Sziasztok!
Nanett
Nyugi. Tudod, a rettegéssel többet ártasz mind a babának, mind magadnak. Nem lehet gond, nem szabad, hogy megismétlődjön még egyszer!!!
Drukkolok Neked/ Nektek+++++++++++++++++++++++++++
Sütőtök
Mi az 1s számún voltunk genetikán, előtte pedig magzati szívultrahangon. Amúgy én nem pesti vagyok, veszprémbe jártam dokihoz is, meg kórházban is ott voltam.
Nekem még előtte 1évet mondott a dokim. De aztán a kórházban kérdezgettem a szülésznőket, és ők a következőt ajánlják mindenkinek:
a kötelező 6 hetes szünet után lehet próbálkozni már. De utána még 1 mensi után mindenképpen. Hisz csak az idő telik, és a petesejtek fogynak. És egy baba elvesztésére ez az egyetlen gyógyszer!!!
Azoknak ajánlanak 3hónap kihagyást, akiknél magától ment el a baba.
Van, ahol fél évet ajánlanak. Főleg a lelki okok miatt.
Nekünk úgymond azért van szerencsénk, mert beletörődtünk, hogy ha megszületne, egyből meghalna, és emiatt jobb ha elvetetjük félidőben. És a legtöbbet az segít, hogy már augusztusban próbálkozhatunk. Ez hihetetlen erőt ad!!!
Csak bízni lehet, bízni kell. Mást nem nagyon tehet az ember.
Beszéltem, azaz chateltem nőgyógyászokkal. Elvileg semmi nem történhet ha már most rögtön sikerülne a 6hét után. És hiába 5% az ismétlődés esélye, nem valószínű, hogy megismétlődik a következő babánál. Hát nagyon reméljük!
Nektek miket mondtak? Próbálkozás terén?
Remélem minden oké lesz a következő babánál.
Puszi