Új privát üzeneted érkezett!

Boci, Bébic!
Köszi!!! :wink:

Boci!
Kitartás, hamarosan mi is a táblában leszünk!!! :wink: :lol:
Köszi az infót Gabiról!!!

Gabi!
Gondolunk rád sokat! Hajrá!!!! 8)
susy75

kati. tok jo hogy vegul megfordult a bebi. nem fajt?

mindekinek koszi a dicseretet! :oops: :lol:
solya. a szinek allnak rendelkezesedre. en meg egy sotet piros szinut is akartam, de apa nem hagyott annyira elvetemedni. :wink:
egy csomo festekunk maradt, gyere at erte! :wink:

Gabi neked kitartast! Hosszu ujszakanak nezel elebe, hallod! Drukk++++

Elmegyek apaval pubba, mert egy baratunk most jott haza Thaifoldrol. Nem hiszem, hogy sokaig maradunk, en nem birom.

KépKép
KépKép
mush589

Én is köszi az infót Gabiról Boci, már kezdtem aggódni, mi lehet vele....

Na, megyek csicsikálni, holnap korán kelünk, dokibácsi berendelt korán reggel, mégsem olyan"elmegy" az a 9,1-es cukor, mint hittem, úgyhogy ismétlünk, tej+zsömi után 1 órával csapolás (Sina, már előre rettegek, most nekem is ott a 4. emeleten csinálják a vérvételt majd... :? ), plusz leveszi a sztreptokenetet, plusz megejtjük életem első NST-jét (így a 38. hét közepefelé már ideje volt... :roll: )
bébic

maradok, mert apa sokaig akar maradni, en meg arra keptelen vagyok!

KépKép
KépKép
mush589

jajj, majdnem elfelejtettem: Hajrá Gabiiiiiiiiiii!

Musi: Te inkább pihizz, gyönyörködj a tüneményes babaszobában és egyél valami finomat, kényeztesd magad! :lol: :lol: Megérdemled!

Szép álmokat! :)
bébic

Fantasztikus a babeső....olyan izgatott vagyok.

Kérdés: Megjött a vérvétel eredménye, minden értékhatáron belül, egyedül a vérsüllyedésem magas, az 1-20ig jó és nekem 50. Tud valaki erről valamit? Zöldit most nem kérdezhetem... :D

Kép
mannababoca

Bébic!
Akkor dec. 4 lesz a nagy nap!:wink: :wink:
Nem mondta a dokid, hogy erre a pár napra már minek foglalkozni a cukorral? Bár nem vagyok orvos, de szerintem ha nem is tökéletes ezalatt a pár nap alatt már nem lehet gond. Kivi vagyok az új eredményre!!! :roll: :roll:
susy75

bébic: akkor neked is hajrá 4-ére. De jó hogy már te is tudod!!! Irigy vagyok!!

Manna: sajna én nem vagyok profi ebben a laboros dologban, sajna! :cry:
Vendég

Manna! Tudomásom szerint két dologra utalhat: 1. vérszegénység, 2. gyulladás! Mivel a terhesség utolsó harmadában a vérszegénység szinte kivétel nélkül előfordul, szerintem Nálad is ez lehet!
sinaszi

Bébic! Ne izgulj! Biztos velem van a gond! Biztos, hogy Veled nem lesz gond! A lényeg, h. nyugi és az, hogy jó legyen az eredmény!
sinaszi

Most olvastam, hogy a terhesség 3. hónapjától a szülésig lehet magas. Köszike, mondhatták volna előbb, akkor nem izgulok!

Sinanszi, Bocika azért köszönöm!

Ja és ma este lesz Showder Klubbbbb!

Kép
mannababoca

Szegény Gabi! Most nem irigylem! Remélem, hogy napközben azért tudot pihenni egy nagyot! Mennek a drukkok! Ügyesek legyetek!

Mushi! Nagyon aranyos a babaszoba! Tuti tetszik majd a kicsi lánynak! És a legapróbb részletekre is nagyon figyeltél! Tetszik!

