Háát, az történt, hogy márc 13-án reggel elkezdtem vérezni. De nagyon. Bementünk a kórházba, bőgtem, mint állat, mert azt hittem, hogy már meg sincs a kistesó. Aztán kiderült, hogy megvan. A szívhangját is megmutatták, hogy megnyugodjak.
A szuri a sárgatest elégtelenség miatt van. Így pótolják a hormont, amit elvileg a sárgatestnek kellene termelni. Ezt a funkciót mostanában majd át kell vegye a méhlepény. Szurkoljatok, hogy így legyen. Szóval ezért visszafogott az örömöm..... Nem is mertem bejelentkezni a 2010 novemberében szülök topciba....
Fentiek miatt most pár hétig itthon dekkolok. Fekvés, pihi, és várjuk a változást. A doki azt mondta, hogy szerinte van remény arra, hogy normális életet éljek, szóval lehet belőlem még utcán sétálgató kismami. Ezt a 10. hétre taksálta. Most pénteken megyek hozzá. Meglátjuk mit mond. Én azért szeretnék teljes életet élni - persze nem mindenáron, első és legfontosabb a kistesó. De jó lenne, ha rendbe jönnének a dolgok, és önfeledten örülhetnénk.
Ati bölcsibe jár. Annyi, hogy délután én megyek érte, és vele vagyok, amíg apa haza nem ér. Le kell dolgoznia a 8 órát a munkahelyen, másképp meg nem tudtuk megoldani.
Tegnap kapott egy két számmal nagyobb piros motort, mint a korábbi volt. Le sem lehet szállítani róla
Le kellett törölni a kerekét, mert itt bent a lakásban is azon üldögél. Gondolom ma is motorozunk egy kicsit, először kint, aztán bent
Egyébként nő mint a gomba. Reggel kikészítettem egy vékony sapit, és délután - mert én akkor látom sapiban és kabátban, láttam, hogy kb a feje búbjára jó. Tudjátok, mint a papoknak
Nagyon égő volt! Úgyhogy itt Gödöllő city-n fel kellett hajtani egy normális sapkát is tegnap, de villámgyorsan
Hát így telnek a napjaink....
Csajok, próbáljuk meg azt, amit Mona írt. Heti 1x-i hozzászólás minimum, ok?