Szépséges napot!
Vera! Szerintem mi vagy együtt leszünk bent, vagy én előbb. Holnap kiderül. Anyagért holnap tudok csak menni, de legkésőbb szombaton postára adom, ha az úgy jó. (Neked 1200.- az anyag, és 460.- a posta)
Andy! Jelentkezz, hogy neked is kell-e a cucc, mert később már nem lesz rá módom megcsinálni, feleslegesen meg nem akarom.
Holnap reggelig kéne az infó!
Berni! Nálad van a CTG papír? Szívesen kielemzem!
Niki! Tök jó a blúzod...meg amit rejt, az sem piskóta.
Szeles! Nagyon ügyin tartod az értékeket! Szuper! Csak így tovább, most már kihúzod simán! Céklalé még fini is! Ne ijedj meg, ha pirosat pisilsz/macizol utána.
Én imádom a havazást!
[quote] írta:Gyhogy ha vagy 30 éves körüli, akkor ne aggódja nnyira a 130 miatt. Cáfoljatok meg, ha nem igaz, de én igy tudom....
Zsuzsi! Cáf cáf cáf! Abszolut egyénfüggő!
Cili! Pisid? Fehérje? Az arc ödéma már nem sima tünet! Anyakoca aggódik;)
Boci! Fejfájás? Hát ftont! Nem akármilyen!
Berni!
[quote]M írta:ost esett le, hogy jövő héten már te is babázol!!!
Nagyon ügyes vagy!
Apa pánikol isrendesen! Olllyan édes!
Dokid mit mond a nyomira?
Enyim 140/90-nel befektetne,
Manna!
[quote]a írta:z a mondat is elhagyta a számat hazafelé, hogy ÉN ERRE MÉG NEM VAGYOK FELKÉSZÜLVE.
Az a csúnya természet! Csak 9 hónapot edott nekünk erre!
Érdekes lenne most visszaolvasgatni az elejére, amikor sürgettük az időt, és alig vártuk, hogy 6-7 hetesen szívpulzálást lássunk, hogy elmúljon a hányinger, hogy betöltsük a 12. hete, hogy genetikán minden rendben találtassék, hogy megmozduljon...
Tök jó ez az egész!
Musi!
[quote]f írta:urja a hazat!
Az rendszerellenes, ha apa fúrja a hazát!
[quote]m írta:ert a parmezan nem pasztorizalt.
Az, hogy egy sajt nem pásztorizált, az azt jelenti, hogy nem őrzi a pásztor?
Bocesz! Barátnőmnek 1-2 hónap volt, mire teljesen elmúlt a kézzsibbadás. Műanyag étlészletet kellett venniük, mert sorra törte a poharakat, annyira nem tudott fogni. Még sörözni is megtanult bal kézzel!
[quote]H írta:át, kapja be, de tövig! Olyan mérges lettem, hogy még! Persze, amíg nem fájok, addig gondolom, nincs baj, vagy ki tudja, csak maga az eljárás. Vagy ez a normális, és én várok túl sokat?
Ugye, a szegény rosszul fizetett orvosok!
Niki! Itt holnap lesz lomtalanítás, este pakolnak, de már vizslató szakadtladák kőröznek a kempingszékes nagymamákkal, akiket rögtön leraknak örizni minden olyan cuccot, amit fog a mágnes!
Bébic!
[quote]d írta:e úgy érzem, hogy pont abban nem segít, amiben szükségem lenne rá....
Ha valami konkrét és sürgős, online tesóm 24 órázik a tanácsaival.Szóljál bátran, ha csak infó kell!
Sarmi! Te Fehérvárra mész nyaralni, ugye?
Én ölég szarul, hányingerem van, meg mosottkaki feeling, de no nyafi, elmúlis nemsokára.
Délután barátnőzöm. Beülök agy pizza mellé a Westendben, és 3 csajjal találkozom, de mivel nem ismerik egymást - csak mind akar még látni egészben - beosztottam őket óránként. Én csak ülök, és növesztem a potrohom, ők meg fizetik a kaját-piát, mert az egyiknek hordozókendőt, a másiknak függönyt, a harmadiknak egy felsőt varrtam. Még nem tudom, hogy aranyélet lesz-e, vagy hányás, de ma (is)zabanapot tartok.