Ja! Manna! Azért is biztos, hogy nem gyulladás, mert akkor még néhány érték eltérő lenne!
sinaszi

Gabi:megy neked a drukk 1000-rel!!!!Ügyi legyél!!!

Mush:ok,megyek én... ha most elindulok mire érek oda? :lol: :lol: :lol: :lol: de komolyan nagyon tetszenek a színek

Bébic:jó neked h tudod mikor babázhatsz,és nagyon szép pocid van.

Mush a tiéd sem semmi... :) :)

Boci:tök jó hoztad a híreket,köszi :)

solya051020
Káld

Mush! Nagyon szép lett a babaszoba! Szerintem ne fordítsd meg az ágyat!

Bkatalin! Nagyon örülök, hogy megfordult a baba!

bb! Mégegyszer gratulálok a Kisfiadhoz! Örülök, hogy ilyen szép élmény lett a szülésed!

Gabi! Mennek a drukkok!

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

BB
Mégegyszer nagy-nagy gratula a babóhoz!
És nagyon ügyes voltál!
Én is szeretnék ilyen szülést!
Vendég

Akkor már én se maradjak ki a sorból,dobok fel mai képet(ha a csíkok látszanak a hasamon,akkor bocsi :oops: ) Kép

solya051020
Káld

BB! Nagyon ügyik vagytok! Sok-sok gratula! Aztán ha technikailag megoldható, várjuk a csöppségről a fotókat!

Lányok! Nagyon szép kerek pocakok vannak!

Kati! És Te érzékelted az eseményt? Vagy csak most szembesültél a jó hírrel?
sinaszi

És egy kép a kiscsajomról(bocsi ha sok vok :oops: ) Kép

solya051020
Káld

Szorsolya! Akkor 28-án együtt nyögünk hárman??? Röhögnék, ha tényleg bejönne! :lol:

Solya! Réka nagyon édes! És úgy látom élvezi, ha fotózzák! :D
sinaszi

Mágnes:
Mindkét fiam élvezte az éjszakai autókázást a kórház felé. A nagyfiam (13 éves) már rutinos ebben - legutóbb is így történt, másnap nem kellett suliba mennie, úgyhogy csak azt bánta, hogy most vasárnap amúgy sem volt suli, a kicsinek (2 éves) tetszett a hóesés, állandóan ki akart szállni hóembert építeni.

Drukk mindenkinek.

Brigitta

Kép
Kép
Kép
bb

bb:
most elképzeltem, hogy útközben megálltok, és gyorsan gyúrtok még szülés előtt a (mostmár) középső fiad kedvéért egy hóembert :lol:

Kép
Kép
Kép
mágnes

BB: köszi a szüléstörténetet, nagyon ügyik voltatok!!! És akkor apa nem is volt benn? Vagy nem is akart? Gondolom, a nagyfiúkkal volt addig...

ZÖLDI: Gratulálok Hanna babához, jó egészséget és boldog babázást!

Gabinak én is nagyon drukkolok, nem lehet jó, hogy így elhúzódik...

Ja, a II-es klinikán azért van szétverve az egyik szülőszoba, mert lesz benne vajúdó kád.

Manna, a vérsüllyedéses dolgot megerősítem, nekem is magas lett, és azt mondta rá a doki, hogy ez terhesség alatt teljesen ok.
Na és a babeső az milyen? A babaesőt azt már tudjuk, az nagyon izgi - még a barátok köztet is elfelejtettem megnézni :D :D :D

Voltam ma dokinál, 7-re vagyok kiírva, még 8-ra visszarendelt, persze csak biztonság kedvéért, mert azt mondta szerinte már előbb fogunk találkozni, felpuhult a méhnyak, és elkezdett kinyílni a méhszáj...

Kép
trombibébi

Sinaszi:köszi szépen,a grimaszolás ellenére valóban szereti ha fényképezve van :lol: :lol: :roll:

solya051020
Káld

Húh mennyit írtatok!!!!

