Sziasztok
Mona nagyon szép lett Danus szobája.
Kérdezhetek valamit?Neked már azona kiságyon alszik ahol szivacs van mellette?No én is olyat akarok.A mostani kombi ágyunk szétszedhető asztal meg ágy funkcióra,de már van rá vevőm így olyat szeretnék.Terveim szerint amikor hazajövünk tesóméktól olaszból megkapja dömpikém.De ahogy most látom ,lehet már megvehetném?
Egy a bajom,tömzsi csak kiságyba hajlandó elaludni
tehát nekem is nagy feladat lenne ismét,és akkor újra nemalvás vagy két hétig.
én meg annál kényelmesebb vagyok,szeretek 6-7 órát egybefüggően lenyomni.
Mikegirl
Atis nagyon komoly nagyfiú.Szereti neked bölcsit?
TEgnap mentem volna beirtni ,de olyan hiszti volt nem akart felkelni délutáni alvásból,így marad jövőhét szerda.
Inkább legyen helyünk és visszamondom,mint ne legyen, ha van meló.Bár nekem férjem szeretné ha egyenlőre heti 2-3 nap valami,ha már nagyonszeretnék dolgozni és addig anyum vigyázzon rá.Ő volt diussal is az elején/2 -3 hót/amíg ment igazi bölcsibe.
Gratula a fogyóknak Judit,Márkaanyu,Huni ,Mona.
Én bizony hát hát.....diszno vagyok.Ugye lement 7.5 kila és amikor elkezdtek vizsgálgatni,stbabbahagytam 90 napost,és csak odafigyelve ettem.No ebből az lett,hogy azóta egy deka sem ment le!
De megnyugtat az is hogy vissza sem jött.
Most hétfőtől megint odafigyelek nagyon hogy 6 után semmi,és újra mozgás jön. Pilates tök jó....kiprószáltam.
Közben nem is mondtam a 3 hetes herce hurcának megvolt az eredménye.Kicsit javult májeredményem,és gyulladásom is lentebb ment....baciról meg kiderült a vizeletemből ,hogy coli!Szóval újabb antibiotikumon vagyok túl,ami kifejezetten erre volt/urológián kaptam/ jövőhétenmegyek kontrollra.
Tegnap megkaptuk a pneumo 2.felét ismét üvöltés volt.Mérés is megvolt hát.....90cm és 14,5 kila a fiam.mondjkuk tegyük hozzá pelenkástól és kaki nem volt még reggel és megivott 240 tejet.
Doinő szerint annyira jó kis stramm gyerek,azt mondta nem kövér,mert hosszú.....és ugye mi sem vagyunk kicsik.
Nem is újságoltam elkészült Dius szobája is.Már a régi szekrénnyel ággyal nem volt semmi helye,így kitaláltunk egy áthidalós megoldást és megvalósítottuk.Nem fogjátok elhinni mennyibe került???
Tippek???