Timi,gratu a babakocsihoz,ügyes vagy!
Van két eladó biciklink
Csajok,ezek két nap bicajozás után már csak a motorral hajlandók menni...ez normális???Lehet sok volt nekik a játszóig elmenni,meg vissza,na de Balázs még akkor is alig akart leszállni róla,azóta meg visszaülni.Azt mondja nyomja a fenekét...na most mit csináljak?Várjak,aztán majd megjön a kedvük?Vagy száműzzük a motort?
Esetleg kis múanyag állatkákat lehetne eldugdosni a kertben,de lehet kapni a kindernek van az a zacskós picurka tojása,ami egyesével van becsomagolva,esetleg abból 1-2 darabot,az nem olyan sok,és mégis tojás,bár csokit én sem szeretnék,de aztán meglátjuk.
Hosszú hétvégét sajnálom,majd még beszélünk róla!
Zsófi,megértelek,nehéz amin átmentek,nagyon sajnálom,kitartás!És jobbulást!Az viszont nagyo szuper,hogy K ilyen jól vette azt a napot!
Móni,nagyon ügyik a csajok
na ez a bilizés
így egyik-napról a másikra.Gratulálok!Én azt se tudom hogy álljak neki,pedig lassan Timiék is csak biliznek,mi meg nem.
Törpi,ez a cumileszokás,hát tényleg,neked kellett elhatározni magad,kicsit kitartani,és jobb lesz mindenkinek!Nálunk ugye a 13-20 hónapos koráig tartó minden éjszaka evés műsor volt ilyen,3 nap alatt leszokott róla Noémi,amikor már én is készen álltam,és nem mondogattam,hogy úgyis kis vékonyka,legalább eszik,úgyis még ébren vagyok fél12-kor,így nem olyan fárasztó...elhatározás,és aztán kitartás.Ügyesek vagytok!Sajnálom,hogy Emmánál vaklárma volt(vagy ne sajnáljam?
)gondoltam jó lett volna egyszerre átesni ezen.
Március utolsó hétvégéjén van óraátállítás!
Nálunk Balázs nagyon ritkán jön éjjel, 6-fél7 között átjön,bebújik közénk,de már nem alszik el.
Noémi éjjel átjött,mert ugatott a kutyánk,mondtam akkor picit bújjon be közénk,én már el is aludtam volna,mikor szólt,hogy már nem ugat Angei,és elindult vissza az ágyába.Reggel 8-ig aludt,Balázs addigra megette a tápit,és felöltöztettem,elment az apjával óbudára a szemészetre kontrollra,én meg Noémivel elbuszoztam az önkormányzatba egy barátnőmmel meg a kislányával,meg Camponáztunk.
Kész az új kakcímkártya,mostmár tuti felvesznek minket a kiszemelt oviba,mert oda szól az egyik címünk.
Babus,peluscsere után bevittem őket,pedig addigra úgy néztek ki,mint akik nem fáradtak,de végül elaludtak...szóval ők is zizik?Nálunk külön-külön angyalok...