Új privát üzeneted érkezett!

Most már mindent értek! :wink:

Nem tudom miért,de én ma egész nap csak a hűtőhöz járkáltam :oops:

KépKép
lyndee

Itt iszonyat nagy hó van és csak szakad szakad szakad én nem örülök a hónak most pedig imádom ezt az időt normális esetben na de most? még a bakancsomat se tudom felvenni egyedül plusz nagyon csúszós az út. plusz nagyon fel kell öltözni amiben megmozdulni is alig tudok plussz nekem gyerekeket kell bevigyek a khba. szóóval már csak 2 napot kell kibírjak és befekszem. ezt holnap megbeszélem a dokimmal.

zöldi hatalmas nagy gratulaa Hannához!!!! :lol: :lol:

harivera
Budapest XXI. kerület

ZÖLDI: GRATULÁLOK!!! Sok tejcit kívánok!

Ma nekem is olyan semmilyen napom van, baromi rossz a kedvem. Takarítgatok, pihenek de egyszerűen semmi sem tud feldobni....áááááááááááááááááá! :? :( :( :(

Kép
mannababoca

Vera!
Kitartás a 2 naphoz!!! Nagyon óvatosan mászkálj ebben az időben!!! Hó itt is szakad. És már az úttesten sem olvad el. Ma éjjel elég érdekes lenne bejutni a kórházba, szóval most nem szülök. :-D

Manna!
Szerintem ilyenkor a hangulatunk is olyan, mint az időjárás. Holnap tuti jobb lesz! Ma este meg kényeztesd magad, hátha az segít.

Kép
Kép
lbernuska

na vegre le tehetem a popomat egy kicsit. :lol:

berni. igen itt is vannak barmok. akolcsonzos kocsit csak kicsit karcoltak ossze. a mienket mindket oldalon vegig. ahol regen laktunk, volt egy orult, es minden autot vegig karcolt az utcaban. :evil:

most olvasok vissza, aztan irok,igerem! :P

KépKép
KépKép
mush589

Kép

ZOLDI COCA! GRATULALUNK A KISLANYODHOZ! SOK-SOK BOLDOGSAGOT ES SOK TEJCIT! Es persze gyors felepulest!

boniko. koszonjuk a hirt!

KépKép
KépKép
mush589

Susy, na szoval ugy volt, hogy kérdezte az uhus doki minden oké-e, mondtam ezt a tegnapi folyást, nem mondott semmit.

Aztán a végén diktálta, hogy kevesebb a magzatviz. Kérdeztem tőle, hogy akkor lehet az folyt? Azt mondta akkor nézessem meg a burkot.
Dokim megnézte, azt mondta ép burok, és azóta nincs is semmi folyás.
Abban maradtunk jövő csüt megyek hozzá, ha addig nincs semmi.
Gondolom csak mondta volna ha ez nem jo...

nna, remélem, értelmesen leirtam :D

Kép
Kép
zsiraf8

cili. meg volt a karacsonyi bevasarlas? :lol:

itt meg nem esik a ho. szoval nekem az nem fogja beinditani a szulest. :lol:

andy. mostanra Regi biztosan kiheverte a szulest. :D jo pihenest. hasznalj ki minden percet!

Irigykedem a ho miatt! 8)
pedig itt is le all olyankor minden (nagyo ritkan esik egy icipici). itt meg teli gumi sincs.

KépKép
KépKép
mush589

es akkor az igert kepek:
Kép regi teto penteken
Kép teto nelkul szombaton
Kép uj teto, ma

ez amugy a jovendobeli etkezonk (regen garazs volt)

KépKép
KépKép
mush589

Kép mai mushi poci

KépKép
KépKép
mush589

Mush: jó gyorsan haladtok. Ja és szép kerek a pocid.

