Új privát üzeneted érkezett!

Vera! Szerintem ugorj! ...ja, már ugrottál.

Sina! Igen, az Erste Bankosra (Konkoly-Tálos Gy. néven van a számla) A Pk. + boríték 460 pénz volt. (Fél kiló körüli)

Isarenikő! Tiéd is ennyi volt!

Zsuzsi! Örülök, hogy jót röhögtél! :lol:

Bébic!
[quote]J írta:a, és arra esetleg vkinek vmi tippje, hogy miért kellett megint vércsoportmeghatározást és ellenanyagvizsgálatot is végezni?! Ezek nem változnak, nem?

Van ám! Azért, mert az ABO és az RH vércsoportok mellett egy jópár alvércsoport is van, ami szintén okozhat a terhesség folyamán "összeférhetetlenséget".
Rh- osoknak meg ugye alapból nézni kell a szülés előtt.

Tisztában vagyok gonoszságra való hajlamommal. És most annnnnyira jól esett ezt ide leírnom! Szinte láttam, ahogy különböző testnedveiteket termelő mirigyek beindultak! :wink:

Kép
zölddisznó

Ó, macimat ez nem zavarja! :)
De a paraffin, na, azelől menekül.

Kép
zölddisznó

Sina: Jaaa, ezt nem is tudtam, köszi. Akkor csak a vércsoportos izét nem értem, na mindegy.
Nekem ott a 4. emeleten még az UH-on kívül sose csináltak semmit sem....mindig az sztkban vették le a vért is....
Á, dokival meg sem próbáltam beszélni, rohantam a férjemhez, ma vizsgázott, utána meg rohantunk megrendelni az ágyunkat, mert aztán neki menni kellett délután dolgozni is. De lehet, hogy pénteken átballagok hozzá....csak akkor meg már nem nagyon van értelme, mert hétfőn úgyis randizunk.
bébic

Ürítem ki a piacos szatyromat, és jééééé, egy csokisfánk! ...már nem él! :wink:

Kép
zölddisznó

Zöldi! Akkor 1000 + 460 utalandó?

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

Csakegy: Nagyon-nagy gratula. Jó egészséget és sok-sok tejcsit kívánok!

Zöldi: ez gonoszság! Én is kérek lángost!!!! Nyami-nyami!

Jelentem voltam dokinál. Vett le streptohoz kenetet és mikor megtapintotta a hasamat mondta hogy hűha szép nagy gyerek. Aztán mikor leméregette, mondta nem is olyan vészes, teljesen normális méretekkel rendelkezik.
BPD: 92
AC: 332
HS: 330
FL: 67
Lepény: G0

Megnyugtatott hogy a pöcsös (még mindig az) szépen fejjel lefelé van, sőt már egy picit beilleszkedve és nem érti miért paráztat a védőnő. Mondta hogy ez a gyerek már nem fordul meg, max. a hátát tudja egyik oldalról a másikra fordítani. Szóval szerintem múltkor is rossz helyen hallgatott a védőnő és valószínű a köldökzsinór áramlást hallgatta szívhang helyett.
Nektek csináltak ilyen közép agyi áramlás mérést??? Remélem jól írtam, de így mondta a doki!! 3 értéket mért, és azt mondta jók.
Ja és amin meglepődtem, már nem kell visszamenni hozzá. Azt mondta legközelebb szülésnél találkozunk. Persze az SZTK-ban megnézi majd az NST-met!

Anyós sztori: holnap kukoricaszedés, erre közölték, hogy ők már délelőtt fel akarnak jönni, mert én úgyis itthon vagyok. A párom meg anyum csak 2 óra felé ér haza. Na én meg mondtam felejtsék el! Ráérnek ők is akkor jönni. Lehet megsértettem őket, de lesz..om!!! :lol:
Vendég

Igen, annyi!

Kép
zölddisznó

Zöldi: Neked is nagyon köszi az infókat, ezeket tényleg nem tudtam... :oops:
A csokisfánk pedig nyugodjon békében...vagyis a pocidban! :D
Amúgy tudjuk ám, hogy egy galád nőszemély vagy, de így szeretünk Téged! :wink: :lol: :lol: :lol:

Bocika: szuperek a szuper hírek! :lol:

[quote]m írta:ax. a hátát tudja egyik oldalról a másikra fordítani

Én kicsi fiam pontosan ezt csinálja! Vagy jobb oldalon hatalmas púp és akkor bal oldalon nyomja kis a talpacskáit, vagy fordítva. :lol: (az előbbit jobban kedveli)
bébic

zoldi. langos, fank... duplan faj a szivem!

nalunk a kacsa bevegeztett, kaposztaval es petrezselymes krumplival. a combja kifejezetten finom volt. nem szaradt ki pedig nem foztem meg elotte.
holnap meg libazsiros kenyeret fogok enni, lilahagymaval. :lol:

boci. orulok, hogy jok lettek az eredmenyek.

