Sziasztok!
Mi is megjöttünk a nagy zsúfolt hétvégi program után, de azért mégis jó volt.
Megvolt szombat este a lánybúcsú. Ott annyira nem éreztem jól magam, kedvem se volt menni, de azért eltelt az este. Apa közben itthon volt Marcussal, igaz teendő nem volt vele, mert aludt.
Szombaton napközben végig a Mátrában voltunk, Apa lenyomott egy 25 km-es teljesítménytúrát, mi addig a fűben egy pléden piknikeztünk
Már nagyon rutinos Anyuka voltam, vittem Marci kajáját, ott kanalaztunk a pléden, utána meg is szoptattam (ezzel asszem jópár embert megbotránkoztattam
), aztán peluscsere
Marci is teljesen jól elvolt, keresztbe kasul bejárta a plédet, megnézte az összes tobozt és faágat a közelben, megtépkedte a füvet
Vasárnap pedig hazamentünk a szüleimhez, ahol hasonló volt a program, mert Apukám bográcsban marhapörköltet főzött nekünk
Madaran: én is futok rendületlenül, de képzeld nekem bedurrant a térdem
Nem tudom, hogy mi lehet az oka, mert csak az egyik fáj, de az nagyon, még ma is... Bekentem, meg jegelem, remélem holnapra jobb lesz, mert a futást nem akarom abbahagyni!!!
Bikmakk: kérdezted Marci miket eszik meg. Ő is elég finnyás baba, sok kísérletünk kudarcba fullad. Egyelőre úgy látom, hogy főleg az édesebb ízek jönnek be neki. A kedvencek: almás krumpli, répás krumpli, spenótos almás krumpli, tökös alma (ezt bébiételben kapta), saláta-alma-krumpli-répa, cukkini-répa-alma.
Örülök egyébként, hogy ezeket megeszi, csak az a baj, hogy egyelőre mindenbe alma van vagy krumpli, vagy mindkettő, amitől eléggé szilárdakat kakil
Bár ez egyelőre nem okoz gondot, mert nagy erőlködés nincs, és a napi két kaki is megvan.
Ja és még megeszi az almás őszibarackos bébikaját is.
A körtét, céklát nagyon utálja, a rizses kajákat nem eszi meg. Továbbá nem eszik, ha a kaja hideg és egy kicsit is darabos (így nálunk a reszelt alma sem ment...) Eddig a fehérrépa sem csúszott, bár tegnap kapott egy kicsit a levesünkből, úgy megette.
Ma megpróbálkozom a csirkével, kíváncsi vagyok mi lesz. Próbálkozni kell, hátha változik az ízlése. Engem is nagyon elcsüggeszt néha, hogy hiába kotyvasztok nagy hévvel a konyhába, két falat után nem megy több... Ilyenkor csak az a bosszantó, hogy mi a szöszt csináljak a többivel? Van amikor lefagyasztom, de ez sem túl jó megoldás, mert lassan elfogynak az edénykéim... Meg nem is biztos, hogy később megeszi...
Szerdán elutazunk a Mátrába 5 napra, már nagyon várom. Azért viszünk laptopot, nehogy teljesen elszigetelődjünk a külvilágtól