Új privát üzeneted érkezett!

Kati! Boldog névnapot kívánok!

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

Nikianya! Lehet eljött a te időd is?!

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

Megszületett Vera kislánya Iza!

Részleteket nem tudok!Itt megnézhetitek a babát:

http://www.babanet.hu/album/index.php?a ... age=332034

GRATULÁLUNK!!!!!!!!

KépKép
lyndee

Vera:
gratulálunk Izához!! Nagyon édes! Már most látszik,hogy rád hasonlít!!!!
:lol:

Kép
Kép
Kép
mágnes

vera:hatalmas gratula..ez gyorsan ment :D

hát nem tudom hogy eljött e az időm vagy sem mert most pl nem fáj semmim....de csak ugy sirok...légszomjam is van...és egyedül érzem magam..Hajnika szerencsére nyugis de valami nem jo.
és amit még észre vettem és bosszant hogy 2 napja rágom a szám..régen leszoktam rola de most megint..

Kép

Kép
nikianya21

VERA HATALMAS GRATULA IZA BABÁHOZ!!!!! SOK BOLDOGSÁGOT!!!!
Ez gyorsan ment! :lol:

Kép
Kép
Kép
f.marti

Vera! Gratulálok Izához! Nagyon szép kislány! Kívánok nektek sok tejcit!

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

Niki:
sajnálom a rossz hangulatod. Ahogy Mágnes is irta, ezek szülés előjelei is lehetnek!Vajon, ha beülnél egy kád vizbe nem segitene?

Ti hogy vagytok a kádban üléssel? Én alig tudok bemászni, na de kimászni a kádból daruval kell kiszedjenek :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
f.marti

Vera! Szívből gratulálok Iza születéséhez! Kellett már Neked egy kis hercegnő a sok fiú közé! Jó egészséget kívánok nektek!

Niki! Próbálj megnyugodni! Ha kisírtad magad, igyál egy jó teát és próbálj pihenni. És nem vagy egyedül, mindannyian meghallgatjuk a gondjaidat és megpróbálunk segíteni. Kitartás, már nem sok van hátra!

Laura

Kép
Kép
szeles4

Nikianya:
ne aggódj, szerintem érzed, hogya vége felé közeledsz, ilyenkor feszült az ember, és hisztis... El fog múlni hamarosan.. :)

Kép
Kép
Kép
mágnes

Jó reggelt!

Gabi, Vera! Gratulálok Kristófhoz és Izához!

Niki! nekem is hasmenésem van két napja és semmi étvágyam, hajnal fél 3 óta fenn vagyok és nekem is síró rohamaim vannak. De nekem lehet az idegességtől van.

Kép
Kép
Kép
erika26

Mushi! gyere, szívesen látunk! :wink:

Mági! a doki nekem is mondta, hogy lesz vajúdó kád, de akkor még azt mondta, hogy majd a következő gyereknél kipróbálhatom. Mondtam neki, hogy biztos nem lesz.
Ahoz képest jól belehúztak.

Kép
Kép
Kép
erika26

Gabi, gratulálok Kristófhoz!
Vera, csodaszép Iza baba, gratulálok!

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Kati! Boldog Névnapot!
Kistesó nagyon ügyi, hogy megfordult!

Kép
Kép
Kép
erika26

lehet hogy csak ez a sok minden ami a 36 hét alatt volt most jött ki... :shock: de nem tudom mert igazábol türelmetlen vagyok,kádba kedvem nincs bemászni mert utána mire kijövök nem kis idő.Hajnim mellett meg nyugis fürcsit venni katasztrofa.-
mági:nem bánnám ha a hamarosan most lenne,mert kaját kéne csinálni de ahhoz is depis vagyok.