Itt alig esett hó és az is elolvadt. Bár errefelé nagyon gázos szokott lenni a helyzet hóesésben, lehet hogy jobb is így, nem idegesítem magam!!!
Vendég

mi eddig jutottunk a gyerek szobaval egyenlore.majd meg alakul.
Kép fuggony
Kép szoba1
Kép szoba2 Kép border
Kép kisagy
Kép pelenkazo
Kép villanykapcsolo

bocsi. egy kicsit sok! :oops: :oops: :lol:

KépKép
KépKép
mush589

Mush: gyönyörű gyerekszoba! Gratula!
Vendég

boci. koszi! :oops:
muszaj nekik gyorsan haladni. nem lazsalhatnak! nyakukon a bebi! :lol:

szerintetek hagyjam igy a kisagyat vagy forditsam a masik iranyba? melyik praktikusabb?

KépKép
KépKép
mush589

Mushi! nagyon szupi lett a szoba. én pont azt akartam kérdezni, hogy nem lenne e jobb ha megfordítanád a kiságyat.

Kép
Kép
Kép
erika26

Mush: én nem vagyok nagy szakértő, de szerintem hagyd így aztán majd ha neked nem kényelmes, akkor variáld át!
Vendég

Coca:
Hatalmas gratula nektek a nem is olyan kicsi lánykához!! Sok boldogságot hozzá!

Aida:
Jöhet az sms- én tuti a legkésőbb szülök majd, és nagyon szeretek jó hírt hozni :wink: Teljesen zárt vagyok, amin meg is lepődtem, mert Annát rengeteget emelgetem mostanában... Kenetet is vettek tenyésztésre, és egyáltalán nem fájt, sőt még csak nem is barnáztam...

Zsiráf:
Naja, szülőszobán tiszta káosz volt, nekem is mondta a szülésznőm, ráadásul az egyik szülőszobát éppen szétverik... Remélem nem a hármast, mert én megint ott akarok szülni :)

mush:
gyönyörű a szoba!!! Nagyon jól haladtok! Nekem tetszik így az ágy, én így hagynám.

na csinálok egy másik vonalzót, mert előre minősítettek...:)

Kép
Kép
Kép
mágnes

Zsiráf!
Most már tiszta! :oops: :wink:

Mush!
Nagyon szép a bababirodalom! 8)
Már kérdezni akartam, hogy ez saját lakás neketek vagy bérlitek?
susy75

a műanyagos csajnál pont olyan színű pelenka tartó volt mint a fal színei

Kép
Kép
Kép
erika26

Mági! azért ne vedd olyan biztosra, hogy annyira a végén leszel. :wink:
mi is pont a 3. szobát néztük meg amikor bennt voltunk apával

Kép
Kép
Kép
erika26

erika. ha elforditom a kisagyat es feljebb tolom a pelenkazot, ugy praktikusabb lenne?

KépKép
KépKép
mush589

Mágnes: képzeld a barátnőm áthozott egypár régebbi újságot. Ha jól emlékszem a 2007. októberi Kismamában, nem a te szüléstörténted van???! A kép lett hirtelen ismerős! :lol: :lol: :lol:
Vendég

suzy. a mienk. hitelre vettuk. szerinted, ha berelnenk, akkor hagynak, hogy "szetszedjuk"?

erika. en majd megdoglok egy szemetesert. na majd jovore ha megyek haza, akkor majd lehet lemegyek Herceghalomra! :wink: :lol:

oke, akkor egyenlore igy hagyom aztan majd meglatjuk.

koszi a dicsereteket! nekem is nagyon tetszik. remelem a csemetenek is fog! :lol: :lol:

KépKép
KépKép
mush589

bocika:de igen, azok mi vagyunk :wink: szemfüles vagy :lol:

Kép
Kép
Kép
mágnes

Mush, szép poci és szép szoba. :)

Most komolyan senkinek semmi híre gabiról??? Biztosan babázik már. :)

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

magi. nem is tudtam, hogy ilyen hires vagy! :lol: jo az uj vonalzod is.

KépKép
KépKép
mush589

Sziasztok lányok!

Nagyon hosszú nap volt, és láttam, hogy megszületett Hanna baba!

Zöldi, Hanna baba és Apa! Gratulálok nektek! Nagyon szép súlyú babátok született! Gyorsan menjetek haza és élvezzétek a nemalvás minden percét! :)

Az én napom nagyon hosszúra sikeredett.