Megjöttünk az nst-ről, nem lett jó, így a 20 perces vizsgálat eltartott vagy 1 órát. Dani nem volt hajlandó mozogni, abszolút semmit!
Csütörtökön kell újra menni, lesz uh is.
Ja nem tudom ki írta a dec 4-t, talán Bébic, de nekem is azt a napot szemelete ki a szülésznő.

Megvolt a karácsonyi bevásárlás part 1.
A párom kislányának vettünk egy játéklaptopot, karácsonyra. A párom most gyötri, és kommentálja a dolgokat. Az előbb a tea az orromon jött ki a röhögéstől. Inkább nem írom le mert nem mindegyik bírja a nyomdafestéket!

Bb nagyon ügyes voltál!

Solya nagyon aranyos kiscsajszid van!

Azt hiszem megint elhagytam egy adag nyákdugót..., és görcsölök is...

Kép

Kép
dcili81

Trombi! Ez nagyon izgi!!!!
sinaszi

erdekel valakit egy piros karacsonyi hasznalt rugi 0-3 honapos korig? nekunk mar van ketto ezen kivul. szivesen elkuldom ingyen.

KépKép
KépKép
mush589

[quote="sinaszi"]M írta:sinasziushi! Nagyon aranyos a babaszoba! Tuti tetszik majd a kicsi lánynak! És a legapróbb részletekre is nagyon figyeltél! Tetszik!

koszi. :oops: erre mondja apa, hogy tul kukacos vagyok! :oops: :cry: :wink:

KépKép
KépKép
mush589

solya. nagyon edes a kislanyod!

trombi. huha hat neked sincs mar sok hatra!

cili. kitartas! lehet te mar az ejjel menni fogsz? visszajeloltelek iwiwen.

bb. hat ezt en is elkepzeltem, hogy meg utkozben gyorsan epitetek egy hoembert! :lol:

KépKép
KépKép
mush589

Gabinak mennek a drukkok!! +++

Mush, van képed a piros rugiról?

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Trombi: Neked mekkora értékre mondta a doki, hogy magas és teljesen oké?

Most csináltam gyümölcssalátát, nyamiiiiii!!!! :D :D :D

Kép
mannababoca

aida. nincsen. te eleg kozel szulsz karacsonyhoz, nektek nem lesz nagy? majd holnap vagy holnap utan csinalok kepet, ha muszaj. most nincs erom. piros es karacsonyi himes van rajta.

KépKép
KépKép
mush589

Sztem ilyen jóslók mellett mi már hamarosan külön válunk. :D Amúgy meg Noel nagy ha addig bent marad óriás bébi lesz, ezt mondta eddig minden orvos. :)

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

jujjjj...első vagyok---:D

harivera:mennek a hatalmas drukkok :D ügyi legyél ,végre eljött a nagy nap.

zöldi:sok boldogságot kivánok Hannához.legyetek nagyon ügyik.-

gabi:mennek a drukkok.remélem mostanra tul vagy az egészen és már babázol:D

a sulybecsléssel kapcsolatban azt mondta egy doki nekem hogy ugy lehet besaccolni hogy bpd osztva 3-mal.vagyis 8.9:3=2900...elvileg meg is felel annak mait a dokim saccolt rá.

Kép

Kép
nikianya21

Vera, DRUKK++++, dejó!!

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Niki, egyszerre vagyunk elsők. :D

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

látom te sem vagy egy sokáig alvos csaj:Dén is már fent vagyok egy jo ideje.ráadásul Hajnim felkelt köhög és fáj a torka.ugyhogy ovi stornozva lett a hétre.csak azt nem tudom hogy oldom meg a ctg-t és az orvost.

Kép

Kép
nikianya21

Jó reggelt Csajok!
Mi még egyben. Holnap CTG, csütörtökön doki. Kíváncsi leszek, mit mondanak... Tegnapi egész napos görcs aztán estére elmúlt...