és köszi nektek jo hog itt vagytok és nem vagyok egyedül..ha nem tudnám leirni valakinek nem is tudom mi lenne.

közben fel is idegesitettem magam mert hivom nagynéném vidékről.aki közölte velem hogy mire kijövök a korházbol feljönnek.pedig mindenkinek mondtam hogy nem vagyok hajlando még vendégeket is fogadni aznap amikor haza jövök.nekem elég anyosom meg anyukám.nem akarom hogy az egész vidéki rokonság itt legyen.de nem érti meg.és még közli pont most amikor depis vagyok hogy alig várja hogy meggyömöszölje.rá raktam a telefont., :roll:

az a baj hogy azért tartok ha korai látogatástol hogy ugyanez volt Hajnimnál ,pihenni nem tudtam és akkor hirtelen agyhártyával korházba kellett vinni.szoval nem volt meg az első nyugis időszakunk.szörnyü volt és ez az emlék még most is kisért.-belül félek hogy Vivi majd elkap tőlük valamit.nem is tudom..lehet hogy tul aggodom az egészet.,

Kép

Kép
nikianya21

Niki! ne hagyd magad, értesd meg velük, hogy nyugira van szükségetek! nem értem, hogy tudnak ilyenek lenni :?

Izának mekkora haja van! Gyönyörű baba!

Kép
Kép
Kép
erika26

erika:probálok kiállni az elveim mellett de sajna pont rosszkor találtak meg..és tudok mocskosul beszélni és ha most elkezdeném ragozni ilyen állapotban a véleményem egy életre megutálnának.

Kép

Kép
nikianya21

Gabi! Hatalmas gratula kicsiKristófhoz!!!!!

Vera! Szintén hatalmas gratula Izához!!!

Sok-sok egészséget kivánok nektek!
Vendég

Niki: Ha gondolod gyere szülni, én még a héten itt vagyok a Máv-ban. (mintha te döntenél, igaz?)

Nagy-nagy gratula minden új babához!!!

Brigitta

Kép
Kép
Kép
bb

Niki:
Én ,amikor Annát hazahoztuk, Apát kértem meg, hogy álljon a sarkára, és segítsen a rokonságot elhessegetni. Depressziós voltam, és tudtam, hogy megsérteném a rokonokat. Így ő szólt nekik, hogy köszönjük, de nem szeretnénk látogatókat fogadni, pláne ebben a megfázós influenzás szezonban nem. A te párodat nem tudnád megkérni, hogy legyen a szócsöved?

Kép
Kép
Kép
mágnes

Látogatással kapcsolatban:

Sértődés ide vagy oda, mi kerekperec megmondtuk mindenkinek, hogy néhány hétig senki nem jöhet. Épp elég, hogy mi is összeszedhetünk és átadhatunk valami nyavalyát a gyerkőcnek. Bár attól, hogy még kicsik, erősek, de jobb óvatosnak lenni. Aki ezen megsértődik, azt nagyon sajnálom. Majd karácsonykor megnézhetik a rokonyok. (akkor is csak a nagyszülők és a nagybácsik)

Brigitta

Kép
Kép
Kép
bb

A vonalzómat le kéne cserélnem. Majd otthon.

Brigitta

Kép
Kép
Kép
bb

Vera: GRATULA IZA BABÁHOZ! GYÖNYÖRŰ!

Kati: BOLDOG NÉVNAPOT!

Niki: nyugi. Amúgy teljesen egyet kell értsek veled, én sem kívánok ide senkit az első napokban. Próbálom beadagolni a családnak, remélem meghallgatnak.

Mi: most jöttem NST-ről, Bogyócska rengeteget mocorgott, meg is dicsérte a dokibácsi. Holnapra lesz strepto eredményem, majd telefonál. Utána védőnéni, ott minden OK!
Vendég

BB: mi van veled, hogy vagy/vagytok???? Tök jó hogy tudsz a kórházból is írni!
Vendég

majd a párom megoldja..nagyon jol tud érvelni és nem olyan nyers mint én...

de most hivott anyám mert megakartam kérdezni hogy ő miért nem szolt nekik mert őt is megkértem.erre ő benyögi hogy ugyis csak egy napra jönnek.mert hozzák magukkal mamát meg papát.hát marha jo és most anyám is megsértődött.

Kép

Kép
nikianya21

Sziasztok, jó reggelt!

Nálam beindult a zabszem pozitiv effektus...
Már vagy 3x átnéztem a ruhákat,Balázst hívtam, hogy nincs egy rongya sem ennek a lánynak, mibe fogom öltöztetni?
Tegnap teljesen kikészültem, mert eltűnt a listám amit írtam, hogy mi kell a kórházba.

bb:milyen a MÁV, nemsokára én is ott leszek?
kinél szültél?

niki: a kádban való ázást nem javasolják, mert a meleg víz hatására, felmelegszik a te teshőmérsékleted, és odabent is emelkedik a hő és magzat nem tud hőt leadni, úgy mint mi pl az izzadással.
Ezért javasolják nem csak kényelmi szempontból a zuhanyozást.
A szülésnél viszont jó a fürdő, mert lazítja az izmokat.

