Új privát üzeneted érkezett!

marti, gabi. koszi. lassan, de biztosan haladunk. penteken jon a padloszonyeg a babaszobaba, hetvegen apa osszeszereli a butorokat, aztan en elvezkedhetek a pakolassal! :lol: :lol:

KépKép
KépKép
mush589

Én meg elpakolom magam holnapra, Apa is hazaért az előbb, nekem meg majd' leragadnak a szemeim...

Szép álmokat csajok! Kép .
bébic

Csaki, hatalmas gratula!!!!!!!

Hát ezek után holnap mindenképpen összepakolom a cuccokat :shock:

A mai 4d UH adataink cm-ben
BPD 9.93 (!!!!!)
HC 32.84
AC*32.97 (ezt valahogy speckon mérte, azért van a csillag)
FL 7.16

Becsült suly 3317 g.

Lepény teljesen ép, semmi nem látszik rajta, flow ok. Már nem emléxem ki kérdezte, de itt is mindig megnézik a három tényezőt (agyi keringés, meg fő verőér is)

Azt hiszem egyre sanszosabb a császár...szerintetek?

Musi, nagyon szép a házatok :D Nekünk is volt penész, sőt jön minden évben ilyenkor (az uj lakások átka), és én Domestossal szoktam leszedni, ilyenkor 1 évig jo is utána.

Zöldi, tali esetleg Westend? Mondjuk kedd vagy szerda délelőtt?
Ja, és milyen téma volt most kedden, és tudjuk mi lesz jövő héten?
Anyával shoppingoltunk az Ázsia centerben....

A lángos nekem is bejönne de nagyon, na, holnap keritek valahonnan azt hiszem :D

Kép
Kép
zsiraf8

zsiraf. zoldi jovo heten kedden vagy szerdan mar Hannazni fog, nem veletek talizni :wink:
koszi a hazdicseretet.

ja es ez nem uj haz, mar vagy 30-40 eves! :D

KépKép
KépKép
mush589

[quote]Z írta:öldi, tali esetleg Westend? Mondjuk kedd vagy szerda délelőtt?

Hihihihi! Épp akkorra van becélozva a disznóvágás! ;)

Kép
zölddisznó

Háziorvost nézek, jövök utána.

Kép
zölddisznó

Zsiráf: ha neked sanszos a császár, akkor nekem is... Nálam 35+3-nál (azaz tegnap) volt a BPD 9.7, az FL 7.0, az AC 31.8, a becsült súly pedig 3328 g. A lepényem meg I-II.
Ázsiában mi is voltunk ma, van egy tök jó törölközőárus bolt (persze más is van), ott vettem hálóinget nekem meg fürdőlepedőt babának, de csomó minden nagyon jó áron van nála szerintem...

Na, megyek én is olvasni ágyikóba...
Kevéspisis, nemrugdosós, nyugis jóéjt mindenkinek :)

Kép

Kép
gabilany79

ugy bedagadt a labam, hogy alig birok bebujni a papucsomba. :shock:

KépKép
KépKép
mush589

Mush! Hangulatosak lesznek a szobák! A gyerekszoba színei nagyon tetszenek.
A poci meg szép formás!
A régi konyha tényleg picike.

Mági! Ez sorház, vagy ikerház?

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

Zöldi! Holnap utalom a pénzt! És nagyon szépen köszönöm!

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

Sziasztok!

Olvastam ám egész nap a fejleményeket csak reagálni nem maradt időm!

Csakinak hatalmas gratula. Gyors felépülést és sok tejcit kívánok a babának!

Mush!

Szépen haladtok már! Nagyon tuti lesz, ha egyszer kész lesz. Szép a pocifotó is.

Egyelőre most ennyi jut eszembe!

Vártam a Született feleségeket! És nem lesz! :-(((((((((((

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

Musi, ja, arra gondoltam hogy a maienk volt uj :D
De a tietek akkor is szép :wink:

Zöldi, hát igen, a szokás hatalma, reméljük addigra már Hannázol :D

Gabilány, na, szép nagy babocánk lesz... nekem doki mult héten azt mondta, még ne készüljünk csaszira, de hát ha ez igy megy, 1o cm feletti buksi lesz...hogy fér az majd ki? :D
A méretek egész hasonloak, látom a poci nálatok sem olyan nagy, inkább a buksi, aztán a lábszárcsont.
Te szedsz vitamint? Bár ugy látszik nem ezen mulik, mert én már kb az 5. honap ota nem.. :shock:

Lehet hogy Ázsiában megtaláltuk ugyanazt a boltot, én is vettem pizsit, köntöst, kifogot.