Vera!
Hajráááááááááááá Izabel!!! Mennek a drukkok!!! Ügyesek lesztek!!!

Mush!
Szép a pocakod és a babaszoba is. Nagyon tuti minden. Nekem egyedül a függöny sok (túl mintás) picit. De a festés meg a bútorok gyönyörűek!

Bkati!
Nem semmi a nyomid! Influenza mennyire visel meg? Tök jó, hogy befordult kistesó! Most vettem észre, hogy mi egy idősek vagyunk. Kíváncsi leszek, melyikünk fog előbb babázni.

Susy!
Szép pocak! És a tábla is jó! Köszönjük!

Bébic!
Rokonság még jó, hogy megértő. Ne is foglalkozz ezzel…

Boci!
Köszönjük a híreket Gabiról! Remélem már babázik!!!

Gabi!
Nagyon sok kitartást!!! Jól elhúzódott... :-(

Solya!
Te pocakod is szép, de nem olyan vészesen nagy.

Trombi!
Húúúúúúú… akkor neked sincs már sok hátra!!!

Kép
Kép
lbernuska

Szép napot mindenkinek!

Ezek szerint ma sem maradunk baba nélkül! Vera! Nagyon szorítok!!!

Gabi! Neked is küldök még egy adagot!!!

Kati! Nagyon sok boldog névnapot kívánok neked!!!

Velem tegnap óta csupa jó dolog történik. Úgy volt, hogy ha befektetnek, iskola után egyenesen a kórházba jönnek a fiúk. Délután elmentem a párommal Zalánért, de elbújtam Jancsi háta mögé, a gyerek nem is vett észre. Mondta az apjának, hogy "na, mehetünk is anyucihoz". Akkor előléptem, és még ilyen boldognak soha nem láttam az arcát. A nyakamba borult, aztán le se szakadt rólam lefekvésig. Írták az üzenőfüzetben, hogy december 2-án lesz a városi angol verseny, amire megy Zalán. Ezért is jó, hogy hazaengedtek, mert jó sokat tudtunk angolozni este. Kedden már biztos, hogy én is kórházban leszek, úgyhogy nagyszülői segítséget kértünk, legyen aki ott lesz vele tanítónénin kívül. És hát a ma reggeli ébredés! Zalán imádja a havat, úgyhogy tiszta extázisban került, ahogy meglátta, mi történt az éjszaka. Olyan aranyosak voltak a gyerekek az iskolaudvaron is, szinte mindegyik a hóban hempergett.

Na most abbahagyom, de azt hiszem, ma gyakrabban fogok a gépre nézni, várom az eseményeket!

Mindenki vigyázzon magára! Laura

Kép
Kép
szeles4

Sziasztok!
Egy gyors hírhozás, aztán rohanás NST-re!
Gabilány írta: November 25-én hajnalban 1:35-kor megszületett Kicsikristóf. 3190 gramm és 52 cm. Csók mindenkinek és köszönöm hogy drukkoltatok!
Vendég

Gabilány! Nagyon ügyesek vagytok! Sok boldogságot, jó egészséget Neked és Kicsikristófnak!!!

Kép
Kép
szeles4

Gabi!
Nagyon sok boldogságot Kicsikristófhoz!!! Jó egészséget és nagyon sok tejcit nektek!!!

Bkati!
Boldog névnapot!

Kép
Kép
lbernuska

Sziasztok!
Na hát ha így haladunk, alig maradunk decemberre??? :shock:

Gabilány:
Naagy gratula, sok boldogságot kívánunk nektek!!!!

trombi:
húúú vajúdó kád??? Vajon készen lesz, mire szülnöm kell???

Solya:
Lánykád nagyon édes, igazi csajszis pózt vett fel a fénykép kedvéért :)

Vera:
Nagyon drukkolunk, de egy sms-t küldhettél volna valakinek! (szerintem erre nem is gondoltál a nagy izgalomban) :lol:

Én éjjel úgy éreztem, hogy a fiam ki akar jönni a hasfalom át... Nem hagyott aludni, tisztára olyan volt, mintha beakadt volna valamibe, és nem tudna szabadulni... Gondolom alig fér már el szegénykém.. :?