Isareni, Nikianya, köszönöm, hogy számíthatok rátok, azt hittem nem sokára szükségem lesz rá, de a helyzet szerencsére megváltozott :lol:

Őfelsége megfordult így bucija már a helyén van, és a dokinéni szerint nem is fog már visszafordulni. Így szerintem nem hogy hamarabb jön,de szerintem rá is húzunk. Ma kb. 3300 grammnak saccolták, ctg rendben (leszámítva, hogy 80/45 volt a vérnyomim, és mivel nem hitték el, 5-ször megmérték, még a kütyüt is kicserélték... aztán dokinéni felsötítette őket, hogy ez csak az influenzától van, szoval ne parázzanak). Legközelebb vagy a szüléskor, vagy 8-án újabb ctg-n találkozunk a doktornénivel.

Úgy látszik a jókívánságaitok még ilyen messziről is múködnek... ma már valamelyest jobban vagyok... köszönöm mindenkinek :)

Lilypie Kids Birthday tickers\

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
bkatalin

aida. nem olyan biztos az. a baratnom 22 orat vajudott. :shock:
de persze en is remelem, hogy tul van rajta es a nagy ijedtsegben elfelejtett telcsit vinni.
miert nem irtok neki egy sms-t? par oldallal hamarabb feltette az uj szamat.

KépKép
KépKép
mush589

Sziasztok Csajok!

Először is gratula minden már megszült kismaminak, nagyon jó babázást.

Köszönöm a jókívánságokat, aranyosak vagytok.

Ha érdekel valakit:

Vasárnap hajnali 3-kor elmentem pisilni, végeztem, felálltam, de még egy kis adag kifolyt. Gondoltam a baba rajta a hólyagomon, viccelődik, mert ugyebár magzatvíz nem lehet, én nem szülhetek, nekem még a jövő héten fodrászhoz, kozmetikushoz és pedikűröshöz van időpontom. Lefeküdtem, megfordultam de jött a következő adag víz. Na, ekkor már tudtam, hogy ez csak a magzatvíz lehet. Először nagyon bepánikoltam, felkeltettem a férjem, aki végre napok óta először jól aludt (horkolásából sejtem). Ő is megkérdezte, hogy pont most, biztos-e, stb. De aztán mondta szedjem a dolgaim és indulunk. Na, ja, de a két fiam kivel marad otthon, mondta visszük őket is. Én mentőt akartam hívni, de ő nem engedett valami lepukkant szar járgánnyal a hóesésben. Szóval felkeltettük a gyerekeket, mindenki összekészült, közben hívtam a dokit, ő is elindult. Fél 5-re a Máv kórházba értünk, 5-kor bementem a szülőszobára, ekkor már 4 ujjnyira nyitva voltam, és gyakorlatilag eláztattam az egész kórházat.
A szülésznő állati rendes volt, a dokim szintén, kaptam infúziót (strepptococus miatt, meg oxitocint), 10 perces fájásokkal mentem be, hamar sűrűsödtek. Közben nagyon féltem, szerintem így még sosem, mondtam is, hogy képtelen vagyok megszülni, annyira fáj, hogy így nem lehet nyomni. Nem így lett, szerencsére fél 7-re 3 kitolással kibújt. Végeredmény: ilyen gyorsan és könnyen még nem szültem, sokat segítettek a körülöttem lévők és a szülőszék, ami isteni volt. Mikor beállították szülésre, gyakorlatilag éreztem, hogy hova kell nyomni, hogy a gravitáció is segít, könnyen kijött. Másfél óra a szülőszobából elég is volt. Utána két óra megfigyelés, egy vágásom lett, hamar összeöltötték, nem fáj semmim. Felkeltem és azóta jövök-megyek. Hálás vagyok a sorsnak, hogy így alakult. Ádámot rögtön orvos figyelte, merthogy koraszülöttnek minősül, betöltött 36. hét előtt született. Forma szerint inkubátorba tették, elvitték a koraszülött intenzívre. Ez nagyon rossz volt, de egy nap után, ma reggelre már kivették, nevetnek a 3530 grammos koraszülöttön. Ma este én fürdettem, sőt már szopott is. Nagyon édes, olyan illata van, amit le sem tudok írni.
Bocsánat, ha sokat járt a szám, de nagyszerű érzés, nagyon várom a hazamenetelt, ami Ádámon múlik, kb. 1 hét múlva esedékes, de csütörtökre többet tudnak mondani.