KépKép
KépKép
mush589

Bébic: köszi! Amúgy az én kicsim is ezt csinálja, hol az egyik felemen, hol a másik felemen van egy nagy dudor!! :lol: :lol:
Vendég

Mush: kezdesz olyan "gonosz" lenni mint Zöldi!!! :lol: :lol: :lol:
Vendég

mar ket napja akarom kerdezni:
hipos vizzel kesztyu nelkul mostam le a peneszt a falrol. ezzel valami nagyon rosszat csinaltam? :?:

miert kivanom en most annyira a coca colat? :oops:

KépKép
KépKép
mush589

boci. igyekszem, de ot nehez utolerni! :lol:

KépKép
KépKép
mush589

Zöldi! Férjemuram elaludt mire válaszoltál én meg nem értek hozzá, úgyhogy ébredése után utalok - mindegy,mert ugyanakkor kapod meg... Hozzáadom a múltkori postát is! Ezer hála és köszönet!

Csokis fánkot viszont én is ettem - férjecském hozott nekünk... bibibííííííííííí! :lol:

Nem maradtál le semmiről, Bébic! Olyan tumultus volt az osztályon, hogy nem lehetett leülni... Fejetlenség... És megint ágyat kerestek a betegeknek... Kicsit paraván, hogy nem lesz hely, amikor szülök! :oops: :?
sinaszi

Boci! Grat a szép eredményekhez! Jól bírja a lepényed! :lol:
sinaszi

[quote]h írta:ipos vizzel kesztyu nelkul mostam le a peneszt a falrol. ezzel valami nagyon rosszat csinaltam?
Musi! Ha egy híres penésznemesítő penésztenyészetét semmisítetted meg, akkor igen!

Sina! Az meg kemény 100.- pénz volt. Úgy földhöz vágta a büdzsémet, hogy azóta nyögöm. :wink:

Kép
zölddisznó

Musi: Egészségetekre! :lol: Én meg irigyirigy! :wink:

Bocika: És olyan jó nézni, amikor így ügyködik odabent!
Esténként már fix program nálunk a mozizás, semmiért nem adnám azt az élményt, amit az nyújt, amikor látom Apája arcát, ahogy ragyog, meg csillognak a szemei, amikor nézi a pocim és azt, ahogy "dolgozik" az ő kicsi fia! Már most tiszta büszke rá! :lol: :lol:

Úúúúgy várom már a hétvégét, az utolsó csak kettesben töltött hétvégénk lesz, elmegyünk vacsizni, talán moziba is...vagy csak döglünk, kaját rendelünk... :lol: :lol: (de a férjem tegnapi szülinapját is meg kellene ünnepelni vhogy, jól jönnének az ötletek, csajok!)

Ja, ezt meg majd elfelejtettem, olyan régen hoztam már pocifotót, most kapartam elő elemeket a fényképgéphez :D , íme:

Kép Bébicpoci
bébic

koszi zoldi. csak az itteni baratnom lecseszett, hogy nem vagyok normalis, hogy kesztyu nelkul csinalol ilyesmit terhesen. :shock:

KépKép
KépKép
mush589

bebic. szep a pocid. jol be vagy oltozve! :lol:

KépKép
KépKép
mush589

Sina: Na, ennek örülök! Mármint, hogy nem maradtam le semmiről.
Gondolom a front miatt volt tömeg....

Mush: Szerintem nem tettél semmi rosszat....az ilyen hipós izéknél én mindig húzok kesztyűt, pedig utálok abban takarítani, de inkább csak amiatt, hogy ne legyen napokig büdi a kezem...
A kólát meg ha kívánod, igyál egy pohárral!
bébic

Mush: :lol: jaja, pedig fűtünk, csak kicsit átfagytam ma, 1 órát ültem a téren a padon, nyitott kabátban, mert ugye a pocim miatt esélytelen a begombolása....kicsit jobban is felöltözhettem volna, bevallom.... :oops: és most olyan jól esik ebben a meleg pulcsiban ücsörögni! :D
bébic

bebic. mar megtettem. :oops: de meg mindig kivanom. :oops:

KépKép
KépKép
mush589

kepzeljetek! a maci fel a kacsatol. :D :shock:

KépKép
KépKép
mush589

Akartam reagálni sokmindenkinek, de a lángos+fánk említésére muszáj ennem valamit.

