Sziasztok!
Cic! Muti már a hasad! Tényleg 38 hétre jött? Mit nem adtam volna, ha legalább egy-két nappal előbb születnek a gyerekeim, de nem! Én hajlamos vagyok a túlhordásra! Terminus után minden napot egy hétnek éreztem....meglehet, hogy nagyobb lesz pedig, mint az első! Nekem 3,25 volt a fiam, 3,95 a lányom!!! Harmadiknak nem szeretnék ekkorát!!!! Na jó, ez nem biztos, hogy mindenkinél így van. Van ellenpéldám is. Barátnőm először 2,80 asat szült, a második baba meg 2,20 lett...
Őzi, boldog szülinapot tőlem is... utólag.
Egyébként ezt az orcsontos dolgot én nem is tudtam! Tényleg hiányzik az orrcsont?! Nálunk képzeljétek, a házban van egy down-os baba. Nem tudok részleteket, hogy tudták-e előre vagy nem. De olyan édes kislány!!! 2 év körüli, hát nem tudom, vállalnak-e mégegyet.
Vitte! Köszi, amúgy jól vagyok! Ma már 36-ra felkúszott, különösebben nem izgat annyira még, csak nehogy hétfőig megjöjjön, illetve ha igen, addig tudjam le. Menstruálva nem lehet vizsgálatra menni!
De ilyenkor igazából mit állapíthat meg a doki, hogy már zárva van a méhszáj? Vagy uh-n is megnéz? De neki csak hasi van. Többiek? Ilyenkor a kontrollon mit csinálnak?
Egyébként nem értem, milyen vizsgálat tart el több órán át terhesség alatt? Nekem nincs ilyen tapasztalatom. Arra emlékszem, hogy félidő körül van egy részletes uh-erről beszéltek? Az biztos, hogy hosszabb volt, dehát több órán át... nekem nem tartott addig.
Anita! HAJRÁÁÁ!!! Az tényleg jó taktika, ha "minőségi" az anyag
-mi is erre szoktunk ilyenkor figyelni.
Meleggel kapcsolatban én megőrülök, ha ki kell menni, képzelem a kismamikat, milyen lehet. Ki se viszem a gyerekeket, csak este fele...aztán zuhany. Itt bent legalább "hűvös" van, 26 fok.
Benita, nagyon-nagyon jó pihenést kívánok!!! Aludj sokat!!!
Egyébként most semmi olyat nem érzek, mint múltkor, a peteérés alatt... fogam nincs, mi ez. Pé alatt miért ne mérjem a hőmet?
Nem akarok senki agyára menni, de látom, feljött a GYED-téma. Esetleg valaki profi ez ügyben? Mert egy barátnőm elég nagy gázban van emiatt. De feleslegesen nem fárasztok senkit...
Puszi