KépKép

Kép
orsimorsi

szep jo reggelt!

ma is van ket babank. hihetetlen!

Gabi. Szivbol gratulalok Kristofhoz! Nagyon ugyik voltatok! Es milyen nagy ahhoz kepest, hogy koran jott.

[color=violet]Vera! Vegre megerkezett a kicsi lany! Sok boldogsagot Izahoz! Nagyon cuki![/color

[color=darkred]Kati. Boldog nevnapot![/color]

bb. en is ezt probalom megertetni Tony nagynenjevel. en mar kozoltem vele, hogy hiaba jon ide, nem fogom beengedni!
a masik, amit meg ki akarok kerulni az a karacsonyi ebed tony szuleinel egy par napos gyerekkel, de majd kitalalok valamit!

niki. fel a fejjel. nezz meg valami jo filmet es pihizz!

en most jobban aludtam, mint tegnap, de nem sokkal.

berni. igen a fuggony egy kicsit nekem is sok, de ami igazan tetszett (olyan szinek voltak osszevarva, mint a falak) haromszor annyiba kerult. :evil: :cry:

KépKép
KépKép
mush589

Sziasztok!

Gabi,Vera:nagy nagy gratuláció nektek,gyors felépüéást és sok tjcsit kívánok,Vera gyors szülésed volt és Iza babának mennyi haja van,nagyon édi.Gabi Kristófnak pedig szép súlya van.. :) :)

Kati:Boldog névnapot kívánok!!

Köszi csajok a képdícséreteket!

Niki:Én is úgy tudom h a hányás hasmenés lehet a szülés előjele,de ma én is úgy kezdtem ma a napot,meg is lepődtem,de én hánytam(bocsi :oops: )is.De én tuti nem szülök,én bizti kihúzom decemberig.
A látogatókról meg annyit h mi is megmondtuk h csak akkor jöhetnek ha megerősödünk,és szólunk mindnekinek,h jöhetnek.Sztem is kérd meg párodat h szóljon ő nekik.Fel a fejjel.

Bocika:szupi h jó lett az nst.

solya051020
Káld

niki: nálunk is hasonló a helyzet, a szülés utáni pár nap nem a legpozítivabb, a hirtelen hormon eséstől alakul ki a babyblues, hogy a kismama sír. Közben meg még vérzel, folyik a mellből a tej, fáj.
A baba épp alklamazkodik a külvilághoz, itt kint hideg van éhes, fényes, túl nagy a tér számára az eddigiekhez képest stb....

Nekem se túl kedves a modorom, én sem szeretném ha ide jönne tolna-baranya.
Nálunk is a karácsony a küzdés, mert, hát Balázs tesói jönnek haza külföldről és anyósom nagy családi banzájt tervez én meg mondtam, hogy pár napos babával nem megyek sehova se, erre, hogy miért a kórházból is haza hozzátok.Akkor is mentek vele..mondom de az nem ua.
szeretem anyósomékat, mert rengeteget segítenek, nem laknak messze sem, csak félek,hogy túl gondoskodóak lesznek
anyumék rendesek voltak, mondták, hogy csak átugranak valamikor de csak jönnek mennek,hoznak kaját.

KépKép

Kép
orsimorsi

Solya: köszi!
Neked meg gyönyörű a lánykád és szép a pocid is. Most volt időm visszaolvasni!

Látogatás: amúgy én is a páromat kértem meg szócsőnek, remélem sikerül is neki!
Vendég

Orsi: Tolnát majd én prezentálom! :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Sziasztok!

Hú micsoda hírekre jövök!

Vera, Gaby gratula!!!!

Kati boldog névnapot!

Hát katasztrófálisnak nevezném az éjszakámat. Forgolódtam majdnem egész éjjel, a tegnapi vizsgálat miatt..., most tiszta beteg vagyok, hogy esetleg van valami Danival...., csütörtökön megyünk legközelebb, ha addig nem történik semmi.
Ma még nem mocorgott szinte semmit..., görcsök itt-ott megvannak, és totál nyomi hangulatban vagyok.