Boci: gratula a méretekhez, tényleg jól bírja a lepényed, az enyém már most I-II. érettségű, bár a baba is egy elefánt hozzá (mint ahogy azt a tegnapi eredmények mutatták) :lol:

A mai vaklárma hatására ma bevásároltam a kórházi csomi kb. 3/4-ét, van már hálóingem, betétem, eldobható bugyim, mellvédő krémem meg a tudjatököm még mi csoda... :lol:

Na, vacsi után még jövök, de most vár a kolbász :D

Kép

Kép
gabilany79

Musi, akkor egészségetekre! :D

Van egy kérdésem: ne essetek nekem, ha hülyeség vagy ha volt már téma, de valaki le tudná nekem írni valami frankó kis hasonlattal, milyenek a jóslósfájások? :oops: Múlt éjjel meg ma reggel iszonyatosan fájt alul a hasam (olyan félig élesen félig tompán), néha kisugárzott a gerincembe is (mintha kitépnék, olyan érzés volt :shock: ), de komolyan mondom, inkább hasonlított valami bélpanaszhoz, mint fájáshoz... aztán elmúlt, mikor elindultunk itthonról, bár azt hittem, nem fogunk tudni.... :oops: :shock:
bébic

barcsak en is tudnam mekkora a baba, milyen a lepenyem, milyen a mehaszajam.
asszem produkalnom kene valami kamu dolgot, hogy ezt mind megnezzek... :roll:

KépKép
KépKép
mush589

bebic. koszi.
nekem is szokott hasonlo lenni neha.

KépKép
KépKép
mush589

[quote]N írta:a, vacsi után még jövök, de most vár a kolbász

Hmmm :oops: :oops: :oops: Szegény apa!

Kép
zölddisznó

mush:
én ecetes vízzel szoktam mosni a penészt, az is leszedi, bár most eldurrant az agyam és felhívtam a kivitelezőt, hogy csináljon már valamit....

Kép
Kép
Kép
mágnes

Musi, szerintem te jársz jobban, amiről nem tudsz, amiatt nem stresszeled magad!
És neked van tipped, mi lehet ez? (Nekem barnamaci probléma kizárva, mert hálistennek napi 2-3 is van, de reggel egy tutira, úgyhogy nem hinném, hogy ez lehet az oka....)
bébic

Mágnes: Ti most költöztetek, nem? És az nem egy új építésű ház? (vagy lehet, hogy rosszul emlékszem.... :oops: )

Mi a most eladott kis lakásnál küzdöttünk a penésszel, nekünk nagyon bevált a BREF penészeltávolító, amelyik falrészt egyszer befújtuk vele, ott többet nem jelent meg...persze nagyon figyelni kellett a szellőztetésére is, de ez a szmötyi sokat segített!
bébic

bebic. nem tudom, de altalaban nem tart sokaig, igy nem szoktam foglalkozni vele.

magi. ecettel is lemostam. :oops: tutira akartam menni... meg a festo lefestette valamivel. majd meglatjuk, hogy visszajon-e. ha igen, akkor a festo is.... :lol:

gabi. tulelte apa a vacsit?

KépKép
KépKép
mush589

[quote="zölddisznó"]
írta:
zölddisznó
Sina! Az meg kemény 100.- pénz volt. Úgy földhöz vágta a büdzsémet, hogy azóta nyögöm. :wink:

Zöldi! Hát éppen ezért! :lol:

Apát viszont nem tudom felébreszteni! Mondtam, hogy lehet, hogy azt kéne mondjam neki, hogy menni kell a kórházba... Röhögött, mondta, hogy ezzel nem ér viccelni és visszaaludt!

Bébic! Szép poci!
sinaszi

Höhö... túl vagyok a kolbászon :lol: :lol: , és apa is jól van :wink:

Ez a jóslófájás dolog engem is érdekelne.

Viszont nekem is van egy hüle kérdésem. A nyákdugó lehet színtelen? Gyakorlatilag egész nap nem volt semmi "tünetem", betét tök száraz, aztán ugye körbemászkáltuk Hádát, Ázsiát, DM-et, hazajöttünk, és mikor az előbb felkeltem a géptől, elmentem pisilni, és akkor vettem észre ilyen átlátszós, kocsonyás szerű nyúlós cuccot, szinte semmi színe-szaga (bocsi megint mindenkitől :oops: ), elég minimális mennyiségben. Asszem, most már ezt is figyelni fogom, hogy követi-e még több. Most már télleg nem tudom, hogy ez szimpla paranoia vagy "Apa, kezdőőőőődik". Bár még korai lenne...