Brigitta

Kép
Kép
Kép
bb

Sziasztok Csajok!

Először is gratula minden már megszült kismaminak, nagyon jó babázást.

Köszönöm a jókívánságokat, aranyosak vagytok.

Ha érdekel valakit:

Vasárnap hajnali 3-kor elmentem pisilni, végeztem, felálltam, de még egy kis adag kifolyt. Gondoltam a baba rajta a hólyagomon, viccelődik, mert ugyebár magzatvíz nem lehet, én nem szülhetek, nekem még a jövő héten fodrászhoz, kozmetikushoz és pedikűröshöz van időpontom. Lefeküdtem, megfordultam de jött a következő adag víz. Na, ekkor már tudtam, hogy ez csak a magzatvíz lehet. Először nagyon bepánikoltam, felkeltettem a férjem, aki végre napok óta először jól aludt (horkolásából sejtem). Ő is megkérdezte, hogy pont most, biztos-e, stb. De aztán mondta szedjem a dolgaim és indulunk. Na, ja, de a két fiam kivel marad otthon, mondta visszük őket is. Én mentőt akartam hívni, de ő nem engedett valami lepukkant szar járgánnyal a hóesésben. Szóval felkeltettük a gyerekeket, mindenki összekészült, közben hívtam a dokit, ő is elindult. Fél 5-re a Máv kórházba értünk, 5-kor bementem a szülőszobára, ekkor már 4 ujjnyira nyitva voltam, és gyakorlatilag eláztattam az egész kórházat.
A szülésznő állati rendes volt, a dokim szintén, kaptam infúziót (strepptococus miatt, meg oxitocint), 10 perces fájásokkal mentem be, hamar sűrűsödtek. Közben nagyon féltem, szerintem így még sosem, mondtam is, hogy képtelen vagyok megszülni, annyira fáj, hogy így nem lehet nyomni. Nem így lett, szerencsére fél 7-re 3 kitolással kibújt. Végeredmény: ilyen gyorsan és könnyen még nem szültem, sokat segítettek a körülöttem lévők és a szülőszék, ami isteni volt. Mikor beállították szülésre, gyakorlatilag éreztem, hogy hova kell nyomni, hogy a gravitáció is segít, könnyen kijött. Másfél óra a szülőszobából elég is volt. Utána két óra megfigyelés, egy vágásom lett, hamar összeöltötték, nem fáj semmim. Felkeltem és azóta jövök-megyek. Hálás vagyok a sorsnak, hogy így alakult. Ádámot rögtön orvos figyelte, merthogy koraszülöttnek minősül, betöltött 36. hét előtt született. Forma szerint inkubátorba tették, elvitték a koraszülött intenzívre. Ez nagyon rossz volt, de egy nap után, ma reggelre már kivették, nevetnek a 3530 grammos koraszülöttön. Ma este én fürdettem, sőt már szopott is. Nagyon édes, olyan illata van, amit le sem tudok írni.
Bocsánat, ha sokat járt a szám, de nagyszerű érzés, nagyon várom a hazamenetelt, ami Ádámon múlik, kb. 1 hét múlva esedékes, de csütörtökre többet tudnak mondani.

Brigitta

Kép
Kép
Kép
bb

Nem kétszer történt meg velem, ne ijedjetek meg. Csak a számítógép szórakozik velem.

Brigitta

Kép
Kép
Kép
bb

Susy:köszönöm a felvilágosítást :D :D ,lehet akkor elkezdemén is inni ezt a teát,remélem segíteni fog.

Mush:eszméletlen gyönyörű a babaszoba,sztem jó helyen van a kiságy.És nagyon tetszenek a falak színei.Most lesz egy hülye kérdésem,kis picurid kislány lesz vagy kisfiú?(bocsánat nem emlékszem rá :oops: :oops: :oops: )Csak mert mi még a babaszoba festése előtt vagyunk és nagyon tetszenek a színeid,és kiváncsi lennék milyen nemű babának lett festve.

solya051020
Káld

Gabilány! Hogy vagy? Ne félj drukkolunk...