Mági, ki lesz a szülésznőd a II.-es nőin?

Kép
Kép
zsiraf8

Nagyon szivio a kendőket. Abszolút ráér az utalás!

Zsiráf! Miért kéne császár?

Jövő keddi program: szülőszoba látogatás, másik felének relaxációs és légzőgyakorlatok.
Most kedden volt a csecsemős bácsi előadása. Csak a 2. felére értem be, mert CTG elhúzódott. Trombi mindent tud, őt vallasd inkább! ;)

Kép
zölddisznó

CSAKI - GRATULÁLOK ÉS KÍVÁNOK MINDEN JÓT!!!!

Zsiráf - jó nagy buksi! Nekem azt mondta a doki, hogy ilyenkor 1 mm-t nő hetente...
Kedden az előadáson jött az az anesztes nő, aki még korábban kimaradt, aztán meg a gyerekorvos, aki szintén korábbról tolódott. Szerintem már nem lesz több téma - jövő héten szülőszoba lesz.

Nálam uh-n nagyjából minden ok, azért csak nagyjából, mert a lepényem most már III-as - úgyhogy gyakoribb CTG-t javasoltak emiatt.

Kép
trombibébi

Musi! Nekem is tetszik. Mármint a kéró.

Kép
zölddisznó

Asszem nekem is komolyan kellene már vennem ezt a kórházi csomagot....

Kép
trombibébi

Trombi! Énisasszem! Hajrá, pakolj!

Kép
zölddisznó

Szép jó reggelt!

Zsiráf! Csak a buksi miatt nem lesz császár! Egyrészt az UH-n ezt olyan pontosan nem is tudják megmondani (attól függően, hogy ki csinálja, hogy méri, mindig más adat jön ki), másrész az is fontos, hogy mekkora az anyuka! Te elég magas vagy a hozzá társuló normál csipővel, ezért ami egy 150-160 cm-es anyukának lehetetlen az neked természetes. Ne aggódj ki fog férni, csak minden más rendebe legyen! És miért ne lenne?

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

Jó reggelt Csajok!
Hát a tegnap esti CTG nem az elvártak szerint alakult! Jól éreztem, hogy a szívemmel vmi nem stimmel... 140/90 volt a vérnyomim, pulzusom ok. Egyből néztek pisi fehérjét is, az szerencsére ok volt. Most itthon is kell mérnem a nyomim, tegnap este 130 körül volt. A vérképem tuti, vércsoportom továbbra is tuti, sztrepto negatív. Zsófi szívhangja sem volt százas. Legalábbis az ügyeletes doki belekötött, de a szülésznőm megnyugtatott, hogy ma beszél a saját dokimmal és felhív, ha szükségét látják sűrűbb CTG-nek. Szóval most beindult kicsit a parázás... :(

Sarmi!
Megy a drukk!!!

Csaki!
Hatalmas nagy gratula a kis jövevény születéséhez!!! :lol:

Mush!
Nagyon szép lesz a konyhátok! Az nagyon tetszik, hogy ablak alatt is lesz konyhapultod! Az szerintem nagyon hangulatos. Te pocakod is nagyon szép! És a házatok is jól alakul!

Boci!
Mondtam, hogy ne parázz a védőnő miatt! Én már rájöttem, hogy bármiféle kérdésben csak a dokimra és szülésznőmre hallgatok. Csalódtam a védőnénimben.

Jól kiosztottad anyósodékat! De hát minek mennének oda már délelőtt, lefárasztani??? :twisted:

Mush!
Libazsíros kenyér, lilahagymával… basszus, ne legyél kegyetlen!!!

Persze a hypó amúgy sem tesz jót, ha érintkezik a bőröddel, de szerintem no para, ennyitől nem lesz semmi gáz. Én azt olvastam valahol, hogy az sokkal károsabb, ha belélegzed a klór gázt. Szóval érdemes ilyenkor huzatot csinálni.

Bébic!
Szép pocak!!!