Kép

Kép
gabilany79

Zöldi! Péz utalva! Felvertem apát és mindent Rádfogtam! :twisted:
sinaszi

mai pocak kepek (baba, kacsa, kaposzta es krumpli van a pociban :lol: :lol: :lol: )
Kép
Kép

meg meg is fesulkodtem... :lol: :lol:

KépKép
KépKép
mush589

Sina: Köcke! :)

Gabi:Jó kis túrát csináltatok! én úgy tudom, a nyákdugó olyan trutyi, ami kicsit véres is...

Mush, nagyon szép és formás a pocókod! :D
bébic

es akkor most kepek, hogy hogyan haladunk

Kép babaszoba tegnap elott
Kép babaszoba ma
Kép babaszoba
Kép ilyen lesz a bordurunk

KépKép
KépKép
mush589

az elso kepen latszik egy kicsit a penesz. szerintem azert alakult ki, mert az elozo lakoknak foldik ert a fuggonyuk. a mienk csak a parkanyig fog.

neki lesz a legnagyobb szobaja az egesz hazban. mazlista. :lol:

KépKép
KépKép
mush589

Kép vendegszoba1 november elsejen
Kép vendegszoba most/1
most tele van pakolva mindenfelevel, de ez nem marad igy sokaig.
Kép vendegszoba1 most
a bal oldali parna mutatja, hogy milyen lesz a fuggony a babaszobaban. :lol:

KépKép
KépKép
mush589

Kép vendegszoba2 november elsejen
Kép vendegszoba2 most/1
Kép vendegszoba2 most/2

KépKép
KépKép
mush589

jol elkergettem mindenkit!! :oops: :oops: :shock:

KépKép
KépKép
mush589

vegul:kitakaritott es rendbeszedett "iroda". itt az ablakot csereltek ki, es mindenen 1 cm-es por volt.
Kép

most mar eldugolok! :oops:

KépKép
KépKép
mush589

Musi, dehogy kergettél! (nekem speciel vmiért lassan hozza be egész este a babanetet... :? )
Szépen alakulgat a házikótok, nagyon szuper lesz! :lol: Olyan jó kis tágasak a helyiségek!
Az irodád viszont egész picurinak tűnik... :shock:
bébic

bébic:
jól emlékszel, júliusban költöztünk a lakásba.... Állítólag a munkások kispóroltak valami anyagot, ezért penészedünk mi, és a szomszéd is. Merthogy a mi lakásaink északi és nyugati oldalon vannak, ez a leghidegebb rész...Hát érdekes lesz pár hónapos babával tetőt bontani.... :roll:

Kép
Kép
Kép
mágnes

Mági: akkor jól emlékeztem....de ez azért mekkora szemétség mááár! :evil: Az ember megvesz egy új ingatlant, feltételezve, hogy pont ilyenek nem fordulnak elő.... :? Ez olyan dühítő! :x
De legalább tesznek ellene vmit, vagy nektek kell?
bébic

bebic.koszi.
az iroda tenyleg apro. es az eredetileg egy haloszoba. epp csak befert egy agy! es mivel ez a legkisebb, mi ezt alakitottuk ki irodanak.

eniko. koszi a konyha dicseretet. alig varom, hogy kesz legyen az uj konyha. apa december 19-re igeri. a mostanit nagyon utalom
Kép
nagyon picike. ha mosogatok, tony nem fer el mogottem! :oops: :roll: es azok a tetu meztelen csigak. na de mar csak 1 het es szetverik. asszem abban fogok segiteni. :twisted: :twisted:

KépKép
KépKép
mush589

magi. remelem, hogy az epitok fedezik majd a koltsegeket es nem nektek kell majd!

KépKép
KépKép
mush589

CSAKI HATALMAS GRATULA NEKTEK!!!!!
Majd várjuk a beszámolót !

Zöldi:
hogy én milyen jókat derülök egy-egy beszólásodon... :lol: A filctollas beszólásodat még most is emlegetjük apávál és jókat derülünk rajta! :lol:

Mush:
egész ügyesen kicsinositottátok a lakást!Tetszik a gyerekszoba szinei!

Mági:
Gratula Annának a bilizéshez!!!

Kép
Kép
Kép
f.marti

Mush: nagyon szépek lesztek. A babaszobának is tök jók a színei :)

Bébic: nekem is így rémlik... Hát ja, a Háda volt a fő cél, de úgy gondoltam, ha már elindultunk, intézzünk el minél több dolgot...

Most meg zuhanyzok egyet, aztán olvasgatok még...

Kép

Kép
gabilany79

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?