Cili! Írtad, hogy nehezen viseled a végét, mert nagyon vizesedsz! Sómentes diétán vagy? Kitartás... nem sok van már... :) ezt már a jég hátén is!

Zsiráf! Szerintem a magzatvíz szivároghat is... nem kell neki egyszerre elmenni, és azért fontos, hogy megvizsgáljanak, hogyha mégis a víz, akkor ne legyen fertőzésveszély... de valszeg csak hüvelyváladék

Vera, Gabi! Nekem is volt ilyen folyás szerű, és mint kiderült hüvelyváladék. Hormonváltozás miatt - azt mondták. Néha van, néha nincs... először azt hitték, szivárog a víz....

Laura! Nagyon tuti a kari deko! :)

Suzy! A gyomorsav sajnos marhatja a nyelőcsövet is! és mivel böcizel ,ez tuti az! Nem kell refluxnak lennie.... csak a babók nagyok és préseli vissza... ez elmúlik...

Sina! Nagyon szép a babafalatok! Mi is egy légtérben leszünk a babával... én nem szeretném külön szobába tenni :)

Mági! Én már előre félek az ügyintézéstől... megértelek...

Andy! Szuper szerencsés vagy egy ilyen jól alvó picivel :)

Bébic! Lehet, hogy valami kevésbé kuruzslót kellene találnod... voltál már azóta nődokinál? Ő mit mond? És szép a pocid...

bkatalin

BB! Mégegyszer gratulálunk, és nagyon ügyesek voltatok... :) Örömmel hallottuk, hogy Ádám baba ilyen nagy és ennyire könnyen ment minden....

bkatalin

Bocika, Sina:
A 28-át én is kinéztem magamnak. Nekünk az apával ráadásul évforduló lenne. :roll:

cili:
már én is nagyon szeretnék kettőben lenni!!!
De ezt a ki időt már vhogy kibírom!
Nagyon szép lett a koszurú!

Aida!
Hál' nekem is itten lesz szerencsére apuka egészen januárig!
Talán majd csak 2-3 napot kell karácsony előtt visszamennie dolgozni.

Andy:
Nagyon szép és aranyos baba Regina!
Olyan jó hogy már te babázol! :oops:

Én is szeretnék éjszaka szülni :oops: Azért talán mert akkor nagyobb a nyugi!
Habár ha vmi fornt lesz akkor meg ugyis bolondokháza lesz !

szeles:
nagyon szép lett a lakás!
Nekem jöhet az sms ha gondolod és lesz vmi nálad! 20/390-9821

És bárki küldhet sms-t aki úgy gondolja!

suzy:
Szupi a tábla! Nekem nagyon bejön!

Aida!
Szerintem is kell az oldalunk ami nagyon jó, de melette jó ha van a tábla is.
Én a betöltött 35. -ik hétig szedtem Magnéziumot de nem egyik napról a másikra hagytam abba.
Eléggé nagy volt a napi adagom fogozatosan álltam le róla!

Sina!
Nagyon szép a babasarok!
Egyenlőre mi is egy légtérben leszünk a babóval!
Vendég

solya. kislanyunk lesz, de unisexnek lett festve, mivel hamar szeretnenk majd kistesot.
a csemetenk egy jo darabig nem fog am ebben az agyban aludni, hanem mellettunk mozesban (a kisagy nem fer el a halonkban). az meg nincs elrendezve. de arrol is hozok majd kepet. :lol:

KépKép
KépKép
mush589

BB! de jo hallani, hogy konnyen ment a szules, es hogy Adam ilyen szep nagy! :lol:

KépKép
KépKép
mush589

Mush!

Gyönyörű a baba szoba!!!
Nekem nagyon tetszik!
Vendég

BB!
Nagyon ügyes voltál! És nagyon hamar megszületett Ádám!!! Hát valóban a 3,5 kilós koraszülött kicsit mókás! Lényeg, hogy jól vagytok és hogy szép élmény lett végül a szülés! És irigy vagyok, hogy a gátsebed is ennyire elviselhető!!! Siessetek haza majd a tesókhoz!!!