Kép
Kép
Kép
mágnes

Sziasztok!

Jó reggelt mindenkinek!!!

GABILÁNY: ÓRIÁSI GRATULA KICSIKRISTÓFHOZ!!!!SOK BOLDOGSÁGOT ÉS TEJCIT!!!!!

HARIVERA: DRUKKOK MENNEK!!!!!ÜGYIK LEGYETEK IZABEL-EL!!!

Én is ébren vagyok már reggel 6-tól...
Mushi:
nagyon szép a babaszoba! Ilyen szobába én is ellaknék :wink: :lol:

Laura:
nagyon aranyos a fiad! :lol: Legalábbis amiket irsz róla, arra utal, hogy kis finomlelkü gyerek! :lol:

KATI BOLDOG NÉVNAPOT!!

Niki:
Hajni babádnak gyógypusszancsok mennek!!! :lol:

Solya:
édi a kislányod! Kis huncut :lol:

Kép
Kép
Kép
f.marti

GABI! GRATULÁLOK ÉS MINDEN JÓT KÍVÁNOK NEKTEK! Kicsikristóf is szép nagy baba lett, ahhoz képest, hogy mennyivel előbb jött!

Mágnes - szerintem te már élvezheted a kádat- feltéve ha sikerül kifognod azt a szobát. Nem hinném, hogy hetekig szöszölnének rajta, azt nem tehetik meg. A szülésznő azt mondta, hogy már lehet én is élvezhetem. Mondjuk én annyira nem vágytam rá, de ha úgy alakulna lehet mégis kipróbálnám.

Manna - nekem a vvt-süllyedés 36 mm/h, és 2-12 van megadva ref.értéknek. Azért írom így, mert lehet neked más a mértékegység, mert más ref értéket írtál.
Nekem még egyébként 1+-es lett a koleszterin meg a triglicerid is, amire szintén azt mondta a doki, hogy terhesség alatt magasabb a norm. érték, mint egyébként.

Kati- boldog névnapot!

Kép
trombibébi

Na és Vera - mennek a drukkok! Ahogy téged ismerünk, lehet már meg is van a kicsi lány azóta!

Kép
trombibébi

Gabi:hatalmas gratula

tegnap ota valahogy kivagyok..megjegyezték hogy az arcom kezd eltorzulni.már 3-an mondták...én nem látom magamon.,.álmomban megszületett Vivien...jo gyorsan jött.viszont olyan sirás rohamok vannak rajtam..nem tudom miért.-reggel ota hasmenésem van,hánytam is...és gőzöm sincs ez mi....betegnek nem érzem magam ,de már nem birom ezt az édesterhet..most már én is tudom hogy hatalmas a hasam,nem tudok semmit csinálni és folyamatosan fáj...a keresztcsontom,mindenem..
bocs hogy igy kiborultam de nem birom.

Kép

Kép
nikianya21

Gabi! Gratulálok Kristóf Babához! (nem lehetett egyszerű.... :? )

Vera:Hurrá,most már nagyon a célegyenesben vagy :wink:

KépKép
lyndee

Vera! Mennek a drukkok! Lehet ma este már te is babázol?!

Laura! Annyira édes a fiad! A ilyen pillanatok minden fáradtságot megérnek!

Gabi! Gratulálok! Szép nagy fiucska! Sok tejcit kívánok nektek!

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

nikianya:
nem akarlak megijeszteni, de ezek a szülés előjelei... (hasmenés, hányás, hangulatingadozás, nihilérzés...)

trombi:
hát lehet, hogy kipróbálom én is a kádat... Bár, ha nem a 3-asban van, akkor nem, mert inkább a hármasban szülnék babonából... Csak legyen éppen akkor szabad!!! :wink:

Kép
Kép
Kép
mágnes

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?