Helló Lányok!
Ma dolgozok utoljára, ezért igyekszem írni, hátha később már nem tudok (pakolás, bucsuzkodás.....) stb. Fura lesz, hogy 4 hétig szabin leszek (ilyen még nem volt), de nagyon várom már, szupcsi lesz, érzem!!!
Nagyon fogtok hiányozni!
Amikor tudok, fellépek a fórumra, már egy kis rokonommal meg is beszéltem, hogy netezhessek nála legalább egyszer egy héten. Jó lesz, ugye?
Megváltoztattam a vonalzómat is, ne mutasson hülyeségeket, majd ha letelik a ciklusidő. (Ha rosszul írtam rá a szöveget, tudjátok be az angolnyelv-nemtudásomnak
)
Egyébként most hétvégén Bükfürdőre megyek a szüleim után, ők ott nyaralnak. Két hét múlva pedig indulunk a "nagy Balcsira". Bárki-bármit mond, én szeretem a Balatont
és már alig várom!!!! Még mindig jobb, mint otthon.
Ez a 4 hét olyan soknak tűnik, mármint abból a szempontból, hogy ez alatt
minden kismama 4 héttel idősebb lesz!!!! Jesszusom! de jó nektek! és a próbálkozók is előbbre fognak tartani!!! Már lehet, hogy azokból is kismami lesz, aki még nem azok!! De jó lenne! Mindenkinek ezt kívánom!!!!!
Omr
Imádom Szegedet! és Ópusztaszert! és ... mindent ami arra van!
Irigyellek, hogy arrafele laksz. Egyébként a rosszulléteid elmúltak?
Vio
Kontrollon nekem nem uh-vizsgálat volt, hanem "kézi". Ilyenkor megnézik a méhszáj-bezáródását, meg -gondolom- kitapogatják, hogy mennyire gyógyult be a sérült felület. Kenetet is szoktak venni, másról nem tudok.
Gyugyi
Te hol tartasz??? Nem írtál mostanában!!! Nem kell aggódnunk, ugye? Légyszi írd meg, a többiek is hiányolnak!!!
Őzi, Csilla, Cirku
Nagyon fogtok hiányozni az msn-ről!!!
De majd a fórumra írok.
A
többieknek azért nem írok külön, mert nekik együtt szeretnék írni.
Méghozzá azt, hogy naggyon-naggyon jó nyarat kívánok, sok-sok pihenést, jó egészséget, millió jókedvet, vidám pocaknövekedést, sok örömteli napokat, perceket, stb-stb.
Puszi mindenkinek!!!
Benita