!

Moni: epp tegnap gondoltam rad, hogy nem-e szulsz az emlitett tunetek utan. De ezek szerint nem. :D
A te leendo szulesznodrol meg nem hallottam, nem emlekszem, hogy emlitette volna a sogornom a nevet. Regebben mindig meselt a munkatarsairol.
Nekem epp tegnap volt szerencsem veletlenul beszelni egy anyukaval, aki az en valasztott szulesznomnel szult.
Jo volt hallani, hogy agyon dicserte.
Ferim volt kolleganojerol van szo, kb masfel hete beszelt vele, akkor mar csak par nap volt hatra szulesig neki, ugyhogy tegnap felhivta. Kiderult, hogy o is a Margitban szult epp, fogadott dokija volt csak es Viki volt az ugyeletes szuleszno. Csupa-csupa jot mondott rola, allitolag nagyon topon volt. Remelem, hogy nalam is igy lesz.

Ez talan a tobbiekeet is erdekli: ez a leanyzo is a masodik babajat szulte most, az elso szulese nem volt valami rovid, de mivel nem epp a Margit kornyeken laknak, igy most direkt bekoltoztek Pestre a szulokhoz, hogy korhaz kozelben legyenek. A viz folyt el neki eloszor, gondolta, hogy meg van ideje, de hirtelen jottek a fajasok is. Nem tokoltek szinte semmit sem otthon, mentek is be a korhazba, meg ejjel is volt, forgalom alig, de igy is kilometereken mult, hogy nem autoban szules lett.
Legalabbis mondta, hogy mire az osztalyra felbattyogott mar olyan eros tolofajasai voltak, hogy csak nah. Erre az ugyeletes orvos es egy asszisztens szepen leultettek es elkezdtek vele adatfelvetelezni (suly, magassag, korabbi eredmenyek, papirok atnyalazasa). Szegeny csajszi meg mar nem birt valaszolni, olyan eros fajasai voltak. Es akkor erkezett meg Viki, a szuleszno, pillanatok alatt vette, hogy mi a helyzet, elkapta a ferjtol a csomagot es vagtatott is a kismamaval a szuloszobara. O oltoztette at, o pakolta ki a taskajat, hogy elo tudja kesziteni, meg elotte SOS hivta a fogadott dokit.
Hat, mar nem sokat voltak egyben ezutan...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.02.08 11:36-kor.
Vendég

Jó reggelt mindenkinek.

Edit: őszinte részvétem apukád miatt. Sok kitartást és ölelést küldünk.Meglásd férjed rendbe fog jönni.

Csipi: gratula a kis csajoshoz. Szép méretekkel rendelkezik. :D

Tegnap én is voltam vérvételen (remélem már az utolsón) meg ha már ott voltam csinált a szülésznő nst-t. Viszont nem lesz itthon febr. 26 és 28 között. Én meg ugye 28-ra vagyok kiírva. Szóval hamarabb kell szülnöm. Amit nem is bánnék. Még ha buktát is kell sütnöm. :D

Meglátogattam én is a gyógyszertárat tegnap. Megvettem ezt a csodaszép Tena betétet. :? Hát inkább nem mondok semmit. Én sem vagyok betétes, sőt úútálom. Nem bírom ha valami a lábam között van. (mármint ilyen dolog)

Anita: meglásd Levi nagyon ügyes baba és hamarosan otthon lehettek.

Nekem unokaöcsém sárgult be, de nagyon megszületése után. Szegényke Egerben született, de még aznap hozták fel pestre, mert vérátömlesztést kellett kapnia. Anyuka ugye meg otthon a kórházban és 4 nap múlva jött fel. A kórházban nem lehetett vele, még az volt a szerencse, hogy van a kórház mellett egy szálloda és ott lakott kb. 1 hétig. Ő sem szoptathatott, így tápszeres lett a baba. :(

Én is keresem a kontaktomat, de szerintem még ráérek. :D
Vendég

Jó reggelt!

Nóri: én nem passziánszozni, hanem feketeözvegyezni szoktam. De mostanában ezzel játszok, ha tétlenül ülök a gép előtt (szörnyen addiktív!) http://games.arantius.com/game.53.bubble+shooter.html

vett valaki kókuszpólyát? Vagy van már vele tapasztalata?
zuzmooo

Na nem mertem írni reggel 5-kor... :shock: :lol:

Juci!

