Sziasztok,
gratula mindenkinek a szuper eredményekhez, lassan én is izgulni kezdek, hogy mi lesz majd az enyémmel. Csütörtökön majd eligazít a doki, aztán gondolom nekem is sorra kerülnek a vizsgálatok...
Szofi, én nem különösebben titkolom, hogy miből doktorálok, de nem szerettem volna senkit sem untatni ezzel
Az ELTE-n kezdtem a Neveléstudományi Doktori Iskolát, de már 2005-ben sikerült abszolutóriumot szereznem. Most már elkezdtem a fokozatszerzést, a szigorlat nagyon jól sikerült, most már ketyeg az óra a dolgozattal. Nem akarom, hogy elmaradjon elég sokba került az elindulás, és nagyon szeretném végigcsinálni. Évek óta ezzel a tudattal kelek és fekszem, el sem tudom képzelni mi lesz, ha majd meglesz... Szerencsére pótolom az elfoglaltságot, jön a kisbabám
Te milyen iskolában, miből végzed?
Köszönöm a leírást a bandázsokról, utánanézek, egy ismerősöm nekem is ajánlott egy ún. derékmelegítőt, ami talán rövidebb, mint amit a Brendonban árulnak.
http://derekdolog.hu/index.php Ez is körülbelül hasonló árban kapható. majd megnézek magamnak egyet közelről, aztán eldöntöm mi legyen. A blúzaimba még beleférek, de a nadrágok, szoknyák már nem jönnek rám és hát valamiben mennem kell tanítani. A kabátról meg teljesen elfeledkeztem
Tinu, Pumukli, teljesen átérzem, hogy milyen amikor a gyerekkel nem tudod mi legyen, mert nem tudod magaddal vinni. Elég sokat morfondírozok rajta, bár még csak most várom az első gyerekemet, de vélhetően nagyon egyedül leszek a problémáimmal... Ilyenkor mindig irigykedem a sógornőimre, ők bármikor odavihetik a gyereket a szülőkhöz és aztán bárhová mehetnek. Sajnos én nagyon messze vagyok tőlük, nem tudok rájuk támaszkodni, így fogalmam sincs mit fogok tenni ezekben a helyzetekben.
Nekem a nőgyógyászom mindig haláli pontos, próbálja tartani a rendelési időt, de soha nem érzed, hogy sietne... Mindig időben odaérkezünk, mert hát korán kell indulni, hogy a dugók miatt nehogy elkéssünk, a férjem mindig emiatt ideges...
No már nagyon késő van, holnap este majd újra benézek. Olyan gyorsan gyűlnek a levelek, hogy mindig meglepődöm, amikor belépek és jegyzetelnem kell az olvasottakat és a neveket
Jó éjt mindenkinek!