Kép
Kép
lbernuska

Kép Kép Kép

na jo reggelt.dobtam pár pocak képet.most csináltam remélem valamennyire kivehető a hasikám.
éjjel nagyon szarul aludtam.nem tudtam megfordulni:Saztán arra keltem hogy félig a hasamon fekszem amitől persze megijjedtem.
remélem csakitol hamarosan hallunk egy szép kis szülés történetet.

holnap uh és ctg...már annyira várom:D

Kép

Kép
nikianya21

jó reggelt!
megyünk mindjárt a suliba intézni a tgyásos papírt. Annareggel óta tiszta nyafogós, már az agyamra ment fél óra alatt... Ma valahogy nem tudom tolerálni... :?

bébic: Elvileg állja a kivitelező, én kerek perec megmondtam neki, hogy ez a lakás még garis. Erre még majdnem ő kérte ki magának, hogy ismerhetném annyira, hogy, ha lejárna a gari, akkor is megcsinálnák gariban.. Ja..Annyira ismerem, hogy még 90 ezerrel tartozik nekünk, amit tudom, hogy már nem is fogunk megkapni... :x

enikő:
ez egy 2 szintes társasház egy lakópark elején..

Zsiráf:
A szülésznőm Dömötör Margit lesz. Hétfőn beszélek vele részletesen, még nem voltam nála, csak a folosón egyszer összefutottunk, és akkor mmondam neki, hogy megint mennék hozzá szülni :wink:

nikianya:
nagyon zép pocid van! :) nincs is csíkod?? irigy vagyok :wink:

Kép
Kép
Kép
mágnes

Jó reggelt!

Egész tűrhetően aludtam, a torkom is javul és nem lettem taknyosabb se, mint tegnap voltam. Ma 10.15-re megyek a belgyógyászhoz, nem tudom mit fog mondani a megemelkedett vérnyomásomra. Igaz, a gyógyszer dózisa még bőven emelhető, de azért nem szeretném marékszámra szedni. Tegnap olvastam a neten, hogy kiváló vérnyomáscsökkentő hatása van a célklalének. Tegnap vettem egy üveg BIO céklalevet, remélem, az is használ valamit. Egyébként nincs nagy vész, de este egyszer mértem 145/100-at, ma reggel 135/97 volt gyógyszer előtt. Fehérje nincs a pisimben, nem dagadok különösebben és egy hét alatt fél kilót híztam.

Csakegy! Szívből gratulálok, nagyon jó egészséget kívánok nektek és boldog babás napokat!

Mush, Niki! Nagyon csinosak vagytok!

Holnapra esőt mondanak, szombatra meg nagy lehűlést és havazást, mindenki nagyon vigyázzon magára!!!

Üdvözlettel: Laura

Kép
Kép
szeles4

Vera: miattad jöttem azt hittem már van valami . Látom még mindig egyben vagy.
Ez a kislány nagyon jól érzi odabent magát. Mostmár beszélj vele , hoyg bújjon ki!

Kép
csucsu05

Jó reggelit!

Nem tudom, mitől függ, de ma éjjel úgy aludtam, mint a tej...Tegnap meg sehogy...Fél 9kor (ami nálatok fél 8 ) feküdtem le, és egy pisiszünettel mostanig húztam a lóbőrt :oops:

Mush, Niki: aranyos pocik, tetszik a lakás is

Zsiráf, Gabi: szép nagy babáitok lesznek, de szerintem vagytok annyira ügyesek, és kinyomjátok, ne kelljen vagdosni. Meghát a babának is jobb, h nem csak úgy kikapkodják erre a csúnya, hideg világra, hanem küzd egy kicsit a születésért, és van ideje felkészülni a kinti életre.

Berni: remélem rendbejön a vérnyomásod, de a 130 körüli szerintem már nem olyan magas. Ezt az első számot szokták az éveidhez viszonyitani. Pl én vagyok 26 , ha a vérnyomim 125-130/70-80 körül van az elég okés. Nagyanyámnak nem lenne magas a 160/ akármi de az övé 180-190 szokott lenni. ÚGyhogy ha vagy 30 éves körüli, akkor ne aggódja nnyira a 130 miatt. Cáfoljatok meg, ha nem igaz, de én igy tudom....

Kép
galzsuzsa

Sziasztok!

