Balázsné! Hova jársz? Bpre?
És Óvón hol végeztél ás mikor?
És hol dolgoztál? Na, jó, mást nem kérdezek, csak én itt tanítok a pesti tanító-óvó karon...
anyai ösztön: biztos nem túl természettudományos, de én még tanítani is szoktam, h bizony az működik.
Tólem is azt kérdezték, még az orvosok is, amikor Joni beteg lett, h honnan tudta, h baj van... hát tudja azt az ember, utólag meg csak hálát ad, h tudta, mert nem is érti, h honnan!
azt is tökre értem, h mindig eszedbe jut. az orvosok vhogy nem számolnak azzal, h milyen súlya van a szavuknak, még olyankor is, amikor nem ilyen súlyos dolgot mondanak ki! enegm is mai napig kiráz a hideg, ha eszembe jut 1-2 megjegyzés, amit egyébként minden rosszindulat nélkül engedett el orvos, de szinte ütött. És nekem is naponta eszembe jut, h mi lenne, ha nem lépünk időben , és akkor joni most nincs köztünk...brrrr... hagyjuk is!
ami a pert és egyebeket illeti, az a baj, h rámész te is, az idegeid meg minden, és az orvosok annyira összezárnak, h szinte lehetetlen rájuk bizonyítani ilyesmit....
Az a genetikus nő sem semmi, legalább akkor kérte volna sűrűn az elnézést, amikor 36 hetesen találkozott veled, legalább ott leszállt volna a magas lóról!
éjszaka: nálunk is megy a társasjáték, nálunk együtt altatom le őket, szopizva, persze legritkább, h egyszerre elaludjanak
Aztán éjjel, bár mostmár inkább "csak" hajnalban felébrednek, oda kell feküdni, és általában szopiban végződik. Meg ugye ha az egyik alszik, nem akarod, h felsírja, így könnyebben "engedsz"...
Claire