Sziasztok!
GABI, VERA: GRATULÁLOK! Ügyesek vagytok!
BB: Én is ezt a kerekperec utat választottam. Helyesebben megmondta, hogy a kórházba az jön be aki akar, üvegfal mögül bámészkodni, de otthon 10 napig nincs ügyfélfogadás!
Niki: Fel a fejjel. Tegnap egész nap én is olyan voltam, mint akin átment egy úthenger. Hazajött a férjem és két órán keresztül szeretgetett az se számított…. Ma viszont korán lejöttem a városba és teszek-veszek, intézkedem és sokkal jobban vagyok, lefoglal és már nem rágom otthon a körmöm, hogy mikor jön már Domonkos.
Most hívtam a dokit: Sztrepto negatív:)
Trombi: Köszi a számokat. Nekem 1-20-ig jó a tartomány és az értékem 50, ami kb. hasonlót jelenthet, mint nálad! Ha nálad rendben, akkor nálam is..
Sinanszi! A rokonok felidegesítenek tárgyban: Azt kell mondjam, hogy nálam ők is be vannak sózva, pl. tegnap felhív anyám (aki amúgy olyan laza mint egy 30 éves) és a következőt mondja: Nem örül, hogy egyedül vagyok otthon egész nap, és ugye megígérem, hogy ha megindul a "dolog" akkor a férjemet vagy őt felhívom ????????????????????????????????????????????????????
Mondtam neki, hogy neeeeeeeeeeeeeeem, kimegyek a hóba szülni!