Túlétük az éjszakát még egyben! Nem volt vészes csak reggel 5-től fent vagyok, hog yettől vagy a víztől püffedt a fejem nem tudom, de már nem számít!

Berni én is ilyen vérnyomásokat mérek, szerintem nincs gáz. Nekem Dani mocoorg (bezzeg az nst-n belassul...), szóval nem hinném, hogy baj lenne.

Niki szép pocak!

Vera én is azt hittem az éjjel meglesz Iza..., de kényelmes úgy látszik nagyon szeret a pocakban.... 8)

Mush nagyon szép lett a ház, és jó nagy a te pocakod is már!

Gaby nagyon kíváncsi leszek, hogy mekkora lesz a baba, mert szerintem kb egyforma méretekkel rendelkezik, mint az én csemetém...

Olyan furcsa, mert nekem nem nézik az ilyen-olyan áramlásokat, meg agyi cuccokat, sőt eddig sem nézték. Mindenki írja, hogy lepény ilyen állapotú, nekem még azt sem nézték, csak egyszer. Ez hogy lehet?

Én nagyon érzem a végem..., hétvégére...

Kép

Kép
dcili81

Mush: szép a pocid, és nagyon jó lesz a kérótok. A konyha is tuti lesz!

Ibernuska: már én is csak röhögök a védőnőn! :lol: :lol:

Zsiráf: én kérdeztem ezt az agyi áramlásos micsodát. Nekem most csinált először a dokim!

Én rohadt pocsékul aludtam. 4 és 6 között csak fetrengtem, aztán tudtam aludni. Ja és tegnap este óta fáj a fejem! Hogy mi van nem tudom! Terhesség alatt egyszer sem fájt!

Na nekiállok takarítok, mert délután anyós biztos szemrevételez! :lol:
Vendég

Niki!
Nagyon szép pocak!

Mági!
Új házaknál az szokott lenni a penészesedés oka, hogy túl gyorsan építik az épületet. Az építkezés során egy csomó vizes technológiát igénylő cucc kerül beépítésre (beton, téglánál habarcs...) és ha ezek kiszáradását nem várják meg, hanem egyből rápakolják pl. a légzáró vakolatot, Dryvitot, akkor azzal le is zárják a falak, födémek szellőzését. Esélye sincs a nedvességnek a normális úton távoznia. Ekkor szerencsétlen csak befelé tud menni... Nem semmiért épültek régen a házak több évig! Bezzeg most: néhány hónap alatt összedobják őket, a lakók meg szívnak... :evil:

Szeles!
Hát én azért stresszelek a vérnyomi miatt! Ma reggel is 140 körül mocorgott. És az a baj, hogy érzem is, hogy nem ok. Nekem pár hete még mintaszerű 120/80-as nyomim volt. :-( Te terhesség előtt is küzdöttél magas vérnyomással? Gyógyszert már előtte is szedtél?

Zsuzsa!
Lehet, hogy koromhoz mérten nem túl magas a 130, de az enyém inkább most a 140 felé tendál, úgy hogy korábban mindig alacsony volt a nyomim. 100-110 körül mozgott. Sőt, volt hogy olyan alacsony volt, hogy nem tudtam megmérni. Szóval most ehhez viszonyítva azért aggaszt a 140... Na ha du-ig nem lesz változás, akkor felhívom a dokim.

Vera!
Tényleg javításra szorul a vonalzód! Írd át az eredeti kiírási dátumodra!

Zöldi!
Most esett le, hogy jövő héten már te is babázol!!! :shock:

Szerinted magas vérnyomival mit kezdenek így az utolsó hetekben? Adnak rá bogyót, befektetnek, megindítják előbb a szülést??? Egyik sem hangzik túl jól... :-(

Kép
Kép
lbernuska

jo reggelt.

irtam egy csomot es elszallt! :evil: :evil: :evil:

en jol aludhattam, mert apa kikoltozott mellolem (nem tudott aludni-igy jar aki a TV elott 3 orat alszik este), es en eszre sem vettem. reggel mikor megszolalt az ebresztoora, akkor tapogattam az o oldalat es mondtam, hogy kapcsolja mar le. eltelt egy kis ido mire rajottem, hogy nincs ott. :roll: :lol:

azt almodtam, hogy meglatogattam Csakit a korhazban, es megfoghattam a babajat egy pillanatra. nagyon jo erzes volt.

berni. remelem rendbe jon a vernyomid. zsofi mar szep nagy, az sem katasztrofa, ha ki kell jonnie.

laura. remelem neked is tudnak ujbogyot adni!

cili. mar te is nagyon a veget jarod!

tenyleg esik a ho?