Tudnád mennyire hiányzik a póker!!!! Az az jó kis stressz, amikor leülsz egy asztalhoz 9-11 pasival és csak néznek rád, mint a hülyére, hogy szegény lány mit keres itt, biztos a pasija hozta el, ne unatkozzon! :lol: :lol: :lol: Aztán meg szó nélkül dobják a lapjukat, mert bárki ellen bemennének a partiba, de ellenem nem! :lol: Hú, az nagyon jó kis erőfitoktatás. Az komolyan jót tesz ám az egomnak... :D

Este egyre intenzívebbek a fájáskáim. Határozotan állítom, hogy a gyerek tudja, melyik lukon kell majd kijönni, mert rendszeresen baszkurálja a kis fejével a környéket. Anyja meg nyöszörögve görnyed a kanapén és várja, hogy elmúljon! :roll:
Vendég

Én már kivagyok...egész éjjel ébren feküdtem, nem tudtam aludni, iszonyat fáradt vagyok, így ma töröltem az összes programom és majd próbálok aludni napközben,a de félek nem fog menni. Ha most kellene indulni szülni, akkor igen bajba lennék...

Csuppancs, akkor érdemes próbálkozni a lámpával, amikor ébren van a baba. Ha alszik, akkor nem veszi észre, hogy te ott világítassz neki..

Nóri, én is azt vettem észre, hogy az esti jósló-sorozatom egyre erősebb, egyre határozottabban húzódik össze..
lara

Sziasztok!

Edit! Őszinte részvétem apukád miatt... Férjedért pedig imádkozom, és sok erőt kívánok neki, hogy mielőbb teljesen felépüljön!!!

Bea, én úgy vagyok ezzel a doki mit csinál dologgal, hogy elhatároztam, hogy teljesen rábízom magam a dokira és a szülésznőre, hiszen csak nem pattoghatok ott (nem is tudok majd, gondolom... :)), meg nem is értek hozzá. Egyet szeretnék csak, hogy mondják mi miért történik.
Egyébként -a konkrét esettel kapcsolatban- sok beleszólásunk sem lehet, gondolom, és elképzelhető, hogy egy gyors döntés meghozatalakor a következő percben már a doki is máshogy cselekedett volna, de akkor, ott azt találta a legbiztonságosabbnak.

Zuzmooo, bár még ugye nincs tapasztalatom ezzel kapcsolatban, de mi kókuszpólyát vettünk, és így elsőre nagyon tetszett mindenkinek. Tudom, hogy nem egy nagy durranás, de még takaróként is lehet használni később. Még anyukám is teljesen meglepődött, hogy milyen praktikusnak néz ki. Aztán: a puding próbája az evés.

Nóri, nálunk apukám kattant rá most nagyon a pókerre. Játszik gépen is és barátokkal, rokonokkal is. Teljesen odavan érte. Vicces, mert láttam már játszani a gépnél, és hangosan kommentálta közben az eseményeket, egyébként meg, ha szóltunk hozzá, hát elég nagy fáziskéséssel reagált csak. Kb. mintha egy csövet húztak volna a fejére. :) Ha focit néz, akkor tud még ilyen lenni.
+ derékfájás, jóslófájás: kemény tud lenni...

Megint nem aludtam sokat. De mondjuk nem is csoda. Délután egy egészséges 3 órát is szunyáltam, aztán férjem csak éjjel 2-re ért haza, addig meg olyan nyugtalan voltam, csak forgolódtam...

És alig csinálok már itthon valamit. Valahogy elment a kedvem a főzéstől is, takarítani nem merek, mármint ha belelendülnék, tuti nem bírnám abbahagyni, de akkor meg megfájdul mindenem.
Mindig előre eltervezem, hogy mi lesz a holnapi program, aztán felét húzom ki este a listáról...

Viki, ma mentek a dokihoz? Jól emlékszem? Drukkolok!

Zsó, téged meg irigyellek, hogy milyen könnyen viseled a várandósságot. :)

Zarja, ha van erőd, mesélj, hogy telik egy nap? Mindig olyan jó rágondolni, hogy vannak már babázók köztünk. :)

Kép
erusverus

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?