Sziasztok,
ez az idő teljesen kikészít, ilyenkor semmihez sincs kedvem, pedig annyi munkám lenne. A hosszú hétvégén sem lesz jobb szerintem, a férjem elutazott, így egyedül leszek végig, nagyon irigylem Szofit a hétvégi kirándulásért:)
[
b]Szofi[/b], gratulálok a jó eredményekhez, csak így tovább...
Vanni, nem tudom mennyire fog megnyugtatni, de az én orvosom a 16. heti összes vizsgálat után (eddig még vérvételem sem volt) fog elküldeni a védőnőhöz, addig semmi keresnivalóm ott, csak bolondságokkal tömik tele a fejem, vélekedik. Már lassan 25 éve dolgozik, így gondolom van tapasztalata, én meg nem vonom ezt kétségbe...
Ami a méretet illeti, a 10. héten voltam én is UH-n, és 3,2 cm volt az ülőmagassága, néhány nappal pedig módosul a szülés időpontja a gép szerint, eddig május 5-re, most már május 10-re határozza meg a dátumot. A pici kisebb, mint amekkora kellene legyen, de ez nem gond.
Lehetséges, hogy nálad az UH gép miatt nem tudott jól mérni, nekem még ekkor is hüvelyi UH volt. Igaz ez a gép nagyon profi, szerintem az összes vizsgálatot a magánrendelőjében fogja elvégezni.
Vicus, a fejfájás nekem is elég sok gondot okoz, pedig ritka volt nálam mindig is, a vérnyomásommal azonban nincs gond. Nekem egy hete a fogínyem gyulladt be, azt kellett nagyon kezelésbe vennem. Az alvás az mindig segít
Annus, láttam a táblázatot a kismamákkal, nagyon tetszett. Ha én is felkerülhetnék rá, nagyon örülnék
30 vagyok, Bp. XI. kerület, ez lesz az első gyerekem, május 10-re vagyok kiírva, a Szent Istvánban Horváth Mihály az orvosom. Ha fiú lesz valószínűleg Gergőnek hívják, ha kislány akkor Annácska
További kellemes napot és a rossz idő ellenére szép hétvégét,
Zsuzs