KépKép
KépKép
mush589

lbernuska!

Engem 1997 óta kezelnek magas vérnyomással. Folyamatosan gyógyszert szedek, a terhesség alatt is. Azt, hogy pár napja megmelekedett, 3 dolognak tudom be: egyrészt az egyik gyógyszeremet elvette, 36. hét után nem szedhető. Másik a megfázásom, amikor Zalánnal terhes voltam, akkor is kiugrott betegség idejére. A harmadik meg az előrehaladott terhesség, de mint írtam, valószínűleg ma emelni fog a gyógyszeradagon. Ha végeztem nála, majd jelentkezem!
Pihenj sokat, és nem szabad túl sokszor mérni, mert stresszeled saját magad, hogy nehogy magas legyen és pont attól megy fel!
Laura

Kép
Kép
szeles4

Sziasztok!

Örülök, hogy mindenki egyben. Csaki óta kényszeresen bekukkantok 3-4 óránként... :D

Tegnap voltam a Tétényibe a szülészeten a szülésznőnél. Olyan közelségbe került a dolog, hogy azt hiszem az a mondat is elhagyta a számat hazafelé, hogy ÉN ERRE MÉG NEM VAGYOK FELKÉSZÜLVE.

Megkérdeztem a szülésznőt mindenféléről, többek között az EDA-ról. Baromi normális volt. Nem zárkózott el, de azt mondta, hogy egyszerűen nem érti, hogy van olyan szülése ahová az anesztes előbb érkezik mint a szülő nő. A nők még az igazi fájdalmak előtt kérik az érzéstelenítést. Azt mondta, hogy a tapasztalata szerint az a legnagyobb baj az EDA-val, hogy a kitolásra nem múlik el a hatása. (Igaz a tökéletes adagolás segíthet, de azt mondta, hogy nehéz ennek a kivitelezése.) És ha nem múlik el, akkor biza nem tudsz nyomni, fájás nélkül egyszerűen nem megy. Ekkor jön a vákum... :? Ami nem egy felemelő élmény. Ezért szerinte és szerintem is megpróbáljuk elkerüljük a dolgot. Kiváncsi vagyok kinek milyen tapasztalat lesz.

Most megyek az első CTG-re. Úgy izgulok! Viszek egy kis csokit, hogy Domi elég mozgékony legyen!

Tegnap láttam pár nagyon pici babát a szülészeten. Jaj de drágák voltak. Pár hét múlva nekem is lesz egy ilyen gyönyörűségem???? El sem hiszem.

Mushi: Frankó a kégli, a vendégszoba nekem van?

manna
mannababoca

jon a kolleganom vacsorara. mit fozzek?

takaritani is kene, de a festo ma meg ugy is koszol, reggel meg a szonyegesek, szoval meghagyom holnapra.

ma meg beszerzem, ami hinayzik a tatyombol.
tenabol eleg a large vagy extra large kell?

KépKép
KépKép
mush589

manna. persze! mikor jottok??? :lol: :wink: melyiket valasztod?

KépKép
KépKép
mush589

Lányok!

Vérnyomás ügyben kaptam privit attól a lánytól, aki jelentette, hogy Csakegy megszült. Megkértem, hogy ha tud bővebbet, jelentkezzen! Ha priviben válaszol, természetesen azonnal megosztom veletek!
Laura

Kép
Kép
szeles4

mindekinek koszi a haz es pocak disereteket! :D :oops:

boci.azert ne vidd tulzasba! ha anyosnak nem tetszik valami, akkor add a kezebe a portorlot meg a felmoso vodrot!

jeee. apa pont az ablak tul oldalan furja a hazat!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára mush589 2008.11.20 09:39-kor.

KépKép
KépKép
mush589

laura. en is irtam tegnap, de azt mondta, hogy nincs felhatalmazva, hogy tobbet elaruljon nekunk, majd Csaki jelentkezik, ha ugy gondolja.