De ahogy így sietve visszaolvasok nem csak én vagyok így!
A látogatókat én sem kívánom minimum 6 hétig, lesz nekünk elég dolgunk, nemhogy még a közönséget is szórakoztassuk, aki megsértődik így járt.

Niki szerintem zárt kulcsra az ajtót, kapcsold ki a telefont, meg a csengőt, és babázz!

Nekiálltam főzni, elterelni a gondolatokat!

Kép

Kép
dcili81

Látom itt volt szó a hányás, hasmenésről. Hát ma engem sem kíméltek ezek a dolgok. Pocsék reggelem volt és most sem vagyok túl jól. :(

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Mush köcke a visszaigazolást!

Kép

Kép
dcili81

hát igen..én is hánytam rendesen..

cili:a kulcsos modszeren gondolkoztam. :)

most anyum is megsértődött de hát nem tehetek rola hogy ő sem érti meg hogy pihennem kell majd és elég lesz ha párommal tudom tölteni az első meghitt napokat.és ebbe ha család ha nem nem tartozik bele senki.csak a párom és a 2 gyerek.

orsi:én is máv-os leszek.vagyis ott fogok szülni.csak én ügyeleteshez megyek.pont most beszéltem szomszédommal hogy ha valami tré van akkor egyből tud vinni kocsival.

BB:szivesen megyek.akár szülni akár látogatni :wink: csak azt sem tudom hogy ott mi hol van..viszont pénteken megyek ctg-re és ha gondolod megleslek titeket ablakon keresztül.. :wink: dobd el a számod priviben és hogy hanyas korteremben vagy és ha végeztem akkor megnézlek.és adok neked 2 puszit amiért ilyen ügyi voltál.ha ott vagyok megcsörizlek és akkor tudod hogy várom hogy kigyere..de csak ha nem zavarlak.

Kép

Kép
nikianya21

Vera!

Gratulálok kislányodhoz!

Mary
Kép

Kép

Június 25. van már kiskönyvem is!!!!
Július 20. doki vizsg+uh
ollem

Nekem sincs kedvem semmihez... Pedig takarítanom kéne... Engem elkerül a fészekrakási ösztön. (Zöldi, ha ezt olvasná... :-D)

Reggel én is elég szarul voltam. Szédültem, hányingerem volt... Most már csak álmos vagyok és depi.

Vera!
Gratulálok Iza érkezéséhez! Gondoltam, hogy nem fogsz sokáig bíbelődni a szüléssel!!! :lol: Kívánom, hogy legyen sok örömetek a kis hercegnőben! És milyen gyönyörű haja van…

Niki!
Nem tudod valahogy a vidéki rokonokat leállítani??? Nekem kihangsúlyozta a védőnő, hogy a babának 6 hetes koráig 0 az immunrendszere. Ez idő alatt nem szabad vendégeket fogadni. Főleg nem a mostani frankó vírusos időszakban. Mondd azt a nagynénédnek, hogy nem akarod, hogy bármit is összeszedjen Vivien.

Én megmondtam Apának, hogy az ő feladata lesz azt elintézni, hogy mikor hazajövünk a kórházból SENKI ne legyen itt rajtunk kívül!!!

Orsi!
Te anyósod se semmi! Azért a gyereket hazavinni a kórházból korántsem ugyanaz, mint elvinni pár naposan egy nagy családi banzájba… Hihetetlen, hogy milyen érthetetlenek az emberek.

Kép
Kép
lbernuska

niki: pont nem futunk össze, mert én csütörtökön megyek ctg-re.
nekem van választott orvosom Spánik Gábor, nagyon rendes, lelkiismeretes doki, eddig még egy fillért sem fizettem neki, és így is nagyon kedves volt.
Azt mondjuk sajnálom, hogy szülésznőt nem lehet már választani, de úgy hallottam, hogy az összes szülésznő nagyon rendes és pont annyit segít, foglakozik velünk amennyit kell, se többet se kevesebbet.

