Sziasztok!
Ildi jó ötlet a levelezőlista, bár hirtelen nem tudtam még átgondolni az előnyeit, ilyen a kismama-agy
vissza fogom igazolni.
Mona, nagyon komoly a lovas kép!! Szintén cukik a kis balerinák, autóguruk, pancsizók, bocs, ha kifelejtettem valakit.
Szgép és sok más: nálunk tabu a gyereknek, mert egyszer kiszedte a (céges) laptop néhány billentyűjét és alig tudtuk visszatenni. Ebből tanulva a sajátot meg nem engedjük neki
van egy különbejáratú billentyűzete, azt szokta püfölni. Mesét szgépen néz, mivel TV nincs, szeretjük a mese.tv-t. És le is köti, zsinórban nézné a Bubót, Frakkosat, stb, ha engedném. Napi max 1-2 mese van és kész. Általában bele is törődik (kénytelen). Ha én olvasok neki fel, akkor közben nézegetjük a képeket, keresünk rajta ezt-azt, így viszonylag sokáig leköthető. De a fő kedvenceink a dalok és mondókák. Egyszer 40 km-n keresztül kellett énekelnem neki a Gólya, gólya gilicét, egyébként bőgött volna, mert már unta a 140. megtett km-t (Apukámékhoz tartottunk).
Gyereknap: itthon leszünk és a kertben zsinnyegünk
1 hónap múlva lesz nyaralás, meg lehet, hogy közben szülés is
(nem bánnám)
Hisztiféleség szintén van, illetve akarom-nemakarom. Általában azért az van, amit Apa&Anya akar. Szokta mondani, h nem akar aludni, de aztán mindig elalszik. Ja, alvás!! Cumizik még valaki gyereke? Mert Eszter nem akar elszakadni tőle, csak alváshoz kapja meg, de rendesen becézi: cumika. Remélem, majd elhagyja azért és nem lesznek görbe fogai tőle
Én ma voltam Tesóval védőnőnél, súly, vérnyomi oké, fehérje nincs, szívhang van
kedden terhesgondozás. Még mindig nincs választott orvosom, de ez akkora nyugalommal és magabiztossággal tölt el, hogy nem is fogadok. Inkább kiságyat veszünk az árán.