Az biztos, hogy a május gyönyörű hónap. Igaz, az április is az. nekünk tavaly májusban volt az esküvőnk, csodálatos idő és hangulat volt. Mi idén májusban álltunk neki a babának, ha egyből összejött volna, akkor január-február körül született volna. Utána minden hónapban néztem, hogy ha megfogan, mikor fog születni.
A májusival meg már úgy voltam, hogy mivel odáig nem sikerült, hogy lesz, ami lesz... aztán sikerült!
Lehet, hogy mi esetleg valakitől kapunk karácsonyra bébis dolgot ajándékba, bár a szűk családdal megbeszéltük, hogy nem ajándékozunk. Persze, ebben az esetben az ajándék nem nekünk szólna, hanem a picinek.
Majd január körül ráérünk, nem tudom, akkor lesznek-e már tavaszias ruhák.
Érdekes, a hátam nekem is fáj, de nem tudom, hogy a sok üléstől-e. Habár régebben is sokat ültem. Mostanában nem tudok hason aludni, csak kis ideig, mert húzódik a hasam, és tényleg az van, hogy oldalt meg egy idő után megfájdul a hátam, mert vagy csak jobb oldalon, vagy csak bal oldalon tudok feküdni.
Készített a férjem tegnap a hasamról képeket, ezeket már a 15. hetihez tettük, és látszódik a különbség a múltkori 12. heti és főleg a 4. hetihez képest. Hogy odavolt a férjem!