KépKép

Kép
orsimorsi

Mági, Enikő!
Én a ti számaitokat mentettem el, valamelyikőtöknek írok, ha rajtam a sor. Remélem, ti azért tovább húzzátok, mint én. :-D

Kép
Kép
lbernuska

orsi:igen hallottam spánikrol...és nagyon dicsérik..de a szülésznpket is.azért nem is félek hogy milyen lesz mert megbizom az ottani orvosokban.jo hirük van...és párat azért ismerek is.te itt laksz valahol a környéken vagy csak idejössz szülni?

Kép

Kép
nikianya21

Mondtam páromnak, meg a családba is elejtettem, hogy aki taknyos, tüsszög, vagy épp herpesze van az nem jöhet, ha épp a saját anyukám akkor sem.
Anyumékat elküldtem időben influenza elleni védőoltásra is.

KépKép

Kép
orsimorsi

Úgy látszik ma mindenkinél előjött a depi!

Vhogy ma nekem sincs semmihez sem kedvem. :(
Leginkább az zavar, hogy már egy hete mondogatja mindenki (doki, védőnő, ismerősök) bármikor kibújhat Manó mert a pocim lent és a szám is be van dagadva de semmi.
Talán a várakozás ami engem depisé tesz. Lehet jobb lenne tudnom egy konkrét időpontot. :oops:

Mindezek mellett minden mozdulat rossz már. és mindent olyan nehez csinálok meg. Brrrr! :roll:
Vendég

VERA! GRATULÁLOK, NAGYON ÜGYESEK VOLTATOK! BOLDOG BABÁZÁST! ÉS TÉNYLEG NAGYON HASONLÍT! :D

Látogatás: hát rokonoktól én nem tartok, mivel messze vannak, nem fognak rögtön hanyatt-homlok rohanni, szerintem megvárják, míg mi megyünk haza szüleimhez és max ott látogatnak meg.
Szüleim persze biztosan jönnek, de szerintem ők úgy fogják csinálni, hogy tuti jó legyen nekünk is, ne legyenek tolakodóak.
Egyedül anyós pajtás nem bír magával természetesen (
:evil: ), már legalább 5x közölte, hogy ő direkt ezért tartogat 5 (!) szabadnapot, hogy majd jön és segít! Mi ugyanennyiszer elmondtuk hogy nem kell, mert a párom itthon lesz velünk 3-4 hétig ui ő is direkt erre tartogatta a szabijait... Két-három naponta telefonál, hogy hogy vagyunk - már eléggé idegesítő.

Kép
trombibébi

Én itt lakom kispesten, a kórházat ajánlották úgy kerültem oda.
Nincs olyan messze, hamar beérek, bár ha a du-i nagy csúcsforgalomba kell majd bemenni eltart az út 3/4 órát is.
Főleg ha még előtte Balázsnak óbudáról haza kell jönnie értem.
A 20 perceseknél szólok neki, hogy induljon haza.

KépKép

Kép
orsimorsi

Sziasztok!

Most már minden nap ilyen hírekre jövök. Legalább 2 baba!??? Nem húzzuk ki december elejéig sem!

Gabi, Vera! Hatalmas gratula! Gyors felépülést és tejcsipatakot Nektek! Vera! Iza fantasztikusan szép!!!

Ez a jönnek a rokonyok téma úgy felbosszantott most! Amúgy is ilyen hatással van rám, de nem hiszem el, hogy a családtagok ennyire értetlenek! Pláne az anyák, akik ugyanezt végigcsinálták már!!!! Niki én is azt teszem majd, hogy telefonok kikapcs, csengő kikapcs és összeszokás, pihi!

Nekem anyukám játsza el rendszeresen, hogy ő majd nem fog hivogatni, ha szólunk,hogy szülök, megvárja, míg jelentkezünk. Aztán ehhez képest 15x hív, ha nem veszem fel a telot, mert mondjuk alszom és amikor visszahívom, akkor közli, hogy mennyire izgult, már azt hitte, hogy szülünk! Szóval tudom, hogy később majd én is mondom, hogy rossz, hogy a nagyszülők messze vannak és nem tudnak segíteni, de most egyelőre hagyjanak békén! És érdekes, mert anyósom tök megértő ilyen szempontból is! Na, mindegy!

