Sziasztok!
Itt voltak nálunk a tesómék 5 napra, így addig nem nagyon jöttem géphez.
Bea: hol mérted a 37,0-t Marcinak? Mert szájban vagy popsiban mérve ez nem hőemelkedés. Amúgy is alig-alig, simán írható a fogzás számlájára... A sárga orrváladék nem utal feltétlenül fertőzésre, inkább a zöldes. Bár a fogzás elvileg inkább vízszerűt okoz.
Mellesleg Daninak is folyton jön ki ez-az az orrából, de nem nagyon foglalkozunk vele...
(A közérzete jó, láza nincs, szívni nem kell. Simán megyünk sétálni.) Vérvételre azért küldött, mert ha esetleg tényleg van egy nem múló fertőzés (pl. atípusos tüdőgyulladás), akkor a süllyedés és más paraméterek kimutathatják. De nem valószínű az alapján, amiket leírtál. Ma hogy van Marci?
Kaja: nálunk minden étkezés szopi
4:30
9
12:30
16
19:30
00
Kb így. Dani nem eszik semmi mást továbbra sem.... Gondoljátok, hogy attól még fontos lenne itatnom? Próbáltam néhányszor, de nem kéri, csak rágcsálja a cumit/pohárcsőrt. Rendes poharat még nem próbáltunk.
Ja, nem mondok igazat, mert a mi kajánkat, na azt nagyon enné, ezért aztán amikor én reggelizek meg ebédelek, akkor kap kenyeret. Kis falatkákat dugok a szájába, na az nagyon megy. De azért ebből nem eszik értékelhető mennyiséget.
A babák gyönyörűségesek! Annyira szeretem nézegetni őket, tegyetek még, még, még!
Orew, milyen az első nap kettesben?
És Zara meddig volt ott az esküvőn? Mi is hivatalosak vagyunk egyre, de az csak augusztusban lesz, pont Dani első szülinapján.
Mi is használunk
bébiőrt+légzésfigyelőt, mind a kettőt. Amikor Dani alszik, akkor mindig bekapcsolom a figyelőt. Épp tegnap mondtam a sógornőmnek, hogy már hónapok óta nem riasztott be, úgyhogy lehet, hogy lassan már nem is fog kelleni, erre tegnap este beriasztott...
Amikor bementem hozzá, akkor persze szépen aludt, jól lélegzett, de eddig mindig így volt - attól még nem tudhatja az ember, hogy a hangtól kezdett újra lélegezni, vagy csak tévedett a kütyü.
A bébiőr funkciót is állandóan használom, mert onnan tudom, hogy felébredt.. Amúgy nagyon kis halkan szokott nyöszörögni - biztos, mert nincs rá szüksége, hogy kieressze a hangját ilyenkor, mert ha nyüszi van, hamar bemegyek...
De azért ébredés után még sokáig elvan egyedül.
Nekünk a bébiőr este nagyon jól jön, mert amikor ő már alszik, akkor mi két csukott ajtó mögött bármit csinálhatunk (pl. Dr. House
vagy Civ 4), és nyugodtak vagyunk, hogy halljuk, ha felriadna.