KépKép
KépKép
mush589

Jajjj Zsebi! Megkérdeztem ám a dokitól a kézzsibbadást! Azt mondta, hogy ez ilyenkor normális, próbáljam meg mindjárt mozgatni. Kérdeztem, hogy meddig tart ez még, erre azt válaszolta, hogy lehet szülés után azonnal elmúlik, de lehet hogy két-három hét is eltelik, mire jobb lesz.
Igaz mire te ezt olvasod, már beszéltél is a dokiddal!

Vérnyomás: egy kicsit nekem is felment. Nekem mindig 100-110/65-75 szokott lenni, most 125/80! Állítólag ez is normális így a vége felé!
Vendég

Mush: dehogyis adom neki. Nálam ő ne takarítson, amúgy ő sem egy díszpéldány ilyen téren, de ismered a mondást Más szemében a szálkát.............
Vacsi: hát nem tudom. Én valami jó kis tésztást (ugye te ehetsz olyant) készítenék, ami nem tart sokáig (pl: spagetti, lasagne, carbonara........). Bár nem ismerem a barátnőd ízlését!
Vendég

boci. glutenmentes tesztat ehetek. talan csinalok valami paraicsom szoszosat aztan meg beteszem a sutobe osszesulni sajttal a tetejen.
az eloetel tony kivansagara ugyis parmai sonka lesz rockett salataval, es parmezan sajttal. nekem meg valami mas, mert a parmezan nem pasztorizalt.

majd meselj, hogy milyen fejet vagott anyos, amikor elmeselted, hogy kitol mit kaptatok! :lol:

a dagadas csak kicsit ment le a labamrol.

mocorg a bebi. szegenyekem, mar alig van helye.

mentem baratnozni meg bevasarolni. szep napot nektek!

KépKép
KépKép
mush589

Szebb reggelt!

Az éjszaka ugyanaz volt, mint tegnap, megint folyok vagy mi, sőt reggel arra riadtam, hogy konkrétan érzem, ahogy lökődik ki (mint a hirtelen jövő mensinél). Felhívtam a dokim a mobilján(!), a vörös ribi asszisztense vette fel, közölte, hogy felírja a problémámat és du. 4(!!!!!) felé majd hívjam a dokit, addigra biztos el tudja neki mondani. Hát, kapja be, de tövig! Olyan mérges lettem, hogy még! Persze, amíg nem fájok, addig gondolom, nincs baj, vagy ki tudja, csak maga az eljárás. Vagy ez a normális, és én várok túl sokat? :evil: :evil: :evil:

Zsiráf: hát, igen, a buksim nekem is nagy volt anno, de annyira, hogy miután megszülettem, vittek rögtön CT-re, mert azt hitték, szétcsúsznak a varratok vagy mi... úgyhogy volt kitől örökölnie... az én dokim eddig egy szót sem szólt a császár lehetőségéről, én csak olvastam valahol, hogy 10 centi felett már necces a dolog...
Vitamint meg kb. a 24. hét óta egyáltalán nem szedek (előtte is csak úgy, ahogy eszembe jutott :)), mert már akkor 2 héttel nagyobb volt a baba...

[quote]N írta:ekem azt mondta a doki, hogy ilyenkor 1 mm-t nő hetente...
:shock: :shock: :shock: Lufifejű lesz a gyerekem! Az még 1/2 centi!

Cili: hát, már én is kivi vagyok!

Manna: tegnap óta ugyanezt érzem, még van egy csomó dolgom, ne szüljünk még :D

Kép

Kép
gabilany79

Szeles!
Igazad van, nem mérem túl gyakran, meg próbálom a gondolataimat is elterelni róla, mert csak felhúzom magam és azzal a vérnyomimat is. :-D

Tegnap egyből nekem is lázat mértek, hogy nem vagyok-e beteg, mert az is felviheti a vérnyomit! Bizti nálad is a megfázás játszott közre.

Manna!
Én tegnap amikor CTG-n voltam, hallottam az egyik szülőszobában felsírni egy babát. Hát majdnem elbőgtem magam... :-D Nemsokára mindegyikünknek lesz egy ilyen bőgőmasinája! :-D

Mush!
Eszméletlen, hogy te még mennyire pörögsz!!!! :shock:

Kép
Kép
lbernuska

lomtalanitás van nálunk.nem semmi ami itt van.még a fele cucc sincs kipakolva de már nem lehet elférni az utcán :lol:
a csövik meg ugy várnak itt mint a keselyűk :D

Kép

Kép
nikianya21

Kukucs! :) Kész az ebéd, de én úúúgy kipurcantam most, hogy asszem mára ennyi telt tőlem... :roll: pedig még eltökélt szándékom volt vasalni is.... :?

