Szia Csajok,
szokásos lemaradásos bejelentkezés
Timi, képtelen vagyok összeszedni még csak gondolatban is, miket nőttek ki a lányok, pedig igencsak folyik ki a szekrényből a ruha, tuti nem hordjuk mind. Mihamarabb erőt veszek magamon, én érdekem, tudom
Babus, futóbrinyót én sem veszek már nekik, ők is közel 100cm magasak, a pótkerekes verziót nézegetem én is, nálunk is Húsvétra érkezik a Nyuszitól. A ciki, hogy rá három hétre a szülinapjuk van, arra is tartalékolni kell muníciót. Mondjuk tavaly rosszabb volt, 4 nap különbség volt a két alkalom között.
Nyuszi, két trempóban futásra ne aggódj, nem csak Te nem vagy képes. Ez a probléma is csak nekünk, ikreseknek jöhet elő. Hisz ha kétkorúak a gyerekek, egyik már okos, stabilan megy a bringával, mikor a kisebbre nagyobb figyelem szükséges még. Ha rájöttél a megoldásra oszd meg velünk, 5 hét múlva mi már rutinosabbak legyünk.
Zsófi, hajrá a bölcsi, remélem menni fog. Mi is 6:15-30 körül kelünk, hétvégén hétköznap egyaránt. Jó lesz ez a reggeli rohamban Nektek is, hogy nem kell ébresztgetéssel tölteni az időt.
Neked jobbulást!!!!
Móni, nagyiéknál más időszámítás szerint élnek az emberek. De nem is sokan készülnek ki a stressztől gondolom.
Ti mikor terveztek haza pályázni? Mikor kezdtek újra? Mindenki rendben van már? Éjszakai programok, földrevágós hisztik hogy alakulnak?
Rólunk: Míra pöttyei a harmadik napon feladták, negyedik nap már nem jöttek újak, ma pedig már csak száradt verzióban díszítik a testét. Sajnos pociját kicsit megzavarta, de étvágyát szerencsére nem. Tiszta pufók fejük van, mérlegelni fogok, pedig nemrég tettem
Emma pociján ma este lefekvés előtt találtunk egy halvány foltot, ami eddig nem volt ott. Lehet, hogy kezdődik a második felvonás. Hát nem tom, örüljek-e, azóta annyi szörnyű bárányhimlős történetet ismertem meg, hogy bánom, hogy nem oltattam
Általában a második gyerek rosszabbul jár, én csak imádkozni tudok már, amúgy tehetetlen vagyok. Magamról nem is beszélve, csak bízom, hogy rosszak az orvosi feljegyzések, és anyumék emlékeznek jól.
Nem tudom, ki hogy áll a cumival, nálunk sajnos még alváshoz megvan. Bölcsiben persze akkor sem kell. Már próbálkoztunk Mikulással, Jézuskával, most Nyuszival, hátha valakinek szívesen oda adják. Ma váratlan helyzet adódott, déli alvásból ébredve Emma nem találta a cumiját, így levonták a következtetést, hogy a nyuszi vitte el a bringáért cserébe. Mert csak nagylányoknak jár bicikli, azok pedig már nem cumiznak ugyebár. Persze este volt sírás rívás
Tanácstalan voltam, legyek-e következetes és kitartó, próbáljam lebeszélni őket róla, vagy várjam meg, míg maguk lerakják majd egyszer. Aztán végül megnyugodtak, mikor kiderült, hogy a nyuszi vigyáz a cumikra, nem adja oda senkinek, de nekik már nem kell az, hisz nagyok. Na, kíváncsi vagyok a következő éjszakáinkra. Utóbbi időben elmaradtak az éjszakai mászkálások, de attól tartok, most kezdődik az igazi kanossza. Nem tudom, meddig tartok ki
pedig most már igencsak ki kéne, ha ma már nem engedtem.