Üdv Mindenkinek!
Kissé elmaradtam, de hazajött egy hét után a párom, és hát egymásnak örültünk, már nagyon rossz volt nélküle.
Csadra,
én lassan már túltettem magam ezen a munkahelyi problémán, és ebben sokat segített a családorvosom nővérkéje. Szóba került ez is egy adott alkalommal, s azt mondta, hogy minden jóérzésű embernek gratulálnia kell hozzá… Aztán, hogy tetszik vagy nem, azt mondhatják a hátad mögött, de azt te úgy sem hallod és tudnod sem kell róla Fura mód, hogy hallottam ezt egy vadidegen embertől megnyugtatott. Pedig otthon százszor eljátszottam magamban, mi van akkor ha ezt mondják, mi van akkor ha azt stb. Most már nem érdekel, a legnagyobb örömmel fogom velük tudatni, hogy mi a helyzet hátha ez egy jó stratégia…
A jövő félévi tantárgyfelosztást beszéljük meg és nem lenne fair tőlem, ha most elvállalnám az órákat, aztán februárban bejelenteném, hogy köszi mégsem, és akkor majd kapkodnak, hogy ki mennyi túlórát vállaljon… Egy kolléganőm ezt tette és hát láttam a reakciókat, ezért szeretném ezt elkerülni … A szülés előtt azonban meg kell szereznem a doktorimat, ha ez meglesz után vígan mehetek bárhová
Az újabb ruhák kapcsán én nagyon el vagyok keseredve: már semmi sem jön rám, de még nincs pocakom, így kell vennem valamit, de még nem kismamaruhákat. A téli dolgokra még nem is merek gondolni
Nekem nem teljesen világos, hogy mi az a bandázs...
lehet hogy jó lenne most már az átmeneti időszakban???
Annus, a táblázat egyre nagyobb lesz és ettől teljesen elérzékenyültem. Annyira jó, hogy ennyien összegyűltünk és mind ebben a hónapban hozzuk világra majd a kisbabánkat... Én sem nagyon sportoltam eddig, de én nagyon szeretnék járni kismamatornára. Most nem nagyon rá van időm, de ha leadtam a dolgozatot nagyon szeretnék elmenni Aquanatalra is. Ezt gondolom a védőnővel vagy az orvossal kell majd átbeszélnem...
Többen írtátok a fejfájást, nekem most hogy letelt az első trimeszter kezdenek újabb tüneteim lenni: szédülés, fejfájás... Ma reggel a családorvoshoz vérvételre kellett volna mennem, de nem tudtam elindulni, annyira szédültem...
Csütörtökön pedig "babalátni" megyünk, újra megnézhetjük, hogyan növekszik a kicsink, remélem minden rendben lesz.
No, ennyi jutott az eszembe, pedig amíg olvastalak Benneteket, rengeteg mindent szerettem volna írni, de aztán elillant valamerre... Mennem kell írni a dolgozatom, este még benézek. Addig is kellemes napot mindenkinek: nagynak kicsinek egyaránt:)
Zsuzs