Először is : DUDÚÚÚÚÚÚÚ, gratula! Jajj de jó! Mesélj mit mondott a doki!?
Ági: Zabálom meg a gyerkőcöket! Mennyire hasonlítanak egymásra
Milyen szép barna szine van Mesinek! Remélem a sérv nem komoly, vagy csak gyanú!
ÓÓÓÓ, azok a nyaralós fotók.... irígykedem, bár nekünk is jutott belőle! Jók a tengerpartos képek, csinik vagytok!
Jucu, olyan hihetetlen, h már 2 évesek a kis gerillabébik! Annyira de annyira gyorsan elment az idő! SZép kis tortát eszkábáltál!
Most jut eszembe, Pattogónak már csak kb 2 hónap van hátra, nem? Na ez is pikk-pakk elment! Pedig amikor terhes voltam milyen lassan mentek a napok a hetek és nézegettem vajon mekkora lehet? Nagyokat sóhajtozom, mert én is szívesen átélném újra! De tudom, Szaffival egyenlőre felelőtlenség második babát vállalni! Amúgy is kitesz kettőt
Nyaralás: mi Caorle-n voltunk Olaszo-ba. Valami csodálatos hely családosok számára. Nem tudom szavakkal kifejezni milyen jól éreztük magunkat! Mindig csak Horvátba mentünk, de össze sem lehet hasonlítani! Mint egy gyerekparadicsom! Minden a túristákért van. Majd ha több időm lesz és esetleg érdekel Titeket, mesélek a helyről. Mellesleg tök gyorsan ott lehet lenni autóval, végig autópálya! Egyik nap átugrottunk Velencébe is, mert ott van 60km-re tőle. Na,attól nem igazán voltunk elájulva!
Aztán rá egy hétre Malmö-ben voltunk Svédországban egy barátunk szülinapján. Ott meg kb megfagytunk, de náluk a 17-20 fok szélben a nyár
Napoztak, sőőőőőt fürödtek a tengerben. Én meg pulcsiban álltam a parton.... 3napot voltunk, de a hideget leszámítva nagyon jól éreztük magunkat!
Aztán aug. közepén megyünk Horvátba, Mali Losinj-ba. Bár Oloaszo-ot nem hiszem, h felülmúlja, de persze epekedve várom! Régen volt ennyire mozgalmas nyarunk, de bírnám, ha ez folyamatos tendencia lenne!
Remélem Ti jól vagytok! Aki tud, kérem jelentkezzen! Ne feledkezzünk meg egymásról, olyan jó kis csapat vagyunk! Bármilyen zizi napom is legyen, ha felnézek ide, mindig jobb kedvem lesz!
SZép nyarat!!!