Sziasztok!
Én is jól eltűntem...
Állandóan egyedül voltam segítség nélkül, Luca babámmal sem volt könnyű, iszonyúan fájt a keresztcsontom, kicsit a házat is rendbe kellett rakni, mert már rossz volt nézni, hogy milyen állapotok vannak, aztán jó egy hétre el is utaztunk nyaralni Balatonra
(hurrá!)
Kb. a táblakészítés felvetése után (még én tettem meg
) tűntem el, így még a táblába sem iratkoztam fel.
Szóval most megtenném, ha lehet.
Várható szülés időpontja (még ki sem vagyok írva) március 8., testvér 1 - Luca (2008. március), kor 32., kórház Kútvölgyi.
Látom, hogy nagyon szépen felszaporodtunk (de jó
) és nagyon nagyokat nőttek már a babáink.
Gratula a sok jó 12 hetes eredményhez, meg a jó kis babafotókhoz.
A vizsgálatokkal én vagyok a legjobban elmaradva. Nekem még csak egy UH volt 6-7 hetesen. Akkor sem kaptam semmi papírt a terhességről. Szóval semmivel nem tudom igazolni, hogy terhes vagyok, maximum, ha rápisilek egy tesztre.
Még laborom sem volt. (Vagy nem volt jó a UH gép és nem nyomtatott, vagy a doki volt szabin, vagy mi utaztunk el...) Védőnő sem látott még. Bár tudja már a terhességet. Nagyon örült neki. Én nagyon szeretem a védőnőnket.
Most szerdán megyek 12. hetes UH-ra, akkor lesznek laborok is, meg toxoplasma ellenőrzés.
Pénteken meg az Istenhegyi klinikára megyek kombinált tesztre.
Szóval most már nagyon várom, hogy végre igazoltan kismama lehessek, babakönyvvel, UH felvételekkel.
Ktouch! Integrált-kombinált tesztet nem feltétlenül kortól függően csinálnak. Nekem sem lenne még mindenképp szükséges, bár idősebb vagyok nálad. Lucánál is csináltattam. Engem ez megnyugtat. Sokkal megbízhatóbb, mint az AFP amit csinálnak. És sajnos kortól függetlenül akár 18 évesnél is lehet down szindrómás a baba. Pont a 35 év feletti szűrések eredményeképpen úgy tudom, hogy pl. 35 év alatti anyáknál gyakrabban fordul már elő down kóros baba születése, mert nálu(n)k nem szűrnek úgy.
Nekem Lucával is jó volt, hogy volt kombinált tesztem, mert az valamelyest megnyugtatott, mert elég alacsony volt az AFP értékem (0,7). De minden egyéb szűrés rendben volt. És az azért nyugtató volt.