Deni, Neked is ilyen keveset alszanak? Epp most panaszkodtam a 2010-esben, hogy az enyemek remesen nullat alszanak napkozben. OK, ejszaka nyugi van teljesen (vszleg erre ment ra a tejem, de vegulis 10 honapos korban mar nem volt katasztrofa); de napkozben Hanna sokszor max. 20 percet szundit... Nekem is nagyon kene tobb ido.
Babakaram... A vegen en vettem, mert ikrekkel nem lattam at, hogy lehet megoldani neha anelkul (Pl. ha ki kell rohanni a kapuhoz hirtelen, vagy ha egyiket viszem a felso szintre, mit csinalok biztonsagban a masikkal, stb), ugyan a 4 korabbival nem volt. Sajnos tenyleg rohadt draga, en nagyon probaltam hasznaltan venni, de mikor a 20. hasznaltat ajanlottak "barati" aron rohadt kedvezoen (az ikreseken, babaneten es vateran), a bolti arnal is dragabban, akkor besokalltam, es megrendeltem asszem a babakaram.hu-n (talan itt volt a legolcsobb, es jo minosegu bukkfabol van). A baj vele, hogy nagyon slendrianul van eldolgozva es eleg szalkas, de vegulis nem volt belole meg gond.
Nem hasznalom olyan sokat, de azert volt ra precedens, hogy nagyon jol jott. Most gondolkodom, hogy tobbet kell bevetni; most nagyon pakolos korszak van, a fiokokat is rajottek, hogy kell kinyitni, Pannat tegnap a hutobol kellett kiszedni, miutan 5 percig nem vettuk eszre, ne tudjatok meg, hogy nezett o ki meg a huto meg a fold... Eddig ugy dolgozgattam mellettuk, hogy itt volt egy rakas jatek mellettem, a gepet nem ertek fel; de most mar helyette az iroasztalbol pakolnak ki, a nyomtaton ugralnak; ugyhogy ki kell talalnom valamit. Csak a karamban meg hamar elkezdenek bogni.
Nehogy azt hidd, hogy fuggetlenebbek lesznek, ha maszni tudnak - akkor utanad is mennek, hogy belekapaszkodjanak a labadba... Bar en ezt imadom, es olyan jo; iszonyu cukik; de az biztos, hogy nagyon nehez 1-rol 2re haladni.... Vagy sokszor akar 1rol 1-re...
Ovi: azert ne aggodj. En nem tudtam ellenallni a kulso nyomasnak es beirattam oket 3 evesen; de nem vittuk tulzasba sosem a jarast, ez nem iskola (hacsak ez is meg nem valtozik); pl. a mult heten egyaltalan nem vittem be, rahuztunk a teli szunetre; maskor is heti 1-2 napot allatkerteztunk, babszinhazaztunk, vagy ilyesmit ovi helyett. Ha olyan az ovi, h. ezert szolnak (az enyemek eddig szerencsere nem), akkor sokat "betegek" - vegulis szinte mindig log az orruk az ovis evekben, tehat nem nehez olyant talalni, ami miatt nem viszed be. Azt az idonkenti 3-4 orat pedig megkonnyebbulesnek fogod erezni - akkor vegre elintezhetsz olyan dolgokat, amiket regota nem tudtal...
Deni - a fog miatt pedig ne aggojd; addig jo, amig nincs... Az enyemek mar honapok ota csunyan harapnak, neha felsikoltok a fajdalomtol...
Hannacskanak pedig, kepzeljetek, furan nott ki az also 1-ese, vszleg ossze van nove a 2-essel, mert az nem no ki, az 1. meg szelesebb... Meg nem is hallotam ilyent
Joejt!