Vera: Ez olyan izgiiiii! :lol: Olyan furi látni a vonalzódat így! :)

Berni: Köcke! :D
És nyugiii! A védőnős álláspontodhoz meg én is csatlakozom, én is csalódtam az enyémben. :( Rendes, meg aranyos, meg jófej, de úgy érzem, hogy pont abban nem segít, amiben szükségem lenne rá.... :(

Niki: Szép a pocakod!

Mági: Hehe, jó fej ez a kivitelező, még úgy csinál, mintha ő tenne szívességet....Elképesztő!
Ja, csíkom nekem sincs, pedig szegény anyukám olyan lett anno, mint egy zebra. Sőt, néha olyan a pocim, mintha rajta a bőr "egy mérettel nagyobb" lenne... :D

Cili: Csak nem te is...? :lol:

Bocika: Jó takarítást, aztán csak óvatosan!

Mush: Itt asszem TENAból a super a legnagyobb (de cáfoljon meg, aki jobban tudja nálam, nem vagyok benne bizti), az nem tudom, melyiknek felel meg ott kint. Kérd a legeslegnagyobbat, az a tuti! :D

Vérnyomi: Nekem mindig is legendásan alacsony volt, a terhességem alatt sem ment fel túlzottan...
De most kíváncsivá tettetek, meg is mérem, mennyi, mert egy ideje nem volt mérve...
bébic

Most nézem, kb. úgy vagyok én is, mint te Bocika: eddig 100-110/50-60, most meg 120/80! :shock: :shock: Pfűűű, ennyi talán még életemben nem volt a vérnyomim....most viszont a pulzusom ment lejjebb, 110-115 helyett csak 91...
bébic

Na, megyek, megetetem ezt a kis pocilakót, már nagyon követelőzik. :lol:
bébic

Sziasztok, jó reggelt.
Én enm tudom mi van velem, de gyakorlatilag folyamatosan alszom.
Reggel 7-kor apát elindítom az ki pakkjával, aztán én visszafekszem alszom 11-ig, aztán tengek-lengek csinálok egy két dolgot a lakásba, aztán du-án alvás megint 2 órát, este felé apa hazaér 8-kor már olyan álmos vagyok hogy leragadnak a szemeim, de azértmég megpróbálok 23-ige fent maradni, aztán alvás reggelig, még pisilni se kell éjjel.
Annyira nehezen fogok bele bármibe is...

KépKép

Kép
orsimorsi

Sziasztok!

Csak egy gyors kérdés és utána visszaolvasok.Na szóval pogácsát szeretnék sütni,és most vettem észre h nincs itthon tojás,és az lenne a kérdésem h úgy esetleg meg lehet sütni vhogy a pogit h a tetejére nem kenek tojást?Lehet azt egyáltalán helyettesíteni?Köszi

solya051020
Káld

Sziasztok,11 kor végeztünk Jázminnal a dokinál,torka csúnya...most reggeliztem,nekiállok főzök,mosok vasalok,kicsit összetakaritok,holnap menni kell...Már úúúgy várom,hogy legyen kisbabám!.A védőnéninél is voltam,ő szerinte csaszi lesz. :roll:
:roll: :wink:

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

Sziasztok megjöttem a dokitól

háát mint a síkság a fájásgörbém. Mint ha a tegnap esti 5 perceseim nem is letek volna.

minden nap kellene mennem mától de az uzsokiba csak szombaton meg vasárnap megyek és a dokival megbizniszeltem hogy holnap nem mennék a nyírőbe hanem csak ide az sztk-ba. Mondta hogy okkés csak hívjam fel utána.

így a hétfőt is meg dumizom vele sztk-ilag és kedden visznek kocsival de viszont lehet szerdán vagy csütörtökön befekvés. sőőt tutira ha addig semmi.

megvárom mit ír ki a vonalzó holnapra:)) :lol: :lol:

harivera
Budapest XXI. kerület

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?