Niki! A leírt tünetekről én is olvastam, hogy szülést megelőző állapot... viszont nálam ezek a tünetek kb. 2 hete ugyanígy jelentkeztek a hányás kivételével - és még mindig egyben vagyunk!
sinaszi

Megosztottam a babahíreket Eszterkével. Minden újdonsült maminak és babának jó egészséget kíván. Mindenkit puszil, jól vannak, még mindig 2in1.

Nekünk hatalmas a rokonság, még a szűk család is (nagybácsik, nagynénik). Ha hazajövünk a kórházból, anyukám itt lesz egy pár napig (leginkább a háztartási munkában fog segíteni, hogy mi tudjunk babázni). A nagynénéim között több is van, akinek sajnos nem adatott meg a gyermekáldás, ezért nem igazán tudok rájuk haragudni, ha meglátogatnak. A rokonság 90%-a egyébként ott lakik, ahol a szüleim (35 km Miskolctól), úgyhogy anyukám majd ügyesen irányítgatja őket. Nem okozott gondot a hugomnál se senki megjelenése, nem volt senki tolakodó és nem "felejtették ott" magukat hosszú órákra.

Nagyon sajnálom, hogy többen nem vagytok valami jól sem fizikailga, sem lelkileg. Nem tudom miért, de én most tele vagyok energiával. Nem fáj sehol, jól aludtam, süteményt készülök sütni (csak még nem tudom mit). Megpróbálok küldeni nektek egy kis energiát: Lányok tartsatok ki!!!

Laura

Kép
Kép
szeles4

Laura. el is felejtette irni, hogy nagyon buszke lehetsz Zalanra. amiket irsz rola, nagyon aranyos es kedves fiatalember! drukkolok neki az angol versenyhez! :lol:

KépKép
KépKép
mush589

Sziasztok!

GABI, VERA: GRATULÁLOK! Ügyesek vagytok!

BB: Én is ezt a kerekperec utat választottam. Helyesebben megmondta, hogy a kórházba az jön be aki akar, üvegfal mögül bámészkodni, de otthon 10 napig nincs ügyfélfogadás!

Niki: Fel a fejjel. Tegnap egész nap én is olyan voltam, mint akin átment egy úthenger. Hazajött a férjem és két órán keresztül szeretgetett az se számított…. Ma viszont korán lejöttem a városba és teszek-veszek, intézkedem és sokkal jobban vagyok, lefoglal és már nem rágom otthon a körmöm, hogy mikor jön már Domonkos.

Most hívtam a dokit: Sztrepto negatív:)

Trombi: Köszi a számokat. Nekem 1-20-ig jó a tartomány és az értékem 50, ami kb. hasonlót jelenthet, mint nálad! Ha nálad rendben, akkor nálam is.. :D :D :D

Sinanszi! A rokonok felidegesítenek tárgyban: Azt kell mondjam, hogy nálam ők is be vannak sózva, pl. tegnap felhív anyám (aki amúgy olyan laza mint egy 30 éves) és a következőt mondja: Nem örül, hogy egyedül vagyok otthon egész nap, és ugye megígérem, hogy ha megindul a "dolog" akkor a férjemet vagy őt felhívom ???????????????????????????????????????????????????? :shock: :shock: :shock: :shock:

Mondtam neki, hogy neeeeeeeeeeeeeeem, kimegyek a hóba szülni!

Kép
mannababoca

Na hát nekem szükség lesz segítségre, amikor hazajövünk a kórházból, Apa reggel 8-kor elmegy, este 7-nél előbb nem ér haza, Anna még kicsi, én meg le leszek robbanva :)
Csajszimmal nem volt semmi segítségem, de a legrosszabb az volt, hogy nem volt kihez szólnom Annán kívül egész nap... Így most jön Anyu egy hétre, aztán egyik Nagyim, majd a másik, végül Apa. Így beosztottuk és egy hónapig lesz időnk összeszokni, és szerintem a tejem is több lesz. Szerintem Annánál azért volt kevés a tejem, mert sosem tudtam pihenni kicsit, ahogy aludt, jött a főzés takarítás,mosás... Na most ezt Anyuék megcsinálják nekem:)

Kép
Kép
Kép
mágnes

én most elmegyek egy kicsit sétálni, megtaláltam a felicitas ajándékkártyámat és elsétálok kiváltani.
Jót fog tenni egy kis friss levegő

KépKép

Kép
orsimorsi

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?