Kép
Kép
lbernuska

Laura! Szuper, hoyg még hazamehettél, de azért vigyázz magadra!

Edoci! Ugye már nem vagy ideges!?

Erika! Fel a fejjel! Minden rendbe fog jönni!

Aida! Magnézium: nekem a 37. hétig mondta a doki, bár én nem szedtem olyan mennyiséget, mint te. Viszon úgy tudom, hogy nem szabad egyik napról a másikra abbahagyni... csak lassan...

bkatalin

bb:
ügyesek voltatok!! Reménykedem, hogy a többedik is lehet könnyű szülés. Te leszel az élő példám :) Gratulálok!
és a gyereke mit szóltak, hogy utaztok hajnalban? Gondolom örültek :) Ők mennyi idősek is?

Kép
Kép
Kép
mágnes

Mush:akkor szeretnék engedélyt kérni a színek ellopásához,meg is mutattam apának,ő is el van ájulva és egyből rá is csapott. :lol: :lol:

BB:nagyon ügyi vagy,és mégegyszer gratulálok Ádám babához.

solya051020
Káld

Elöször dobok egy múlt heti pocifotót, aztán jövök még!!!

Kép
susy75

Ja és egy aktuális tábla!!!
Kép
susy75

Mágnes: :lol: :lol: :lol: :lol:

BB: húúú nagyon ügyi voltál. Én is ilyent akarok!!!!!!!!!! Tényleg röhejes hogy ilyen súllyal koraszülött Ádámod! :lol:

Szorsolya: csatlakozz a klubhoz!!! :lol: :lol: Nekem nincs amúgy kötődésem ahhoz a naphoz, de valahogy szimpinek tűnik.
Vendég

Susy: szép poci és tök jó a tábla. Lassan szeretnék én is rajta lenni!!! :cry: :cry: :cry:
Vendég

Kukucs, megjöttünk dokitól, ennyit a december 1-ről....
Ákos baba még a pocim vendégszeretetét élvezi december 4-ig. 3-án reggel fekszem be, másnap nyissz. (Úgyhogy mindjárt csinálok új vonalzót. :P)
Én örülök neki, mert azért jobb neki még bent, viszont a férjem meg a család miatt tök kellemetlen, mert már itt mindenki készült szabikkal meg minden....
:? De mindenki tökre megértő, csak nekem olyan nemjó érzés...de hát ez van....
ja, és kiderült, hogy amikre én azt hiszem napok óta, hogy a beleim vacakolnak meg a Kistücsök rosszalkodik, azok frankón jóslófájások voltak, hehe.... :shock: :P
bébic

Kati!
Szuper, hogy befordult a kistesó! Nagyon ügyi!!!! :lol: :lol:
Várom már,hogy lejebb szálljon a pocim, gondolom akkor ez a savas dolog is jobb lesz!!

Solya!
Szivi!!! :P

Bb!
Mégegyszer gratula Àdámhoz, tényleg gyorsak voltatok!!! :wink: :wink:

Ja és köszönöm a tábla dicséretet. Bár a kislányoknak valami halvány rószaszínt akartam,de csak vadító ciklámen van a skálában. ìgy lett barack! :oops: 8)
susy75

Musi: Aaaaaanyira tök jó a babakuckó! :lol:

Bkati: Ez a doki sima SZTK-s szemész volt... :shock:

Susy: Csini poci!

BB: Köszi a szüléstörténetet, gratula még egyszer is a manóhoz!

éééés: Hatalmas gratula a Coca családnak is, Hanna szép nagy baba! :lol:
bébic

Na írtam Gabilánynak és Felhívott!
Minden Ok, de még nincs baba. Egész nap szivárgott a magzatvíze, de nem történt semmi. Egy órája kapja az oxitocint, és már vannak az NST-n is fájásai. Az EDA-s kanülje is bent van.
Eléggé nyugodt a hangja, bár már nagyon fáradt. Puszil mindenkit és örül hogy ennyire aggódunk érte. Szerinte legkésőbb reggel meglesz Kristóf!!!!
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?